3
okt
Seneste opdatering: 4/10-15 kl. 0821
77 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fra Rushys Roulette – uge 40, 2015 1 og 2. I programmet diskuteres Politiken interviewet med Jalving fra den 25 »Det er muslimerne mod danskerne … Det er potentiel borgerkrig«

Frygten for kaos: “Alla flyr ansvaret för flyktingsituationen” 

Nu er de tider indtruffet i Sverige, jeg har forudset i mange Ă„r: De skal vĂŠlge, om de vil leve eller dĂž, om deres eget liv er vigtigere end en hvilken anden pĂ„ planetens. Situationen eskalerer til ‘kaos’, selvom der er mange skyldige, vil Stefan Löfven sidde som ejermanden til sidst. Det forudsĂ„ jeg ogsĂ„, da han trĂ„dte til.

Det Ă€r dags att erkĂ€nna det uppenbara – dagens nivĂ„ pĂ„ flyktingmottagandet Ă€r ohĂ„llbar.

Redan nu har utvecklingen sprungit ifrÄn prognoserna för helÄret. Hur det ser ut framÄt Àr förstÄs omöjligt att veta. Enligt Migrationsverket finns det dock inget som talar för att dagens historiskt höga nivÄer skulle minska i nÀrtid. Det Àr dÀrför denna verklighet vi har att förhÄlla oss till.

Det visar att denna flyktingvÄg inte kommer att sluta med Syrienkriget. SÄ frÄgan vi mÄste stÀlla oss Àr denna: Klarar Sverige detta? Har vi kapacitet att uthÄlligt ta emot sÄ hÀr mÄnga mÀnniskor?

Socialdemokraterna och Moderaterna mĂ„ste nu gemensamt inse att vi befinner oss i en krissituation som krĂ€ver ett ledarskap utöver det vanliga. Jag har tidigare listat en rad förslag pĂ„ hur Sverige kan anpassa sin migrationspolitik till övriga Europa, sĂ„som tillfĂ€lliga uppehĂ„llstillstĂ„nd. Regeringen behöver ocksĂ„ aktivt signalera till omvĂ€rlden att vi har nĂ„tt grĂ€nsen för vĂ„r kapacitet att ta emot i nulĂ€get. Alla flyr ansvaret för flyktingsituationen, Det Ă€r nu det blir allvar pĂ„ riktigt, Akut katastroflĂ€ge pĂ„ asylomrĂ„det i Sverige – det kommer upp till 1500 asylsökande per dag. Varje dag.

Tino Sanandaji skriver bla pÄ Facebook om den endgame, Sverige nu gÄr ind i

Landets makthavare har bestÀmt sig för ett radikalt, irreversibelt och aldrig prövat samhÀllsexperiment. Det enda som kan stoppa krisen Àr att ÄtergÄ till en mer restriktiv flyktingpolitik, stÀnga grÀnserna och erbjuda skydd Ät flyktingarna med en massiv bistÄndssatsning. Detta Àr omöjligt sÄ lÀnge debatten domineras av flykt frÄn en jobbig verklighet.

Der er mange faktorer i et kaosscenarie. Vil f.eks. antidemokratiske krĂŠfter – muslimske – benytte sig af situationen, nĂ„r demokratiet  spiller fallit? Danmark og Norge bĂžr have skĂŠrpet opmĂŠrkmsomhed pĂ„ Sverige den kommende tid. Bloggeren har det noget bedre, men lider ikke af nogen trang til at udtrykke mig overhovedet. At lufte hunden er mere nyttigt og overkommeligt.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

77 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
achantus
achantus
6 years ago

Sjekk “The Endgame – Full White Genocide documentary” pĂ„ Youtube. Det er det endelige mĂ„l: en Marxist-Leninistisk verden – uten oss hvite, for vi er “the devils of this world”, som en afro-amerikansk, feministisk aktivist engang skrev til meg i en noe opphetet debatt online.

