3
okt
Seneste opdatering: 4/10-15 kl. 0821
77 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fra Rushys Roulette – uge 40, 2015 1 og 2. I programmet diskuteres Politiken interviewet med Jalving fra den 25 ¬ĽDet er muslimerne mod danskerne … Det er potentiel borgerkrig¬ę

Frygten for kaos: “Alla flyr ansvaret f√∂r flyktingsituationen”¬†

Nu er de tider indtruffet i Sverige, jeg har forudset i mange √•r: De skal v√¶lge, om de vil leve eller d√ł, om deres eget liv er vigtigere end en hvilken anden p√• planetens. Situationen eskalerer til ‘kaos’, selvom der er mange skyldige, vil Stefan L√∂fven sidde som ejermanden til sidst. Det foruds√• jeg ogs√•, da han tr√•dte til.

Det är dags att erkänna det uppenbara Рdagens nivå på flyktingmottagandet är ohållbar.

Redan nu har utvecklingen sprungit ifrån prognoserna för helåret. Hur det ser ut framåt är förstås omöjligt att veta. Enligt Migrationsverket finns det dock inget som talar för att dagens historiskt höga nivåer skulle minska i närtid. Det är därför denna verklighet vi har att förhålla oss till.

Det visar att denna flyktingvåg inte kommer att sluta med Syrienkriget. Så frågan vi måste ställa oss är denna: Klarar Sverige detta? Har vi kapacitet att uthålligt ta emot så här många människor?

Socialdemokraterna och Moderaterna m√•ste nu gemensamt inse att vi befinner oss i en krissituation som kr√§ver ett ledarskap ut√∂ver det vanliga. Jag har tidigare listat en rad f√∂rslag p√• hur Sverige kan anpassa sin migrationspolitik till √∂vriga Europa, s√•som tillf√§lliga uppeh√•llstillst√•nd. Regeringen beh√∂ver ocks√• aktivt signalera till omv√§rlden att vi har n√•tt gr√§nsen f√∂r v√•r kapacitet att ta emot i nul√§get. Alla flyr ansvaret f√∂r flyktingsituationen, Det √§r nu det blir allvar p√• riktigt, Akut katastrofl√§ge p√• asylomr√•det i Sverige ‚Äď det kommer upp till 1500 asyls√∂kande per dag. Varje dag.

Tino Sanandaji skriver bla på Facebook om den endgame, Sverige nu går ind i

Landets makthavare har bestämt sig för ett radikalt, irreversibelt och aldrig prövat samhällsexperiment. Det enda som kan stoppa krisen är att återgå till en mer restriktiv flyktingpolitik, stänga gränserna och erbjuda skydd åt flyktingarna med en massiv biståndssatsning. Detta är omöjligt så länge debatten domineras av flykt från en jobbig verklighet.

Der er mange faktorer i et kaosscenarie. Vil f.eks. antidemokratiske kr√¶fter – muslimske – benytte sig af situationen, n√•r demokratiet ¬†spiller fallit? Danmark og Norge b√łr have sk√¶rpet opm√¶rkmsomhed p√• Sverige den kommende tid. Bloggeren har det noget bedre, men lider ikke af nogen trang til at udtrykke mig overhovedet. At lufte hunden er mere nyttigt og overkommeligt.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

77 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
achantus
achantus
4 years ago

Sjekk “The Endgame – Full White Genocide documentary” p√• Youtube. Det er det endelige m√•l: en Marxist-Leninistisk verden – uten oss hvite, for vi er “the devils of this world”, som en afro-amerikansk, feministisk aktivist engang skrev til meg i en noe opphetet debatt online.

