2
okt
Seneste opdatering: 6/10-15 kl. 1226
52 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skĂŠrm 02-10-2015 043636

De senaste sju dagarna har 6 826 personer sökt asyl i Sverige.

De sidste par Ärtier har  man sagt at gammelsvenskere ville vÊre i minoritet omkring  2050, men nu er der skiftet til at nyt gear som Sverige sagten kunne beholde helt op i slutspurten Svenskarna i minoritet om 10-15 Är med dagens invandringstakt.

Man tager fejl, hvis man tror at Sverige eksisterer for de tallÞse fattige, der nu tager det i besiddelse. De eksisterer for Sverige, sÄ det kan vise for omverdenen hvor hurtigt og effektivt de kunne afnationalisere en nation. DE opfatter nationen som det hÞjeste onde, og de vil rense sig for den fÞr nogen anden i verden. Derfor har deres indvandringspolitik vÊre mere radikal end nogen andens. Verden hÊfter sig ved deres mund, jeg hÊfter mig ved deres ekstraordinÊre gerninger, der er i en helt egen liga og ikke giver mening, hvis der ikke var en stÞrre tanke bag.

Omkring Är 2030 er vÊrket fuldbragt, godt 50 Är efter Olof Palme startede det. Hvis de kun sÄ pÄ effekterne pÄ marken, ville samfundsbyggerne ryste pÄ hÄnden, men de ser pÄ den store tanke bag og frygter intet af fremtiden. De vil i 2030 annoncere fremkomsten af nationen uden nationale kendetegn.

Det lille nye barn glipper med Þjnene. Det ligner Sverige, det lyder som Sverige, men ikke helt.  Det er som en facelift, der ikke kendte sin begrÊnsning, men gÞr nogen det? Der er noget mareridtsagtigt over det. Det vil vel vÊre som den koffeinfri kaffe og alkoholfri snaps, ogsÄ en svenske opfindelse. TÊnk nu hvis hadet til nationen er forkert? Hvis de tager fejl, er lÞbet kÞrt.

“Det som pĂ„gĂ„r i Sverige idag Ă€r ett aldrig beprövat linje som ingen vĂ€stvĂ€rld nĂ„gonsin varit i nĂ€rheten av”, konstaterar nationalekonomen Tino Sanandaji pĂ„ torsdagskvĂ€llen i kölvattnet av den unika situation Sverige befinner sig i med politiker och journalister allierade med siktet instĂ€llt pĂ„ att förvandla landet till oigenkĂ€nnlighet. Svenskarna i minoritet om 10-15 Ă„r med dagens invandringstakt

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

52 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Armadillo
Armadillo
6 years ago

Demonstrationer i TorneÄ ved den svensk/finske grÀnsen, hundredetals finner vil ikke slippe ind flere araber!
http://www.expressen.se/nyheter/demontrationer-for-och-emot-stangd-grans/

Lenn
Lenn
6 years ago

Farvel Sverige! Jeg Þnsker mig broen til Sverige lukket nu! En dag bliver der jo internt kaos derovre, og sÄ vil hundredetusinder forsÞge at flygte til nabolandene.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  Lenn

Klappen til broen er allerede kþbt 😉

Lenn
Lenn
6 years ago

hahaha! Godt! Det er jeg glad for at hÞre. Nu mangler vi bare et elektrisk, 4 meter hÞjt pigtrÄdshegn ved grÊnsen til Tyskland.

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago
Reply to  Lenn

Det er beklageligvis ikke nok. Der krĂŠves mere.