Jannik Thorsen
Jannik Thorsen
6 years ago

Jeg er overhovedet ikke enig med Jalving nĂ„r han pĂ„stĂ„r at “danskere” alene er en kulturel betegnelse og ikke en etnisk betegnelse. Uden etniske danskere er der ikke nogen dansk kultur. Det er ufatteligt at selv nationalt hĂžjreorienterede debattĂžrer er blevet sĂ„ politisk korrekte at de ikke engang kan anerkende at der findes et etnisk dansk folk. Kultur er udskifteligt over tid. Etnicitet er derimod en langt mere fast stĂžrrelse, med rod i biologi. Ja jeg er ked af at sige det, hvis der skulle vĂŠre nogen nazi forskrĂŠkkede lĂŠsere pĂ„ sitet. Danskere bestĂ„r af en stor indavlet familie af… Read more »

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Det er allerede ‘borgerkrig’, den foregĂ„r bare endnu pĂ„ et lav – intensivt plan.
Det er bare at gÄ udenfor i byerne for at konstatere hvordan det ser ud.
Hvis der er nogen her der tror noget andet, sÄ skriv gerne noget der modbeviser virkeligheden og ikke bare en dansk eller svensk virkelighed, men noget det i Þjeblikket sker dagligt i hele Vesteuropa.

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Armadillo

NivÄn Àr ganska hög med den invasion som vi har dag för dag.

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Tja Anna, jag har upplevd massiv militĂ€rnĂ€rvaro i gatorna i Marrakech 74/75 efter ett attentat pĂ„ Kungen dĂ„, det var nĂ€ra borgarkrig/krig med Algeriet och inte alls tryggt. Men vist hĂ€nder det sakar hĂ€r i landet med, dock fortfarande pĂ„ lĂ„g nivĂ„. Jag har svĂ„rt att tro att vĂ„r tillsyns lugna Sverige i fortsĂ€ttningen kan hĂ„lla ordning inom riket. NĂ€r bidragen sinar, dĂ„ kommer kanske öknens söner att ta till sina traditionella sedvanor och dĂ„ rĂ€cker det inte att bo i varken Vellinge eller pĂ„ Södermalm för att vara sĂ€ker. Det finns varken polis eller arme att sĂ€kra den inre… Read more »

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Armadillo

Erick Stakelbek er vist ogsÄ ret enig med dig, Armadillo. Jeg kan godt lide versene fra Salmernes Bog, som han afslutter denne korte, men meget gode artikel med: http://www.erickstakelbeck.com/first-the-saturday-people-then-the-sunday-people/

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Lenn

Tackar för denna artikel och vist Àr jag pÄ samma trÄd som Erick Stakelbeck överlag.
Det dÀr idag föregÄr mot bÄda judar och kristna vÀrlden över och inte uppmÀrksammas i vÀsten, Àr en katastrof, men Obama Àr vÀl med nÄgon sorts muslim, kanske dÀrför han lÄter dessa hemskheter fortgÄ?

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Armadillo

Ditt scenario Àr ingalunda defaitistisk, det Àr realistisk. Jag Àr född mitt under krigsslutet, sÄ jag minns efterkrigstiden ganska vÀl, eller Ätminstone delar av den.
Det ser illa ut för Sverige, vi kommer inte att ha nÄgot skydd alls nÀr helvetet brakar loss, och bidragen antingen försÀmras markant, eller inte betalas alls ut lÀngre. Men vÄra politiker verkar inte kapabla att inse detta.

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Jag bor i en trerummare ensam, bottenvĂ„ningen och jag har monterat fönsterlĂ„s pĂ„ mina tre vĂ€dringsfönster, ifall ifall…
HĂ€r blir det inte serverat Gevaliakaffe vid ovĂ€ntad besök 🙂

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Armadillo

BottenvĂ„ningen Ă€r inte lĂ€ngre att rekommenderas, nej, det blir varken Gevaliakaffe eller en Trisslott nĂ€r det plötsligt hĂ€nder 😉