Jannik Thorsen
Jannik Thorsen
4 years ago

Jeg er overhovedet ikke enig med Jalving n√•r han p√•st√•r at “danskere” alene er en kulturel betegnelse og ikke en etnisk betegnelse. Uden etniske danskere er der ikke nogen dansk kultur. Det er ufatteligt at selv nationalt h√łjreorienterede debatt√łrer er blevet s√• politisk korrekte at de ikke engang kan anerkende at der findes et etnisk dansk folk. Kultur er udskifteligt over tid. Etnicitet er derimod en langt mere fast st√łrrelse, med rod i biologi. Ja jeg er ked af at sige det, hvis der skulle v√¶re nogen nazi forskr√¶kkede l√¶sere p√• sitet. Danskere best√•r af en stor indavlet familie af… Read more »

Armadillo
Armadillo
4 years ago

Det er allerede ‘borgerkrig’, den foreg√•r bare endnu p√• et lav – intensivt plan.
Det er bare at gå udenfor i byerne for at konstatere hvordan det ser ud.
Hvis der er nogen her der tror noget andet, s√• skriv gerne noget der modbeviser virkeligheden og ikke bare en dansk eller svensk virkelighed, men noget det i √łjeblikket sker dagligt i hele Vesteuropa.

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  Armadillo

Nivån är ganska hög med den invasion som vi har dag för dag.

Armadillo
Armadillo
4 years ago
Reply to  Anna Svensson

Tja Anna, jag har upplevd massiv milit√§rn√§rvaro i gatorna i Marrakech 74/75 efter ett attentat p√• Kungen d√•, det var n√§ra borgarkrig/krig med Algeriet och inte alls tryggt. Men vist h√§nder det sakar h√§r i landet med, dock fortfarande p√• l√•g niv√•. Jag har sv√•rt att tro att v√•r tillsyns lugna Sverige i forts√§ttningen kan h√•lla ordning inom riket. N√§r bidragen sinar, d√• kommer kanske √∂knens s√∂ner att ta till sina traditionella sedvanor och d√• r√§cker det inte att bo i varken Vellinge eller p√• S√∂dermalm f√∂r att vara s√§ker. Det finns varken polis eller arme att s√§kra den inre… Read more »

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  Armadillo

Erick Stakelbek er vist også ret enig med dig, Armadillo. Jeg kan godt lide versene fra Salmernes Bog, som han afslutter denne korte, men meget gode artikel med: http://www.erickstakelbeck.com/first-the-saturday-people-then-the-sunday-people/

Armadillo
Armadillo
4 years ago
Reply to  Lenn

Tackar för denna artikel och vist är jag på samma tråd som Erick Stakelbeck överlag.
Det där idag föregår mot båda judar och kristna världen över och inte uppmärksammas i västen, är en katastrof, men Obama är väl med någon sorts muslim, kanske därför han låter dessa hemskheter fortgå?

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  Armadillo

Ditt scenario är ingalunda defaitistisk, det är realistisk. Jag är född mitt under krigsslutet, så jag minns efterkrigstiden ganska väl, eller åtminstone delar av den.
Det ser illa ut för Sverige, vi kommer inte att ha något skydd alls när helvetet brakar loss, och bidragen antingen försämras markant, eller inte betalas alls ut längre. Men våra politiker verkar inte kapabla att inse detta.

Armadillo
Armadillo
4 years ago
Reply to  Anna Svensson

Jag bor i en trerummare ensam, bottenv√•ningen och jag har monterat f√∂nsterl√•s p√• mina tre v√§dringsf√∂nster, ifall ifall…
H√§r blir det inte serverat Gevaliakaffe vid ov√§ntad bes√∂k ūüôā

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  Armadillo

Bottenv√•ningen √§r inte l√§ngre att rekommenderas, nej, det blir varken Gevaliakaffe eller en Trisslott n√§r det pl√∂tsligt h√§nder ūüėČ

Lawrence
Lawrence
4 years ago
Reply to  Anna Svensson

Til den tid m√• i kalde p√• jeres europ√¶iske br√łdre, lade Rolands horn gjalde, og unge europ√¶ere der ser hvor det b√¶rer hen i deres lande vil kunne komme jer til unds√¶tning, og opbygge en ny europ√¶isk elite. Kun igennem en sk√¶bnes-kamp vil et nyt Sverige rejse sig, – det gamle er tabt og borte allerede. Og kun igennem denne overlevelses-kamp vil den nye europ√¶er kunne rejse sig, som n√•r urenhederne renses fra jern-malmen gennem ild. Men ikke kun europ√¶ere vil val-farte til den kommende svenske slag-mark; ogs√• muslimer vil komme deres br√łdre til unds√¶tning fra hele Europa, ja, fra… Read more »

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  Lawrence

Men Merkel lär kunna dra sig tillbaka till Paraguay, där hon ska ha köpt sig egendom.

