18
sep
Seneste opdatering: 19/9-15 kl. 1916
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 18-09-2015 170444
Debatten om flygtninge: Danmark møder Sverige. Det er jo TV, derfor skete der intet uventet. Jo, Jalving i to minutter ud af 60. Hans vægtfylde kunne mageligt have fyldt alle 60 minutter. Jeg var nødt til at se det, men min første tanke var, at det var helt rigtigt set af mig for 14 år siden, at droppe TV helt som informationskilde. Jeg kan se tyske TV nyheder iblandt, men aldrig danske. Svenske kan jeg se, som man studerer en medicinsk journal. Ikke én blev kogere af Clement Kjærsgaards show.

Jeg ved godt, at Fredrik Malm er en svensk tosseliberal, at Støjberg snakker teknikaliteter, at EB og Sydsvenskan snakker “tonen” og at “historikeren” Henrik Arnstad er en grænsepsykotisk fantast, der smider om sig med injurier. Tænk hvis den svenske dissens havde været inviteret: Arnstberg og Sandelin, Sanadaji, Westerholm, Gudmundsson, Jan Milld, Julia Caesar, Ingrid Carlqvist og Jan Sjunesson, men så havde det på den anden side ikke været TV. NU var Paul Bieler SD der, og sammenlignet med med Uffe Elbæk, der er tre gange ældre, virkede hun helt voksen.

Svenskarna ber Danmark om ursäkt för att Arnstad gick full Arnstad. Johan Westerholm kommenterer debatten: Torsdagskvällen där svenska och danska företrädare samman i direktsänd debatt om den rådande flyktingkrisen, var en plågsam tillställning att se på.

Ledende politikere som Stefan Löfven, Margot Wallström och Morgan Johansson havde ikke ønsket at medvirke, hvilket afslører hvor pressede de er af Sverigedemokraternes opinionscifre og floden af migranter.

Der kommer nu 2000 om dagen. Migrationsverket siger idag, der kan komme en halv million om året. Nu har svenskerne det privillegium det er, at se deres egen død i øjnene. Riskdagens reservejesusser ville næppe løfte en finger for at forhindre, at Sverige og dets befolkning vil forsvinde helt fra jordens overfalde.

Situationen er på ingen måde under kontrol, men showmasteren Clement Kjærsgaard var desværre uden forudsætninger for at stille spørgsmålstegn ved framtidsministern Kristina Perssons påstand. ”Vi klarar BRA av dem som kommer idag!” var en løgn fra den svenske regerings Potemkinkulisse, der kunne pilles fra hinanden på et halvt minut af f.eks. en Mikael Jalving, men det er  TV, så det skete ikke. Man kan læse om de helt akutte problemer her. Et af de interessanteste klip


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

25
Deltag i debatten...

avatar
7 Comment threads
18 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Vi emigrerar inte, än . . . | Sjunne [ dot ] comMaja Dackeollipolli_2JarlaRiver Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] på flykt efter att vi genomlidit den svensk-danska migrationsdebatten förra veckan i SVT Debatt. Snaphanen tog upp hans teckning. Men jag ska inte emigrera utan stannar kvar till det blir drägligt att bo […]

Jarla
Guest
Jarla

Danskarna var som en frisk fläkt av luft in i ett stängt rum: Normala, förnuftiga, artiga. Man satt ju med skammens rosor blossande på kinderna inför de svenskar de skulle debattera med. Man såg att danskarna förundrade sig, och när det kom till Arnstad trodde de antagligen inte sina öron. Autistisk eller lyteskomisk… SÅ BRA att detta sändes i svenska statstelevisionen = över hela Mälardalen, som ju bara får sin kunskap om Danmark via Lena Sundström…

River
Guest
River

Lagde mærke til den totale glædesløshed blandt det svenske lagen, ii modsætning til den danske afslappethed. Tankevækkende.. Har dog lyst til at undtage den søde pige fra SD, hun var pengene værd. De mest dadelværdige er dog dem der inviterer idioten Arnstad ind, for manden kan ikke bebrejdes at han er sindsyg, slet og ret.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Arnstad er SD’s bedste medarbejder – og han gør det endda gratis 😉

Odd S. Olavssøn
Guest
Odd S. Olavssøn

Præcis!