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Til den tid mĂ„ i kalde pĂ„ jeres europĂŠiske brĂždre, lade Rolands horn gjalde, og unge europĂŠere der ser hvor det bĂŠrer hen i deres lande vil kunne komme jer til undsĂŠtning, og opbygge en ny europĂŠisk elite. Kun igennem en skĂŠbnes-kamp vil et nyt Sverige rejse sig, – det gamle er tabt og borte allerede. Og kun igennem denne overlevelses-kamp vil den nye europĂŠer kunne rejse sig, som nĂ„r urenhederne renses fra jern-malmen gennem ild. Men ikke kun europĂŠere vil val-farte til den kommende svenske slag-mark; ogsĂ„ muslimer vil komme deres brĂždre til undsĂŠtning fra hele Europa, ja, fra… Read more »

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Lawrence

Men Merkel lÀr kunna dra sig tillbaka till Paraguay, dÀr hon ska ha köpt sig egendom.

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Hun skal ikke fĂžle sig for sikker dĂ©r heller. Hun kan hurtig ende som Klaus Barbie eller Eichmann…

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Lawrence

Israel har ju inga problem med henne, sÄ hon gÄr nog inte samma öde till mötes.

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Jeg mener bare at Syd-Amerika ikke er et specielt sikkert sted at gemme sig for folk som nogen gerne vil klynge op. Og nĂ„r musikken fĂžrst spiller, i den Europa-fest hun har lagt op til, ja sĂ„ stopper festen ikke ved Europas grĂŠnser.. Men den tid den glĂŠde. Nu har vi fĂžrst og fremmest et ufatteligt blodbad i vores egen forhave at se frem til 🙁

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Lawrence

TyvÀrr blir det sÄ. Men det finns en del behagliga platser i Sydamerika som sÀkert Àr att föredra framför ett sönderfallet Europa, i stort sett Àr det muslimfritt. Man kan bara hoppas att Merkel och gelikar fÄr sitt straff, oavsett var de gömmer sig.

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Ja, det er jo ikke fĂžrste gang i historien, at detroniserede og fejlslagne politikere har mĂ„ttet flygte til Sydamerika …

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  MollyM

Nej, dÀr finns det gott om sÄdana lite varstans.

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Wow, Anna Svensson – 28.000 comments, 222404 Upvotes..? Impressive.

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Lawrence

PĂ„ vilket sĂ€tt? Mina flesta kommentarer Ă€r vĂ€ldigt korta – actually not so impressive.

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Jeg er bare ikke stÞdt pÄ det fÞr.

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Lawrence

Menar du jag Àr unik, eller att du aldrig har haft det tvivelaktiga nöjet att lÀsa en av mina kommentarer?

Jannik Thorsen
Jannik Thorsen
6 years ago
Reply to  Lawrence

Hentyder du til bevidstheden om eskimoernes adférd? 🙂

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Armadillo

Godt skrevet, Armadillo 🙂 Det er en trĂžst at tĂŠnke pĂ„, nĂ„r man lĂŠgger sig om aftenen og ikke kan falde i sĂžvn, fordi man har en brĂŠndende lyst til at lammetĂŠve Merkel til plukfisk, at der faktisk findes en del intelligente, forudseende og frontkĂŠmpende mennesker derude. Man finder dem steder som her. Hvis ikke man havde sider som denne, Uriasposten, jihadwatch, frontpagemag, pamelageller, Israeltoday.co.il, ja, hvordan skulle man sĂ„ kunne fĂžlge verdens reelle, forkvaklede gang?? …pĂ„ vej mod afgrunden, mod Dommedag… LĂŒgenpressen er jeg ved at lĂŠgge helt pĂ„ hylden, for man bliver sĂ„ rasende, nĂ„r man ser de… Read more »

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Lenn

Merkel har kvajet sig monumentalt og hun mĂ„ ses som vad man kalder en ‘Lame Duck’, uden at under resten af sin karriere, have virkelig magt. Jeg har vĂŠret med en del Ă„r efterhĂ„nden og jeg anser det er en falliterklĂŠring at man lige skal huske at have noget i lommen nĂ„r man gĂ„r aftenturen med hunden. Jeg bor i en lille by med cirka 3000 hoveder, plus en forlĂŠgning med 500 muslimer, oven i det er nok omkring 500 i byen muslimer! Trygt? I helvede heller! SĂ„dan ser det ud pĂ„ mange pladser i Sverige i dag og NU… Read more »

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  Armadillo

4 – 6 Ă„r! HvornĂ„r begynder i at oprette trĂŠningslejre?!

