21
sep
Seneste opdatering: 21/9-15 kl. 1350
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 21-09-2015 123023

Dear City council of Munich,

I am writing this letter to bring to your attention something that I and many Muslims believe is unfair and requires attention. I would like to inform you that the Oktoberfest is an Intolerant and Anti-Islamic event. We tried to ignore the event, but there too many Un-Islamic acts done at the Oktoberfest. Such as alcohol consumption, public nudity etc.

We understand that the Oktoberfest is a yearly German tradition, but we, Muslims, can not tolerate this Un-Islamic event, because it offends us and all Muslims on the earth. We are requesting the immediate cancellation of the upcoming Oktoberfest event.We also believe that the Oktoberfest might also offend all the Muslim refugees coming from Syria, Iraq, Afghanistan. The cancellation of the Oktoberfest event will help refugees not to forget their Islamic history. Thank you for your attention to this matter.Sincerely,Morad Almuradi

Vart är alla svenskar?

En iransk kvinde i Stockholm får besøg af sin mor. Hvor er svenskerne, hun ser kun arabere og afrikanere? En del har  forladt byerne, 50 000 om året forlader landet, og resten er givetvis på arbejde for at tjene penge til koloniseringen. De slår ikke til. Sverige må låne for at financiere det, der sker i øjeblikket. Ekstra 24 milliarder skal “flygtningene” have i det nye budget. Svenske politikere tror stadig, det er en investering. Det minder om FN og “den globale opvarmning.” Det er ganske vist ikke blevet varmere på jorden de sidste 19 år, men hver 5 år siger FN, at det bliver det lige straks.

Min mamma är på besök och det är nästan sju år sedan hon var i Sverige. Jag är så himla glad att ha henne hos mig och få krama min lilla mamma. Jag hämtade henne i Stockholm i onsdags. Eftersom jag skrev om att H&M använder slöja i sin reklam så är det lite roligt att mamma berättar hur nästan alla kvinnor på flyget från Iran tog av sig slöjan så fort planet hade lämnat marken. De gjorde så trots att personalen sagt att alla måste respektera lagarna och vänta till planet hade lämnat Iran.

Det första hon sa när vi gått ut ur bilen för att handla mat var “Vart är alla svenskar? Förra gången jag var här var det fullt av svenskar, vart har de tagit vägen?”.Vart är alla svenskar? Förra gången jag var här var det fullt av svenskar…

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

31 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Sparven86
Sparven86
5 years ago

“Anti.islamsk”?? Jo nu förstår jag det är inte alkoholen utan som förolämpar islam utan det är att ha kul som är förolämpande, det kan ju inte goda muslimer ha såvida de inte dödar eller våldtar.

ramonafransson
ramonafransson
5 years ago

Go and fuck yourself,Morad Almuradi … Go back to your country who is so fucked up that nobody want´s to live there. But don´t think that we, will listen to you! Not in this life time!

NYR
NYR
5 years ago
Reply to  ramonafransson

Reopen Auschwitz and send him there

ramonafransson
ramonafransson
5 years ago

Jag får ju bara hoppas att alla tyskar som vill ha kvar sin oktoberfest sparkar bakut och kräver att dessa muslimer återvänder till sina hemländer där alla vet hur de har det och att de återigen börjar älska sina islamistiska regeringar och slutar med att förvandla västländer till de inkompetenta islamistiska länder som de lämnat. Det är ju helt åt helvete att de lämnar sina skitländer med alla religiösa problem för att komma till oss i väst och skapa samma problem som de påstår sig flytt från! Är de dumma i huvudet eller … sorry fel fråga …

SamS
SamS
5 years ago

De magiska orden de svenska ryggradslösa sjupartipolitikerna använder när det gäller den islamiska “berikningen” är “på sikt”. Man använder dessa ord som man sveper med en trollstav och förklarar att “på sikt” kommer tillväxten säkras, de gamla kommer bli väl omhändertagna, den demografiska utmaningen kommer övervinnas etc. Ingen människa med förnuftet i behåll tror på detta struntsnack (vrövl) längre. Förr sa man att “berikningen” behövdes för att de stora födelsekullarna på 40-talet skulle gå i pension, men det har vi ju sett med facit i hand att det var en stor lögn. Så, ja allt är en enda stor lögn.