Nu har jeg set klippet med Arnstad en 7-8 gange, og jeg griner sgu hver gang.

Det gør mig i godt humør at han i DEN GRAD kvajer sig for åben skærm, så selv svenskere kan få øjnene op for hvilket fjo.. han er!

Odd S. Olavssøn
Guest
Odd S. Olavssøn

Jeg giver dig helt ret, han (Arnstad, altså) ser ikke ud til at være ‘den skarpeste kniv i skuffen’… 😀

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Næ, med sit tomme blik ser han nærmest ud som om han modtager himmelske åbenbaringer i sit helt eget parallelle univers.

Læg mærke til, at han slet ikke kigger på den person, han skal forestille at “debattere” med – fx. Mikael Jalving eller Inger Støjberg – , hvilket vel ellers ville være den normale menneskelige adfærd?

Er det mon for at vise sin disrespekt for modstanderne, eller er han i virkeligheden bare helt væk i sin egen lille verden?

Jarla
Guest
Jarla

Vi bebreider statstelevisionen och svenska media att de oförtrutet och ansvarslöst puttar fram denne …jag saknar ord… man, som ALDRIG svarar, utan bara drar helt orelaterade favoritramsor. Även vår regeringschef hänvisar till Arnstad som en auktoritet: “SD är fascistiskt – det står i en bok”… tack gud att denna kålrova avböjde att medverka, när våra grannar var inbjudna.

ollipolli_2
Guest
ollipolli_2

Vi utsätts för DDR liknande propaganda. Många är politiska analfabeter. Repressalierädsla om man säger vad man tycker.

Kristian
Guest
Kristian

Tack Danmark för att ni finns!
Ibland känns det som om vi har bättre grannar (på alla sidor) än vad vi förtjänar.
Banka gärna i väggen om det blir för högljutt! Eller ring våra föräldrar, var de nu befinner sig …

Olav Ødegaard
Guest
Olav Ødegaard

Mye sagt med få ord!
Håper vi kan låne dine veltalenhet. Meget effektiv bruk av vårt språk.

Statslös svensk
Guest
Statslös svensk

Hur skulle Europa sett ut idag ifall brittiska och franska soldater lagt benen på ryggen när tyska bomber föll från luften? Samma saker gäller flyktingar rent generellt. Ordet flykting åsyftar en person på flykt. Vad har en sådan person att lära oss andra? Det finns anledningar till varför irakiska flyktingar lynchades när de återvände efter befrielsen av Irak. De satt på en gräddhylla medan de riktiga hjältarna stannade kvar och led under Saddam Husseins förtryck.

Odd S. Olavssøn
Guest
Odd S. Olavssøn

En lille rettelse, “Tænk hvis den svenske dissens havde været inviteret: Arnstad og Sandelin…”.

Du mener vel “Arntsberg og Sandelin”? 😉

Jean Valjean
Guest
Jean Valjean

Vi normala svenskar som är insatta skäms i dag.
Varför då?
För att vi har historierevisionister som Henrik Arnstad.
Det är en glädje att få höra en sund människa som Mikael Jalving uttala sig fast tiden inte medger långa inlägg.
Vi svenskar som inser vad vi gått miste om som nation på grund av politiker med dåliga kunskaper har ett behov av att våra grannländer sätter ner foten och säger att nu får det vara nog.
Debatten igår var en bra inledning.

Olav Ødegaard
Guest
Olav Ødegaard

Var inte FN korumperad med marxister, burde organisasjonen slagit alarm, när en befolknings valde politiker viser sej vara förstörare. Världen har blivit ett sämre ställe utan Skandinavien, som det fungerade før massinnvandringen.