Lawrence
Lawrence
4 years ago
Reply to  Anna Svensson

Hun skal ikke f√łle sig for sikker d√©r heller. Hun kan hurtig ende som Klaus Barbie eller Eichmann…

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  Lawrence

Israel har ju inga problem med henne, så hon går nog inte samma öde till mötes.

Lawrence
Lawrence
4 years ago
Reply to  Anna Svensson

Jeg mener bare at Syd-Amerika ikke er et specielt sikkert sted at gemme sig for folk som nogen gerne vil klynge op. Og n√•r musikken f√łrst spiller, i den Europa-fest hun har lagt op til, ja s√• stopper festen ikke ved Europas gr√¶nser.. Men den tid den gl√¶de. Nu har vi f√łrst og fremmest et ufatteligt blodbad i vores egen forhave at se frem til ūüôĀ

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  Lawrence

Tyvärr blir det så. Men det finns en del behagliga platser i Sydamerika som säkert är att föredra framför ett sönderfallet Europa, i stort sett är det muslimfritt. Man kan bara hoppas att Merkel och gelikar får sitt straff, oavsett var de gömmer sig.

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  Anna Svensson

Ja, det er jo ikke f√łrste gang i historien, at detroniserede og fejlslagne politikere har m√•ttet flygte til Sydamerika …

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  MollyM

Nej, där finns det gott om sådana lite varstans.

Lawrence
Lawrence
4 years ago
Reply to  Anna Svensson

Wow, Anna Svensson – 28.000 comments, 222404 Upvotes..? Impressive.

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  Lawrence

På vilket sätt? Mina flesta kommentarer är väldigt korta Рactually not so impressive.

Lawrence
Lawrence
4 years ago
Reply to  Anna Svensson

Jeg er bare ikke st√łdt p√• det f√łr.

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  Lawrence

Menar du jag är unik, eller att du aldrig har haft det tvivelaktiga nöjet att läsa en av mina kommentarer?

Jannik Thorsen
Jannik Thorsen
4 years ago
Reply to  Lawrence

Hentyder du til bevidstheden om eskimoernes adf√¶rd? ūüôā

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  Armadillo

Godt skrevet, Armadillo ūüôā Det er en tr√łst at t√¶nke p√•, n√•r man l√¶gger sig om aftenen og ikke kan falde i s√łvn, fordi man har en br√¶ndende lyst til at lammet√¶ve Merkel til plukfisk, at der faktisk findes en del intelligente, forudseende og frontk√¶mpende mennesker derude. Man finder dem steder som her. Hvis ikke man havde sider som denne, Uriasposten, jihadwatch, frontpagemag, pamelageller, Israeltoday.co.il, ja, hvordan skulle man s√• kunne f√łlge verdens reelle, forkvaklede gang?? …p√• vej mod afgrunden, mod Dommedag… L√ľgenpressen er jeg ved at l√¶gge helt p√• hylden, for man bliver s√• rasende, n√•r man ser de… Read more »

Armadillo
Armadillo
4 years ago
Reply to  Lenn

Merkel har kvajet sig monumentalt og hun m√• ses som vad man kalder en ‘Lame Duck’, uden at under resten af sin karriere, have virkelig magt. Jeg har v√¶ret med en del √•r efterh√•nden og jeg anser det er en falliterkl√¶ring at man lige skal huske at have noget i lommen n√•r man g√•r aftenturen med hunden. Jeg bor i en lille by med cirka 3000 hoveder, plus en forl√¶gning med 500 muslimer, oven i det er nok omkring 500 i byen muslimer! Trygt? I helvede heller! S√•dan ser det ud p√• mange pladser i Sverige i dag og NU… Read more »

Lawrence
Lawrence
4 years ago
Reply to  Armadillo

4 Р6 år! Hvornår begynder i at oprette træningslejre?!