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Lawrence

Hela jĂ€vla Sverige Ă€r redan ett stort ‘trĂ€ningslĂ€ger’ var ursprungsbefolkningen dagligen trĂ€nas i att foga sig inför de nya herrar.
Nu tilhĂžrer jeg ikke de indfĂždte og behĂžver derfor ikke at trĂŠne i hverken knĂŠbĂžjninger eller lignende.
+35 Ă„r som tĂžmrer og et par gode arme, klarer garanteret de fleste problemer.

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Armadillo

Det er fortvivlende, Armadillo! Din seneste kalkulation er nok mere korrekt. Man bliver sĂ„ vred over, at den selvudnĂŠvnte dikatator over EU, Merkel, kan fĂ„ lov til at ĂždelĂŠgge hele Europa – endda uden kamp til stregen! Hvor er der noget testosteron i mandslinge- og betonlebbeklubben EU?? Jeg fĂžler med dig, og jeg kan sige, at hvor jeg bor, der vil man heller ikke kunne bo om 8-12 Ă„r, om udviklingen fortsĂŠtter; det vrimler med hĂŠttemĂ„ger, og de er sĂ„ velnĂŠrede og hĂŠrdebrede, at fortovene ikke lĂŠngere er brede nok. De kommer med barnevogne og 1-2 stk i de store… Read more »

Lenn
Lenn
6 years ago

Rushy! Du ER ikke dansker, og du bliver det aldrig! Man er pr. definition ikke dansker, demokrat eller europĂŠer hvis man bekender sig til en ideologi, som i Ă©t og alt betyder og stĂ„r for “UNDERKASTELSE”, nemlig islam! SĂ„ bekender man sig til en ideologi, som deler folk op i ‘rettroende’ og ‘vantro’; ‘onde’ og ‘gode’. I den ideologi, Rushy, der indgĂ„r det som en PLIGT, at man ihjelslĂ„r alle de vantro, for islam gĂ„r pĂ„, at alle er fĂždt muslimer, men nogle er ligesom bare kommet vĂŠk fra ‘allah’.. (goddaw dĂ„!). Og I muslimer deler ikke danskernes flertusindĂ„rige historie,… Read more »

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Lenn

Godt skrevet Lenn.

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Armadillo

Tak, Armadillo – det kom bare vĂŠltende ud gennem fingrene, klaskende ned pĂ„ tasterne… i en lind strĂžm, og den kunne vĂŠre blevet ved, men jeg besluttede at begrĂŠnse mig.

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Lenn

Ha ha, jeg kender det udmĂŠrket og glemmer sgu faktisk att korrekturlĂŠse ‘verket’, sĂ„ der ryger nogle finker af fadet en gang i mellem 😉

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Armadillo

Se lige denne, Armadillo – og alle I andre! Har netop modtaget den pĂ„ mail. En fantastisk artikel – skrevet af en dansk prĂŠst!! Man bliver nĂŠsten helt glad igen (selvom det er for sent, og WWIII venter runnt hörnet…). http://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE8078598/NĂŠstekĂŠrlighed-og-ondskab/ – her et uddrag. “Men det er sĂ„ sandelig ogsĂ„ ondt og ukristeligt, nĂ„r man forĂŠrer de europĂŠiske folks fĂžrstefĂždselsret bort til fremmede. Det er ondt og ukristeligt at skĂŠre ned pĂ„ behandlingen af syge og gamle i Danmark og sĂ„ samtidig bruge snesevis af milliarder pĂ„ sunde og raske fremmede, som illegalt trĂŠnger ind i landet….Permanent opholdstilladelse og… Read more »

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  Lenn

Fantastisk prĂŠst. Jeg kunne genfĂždes..

