19
sep
Seneste opdatering: 20/9-15 kl. 1757
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Her den den krig, der efterh√•nden bare mangler et enkelt EU-topm√łdes konfirmation. ‚ÄėWe will trample them underfoot, Allah willing‚Äô, siger han. Det er slet ikke n√łdvendigt, det ordner europ√¶iske politikere., Allah og Muhammeds gesandter. De svenske har v√¶ret bedst til det. Man m√• takke koranen (som jeg aldrig staver med stort) og Mein Kampf’s forfattere for, at de ikke har stukket deres hensigter under stolen. At ingen har villet l√¶se dem, er bare verdens sk√¶ve gang.

Jeg har læst dem begge én gang, Рjeg mistænker det er mere end de fleste har Рog det var rigeligt. De er ikke verdenslitteratur i anden forstand, end at de har ændret verden og kostet utalte millioner af stakler livet.

Imamen har fattet en vigtig ting: Man spreder og koloniserer ikke mindst med islam gennem √¶gteskab med ikke-muslimske kvinder. Jeg vil tro, at n√•r europ√¶erne beslutter sig for at begr√¶nse islam i Europa engang, ¬†m√• de g√łre som ¬†Singaporgeserne,¬†hvor staten¬†begr√¶nser¬†spredningen ved at besv√¶rlig√łre muslimske m√¶nds √¶gteskab med vantro. Det fungerer. De styrende kinesere er pragmatikere, og det er hvad europ√¶erne skal blive, hvis de vil overleve islam i l√¶ngden. – Sheikh Muhammad Ayed i Al-Aqsa Mosskeen i Jerusalem, 11. sep. 2015 Imam tells Muslim migrants to breed with Europeans to ‘conquer their countries’

Kastholm

¬ĽHvis den aktuelle indvandring forts√¶tter, vil velf√¶rdsstaten temmelig hurtigt bryde sammen¬ę

Hvis den nuv√¶rende indvandring forts√¶tter, vil velf√¶rdsstaten temmelig hurtigt bryde sammen og med den formentlig vore politiske institutioner. Det er, hvad der st√•r p√• spil i Europa. Det kr√¶ver ikke megen fantasi at forestille sig det politiske konfliktpotentiale, n√•r vi skal til at droppe dyr medicin i sundhedsv√¶senet. Ofte ‚Äď tror jeg ‚Äď er de, der bebrejder os, at vi ikke er endnu mere √•bne over for indvandring, de samme som dem, der kr√¶ver mere og mere af den offentlige sektor og ser sort borgerlighed sp√łge bag ethvert fors√łg p√• at t√łjle udgifterne. Jeg tror ikke, at disse mennesker er til at tale til fornuft. Jeg tror, de skal se sammenbruddet, f√łr de tror det.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jesper
Jesper
5 years ago

T√¶nk at denne klovn er et √•ndeligt forbillede for millioner og atter millioner (i Europa i dag). Jeg er for alvor begyndt at tro p√• de biologiske teorier om nationale forskelle i iq som fx Helmuth Nyborg er fortaler for. Sp√łrgsm√•let er bare, om islam har skabt dumhed i Mellem√łsten eller om det er den anden vej rundt.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  Jesper

Det bider simpelthen sig selv i halen – islam + f√¶tter-kusine indavl i endel√łse baner generation efter generation (!) f√łrer til udbredt grad af dumhed, mangel p√• nysgerrighed, ,manglende evne til eller decideret modvilje imod at t√¶nke selv, fatalisme ( alting, der sker, er jo Allahs vilje, s√• man kan alligevel ikke g√łre noget selv for at √¶ndre p√• forholdene, s√• hvorfor overhovedet pr√łve? ) samt aggressivitet, som igen f√łrer til en trang til endnu mere islam etc., s√• man bliver alts√• faktisk bel√łnnet biologisk set med overlevelse ( + masser af afkom! ) for at v√¶re dum, bagstr√¶berisk, passiv,… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Spot on, Hr. Henriksen..!
De mennesker har selv skabt det kaos de nu lever i. Vores brandslukning forsl√•r som en dr√•be i havet. Til geng√¶ld er der ved at brand i vores egen hytte. Tjek gerne muslim/muslima-kommentarer p√• div. facebook eller twitter. Fordummelsen af vores samfund er i fuld gang – med flere danske ofre til f√łlge..!

invernes
invernes
5 years ago

Europas folk m√• v√•kne opp ! vi m√• tilintetgj√łre disse islam demonene en gang for alle.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  invernes

Jeg er enig, men se denne artikel: http://pamelageller.com/2015/09/lawmaker-obamas-scrubbing-of-isis-terror-intel-dates-back-to-at-least-2012.html/ Enten har Obama ikke viljen og evnerne, eller ogs√• vil han gerne se det, som han ser ske Europa nu….

