28
sep
Seneste opdatering: 28/9-15 kl. 1720
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

What Pisses Me Off About The European Migrant Crisis

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

36 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
spirild
spirild
5 years ago

Dérision, Déconstruction, Destruction

HVORFOR?

Pluto
Pluto
5 years ago
Reply to  spirild

«HVORFOR?» – Ja, godeste Spirild, svaret er i dag entydig: For å fjerne «den hvite flekk» av indoeuropeere, slik at denne folkegruppe aldri «skal kunne reise seg igjen» (Thomas Hylland Eriksen)! For at illuderende og illustrerende beviselig og påviselig gi et personifisert eksempel: Her ser du en ektefødt globalist, som i klarspråk forklarer sitt «hat» mot det indoeuropeiske folk, og hans navn er George Soros! Denne internasjonalist, ågerfinansmann, spekulant og oligark skriver nu følgende i «Project Syndicate»; – «EU har en skyldighet att varje år ta emot, och ge bostad och bidrag till, minst en miljon invandrare från tredje världen.»… Read more »

spirild
spirild
5 years ago
Reply to  Pluto

Pluto. Jeg setter umåtelig pris på dine innlegg. De blir, selv fulle av triste fakta, en slags trøst. Et slags håp fordi noen der ute kan artikulere hvem, hva og hvorfor.
Her er noen ord fra Moskvapatriarken Hilarion:
Sekularismen som blomstrer i Europa er også en pseudoreligion som har sine dogmer, sine normer, sine ritualer, sin symbolikk. Slik som den russiske kommunismen i det tyvende århundre som forlangte monopol og tålte ingen konkurranse.
spirild 🙂

Pluto
Pluto
5 years ago
Reply to  spirild

Tusen takk, Spirild! Jeg ble rørt. – Og, bare så det er nevnt; du er selv, med dine gode, allsidige, opplysende og slagferdige kommentarer en inspirasjonskilde for meg. Jeg setter enormt pris på deg, både som skribent, medmenneske, kvinne og mor! 🙂 Vår politiske stillingtagen er blitt til en overlevelseskamp i denne brytningstid for Norge og Europa. Hvem hadde vel trodd dét for bare et par tiår siden?! – Ditt sitat fra den russisk-ortodokse Patriark Hilarion er treffende korrekt, og jeg nevner selv ofte denne totalitær-marxistiske sammenheng når jeg beskriver Vestens destruktive (in)«humanisme» og multikulturalismens sekulær-religiøse politisk-korrekte likhets-dogmatikk. – Og,… Read more »

spirild
spirild
5 years ago
Reply to  Pluto

🙂 Takk, Pluto. Og du får to tilbake :))
og før lyset slukkes, meningsterroristene taper. Når de iscenesetter, når de lyver, når de har logget seg av virkeligheten og mobber borgerne som ikke lystrer og deres manipulasjoner avsløres gang på gang, da har de TAPT. Alle forstår det.
Overbetalt for å skjule sannheten, det er media i dag.
Frekke, skamløse, uærlige.
Men over hele Europa er borgerne i siget. Tyskerne står IKKE bak Merkel. Ikke bak EU, ingen av disse dekonstuktørene får “godkjent”.
Og de vet det selv.
Godnatt, klemmer er sendt :))
“spirild”

Vaeringen
Vaeringen
5 years ago
Reply to  spirild

En vidunderlig video! Takk så mye for denne!

Pluto
Pluto
5 years ago
Reply to  Vaeringen

Ja, en fantastisk video, som jeg har lagret. Det er bare å takke Spirild for at hun postet denne fremragende hyllest til Europa! Vi trenger all den inspirasjon vi kan få i disse vargtider. Takk også til deg, Vaeringen, for alle dine kunnskapsrike kommentarer her på Snnaphanen og på Document. – Sammen er vi sterke!

Mvh. Pluto

Vaeringen
Vaeringen
5 years ago
Reply to  Pluto

Mange takk for godord, Pluto.
Stemmer i ordene dine om inspirasjon. Det behøves virkelig. Jeg kjente hjertet banke av stolthet over vår europeiske sivilisasjon.
Vil med dette bruke anledningen til å også rette en stor takk til deg selv, Pluto, for dine meget kunnskapsrike og vise kommentarer på de samme nettsteder.
Væringen

spirild
spirild
5 years ago
Reply to  Vaeringen

Ja. 🙂
TAKK, takk til deg Vaeringen. Du “skyter” godt 🙂
Takk til Marit, Steinadler, Pluto og alle de andre!
Dere er min trøst!

