23
sep
Seneste opdatering: 24/9-15 kl. 0244
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 23-09-2015 235849

Talk is cheap.  Den gale kansler i Berlin v.2.

‘Harder by the day to protect Britain from terror’

Uforknyt ser vi vores skæbne i øjene, som vores politikere  har gjort alt hvad der stod i deres magt for at undgå. Når der sker noget igen, at det trøsterigt, at han “var i politiets søgelys.” Jeg har forestillet mig, hvordan en samtale mellem PET chefen og statsministeren kan udspille sig: “Nu må I fandeme holde op med at hive flere sikkerhedstrusler ind i landet.” Nå nej, han er politisk udpeget. Vi bæver for de kommende ofre, men dem der døde i februar, taler vi ikke om, for da havner ansvaret lynhurtigt på adressen Prins Jørgens Gård 1, 1218 København.

‘Harder by the day to protect Britain from terror attacks’ says Defence Secretary.PROTECTING Britons from terror attacks is “becoming harder by the day”, Defence Secretary Michael Fallon warned yesterday.

The Defence Secretary said it is becoming harder to protect Britain Intelligence experts have also warned that the Islamic terror threat is yet to peak.

Mr Fallon told a London think-tank the slaughter of 38 tourists, including 30 Britons, on a beach in Tunisia in June shows how difficult it is to defend “our people”. And he warned that terrorists and other states are “catching up” with Britain, whose technological edge on the battlefield is being eroded. ‘Harder by the day to protect Britain from terror attacks’ says Defence Secretary

Relateret: Lech Walesa: “If Europe opens its gates to Muslims, there will be beheadings here”, German police raids target Islamic State Mosque, suspected of recruiting among refugees, With refugees, German Muslim minority could be Europe’s largest, POLITICIANS INVITING MIGRANTS INTO EUROPE WANT ‘DISINTEGRATION’ SAYS FORMER CZECH PRESIDENT VACLAV KLAUS

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jostein Bjoerkmo2
Jostein Bjoerkmo2
5 years ago

Det går rykter om planer om militærkupp i GB.

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago

Når der sker noget igen, at det trøsterigt, at han “var i politiets søgelys.” Well, det er saadan klaveret spiller. PET skal hverken opklare eller forhindre forbrydelser, de skal indsamle efterretninger, der er relevant for rigets indre sikkerhed. Og det er ikke relevant for Danmarks sikkerhed om en kunstner eller journalist bliver ploekket ned af jihadier. Hvad der er relevant for en efterretningsorganisation er, at terrorister faar lov til at gaa frit omkring: hvis de sad i faengsel, var der jo ikke meget efterretning at hente. Det er derfor betryggende at PET hver gang har haft vedkommende i kikkerten; hvis… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago
Reply to  snaphanen

Min mig, hvis jeg har glemt nogle… Et par stykker, ja. Men selv om det er tragisk for ofrene og de paaroerende, er det som sagt ikke noget, der truer statens sikkerhed, og derfor er det ikke efterretningstjenstens opgave at goere andet, end at holde oeje med dem. Drab er en politietopgave. Man saa det samme med Blekinggadebanden, hvor PET da udmaerket var klar over, hvad de unge mennesker rendte rundt og lavede, de hjalp saagar Bo Weiman ud af politiets kloer, da han blev arresteret for forsoeg paa biltyveri, ligesom de spaendte ben for efterforskningen, da de bad de… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Det arabiske forår i Europa http://kulturkamp.blogs.berlingske.dk/2015/09/23/det-arabiske-forar-i-europa/ Af Kasper Støvring 23. september 2015 Den europæiske offentlighed møder folkevandringen med den samme dårlige dømmekraft, som dominerede i forholdet til Det arabiske forår. Da de arabiske revolutioner brød ud for fem år siden, var mange ligesom nu grebet af ophedede følelser, af det, der bedst kan betegnes som en feberhed rus af optimisme: NU var friheden på vej til de muslimske samfund, inden længe bliver de som os. De tog fejl, nu som dengang. Det arabiske forår blev en isvinter, det store flertal af muslimer ønskede islamisering, ikke liberalt demokrati, og dér hvor… Read more »

John Hansen
John Hansen
5 years ago

Nå har en general allerede vært ute i media og advart mot et mulig militærkupp i Storbritannia. Det kan være en god løsning også for de nordiske land. The unnamed general said members of the armed forces would begin directly and publicly challenging the labour leader if he tried to scrap Trident, pull out of Nato or announce “any plans to emasculate and shrink the size of the armed forces.” He told the Sunday Times: “The Army just wouldn’t stand for it. The general staff would not allow a prime minister to jeopardise the security of this country and I… Read more »

Iq
Iq
5 years ago

Er det tilladt at være lidt skadefro? Det er jo blot et menneskeligt træk, måske ikke så pænt, men det er der så meget der ikke er. Hvis nu en af dine kære blev udsat for en forbrydelse, og senere erfarede, at gerningsmanden var gået fallit. Ville du ikke godte dig bare lidt? Angela Merkels popularitet er faldet , vistnok over 40% . Hvorfor mon? Grækenland , boykot af Rusland. flygtninge og nu WW skandalen, hvor hun for ganske nylig roste den tyske bilindustri. Hvor mange flere ulykker skal hun have liov at påføre Europa? Nu er man blevet ”… Read more »

Pantherinae
Pantherinae
5 years ago
Reply to  Iq

VW skandalen . Er det ikke bare bevis på, at Tyskland er dømt til at betale krigsskadeserstatninger for evigt?

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  Iq

Å, Norge med høyrepartier ved roret tar nok sin dryge del. Vi har en “enkel” Høyrestatsminister fra 2013 som bøier kne for både Obama, for ikke å snakke om fru merkdeg..

Jostein Bjoerkmo2
Jostein Bjoerkmo2
5 years ago
Reply to  Iq

Hvor får de europeiske land de bevilgede penger fra? 10 milliarder Euro er hundre milliarder kroner. Trykker de bare opp flere epenger?