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Lawrence

Havde bare folkekirken flere prÊster af den kaliber, havde det nok ikke vÊret sÄ tomt i kirkerne.
Min lokale prĂŠst er en en god mand, nĂŠrmest ‘tossegod’ og ligesom flertallet indenfor de klerikale; en muslimkrammer…

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Lenn

Det var virkelig rene ord for pengene, Claus Thomas Nielsen viser helt kontant hvad det indebĂŠrer at vĂŠre kristen.
I Sverige har vi en Êrkebiskop, Antje Jackelén der har som valgsprog; Allahu Akbar og en Äben lesbisk biskop i Stockholm, Eva Brunne, der vil fjerne de kristne symboler fra Stockholms gamle sÞmandskirke og montere en pil i gulvet der peger mod Mecka!
MĂ„ de brĂŠnde i helvede!

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Armadillo

Ja, jeg har ventet lĂŠnge pĂ„, at en dansk prĂŠst skulle begynde at rĂ„be op om situationen. Mange prĂŠster er slet ikke troende, og jeg er faktisk enig med dig i, at de kommer til at brĂŠnde i Helvede, de prĂŠster og homo-biskoppen, som du nĂŠvner. NĂ„r Gud kalder homosex for en vederstyggelighed og ‘overlader dem til sig selv og deres lyster’, hvad bilder mennesker sig sĂ„ ind at tro, at de kan tvinge Gud til at give dem en slags velsignelse i kirken, nemlig et vielsesritual?! Stygt! Gud findes ikke i sĂ„danne kirker lĂŠngere, det er helt sikkert, og… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Lenn

Rushy er Danmarks fornuftigste muslimske stemme. Det er ikke noget tilfaelde, at Jalving er stamgaest i hendes program.

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Hun er dum. Men du har mÄske ret.

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Lawrence

Hun er overhovedet ikke dum. Hun stiller intelligente spoergsmaal, hun hoerer efter hvad folk svarer (hvilket naermest er unikt i journalistkredse) og hun er udogmatisk. Hun er saa meget dansker, som det nok er muligt for en muslim at vaere.

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Hun arbejder bevidst eller ubevidst (ubevidst er mit bud) for hendes gruppes etniske interesser, ligesom Özlem Cekic, pĂ„ bekostning af Danmarks urbefolknings. Hun opfatter sit hjemland Pakistan som et land som tilhĂžrer en etnisk og kulturelt betinget gruppe – hendes folk, mens vores land, ja det er bare et territorialt omrĂ„de destineret af hende til at vĂŠre et udviklingsomrĂ„de, for de der har en Ăžkonomisk interesse i at konkurrere om at opbruge alle de Ăžkonomiske og sociale ressourcer, som det har taget tusind Ă„r at skabe igennem homogenisering af kultur og folk. Det danske folk er en sĂ„ sĂŠregen type… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Lawrence

Hun arbejder bevidst eller ubevidst (ubevidst er mit bud) for hendes gruppes etniske interesser.

Well, hvis det er ubevidst, kan man daarligt klandre hende. Og hvis det er bevidst kan man heller ikke klandre hende. Jeg ville oensker der var flere danskere, der arbejdede for etniske danskeres interesser.

Men hun er blind overfor hendes egen bias og intolerance, og jager konstant efter folk der ikke har en respektfuld nok “tone” nĂ„r de omtaler den pĂ„gĂ„ende befolkningsudskiftning, som hun har spĂŠndt sig selv i selen for.

Jeg antager at dette mere er din mavefornemmelse, end noget, du kan give eksempler paa.

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Jeg kan ikke bevise at hun er blind over for det. Det er derfor jeg er Äben overfor muligheden at hun er dum, for det er da pÄfaldende at hun ikke ser det modstridende i at hun ikke under det danske folk den samme ret til et hjemland som hun gÞr til ikke europÊere generelt..

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Lawrence

Du glemte eksemplerne.

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Årh hop i havet

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Lawrence

Meget overbevisende.