Frankrikes situasjon er kritisk.
Dette vet ALLE, inklusive squatterne i Elysee, de som har meldt seg ut av nasjonen.
Les og hør Philippe de Villiers.

spirild
spirild
5 years ago
Reply to  Pluto

:)) Mille fois, mon cher Pluto.
Der var den jo..tilbake. :))

Vaeringen
Vaeringen
5 years ago
Reply to  spirild

Og takk også til deg, Spirild, for å være det prakteksemplar på den klarttenkende, norske kvinne som du er.
Når det gjelder “skyting” er du slett ikke så verst selv. Disqus’ egen dronnig Zenobia, som motstod Romas legioner 🙂
Generelt er dessverre kvinner blant dem som er mest forledet og bedratt av samfunnspropagandaen, naturlig konsensussøkende som de er. Det er derfor slike solstråler som deg er så gledelige for menn som meg!

Ellers stemmer jeg i din takk til de av deg nevnte personer, nå som vi først er inne på dette. De nevnte personer er virkelig inspirerende å lese.

spirild
spirild
5 years ago
Reply to  Vaeringen

He, he.
Føler meg ikke, ter meg ikke og har nok ingen dronningverdighet. Sukk, men takk skal du ha. Føler meg heller som en mislykket dronning av surkålstamping. Ikke visste jeg at det var så hardt arbeid. Men det må til, norsk surkål..stakkars overkokt kål inne på en fabrikk dynket i eddik og sukker. Grøsse meg til.

Vaeringen
Vaeringen
5 years ago
Reply to  spirild

Interessant! Jeg har aldri gjort heimelaga surkål, men har heller kjøpt inn tysk surkål eller liknende.
Den normale norske standard-“surkålen” er avskyelig. Den er heller ikke sur, men noe ordentlig søtt kliss.
Skal prøve meg på surkål neste år, når jeg planlegger å dyrke litt kål.

spirild
spirild
5 years ago
Reply to  Vaeringen

DER skal jeg tilkjennegi mitt JA!

Kvinner er manipulert og menn tilpasser seg kvinnene, stort sett.

Ond sirkel.

Les femmes decident les hommes obeissent 😉

Vaeringen
Vaeringen
5 years ago
Reply to  spirild

Det du nevner om manipulerte kvinner og at menn følger kvinner, det stemmer helt på en del områder, blant annet det seksuelle. Seksualitet er et område egemtlig totalt dominert av kvinner, i motsetning til de “tradisjonelle” læresetninger om utro menn og naturlig kyske kvinner, etc. (“Tradisjonelle” fordi de er victorianske og ikke eldre) Disse synspunktene er svært utbredt blant politisk korrekte og er i praksis neo-victorianske, siden feminismen i utgangspunktet hadde en slags “libertarianisme i seg, men dette snudde kjapt og har utviklet seg til den neo-victorianisme vi har idag. Fenomenet kan illustreres med eksempelet om evolusjonen innen de homoseksuelles… Read more »

spirild
spirild
5 years ago
Reply to  Vaeringen

Takk for denne interessante tilbakemeldingen og lesetips. Jeg vet du har mer kunnskap enn meg om tema og dessverre er det enda dårligere stilt med flertallet av befolkningen. Denne linken på fransk om emnet finnes vel også på norsk eller engelsk, men har akkurat nå ikke tid til å lete. Mange bøker har vel også temaet avstedkommet, men kanskje ikke så mange med et KRITISK standpunkt til denne utviklingen som jo selvfølgelig betraktes som et stort fremskritt og gode for samfunnet. Javel. Hvor mye mer er det som “mangler”, som skal knuses før vi er ferdige med nivåhevingen på vårt… Read more »

torstein
torstein
5 years ago
Reply to  Vaeringen

Tak, tack og takk; kan vi kanskje snart begynne og enes om hva vi skal og må gjøre istedenfor disse evindelige takksigelser?

Marit
5 years ago
Reply to  spirild

Hjertelig takk, spirild ! 🙂

spirild
spirild
5 years ago
Reply to  Marit

Savner deg, Marit. Håper alt ok 🙂

Marit
5 years ago
Reply to  spirild

Alt er ok, kjære “spirild”. Man må bare ta pauser fra destruksjonen, og gjøre noe helt annet, for slik å kunne ivareta sin mentale helse…:)

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  spirild

Idag 3.10. er denne videoen tatt bort, Av alle, så er det et tysk turistkontor som står bak dette! Ingen mulighet til å skaffe evnt. kopi til veie og klistre den inn her?

Og med det samme, takk til dere her, dere oppildner på trøstende vis oss alle fortvilede. Tusen takk. Alternativet er å la Europa død – UTEN kamp!

Pluto
Pluto
5 years ago
Reply to  jasminum

Bra du fant videoen, Jasminum. 🙂

Du får nyte denne perle av et kultur-visuelt portrett av vårt hellige Europa. – Jeg anbefaler forøvrig at man laster ned videoer som er interessante, slik at man har sikret seg en kopi.