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Ha ha Niels, man kan altid hĂ„be…

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Nu skal jeg tage en skidetur med Foxterriern og det fÞrste jeg tager pÄ er min finske skovkniv, der hÊnger i en rem over skulderen, under jakken.
Cirka 30 centimeter finsk kulstĂ„l med en skarphed der uden problemer tager 5 mm af en A4 side bort 😉
Den har et navn: AllahskrĂ€ma…

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  Armadillo

Rigtigt god at have, nĂ„r man stĂ„r i-slam til halsen 😉

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Som hĂ„ndvĂŠrker kan jeg bruge mine vĂŠrktĂžj 🙂

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Som dreng fik jeg en sĂ„kaldt ‘Svanekniv’ af min far, men jeg mĂ„tte ikke gĂ„ med den dagligt fĂžr jeg kunne slibe den sĂ„ jeg kunne tage hĂ„rene pĂ„ armen.
Det tog nogen tid, Carbarundumsten, derefter Kansas oliesten og til sidst afrivning pÄ lÊderstrop.
Det virkede sgu og siden har jeg i alle dage kunne holde mine knive.
Har blankvÄbentilladelse og ved hvad jeg mÄ og hvordan jeg skal opfÞre mig.

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Lenn

Kaos finns redan, det Àr bara att kolla hur det ser ut i nÀstintill varenda liten by eller samhÀlle, var det har funnits nÄgon byggnad eller anlÀggning, dÀr kan anvÀndas som asylmottag.
Tre till fem Är innan Ragnarök Àr vad jag ger Sverige innan kollaps.

Landsmannen
Landsmannen
6 years ago

Sverige hÄller pÄ och bygger pyramider för vÄra faraoner har storslagna drömmar. Den humanistiska stormakten kommer att bli ett luftslott som sprÀngdes. Man kan inte bygga nÄgot med luftpastejer och snömos.

Ulf Dahl
Ulf Dahl
6 years ago

Jag tycker Danmark borde börja planera för att vara granne med ett fattigt arabland. utan pengar och med sekteriskt vÄld.För jag vet inte om Sverige kommer ta klivet över kanten eller stanna??

HermannSchultz
HermannSchultz
6 years ago

Det jag saknar i Sverige nu Ă€r kritiskt tĂ€nkande och analys. Det har jag gjort lĂ€nge. Alla inlĂ€gg i den pk-modererade samhĂ€llsdebatten bygger pĂ„ kĂ€nslor och sĂ„ kan man inte bygga ett fungerande samhĂ€lle och det misslyckas man kapitalt med. Idag satt jag hemma i SkĂ„ne och tittade pĂ„ Sydnytt och som andra inslag presenterar de en kvinnlig polis som gick runt pĂ„ stationen i Malmö och tog selfies tillsammans med migranter. Det var sĂ„ osakligt och amatörmĂ€ssigt att jag och sambon började gapskratta. Vilka idioter. Jag bifogar en artikel frĂ„n Sydsvenskan fr 31 dec 2014 dĂ€r man mha statistik… Read more »

Jean Valjean
Jean Valjean
6 years ago

Jag och min sambo för nu ett resonemang vad det gĂ€ller svensk demokrati, yttrandefrihet och individens förmĂ„ga att tĂ€nka sjĂ€lvstĂ€ndigt utan att ta med samhĂ€llets propaganda nĂ€r det gĂ€ller sina beslut. Tiderna förĂ€ndras. Tidigare har jag varit Pro Amerika och föraktat sovjetsystemet. Nu har jag blivit skeptisk till vad Onkel Sam företar sig. Vad det gĂ€ller Putin sĂ„ inser man att han stĂ„r för sina uttalanden. ;Man blir beklĂ€md och frĂ„gande nĂ€r man lĂ€ser hur en representant, dĂ„ ordföranden John McCain uttrycker sig i den Amerikanska kongressen.http://www.friatider.se/node/16761 Att den svenska statsministern Stefan LöfvĂ©n inte kan greppa vad vĂ€rldens maktelit anser… Read more »

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Jean Valjean

Du svÀr inte i kyrkan, du har helt rÀtt.