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  Lenn

Obama er IS leder, jeg setter mitt håp til Putin.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  invernes

Jep! Tror det samme og har troet det l√¶nge, for det har lugtet langt v√¶k, at USA ikke gik h√•rdt ind med kampfly sidste √•r. Vidste du, at Pentagon selv stiller sp√łrgsm√•lstegn ved, hvorfor USA ikke bomber helt √•benlyse IS-treningslejre? http://www.jihadwatch.org/2015/08/pentagon-not-targeting-islamic-state-training-camps Mange amerikanere √łnsker at komme af med Obama, og jeg h√•ber, at de f√•r lejlighed til det nu, hvor de m√•ske begynder at fatte, at han er muslim helt ind til knoglemarven.

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Ja ja ja… Men det passer jo slet ikke hvad den uislamiske mand st√•r der og siger, for s√•dan er muslimerne naturligvis slet ikke. Det er bare en meget meget lille minoritet af fanatikere, der slet ikke har noget med islam at g√łre, som siger s√•dan noget.
Og det er kun h√łjre-rabiate nazi-tosser der graver s√•dan noget frem – og tror det er sandheden…
Det er i hvert fald bestemt ikke noget vi, i medierne, gider at besk√¶ftige os med. Vi ser nemlig det gode i alle mennesker – og alle mennesker er jo ens, uanset hvor de kommer fra…

tavsen
tavsen
5 years ago
Reply to  snaphanen

Det er det sjove ved det. Alt, hvad muslimer siger, skal vi ikke tage os af

Men hvis der falder harske ord p√• nettet, er Danmark ved at blive oversv√łmmet af h√łjreekstremister.

Og de gode slår 7 kors for sig og snakker om debattonen

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago
Reply to  snaphanen

Kritikken der forsvandt.
Den burde ses, men er ikke synlig mere. Usynlig kritik.

Lenn
Lenn
5 years ago

Man f√•r lyst til at l√¶gge sig ned p√• gulvet og grine hysterisk! De er syge og lider af storhedsvanvid, de mohammedanske √¶sler! Nogen skulle sende Merkl ned til Raqqah i Syrien, s√• hun kan tage en personlig rundtur og se, hvordan Tyskland ser ud f√• √•r. Tror ikke, der er fare for, at ISIS tar hende som sexslave….

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  snaphanen

hehe! Nej, der er vel gr√¶nser.. Berlusconi kaldte hende en “unf…… lard-arse” http://www.theweek.co.uk/europe/fall-berlusconi/2191/berlusconi-%E2%80%98called-merkel-unfuckable-lard-arse%E2%80%99 Jeg har boet i Rom, og m√•ske er det derfor, men jeg finder faktisk flere af Berlusconis kommentarer supersjove. Det g√łr mange danskere vist ikke. Han har ogs√• sagt meget passende ting om bumsen i det hvide hus…

Jesper
Jesper
5 years ago
Reply to  Lenn

For et par √•r siden var jeg ved at d√ł af grin over beskyldninger om at Obama var muslim – og det faktum, at en stor del af amerikanerne faktisk troede p√• det – indtil jeg fandt ud af, at han faktisk var muslim (hans far var muslim og derfor var /er Obama det ogs√• teknisk set). Hvordan det forholder sig i dag er mere uklart. Han gik dog p√• muslimske skoler i sin barndom eller p√• skoler hvor flertallet var muslimsk. Det er dog meget sandsynligt, at Obama i det mindste har et meget t√¶t forhold til islam.

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  Jesper

Alle mennesker er, ifg. koranen, f√łdt muslimer. Hvis de ikke bekender sig til det faktum, er de i v√¶rste fald apologeter – men som oftest “bare” vantro.

Hvis ens far oven i k√łbet er troende muslim, er der slet ikke noget at rafle om.

Her har Obama to muligheder. Enten har han frasagt sig sin tro – hvilket er det v√¶rste en muslim kan g√łre – eller ogs√• ud√łver han Taqiyya.

http://www.wikiislam.net/wiki/Taqiyya

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Jesper

Her er et meget sigende billede af mohammedaneren i Det Hvide Hus http://www.jihadwatch.org/2015/09/29-of-americans-think-obama-is-a-muslim Jeg t√¶nker p√•, hvad Jefferson ville have sagt, hvis han kunne have set ind i fremtiden og havde set en afrikansk muslim i Det Hvide Hus… Desuden t√¶nker jeg, nu hvor jeg lige kom til at sl√• over p√• TV Selvfed med de selvfedes indsamlingsshow, at de er s√• h√•bl√łst naive i Europa, at det n√¶rmest ikke kan andet end at g√• under. For det f√łrste skulle de forlange, at Saudi og alle rige olielande sender penge til deres n√łdlidende f√¶tre, for vi betaler i forvejen rigeligt… Read more »