Jeg er så definitivt enig i din oppfordring om å kjempe for vår europeiske overlevelse. Takk også for din solidariske støtte her til oss alle, Jasminum, samt en takk for dine egne bidrag her og der på nettet. Jeg merker meg med utsøkt glede at du har et stort og varmt hjerte for Saken! 🙂

Med en kjempegod hilsen,

Pluto

Marit
5 years ago
Reply to  Pluto

Hjertelig takk til deg, Pluto ! 🙂

Pluto
Pluto
5 years ago
Reply to  Marit

Kjære gode Marit! Hjertelig takk for din gode hilsen. Det var enormt hyggelig å høre fra deg! Du skriver ikke så ofte lenger som før, men, som Spirild også er inne på – så håper jeg at alt står bra til med deg?! Du er en bidragsyter som jeg gjennom mange år har hatt den største fornøyelse av at følge i vår norske frihetskamp mot et pk-regime som ikke lenger tar land og folk på alvor. – Du husker sikkert at for en del år siden, da den «arabiske vår» brøt løs, så var vi to blant de få (også… Read more »

Marit
5 years ago
Reply to  Pluto

Kjære Pluto ! En takk fra mitt hjerte for dine gode ord ! Jeg blir rørt og ydmyk. Jeg setter umåtelig stor pris på dine innsiktsfulle kommentarer, og har lært mye av dem. Og vi er så enige om så mye. Du kan være sikker på at jeg vil arbeide for at sannheten skal komme frem. Selv har jeg levd i hus med muslimer i 17 år, og derigjennom knekt “koden” om hvordan de tenker om oss vantro. Jeg har forstått deres mentalitet. Som er skremmende. Professor i sosialantropologi, Unni Wikan, har også i sine bøker analysert dette. Ikke minst… Read more »

Vaeringen
Vaeringen
5 years ago
Reply to  spirild

En kjapp korreksjon: Hilarion (Alfejev) er ikke patriark, men metropolitt.
Patriarken i Moskva heter Kirill.
Metropolitt Hilarion er den Russisk-Ortodokse Kirkes utsending til EU og han er biskop av Wien.

spirild
spirild
5 years ago
Reply to  Vaeringen

Ok. Da har polemia.com slurvet.

“Mgr Hilarion du patriarcat orthodoxe de Moscou déclarer de façon pertinente : le sécularisme qui prospère aujourd’hui en Europe est lui aussi une pseudo-religion qui a ses dogmes, ses normes, son culte et sa symbolique. A l’instar du communisme russe du XXème siècle, il prétend au monopole et ne supporte aucune concurrence »

Men fint du sier ifra. Man lærer 🙂

Vaeringen
Vaeringen
5 years ago
Reply to  spirild

Har de slurvet?
Står det ikke strengt tatt “Mgr Hilarion fra det ortodokse patriarkat i Moskva”?
Tror du falt i samme felle som jeg ofte gjør; nemlig å lese for fort 🙂

spirild
spirild
5 years ago
Reply to  Vaeringen

Nemlig 🙂

Hele tiden.
Men at han var utsending til EU. Det visste jeg ikke.

invernes
invernes
5 years ago

Pat Condell er en folkehelt , vi trenger mange millioner av hans kaliber, all ære til Pat.

MollyM
MollyM
5 years ago

Her til morgen læste jeg en artikel i Dagens Nyheter af en “hen” ved navn Helene Lööw – og jeg er endnu totalt shockeret ! Hvis “hen” er prototypen på main-stream Sverige, ja, SÅ er der intet håb for jer, kære Sverige! Hun rabler løs med den extreme vänsterns evindelige udskamning af den del af befolkningen, der tænker anderledes end “hen” og hendes lige. En tegning i artiklen viser et skimlet kældermenneske, siddende i mørket, foran sin pc (formentlig underforstået: udspyende sin “aldeles uberettigede galde”) og hun bruger vendinger som “sektliknande extremhögern” og “de evigt faktaresistenta.” Jo, jeg er i… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  MollyM

Skab et EU bestående af venstreorienterede, lalle-liberale og muslimer. Evt. bestående af Tyskland, Sverige og Frankrig. Tøm alle de andre områder for denne byldepest, byg nogle effektive grænser og lad os andre videreføre de stolte europæiske traditioner i fred og fordragelighed.

GustaWasa
GustaWasa
5 years ago

Det intressanta är när dessa herrar kommer med påtalanden om att Europas och Skandinaviens folk får rätten att försvara sig mot två ideologier. Den ena är en övervintrande kommunism och den andra är islam. Det är dags för humanisterna nu att besluta om folk får försvara sig eller om det är bara skällsord som är acceptabla. De måste själva ta beslut och säga ordet “försvara er”. Därmed så avslöjas även att humanister måste försvara sig om de är hotade till livet. Att även humanister har gjort illdåd. Ja, det är ju klart på vilken sida man står efter ett krigande.… Read more »

narrowgate
narrowgate
5 years ago

Thanks Pat. Well , I’m still surprised that the EU mafia hasn’t stopped him from telling the truth and what virtually any European citizen see in their neighbourhood.

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  narrowgate

It’s just a matter of time until he is being banned.