Jean Valjean
Jean Valjean
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Tack för kommentaren. I mitt nĂ€romrĂ„de försöker sambon och jag bedriva en lĂ„g form av information vad det gĂ€ller demokrati yttrandefrihet och dĂ„ ocksĂ„ allas och vĂ„r egen VÄRDIGHET.
DÄ grundat pÄ en tillgÀnglig kunskapsmassa som var och en delges via fri media och inte pÄ den
förljugna indoktrineringen som sker via Svensk press och 7-klövern.

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Jean Valjean

Det Àr ett lovvÀrt initiativ, hoppas mÄnga tar till sig denna information.

Jean Valjean
Jean Valjean
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

TrÀgen vinner.

Cavatus
6 years ago
Reply to  Jean Valjean

Bra jobbat! Du har en hel del stödmaterial pÄ flygbladssidan, som byggts upp systematiskt av mÄnga olika bidragande och hÄrt arbetande personer. Allt material finns tillgÀngligt för alla att ladda ned och sprida:

http://www.korta.nu/flygblad

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  Jean Valjean

Ha, vad Ă€r nu det dĂ€r med Marocko? 😉

Jean Valjean
Jean Valjean
6 years ago

Det har tidigare informerats om att den Marockanska regeringen blivit irriterad, eftersom den svenska vill erkÀnna VÀstsahara. Det har man nu dementerat och pÄstÄr att det har med olika lokala tillstÄnd att göra. DÄ gÀllande öppnandet av IKEA:s varuhus. Men ingen rök utan eld.http://www.svt.se/nyheter/inrikes/marocko-stoppar-ikea-varuhus

Cavatus
6 years ago
Reply to  Jean Valjean

Undrar om de törs ta upp de marockanska gatupojkarna som svĂ€mmar över Stockholms gator och som i grupp har börjat vĂ„ldta svenska “horor”. Vad ska vi med dessa unga hormonstinna mĂ€n till?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  Jean Valjean

Aha, tack sĂ„ mycket 😉

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  Jean Valjean

Ska vi gissa att IKEA troligen inte kommer att sÀlja nÄgon stol, bord eller
reol dĂ€r under namnet Muhammed – eller en toaletborsta kallat Aisha? 😉

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago

OT

Canada has issued new travel advice for its citizens heading to Germany. It notes the increased numbers of refugees entering the country and cautions against travel in areas that could be prone to violent demonstrations.

http://www.breitbart.com/london/2015/10/01/beware-foreign-looks-canadian-travel-warning-issued-unsettled-germany/

Lotta
Lotta
6 years ago

Ibland kĂ€nner jag panik och vrede, ibland sorg….och Ă„ngest….det Ă€r en mardrömslik kĂ€nsla. VĂ„ra “folkvalda” Ă€r som en skock galningar som har kontrollen över ett skepp som lĂ€cker. Stefan stĂ„r i fören med ett hysteriskt leende och vild blick. Dom Ă€r galningar, kamikazepiloter! Och media som hĂ€nger pĂ„ och gör sveriges sjĂ€lvmord till en dygd.

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Lotta

De blinda styr ovan jord och de seende famlar sig fram under jord.
De lÀr mötas pÄ bredden av Styx pÄ vÀgen mot Hades.

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Lotta

Vet du inte att vi Àr en humanistisk stornation med feministisk regering, som nu ocksÄ ska mÀkla fred i alla vÀrldens oroshÀrdar?

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Just det Anna och pengar att ordna rent vatten och mat till alla vĂ€rldens ‘flyttningar’ har vi med.

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Armadillo

Vi har pengar till allt förutom svenska pensionÀrer och annat som rör svenskar.

Lotta
Lotta
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Pust! Jag höll pÄ att glömma att vi har ett stort fantastiskt kall pÄ vÄra smÄ axlar! Lite kamikazesjÀlvmord Àr det allt vÀrt!
Tack Anna! 🙂

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Lotta

Just det!

Vaeringen
Vaeringen
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Og ikke minst drive utenrikspolitikk med genusperspektiv?
HAHAHAHAHA!