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Kom selv med eksempler. Det er klassisk trollefis at prĂžve at spilde andres tid med at afkrĂŠve dem meningslĂžse eksempler. Og hvis de ikke danser efter ens pibe er det pĂ„ en eller anden magisk mĂ„de et tegn pĂ„ at den der afkrĂŠver andre eksempler har ret. Pwah. Se her, jeg kan ogsĂ„: “Hun er overhovedet ikke dum.” Kom med eksempler, tak. “Hun stiller intelligente spoergsmaal,” Kom med eksempler, tak. “hun hoerer efter hvad folk svarer” Kom med eksempler, tak. “(hvilket naermest er unikt i journalistkredse)” Kom med eksempler, tak. “og hun er udogmatisk.” Kom med eksempler, tak. “Hun er… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Lawrence

Nu har jeg langt fra hoert alle hendes programmer, men jeg har ikke hoert hende sige noget om, at ikke-pakistanere ikke har ret til at bo i Pakistan. Hendes argument bygger meget rimeligt paa, at nu ER muslimerne her jo, de ER de facto danskere, og der er intet lovkrav om at danskere ikke maa vaere muslimer.

Det er jo ikke muslimernes skyld at skiftende landssviger-regeringer har lukket dem ind.

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Og heller ikke danskernes. Og ligesom da pakistans befolkning blev udsat for forrĂŠderi af deres eliter, som faciliterede fremmede folks udnyttelse af dem og deres ressourcer, er den eneste retfĂŠrdige lĂžsning den samme som det var for det pakistanske folk: at kolonisatorerne blev sendt hjem, alle til hobe. Husk pĂ„ at mange af de hvide folk der var kommet for at berige sig selv pĂ„ Pakistan (dengang Indien) ikke var hverken bedre eller dĂ„rligere end de pakistanere der nu kommer til os for at vinde fordele for sig selv. Men pakistanere havde kun det land, og de hvide folk havde… Read more »

Jannik Thorsen
Jannik Thorsen
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Der er eksempler i bare dette korte indslag. Hun spiller fornĂŠrmet, og anklager Jalving indirekte for at hetze fremmede. Det er ren manipulation hun er ude i.

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Jannik Thorsen

Hun siger, at hun ‘foeler sig revet midt over,’ fordi Jalving mener at islam ikke hoerer hjemme i Danmark. Det er ikke mere manipulation end hvad der ellers bliver sagt og skrevet i danske medier om muslimer, det er hendes personlige oplevelse. Hun havde inviteret Flemming Rose i studiet, men JP ville ikke lade ham deltage. Hun inviterer ofte Jalving, hun lader ham tale ud og hun fordrejer eller misforstaar ikke med vilje hans argumenter, og hun lyver ikke om islam – dette goer hende naermest hoejrerabiat i en dansk statsmedie-kontekst. Du kan sige, at hun jo ogsaa giver storlyvende… Read more »

Jannik Thorsen
Jannik Thorsen
6 years ago
Reply to  Lawrence

Konge kommentar. Det er sjÊldent sÄ meget fornuft bliver formuleret pÄ dansk, hvad angÄr dette emne.

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Jannik Thorsen

Konge kommentar. Det er sjÊldent sÄ meget fornuft bliver formuleret pÄ dansk, hvad angÄr dette emne.

Tak.

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  Lawrence

Vel talt!

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  FelixKrull

SÄ er hun ikke muslim, for man kan ikke vÊre dansker og muslim. LigesÄ vel, som man ikke kan blande olie og vand.

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Lenn

Hvordan har du det med joeder?

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Sku du spĂžrge fra nogen?

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Lawrence

Hvem har ringet dig op?

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Felix… Krull.

Krull…

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Lawrence
FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Lawrence

Hvis man siger man ikke kan vĂŠre dansker og muslim, hvad har det sĂ„ med jĂžder at gĂžre?.. Kan du ikke se det? Lad mig vende det om: hvis man kan vaere joede og dansker, hvorfor kan man saa ikke vaere muslim og dansker? Grundtvig mente jo f.eks. ikke, at man kunne vaere joede og dansker, og skifter man ‘joede’ ud med ‘muslim’, er hans argumenter herfor ganske sammenfaldende med, hvad Snaphanen og andre counter-jihadier skriver om islam og Danmark: Grundtvig mener, at man legemligt som Ă„ndeligt fĂždes ind i et folk, som man tvangsmĂŠssigt er en del af. Man… Read more »

