28
sep
Seneste opdatering: 30/9-15 kl. 0907
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Henryk Broder i Deadline

Det må være 7-8 gang Henryk Broder er i København på ti år. Her i lunt selskab på Restaurant Vita for nogle år siden

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skåning
Skåning
5 years ago

Aaaargh! Jag missade denna tillställning pga att jag missade betala i tid. Mark Steyn är helt suverän. Han har humor, karisma och är inte lika överklass-pretentös som Murray. Snaphanens läsare brukar, med all rätt, hylla Julia Caesars krönikor, men missa då inte denna timmen med Mark Steyn.

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago

Steyn er også god, han synes dog i sammenligning med Murray ramt lidt af jetlag, jeg så det først i går og så det igen i dag.
Jeg var desværre ikke selv på Christiansborg.
Broder i Deadline også glimrende.

Når jeg får noget for licensen er det jo en ren fornøjelse at være licensbetaler.
Men at betale efter forbrug burde nu være udgangspunktet, med særlige forhold gældende for relativt uformående.

Nemo
Nemo
5 years ago

Man skal ikke alene dele folk efter religion, man skal også beskytte kvinder og børn imod de ædle vilde.
http://gatesofvienna.net/2015/09/traumatized-women-in-german-refugee-camps/

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago

Rigtig godt interview: Broder tromler bare hen over Krasnik, hver gang han aabner munden for at sige noget dumt. Og en perfekt timet udgangsreplik.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  FelixKrull

Ja, nogle af Krasniks spørgsmål og afbrydelser er så barnligt naive og uvidende, at man må tage sig til hovedet konstant over den journalistiske standard på DR. Krasnik spørger jo ikke for at blive oplyst, eller fordi emnet og Broders standpunkter er interessante for ham – men bare for at provokere og afbryde, så vi aldrig rigtigt når ind til den politisk ukorrekte kerne af det, han forsøger at sige. Jeg forventer naturligvis ikke, at Henryk Broder skal have helt frit spil, men man kunne da i det mindste forvente nogle intelligente, udfordrende, uddybende og oplysende spørgsmål fra en DR-journalist… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Men Krasnik skal jo spille djævlens advokat. Og det han spørger – eller forsøger at spørge om, falder sikkert fint i tråd med, hvad alle de venstreliberale tosser forventer Broder skal konfronteres med.
Og, som enhver middelbegavet seer jo straks kan konstaterer, falder en så barnagtig tilgang til Europas situation straks til jorden.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Set via Uriasposten 😉 Se kunstner blive anholdt: Viftede med IS-flag på Glyptoteket http://vesterbro-nyt.dk/73272-2836-se-kunstner-blive-anholdt-viftede-med-is-flag-paa-glyptoteket/ Provo-kunstneren Uwe Max Jensen er fredag eftermiddag blevet anholdt på Glyptoteket i København under en aktion mod Islamisk Stat. … Vi lever i en ny tid, hvor det ikke er trolde, der truer kristne, men derimod islamister i primært Mellemøsten, lyder det fra kunstneren i enpressemeddelelse. Uwe tog en sort affaldssæk på hovedet og gik rundt i Glyptotekets have og viftede med et Islamisk Stat-flag. Uwe gik først op på skulpturen ”Moderned Pige” og viftede med IS-flaget. Men han nåede dog aldrig over til skulpturen ‘Trold,… Read more »

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Verkar vara en likadan stolle som vår Dror Feiler.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Möjligen – känner inte honom, har bara sett hans namn nånstans.

Men han (UMJ) är ju rolig och våkar att kritisera och satirisera om islam
och muslimers och deras beteende och vansinniga krav om att strypa
yttrandefriheten.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Då verkar han betydligt klokare. Är inte så insatt i hans verksamhet. DF är ju inte klok i skallen. Tror till och med att han är bannad från sitt födelseland Israel efter en installation för tiotalet år sedan då deras ambassadör flippade ut och förstörde delar av “konstverket”.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Nej, han är raka motsatsen – en konstnare som vågar att provocera muslimerna, de frälsta, de självgode och de politiskt korrekta, som inte står upp för yttrandefriheten, när det verkligen gällar – och gärna helt naken om det går 😉

Lawrence
Lawrence
5 years ago

Han er sjov 🙂

Søren Petersen
Søren Petersen
5 years ago

Ifølge Politiken her til aften fremgår det af regeringens finanslov at der kommer 15000 flygtninge pr. år, dette kan vi så gange med 3 via familiesammenføringer, – så når vi 45.000 – og vi ganger med Løkkes regeringsperiode på 4 år – det bliver ialt knap 200.000 – hvorfor fanden vælter DF ikke Løkke! Socialdemokraterne kan umuligt gøre det væsentligt værre… .:-( og desuden, hvis DF satte Løkke kniven på struben, var der jo måske den chance at Løkke skabte en ny politik – eller at Venstre fandt sig en ny leder. Det er simpelthen uacceptabelt, det som regeringen her… Read more »

Sanningskommision
Sanningskommision
5 years ago

En klok gammal man. Jag gillar slutklämmen som tyvärr är mycket sann och mycket vanlig.

MollyM
MollyM
5 years ago

Super godt interview! Hvor er det skønt, at der findes modige og skarpsindige mennesker som Henryk Broder. Det giver os dog et vist håb om, at flere vil forstå, hvor farlig situationen er …

Søren Petersen
Søren Petersen
5 years ago

Fantastisk interview – så det på Deadline og håbede sådan, at det ville blive lagt her på Snaphanen.dk – her er for en gang skyld en mand der tør kalde en spade for en spade 🙂 Se iøvrigt den pt mest læste artikel på Die Welt idag: Islamister truer og overfalder kristne i flygtningelejre: http://www.welt.de/politik/deutschland/article146919471/Islamisten-bedrohen-Christen-in-Fluechtlingsheimen.html I den anden boldgade, er det mest positive jeg har læst længe de sidste 10 linjer i Uhrskovs blog: -jeg HÅBER han får ret, men frygter at han ikke får det, men i denne tid har man ind imellem behov for lidt “trøst” http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE8058981/Vender-fornuften-tilbage-i-Tyskland/ Jeg… Read more »