Lotta
Lotta
6 years ago
Reply to  Vaeringen

Tack sĂ„ mycket, strö mer salt i vĂ„ra sĂ„r, gör det…, jĂ€tte sjov! Urk

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Claes Kastholm: »Der er ingen grund til at lĂŠgge fingrene imellem, her snakker vi om folk fra de muslimske lande« http://politiken.dk/kultur/ECE2865955/der-er-ingen-grund-til-at-laegge-fingrene-imellem-her-snakker-vi-om-folk-fra-de-muslimske-lande/ 2. okt. 2015 KL. 06.52 Vi danskere har brug for at blive stimuleret af mennesker udefra, mener skribenten Claes Kastholm. Det er bare ikke alle, der passer ind i den danske velfĂŠrdsstat. Alt bliver kaos, hvis ikke vi fĂ„r styr pĂ„ flygtningene, forudser Claes Kastholm. Den skarptungede journalist, forfatter og kommentator bygger ikke sin teori pĂ„ fĂžlelser, pointerer han. Han bygger den pĂ„ tĂžrre tal. Og pĂ„ sund fornuft. Vi mĂždes pĂ„ CafĂ© Kreuzberg i det indre KĂžbenhavn og… Read more »

Anna Svensson
6 years ago

Men Merkel Ă€r inte sĂ„ omtyckt i Tyskland, det pĂ„gĂ„r en kampanj att hon ska avgĂ„, tyskarna har fĂ„tt nog av henne, hennes “Willkommenskultur” har aldrig anammats av flerparten av befolkningen

http://www.buergerrecht-direkte-demokratie.de

Svend
Svend
6 years ago

Claes Kastholm er et fjols, nĂ„r han argumenterer med tal opfundet af et lĂžgnagtigt folketing. Det ved enhver, der har sat sig lidt ind i nationalĂžkonomi: I Danmark opkrĂŠves der hvert Ă„r godt 1000 milliarder kroner i skatter og afgifter. Af disse bruges 750 milliarder pĂ„ sociale ydelser, hvoraf de 750.000 indvandrere og deres afkom fĂ„r mindst 100 milliarder jĂŠvn alm proportionalregning. Da indvandrerne tĂŠrer helt ekstraordinĂŠrt pĂ„ uddannelser, fĂŠngselsvĂŠsen, diverse understĂžttelser og alt muligt andet, man kan tĂŠre pĂ„, og i Ăžvrigt ikke bidrager med noget nĂŠvnevĂŠrdigt, er det helt realistisk som Ăžkonomen Ebbe Vig gĂžr, at skĂžnne bruttoudgiften… Read more »

Steinadler
6 years ago

Det er verre enn som sĂ„. Et element av dumskap finnes nok. Men Merkel og samtlige av hennes lojale partifeller er simpelthen ogsĂ„ politiske kriminelle. Tyskland har forpliktet seg til Ă„ overholde Dublin-forordningen. Den tyske regjeringens opphevelse av den er et grovt brudd pĂ„ en helt avgjĂžrende internasjonal avtale som Tyskland har forpliktet seg til Ă„ fĂžlge, og som ligger til grunn for hele Schengen-avtalen og dens funksjonsdyktighet. Det er jo nettopp pĂ„ grunn av den tyske regjeringens enerĂ„dige beslutning om Ă„ oppheve Dublin-forordningen at landene i Schengen-omrĂ„dets periferi ble utsatt for en aksellererende strĂžm av “flyktninger” som gjorde situasjonen… Read more »

haugianer
haugianer
6 years ago

merkel-en sterk kanditat til NFP-15,sier ryktene. (SIC).

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  haugianer

NFP-15?

haugianer
haugianer
5 years ago

er De av negroid avstamning?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  haugianer

Hvad fabler du om?