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Du har mĂ„ske ret. At arbejde for ens etniske og kulturelle interesser er nok noget der ikke er forbeholdt muslimer, noget hverken jĂžder eller danskere eller grĂžnlĂŠndere eller..- Osv, – vil kunne undslĂ„ sig fra at vĂŠre motiveret af pĂ„ et dybt plan, selv hvis det periodisk er ubevidst, eller undertrykt af politiske og sociale trends. Det er en grundlĂŠggende overlevelses mekanisme nedlagt i enhver overlevelsesdygtig etnisk og kulturel gruppe. Og guderne skal vide at sĂŠrligt jĂžder har historisk signifikante Ă„rsager til at arbejde for deres etniske gruppe interesser, sĂ„ det kan de vel nĂŠppe bebrejdes. Tak for linket til… Read more »

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Lawrence

Godt sagt! Og tak! Jeg gider nĂŠsten ikke besvare Krulls mĂŠrkvĂŠrdige spĂžrgsmĂ„l, men nu gĂžr jeg det alligevel: Jeg elsker Israel (hvilket vist ogsĂ„ tydeligt fremgĂ„r af tidligere kommentarer), jeg taler Israel og jĂždernes sag, nĂ„r der gives en lejlighed (fx ved demoer, hvor det efterhĂ„nden er livsfarligt at deltage!), jeg har jĂždiske venner, jeg har haft jĂždiske kĂŠrester, jeg laver frivilligt arbejde, nĂ„r det kan hjĂŠlpe Israel, og jeg bidrager med frivilligt arbejde imod boykot Israel-bevĂŠgelsen! Jeg har ogsĂ„ kendt mange muslimer her i DK og i Paris og har arbejdet sammen med dem, studeret sammen med dem osv,… Read more »

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Lawrence

Nej! Han har ikke ret, men Rushy er jo ikke decideret grim…

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  Lenn

MÄske det er derfor Jalving gÊster hende. SÄ han kan se pÄ noget ikke-grimt nÄr han kigger afgrunden i Þjnene..

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Lawrence

Spoergsmaalet er ikke, hvorfor Jalving gaester hende, spoergsmaalet er, hvorfor hun inviterer ham til sit program, og, ikke mindst, lader ham tale ud og engagerer hans argumenter paa redelig vis, noget man ikke ser tilsvarende paa DR eller TV2.

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Det kan man mĂ„ske nok mene – men, har du ikke bemĂŠrket, at hun altid kommer med sarkastiske sidebemĂŠrkninger, der lader en i tvivl om, hvad hun rent faktisk mener? Jeg er bestemt ikke tryg ved hende

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  MollyM

Har du ikke bemĂŠrket, at hun altid kommer med sarkastiske sidebemĂŠrkninger, der lader en i tvivl om, hvad hun rent faktisk mener?

Jo – meget dansk. Hun er sikkert selv i tvivl om, hvad hun mener.

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Meget dansk?! Tak skal du have … 🙁

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  MollyM

Okay, saa meget koebenhavnsk, da…

Jannik Thorsen
Jannik Thorsen
6 years ago
Reply to  Lawrence

Hun er ikke ligefrem en skĂžnhed, men smag og behag.

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  Jannik Thorsen

Nemlig. Deraf “ikke-grimt”.. 😉

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Kun en frafalden muslim fortjener benĂŠvnelsen ‘fornuftig’. Rushy er en giftig snog, og fortalere for verdens dĂždskult No. 1 har intet at gĂžre nord for Ækvator!

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Lenn

Kun en frafalden muslim fortjener benĂŠvnelsen ‘fornuftig’.

Du argumenterer som en muhammedaner.

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Den var ny! “Fornuftig” er pludselig blevet ensbetydende med dĂždsstraf og svĂŠrdet?! Det er jo det, som muslimer siger, at frafaldne muslimer fortjener… Din sĂŠtning er rent faktisk en ‘ikke-sĂŠtning’.

invernes
invernes
6 years ago
Reply to  Lenn

Helt enig islam mÄ knuses og jages ut av Europa.