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  SamS

På sikt – vil de muslimer man har hældt ind i samfundet nedbryde samfundskontrakten og tilliden mellem mennesker. Så er det lige meget om der er 10 eller 20 millioner i Sverige eller de små årgange nu kan forsørge de ældre. I et sådant samfund kan man ikke længere tale sig til rette om noget som helst og ingen gider længere forsørge hinanden. Det hele ender i etniske og religiøse stridigheder og hver mand passer sit og hytter sine egne. Ganske som i ethvert andet land, med en stor muslimsk befolkningsgruppe.

Lazze
Lazze
5 years ago

Satire på højt niveau – I like it 🙂

Steinadler
5 years ago

Det er ganske vist ikke blevet varmere på jorden de sidste 19 år, men hver 5 år siger FN, at det bliver det lige straks. … A record warm June, July, and August resulted in the highest global land and ocean average temperature for June–August at 0.85°C (1.53°F) above the 20th century average, surpassing the previous record set in 2014 by 0.11°C (0.20°F). June–August 2015 tied with February–April 2015 as the second warmest three-month period temperature departure from average, behind January–March 2015 (+0.86°C / +1.55°F). As shown in the Land & Ocean Temperature Percentile map, much of the world’s land… Read more »

Lille Høvding
5 years ago
Reply to  Steinadler

Menneskelige klimautslipp eller ikke; den som på noe tidspunkt i den menneskelige historien lar klimaendringer komme som en stor overraskelse, er kun den historieløse. De er beskrevet i sagnene til alle kulturer, fra langt, langt tilbake. Og ikke fullt SÅ langt tilbake.

Tenk hvis fokuset hadde vært på å forberede oss på et annerledes klima, i stedet for å hemme oss med forbud og skatter for å kjempe mot det uunngåelige? Man kan ta det for gitt at den der frøbanken ikke er tiltenkt oss…

PS: Jeg syns denne, med data fra de siste 65 millioner år, er interessant: http://joannenova.com.au/2010/02/the-big-picture-65-million-years-of-temperature-swings/.

Steinadler
5 years ago
Reply to  Lille Høvding

I et titusenårsperspektiv kan det vel godt tenkes å stemme at “vi” er på vei mot en ny istid. Når de fleste klimaforskere mener at det siste drøye hundreårets globale temperaturøkning i hovedsak er menneskeskapt så er det blant annet nettopp fordi en utvikling uten denne tilførselen av drivhusgasser fra menneskets side skulle tilsagt at den globale gjennomsnittstemperaturen nå skulle vært på vei nedover. Istedet ser man altså at den går oppover, noe som nettopp understreker hvor store mengder drivhusgasser som slippes ut i atmosfæren pga mennesket.

Lawrence
Lawrence
5 years ago

To the Little German Girl Raped by a Migrant – Julien Rochedy One month ago, a little German girl of 7 was raped in Chemnitz (Saxony) by a migrant. Her mother had left her to play in a park dedicated to the memory of the victims of fascism, of which there are many in Germany. The news was not widely reported and it is only a month later that I have learned of it. I wanted to write to her. My dear little European, My little sister, You do not know. My little angel, you do not understand what has… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  Lawrence

Meget smukt..!

Hvis alle dem, der hader sig selv og Europa så meget, så i det mindste da bare ville begå selvmord. Men det har de jo ikke rygrad til. Næ, de ser hellere deres egne børn lide, for deres forskruede verdensbillede.

Og så taler de om de stakkels flygtningebørn – hvad med vores egne..!!!

