22
sep
Seneste opdatering: 23/9-15 kl. 0251
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

How Poland Deals With Immigrants… Polish police already monitors 200 jihadis

Vaclav Klaus: “I have deep concerns about the future of European civilisation”

The former President of the Czech Republic, Vaclav Klaus, has accused politicians welcoming migrants to Europe of doing a disservice to the continent. He warned that the purpose of the welcoming policy is the disintegration of Europe as it is known, and the creation of a new society.

Vaclav Klaus was writing in German newspaper, Die Welt, taking aim at “irresponsible” European politicians such as Germany’s Chancellor Angela Merkel and President Joachim Gauck. He lays the blame on them for “hundreds dead in the Mediterranean” as migrants, their children and family members heed their call to come to Europe and pay exorbitant sums to smugglers unaware of the risks and threats of such journeys.

Citing it as an example of social sciences operating “in rare harmony with common sense”, Klaus writes that a community’s internal cohesion is “essential to the smooth and productive functioning and the necessary stability of any society.” He specifically refers to the economic concepts of “human and social capital” without which he says “a healthy functioning state is impossible”.

Klaus also identifies the “fatal mistake” of believing that short term problems caused by migration are outweighed by long-term effects. He says that Germany’s own experiences to date with immigrants and guest workers stands in “stark contrast” to the idea.

Klaus draws attention to the fact that up to 40 per cent of migrants to Bavaria in recent weeks came from Kosovo, where there has been no fighting for 15 years, and nearly as many again from Afghanistan, where no new emergency has prompted it. Both streams of migration have been responses not to recent “dramatic change” at home, but to Merkel’s implicit and explicit invitations.

Klaus concludes:

“Maybe [Merkel and Gauck] believe her invitation is a positive humanitarian gesture. They are wrong. On the contrary, it is a disservice to Europe. I have deep concerns about the future of European civilisation.” POLITICIANS INVITING MIGRANTS INTO EUROPE WANT ‘DISINTEGRATION’ SAYS FORMER CZECH PRESIDENT VACLAV KLAUS

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Søren Petersen
Søren Petersen
5 years ago

Interessant om denne video ses af polakker. De har nemlig parlamentsvalg 25. oktober hvor et parti som får DF til at ligne SF muligvis vinder… – Polen med 40 millioner indbyggere – halvt så stort som Tyskland – vil være istand til at smadre Märkels destruktive kurs.

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago

https://www.youtube.com/watch?v=DlKrQJCiNCE

Ja, ja alle detalier må med, det ursvenske er muligvis ikke blot barberi, der er vel undtagelser. Men generelt set, uden alt det andet, har han ret.

HermannSchultz
HermannSchultz
5 years ago

Dessa muslimska invällare mördar kristna i deras egna länder. De kastar kristna överbord i smugglingsbåtarna, de trakasserar kristna i asylboendena, men våra politiker försöker få oss att tro att de kommer bidra till vårt gemensamma välstånd.
Polen har i alla fall förstått att så inte är fallet. Eller som ett gammalt svenskt ordspråk säger:
Det gäller att mota Olle i grind.
Nu kan man dessutom se lyckliga svenska politiker på tv. De har lyckats tvinga andra länder att ta del av vanvettsprojektet. Och tvång tycker dessa demokratins amöbor om.

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Forskellen på højre og venstre er, at højre-siden forudser problemer – eller udfordringer om man vil – for os alle sammen, mens venstre-siden tror på det hele selvfølgelig nok skal gå.
Så hvem drager lige omsorg for hvem..?
Den dag venstre-siden må erkende, at “udfordringerne” nok kom til at stige os en anelse over hovedet, må vi omsorgsfulde “højre-rabiate tosser” så redde dem igen.
Lidt ligesom børn og voksne…

Henrik Petersen
Henrik Petersen
5 years ago

Hurra for polen ! De gør som man bør gøre når det handler om muhamedanere. Det eneste sprog de invaderende barbarer forstår er rå magt.

Landsmannen
Landsmannen
5 years ago

Danmark och Sverige har någonting att lära av Polen. Privatpersoner i våra länder skjutsar runt personer som passerat gränsen utan giltiga id-handlingar. Vi skandinaver är bokstavligen alltför blåögda när det handlar om muslimer. Om ingen ändring sker snart kommer vi få betala ett ännu högre pris. I Polen har man fått nog av invällande främlingar. De har lärt av erfarenheten.

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  Landsmannen

Intet sted i Europa aner man hvad man skal stille op med de her mennesker. I Ungarn opfører de store hegn og Kroatien prøver at fragte dem ind i Makedonien. Grækenland og Serbien sender dem jo også bare videre og sådan kører det der ud af. Det har de østeuropæiske lande fanget. At vi vesteuropæiske lande tror vi kan tage imod dem og integrerer dem, må stå for vore egen regning. Vi skal nok blive klogere en dag. Spørgsmålet er så bare, hvad vi så gør med dem. Og der tror jeg vores nuværende politikere har et lille problem.

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
5 years ago
Reply to  Landsmannen

Sms og epost hjem, fra disse vordende polakker, blir vesensforskjellige fra samme til de som ankommer andre land lenger nordvest med med høy velferd. Polen faller i rankingen på asylbørsen. De som kunne tenkt seg den veien kommer istedet videre mot vårt lille land..

Rakija
Rakija
5 years ago
Reply to  Landsmannen

I Sverige….. IS….

tavsen
tavsen
5 years ago

Berigende oplevelse for børnene.

Hvor der er muslimer, er der ufred. Send dem til NordPolen

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  tavsen

Ja, så løser problemet sig jo helt af sig selv, når ramadanen falder om sommeren 😉

latmask
latmask
5 years ago

Polisen var ju snäll. De ska sitta i läger så de börjar längta hem.

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
5 years ago
Reply to  latmask

Lengte hjem gjør mange, efter at statsborgerskap med alle rettigheter er oppnådd i våre land. Dette kommer fra våre egne som arbeider med å hjelpe til rette fremmedkulturelle.
Og hjem reiser også, på ferie, tid og penger som de får..
.

Rakija
Rakija
5 years ago
Reply to  Olav Ødegaard

De må aldri få statsborgerskap, det vil være en megatabbe, de må hjem igjen der de kommer fra!!!