Jeg aner sĂ„mĂŠnd bare ikke, hvad NFP-15 er – det indrĂžmmer jeg Ă„bent 😉

SamS
SamS
6 years ago

De svenska politikerna beter sig som om de har funnit ungdomens kĂ€lla eller uppfunnit en ny religion. “Alla ska med”, “vi gillar olika”, “den humanistiska stormakten” och “den heliga vĂ€rdegrunden”. Politikerna talar barnsprĂ„k med folket inte för att folket inte förstĂ„r bĂ€ttre utan för att politikerna inte Ă€r bĂ€ttre Ă€n sĂ„. Undersökningar som gjorts visar att man inte har folket med sig pĂ„ folkutbytesprogrammet sĂ„ det gĂ€ller att skynda sig att fĂ„ jobbet gjort. NĂ€r detta Ă€r klart Ă€r man “den humanistiska stormakten”, men dĂ„ kommer de vĂ€lutbildade redan ha lĂ€mnat landet, som dessutom kommer ha en skyhög kriminalitet. Jag… Read more »

SamS
SamS
6 years ago
Reply to  snaphanen

Men det blir barnen som rĂ€ddar henne nĂ€r hon ska försöka mata vargen 🙂

invernes
invernes
6 years ago

Forskere verden over mÄ forsÞke Ä finne ut hvilke virus som har rammet hjernen til svensker , de friske svensker er de som stemmer SD, og heldigvis Þker den andelen, sÄ sykdommen er nok pÄ retur.

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

Jeg tillader mig at sÊtte link til Pat Condell video her, selv om den nok har vÊret pÄ fÞr:
https://youtu.be/rIcltV7r-nM

Kverulantus
Kverulantus
6 years ago

Hej alla!! Vi Ă€r ett litet land i norden som vill radera vĂ„r egen kultur. VĂ€lkomna alla outbildade. Den lilla skattebasen i vĂ„rt land vĂ€lkomnar fler bidragsbehövande. Om vi kan visa att vi Ă€r “bĂ€ttre” Ă€n vĂ„ra grannlĂ€nder sĂ„ Ă€r vi nöjda!! Svenska politiker Ă€r totalt frĂ„nskilda frĂ„n verkligheten. De mĂ„ste dopa sig med nĂ„got för att inte inse att de ruinerar oss. Nyval!! Den regeringen vi har nu kommer att pĂ„ sikt medverka till ett inbördeskrig i Sverige. Alla ni 349 riksdagsledamöter borde skĂ€mmas. Bara intresserade av att fylla era egna fickor. Rom dog pĂ„ det viset. Nu Ă€r… Read more »

Snaphane
Snaphane
6 years ago
Reply to  Kverulantus

Jag hĂ„ller helt med dig, kunde skrivit denna text sjĂ€lv. SamhĂ€llet kollapsar inför vĂ„ra ögon, sakta men sĂ€kert. Sverige var förmodligen Europas bĂ€sta land att leva i fram till 80-talet, sen började det gĂ„ fel. De sista Ă„tta Ă„ren gick det med expressfart dĂ„ “Den store LandsförrĂ€daren”, (lĂ€s FR), ihop med Marxist Partiet(MP) öppnade dörrarna pĂ„ vid gavel och slĂ€ppte in all vĂ€rldens ohyra. BNP/capita faller med stormsteg, skolorna…?,statskulden vĂ€xer (sĂ„ Ă€ven den privata skuldsĂ€ttningen), sjuk-&Ă€ldrevĂ„rd i fritt fall, kriminaliteten skenar, 63 No-Go zoner, 200 utanförskapsomrĂ„den (Gettos). De som kan flyr landet. ÖvervĂ€ger sjĂ€lv att göra detsamma. Jag har stĂ„tt… Read more »

buscador
buscador
5 years ago
Reply to  Snaphane

Nyttig lÀsning betrÀffande demokratins förintelse:
http://commonsensegovernment.com/the-tytler-cycle/#comment-551