Iq
Iq
5 years ago

Jeg har boet og studeret i Berlin dengang det ikke var mondænt. Jeg havde min gang i et multikulturelt miljø med mange nationaliteter, deriblandt mange tyrkere. Der var ikke så mange dengang, men alle var meget opsatte på at tilhøre Europa, og tilegne sig den europæiske kultur og levemåde. Kemal Atatyrk var deres store forbillede, og de skulle alle tilbage og deltage i opbyggelsen af deres land, sagde de, da de blev financieret af Tyrkiet, netop p.gr. af dette formål. De fleste af disse studenter som alligevel blev i Tyskland, ingeniører, læger, tandlæger, osv., banede vejen for den eksplosionsagtige tilstrømning… Read more »

Jean Valjean
Jean Valjean
5 years ago

Tror nog jag får medhåll om jag konstaterar att svenska politiker inte har relevanta visioner vad det gäller investeringar. De är inga företagare utan de försöker endast slå mynt på svenska folkets skatteintäkter pluss en lånefinansierad verksamhet. Att som de nu gör utnyttja det svenska folket för egna ekonomiska syften är ren egoism.
Jag har också tidigare läst om invandrare (turister) som undrar var alla svenskar är.
Kan konstatera att de är slavar i det svenska ekonomiska systemet som arbetar minst 40 timmar / veckan för att försörja en allt för stor del invandrare.

latmask
latmask
5 years ago

Varför använder Almuradi uttrycket “muslim refugees”? “Muslim invaders” skulle stämma bättre.
Ett förslag. Er ramadan är fruktansvärt störande för alla oss här i Europa. Vi kräver att denna högtid omedelbart avskaffas totalt inom Europas gränser. Ni rekommenderas att åka hem till era länder om och när ni ska fira den. Emellertid kan vi lova att inte införa Oktoberfest öster om Bosporen.

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  latmask

Ordet “refugees” används konsekvent för att vilseleda.

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
5 years ago
Reply to  Anna Svensson

Som i norsk media. NRK snakker kun om “flyktninger”.

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  Olav Ødegaard

Ja, även de försöker hjärntvätta oss.

cello
cello
5 years ago

Dette oktoberfest-utspillet lukter provokasjon, spør du meg…

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  cello

Jag vet inte, dessa islamister är ju inte lite fräcka, och de brukar vanligtvis få som de vill. Är detta äkta, så kan jag tänka mig att det är slut med välkomstfesterna i München, Oktoberfesten är nästintill heligt för befolkningen i Bayern.

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago
Reply to  cello

Det er naturligvis svindel, cello. Provokation, som du siger.
– Men hvad der ikke er svindel er, at opfordringen rent faktisk blev underskrevet 500 gange, inden den blev taget ned …
– – –

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago

Oktoberfest hele året. Hvorfor kun fest i oktober, det er vi nok nogle der vil mene.

latmask
latmask
5 years ago
Reply to  Peter Buch

Om du har Oktoberfest hela året så blir festen till vardag.

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago
Reply to  latmask

Nuvel, hellere hverdag end ingen fest overhovedet.

Statslös svensk
Statslös svensk
5 years ago

Om den iranska kvinnan bosatt i Sverige kan få besök av sin mamma. Då anser jag att det inte föreligger någon direkt hotbild mot dottern eller hennes familj som finns kvar i Iran. Hade så varit fallet så hade inte mamman kunnat bibehålla kontakten med dottern. Än mindre kunna resa på semester till dottern som finns här i landet.

Armadillo
Armadillo
5 years ago

Du vet inte ett skvatt om varför denna person finns i Sverige…

Statslös svensk
Statslös svensk
5 years ago
Reply to  Armadillo

Alla invandrare från Iran är asylanter – inga arbetskraftsinvandrare. Kryp ned under stenen igen.

Armadillo
Armadillo
5 years ago

Nope, det kom under
Shah-tiden arbetskraftinvandrare från Persien.
Akta du inte får kramp i hägerarmen!

Pantherinae
Pantherinae
5 years ago

Forstår godt de er smuttet, overvejer selv kraftigt at smutte fra Danmark, her lader folk sig styre af EU og det mest idiotiske sammenrend af evnesvage politikere, som endnu har været samlet på jorden

Armadillo
Armadillo
5 years ago
Reply to  Pantherinae

Smut ikke til Sverige, der er det sgu ikke bedre…

Frank Gallagher
Frank Gallagher
5 years ago
Reply to  Armadillo

Eller Norge! Oslobad.