22
sep
Seneste opdatering: 22/9-15 kl. 0748
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Grænsen Ungarn-Østrig. Egentlig venter man sig intet af EU topmødet onsdag, på den anden side må de have en vis interesse i at bevare Schengen. Asylkvoter ser de ud til at kunne glemme alt om. Tiden begynder at blive knap. Dette var forudsigeligt for fire år siden. EU imponerer ikke. Tyskland tror åbenbart, i modsætning til hvad der stod i Washington Post i forgårs, at vi kan fordele os ud af det. Lad os se hvordan det går næste sommer og næste sommer igen.

Refugee crisis: Hungarian parliament votes to deploy army, The human tide: Waves of migrants keep coming as Hungary warns millions are ‘breaking down the doors’ of Europe and Germany says EU should only take refugees from crisis-hit areas.Muslims are transforming Europe, says Art Garfunkel in warning over dangers of mass migration. Mob Violence at the Hungarian Border

Thousands of migrants pour into Austria

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ramonafransson
ramonafransson
5 years ago

Berätta för mig vilket muslimskt land som har fungerat? Ge mig ett muslimskt land som har demokrati! Ge mig ett muslimskt land där det finns pressfrihet! Ge mig ett muslimskt land där kvinnor har samma rättigheter och värde som män!Nej just det … finns inte … och varför kommer de då till väst? Här finns allt de inte själva skapat under tusentals år. Så dra av er de religiösa tygstyckena och uppför er som medmänniskor. Kom inte till våra västländer och kräv att era kvinnor ska få bada ensamma i våra skattefinansierade badhus. Men det gör ni! Kräv inte att… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  ramonafransson

Problemet er ikke at muslimer er som de er. Det burde vel selv en total imbecil jo kunne stykke sammen forholdsvis hurtigt. Næ, problemet er, at mange i vores egne lande, åbenbart tror at muslimerne smider alt deres perverse tankegods fra sig, så snart de bliver velsignet af de vestlige frihedsidealer.
Og derfor må du og jeg ikke sige hvad der er åbenlyst, fordi så risikerer vi, at grave lige præcis den grøft, der gør at muslimer fortsætter med, at være så bagstræberiske..?
Jeg tror at mene det skulle være logikken..!

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago

Garfunkel relateret. Faldt i Henrik Glahns “Salmemelodien i dansk tradition 1569-1973”, jeg ser lidt i under frokosten når kollegaen ser i avisen, over følgende: …Zinck var stærkt påvirket af de tanker, som hans samtidige, komponisten og Det kgl. Testers kapelmester J.A.P. Schulz, bl.a. havde udfoldet i skriftet Tanker over Musikkens Indflydelse paa et Folks Dannelse (1790)… p. 34 There are places I remember All my life, though some have changed Some forever not for better Some have gone and some remain All these places have their moments With lovers and friends I still can recall Some are dead and some… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago

Glimrende. Tak.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

“Therr arr’ playcessh Ai’l rre-memmberrr allll my laif”

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

ROFLMAO @ 0.20 – nogen der ved, hvilken film det er fra? Hvis det da er fra en film …

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  Peter Buch

Sean Connery, Michael Caine, John Cleese, Steven Baldwin og nu Art Garfunkel har, på det seneste, prist de vestlige værdier.
Kändisser der ikke bekymrer sig om deres omdømme eller frygter udstødelse fra sociale netværk længere..?
Må flere komme til..!

Pantherinae
Pantherinae
5 years ago
Reply to  Peter Zichau
Pantherinae
Pantherinae
5 years ago

Hvorfor hader de alle sig selv i EU parlamentet? Og hvorfor hader de os så meget?

tavsen
tavsen
5 years ago
Reply to  Pantherinae

Fordi europæerne stemmer forkert.

Invasionen er selvfølgelig uendelig. Stopper først, når den oprindelige befolkning er udraderet. Nøjagtig som i andre lande, som muslimerne har erobret. Findes der buddhister i Afghanistan?? Statuerne forsvandt også

Pantherinae
Pantherinae
5 years ago
Reply to  tavsen

Nej. Vi stemmer ikke forkert! Vi styres af en kommunistisk partistat. Min repræsentant i EU-kommissionen hedder Margrethe Vestager. Denne evnesvage usympatiske magtliderlige korrupte kommunistiske kælling er ikke repræsentant for det danske folk. Hun var leder af de radikalt radigale i Danmark da hun blev valgt, et parti der har 5% opbakning i befolkningen, og er stærkt hadet af samme.

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  Pantherinae

Og derfor skal de nu også ha’ fornøjelsen af, at håndterer den muslimske tsunami der kommer væltende og som overskygger alt andet pt. Vi véd de ikke kan stikke en pind i en lort uden at ødelægge begge dele og derfor skal de nu få lov, at sidde og svede tran – til flere millioner om året – uden at ane hvad de skal stille op. Så må vi se hvor meget lort de formår at få lavet, inden de ryger for skafottet. De kan fordele og kompromisse alt det de vil, men deres børns og progressive hipster-venners fremtid er… Read more »