Armadillo
Armadillo
4 years ago
Reply to  Lawrence

Hela j√§vla Sverige √§r redan ett stort ‘tr√§ningsl√§ger’ var ursprungsbefolkningen dagligen tr√§nas i att foga sig inf√∂r de nya herrar.
Nu tilh√łrer jeg ikke de indf√łdte og beh√łver derfor ikke at tr√¶ne i hverken kn√¶b√łjninger eller lignende.
+35 √•r som t√łmrer og et par gode arme, klarer garanteret de fleste problemer.

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  Armadillo

Det er fortvivlende, Armadillo! Din seneste kalkulation er nok mere korrekt. Man bliver s√• vred over, at den selvudn√¶vnte dikatator over EU, Merkel, kan f√• lov til at √łdel√¶gge hele Europa – endda uden kamp til stregen! Hvor er der noget testosteron i mandslinge- og betonlebbeklubben EU?? Jeg f√łler med dig, og jeg kan sige, at hvor jeg bor, der vil man heller ikke kunne bo om 8-12 √•r, om udviklingen forts√¶tter; det vrimler med h√¶ttem√•ger, og de er s√• veln√¶rede og h√¶rdebrede, at fortovene ikke l√¶ngere er brede nok. De kommer med barnevogne og 1-2 stk i de store… Read more »

Lenn
Lenn
4 years ago

Rushy! Du ER ikke dansker, og du bliver det aldrig! Man er pr. definition ikke dansker, demokrat eller europ√¶er hvis man bekender sig til en ideologi, som i √©t og alt betyder og st√•r for “UNDERKASTELSE”, nemlig islam! S√• bekender man sig til en ideologi, som deler folk op i ‘rettroende’ og ‘vantro’; ‘onde’ og ‘gode’. I den ideologi, Rushy, der indg√•r det som en PLIGT, at man ihjelsl√•r alle de vantro, for islam g√•r p√•, at alle er f√łdt muslimer, men nogle er ligesom bare kommet v√¶k fra ‘allah’.. (goddaw d√•!). Og I muslimer deler ikke danskernes flertusind√•rige historie,… Read more »

Armadillo
Armadillo
4 years ago
Reply to  Lenn

Godt skrevet Lenn.

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  Armadillo

Tak, Armadillo – det kom bare v√¶ltende ud gennem fingrene, klaskende ned p√• tasterne… i en lind str√łm, og den kunne v√¶re blevet ved, men jeg besluttede at begr√¶nse mig.

Armadillo
Armadillo
4 years ago
Reply to  Lenn

Ha ha, jeg kender det udm√¶rket og glemmer sgu faktisk att korrekturl√¶se ‘verket’, s√• der ryger nogle finker af fadet en gang i mellem ūüėČ

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  Armadillo

Se lige denne, Armadillo – og alle I andre! Har netop modtaget den p√• mail. En fantastisk artikel – skrevet af en dansk pr√¶st!! Man bliver n√¶sten helt glad igen (selvom det er for sent, og WWIII venter runnt h√∂rnet…). http://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE8078598/N√¶stek√¶rlighed-og-ondskab/ – her et uddrag. “Men det er s√• sandelig ogs√• ondt og ukristeligt, n√•r man for√¶rer de europ√¶iske folks f√łrstef√łdselsret bort til fremmede. Det er ondt og ukristeligt at sk√¶re ned p√• behandlingen af syge og gamle i Danmark og s√• samtidig bruge snesevis af milliarder p√• sunde og raske fremmede, som illegalt tr√¶nger ind i landet….Permanent opholdstilladelse og… Read more »

Lawrence
Lawrence
4 years ago
Reply to  Lenn

Fantastisk pr√¶st. Jeg kunne genf√łdes..

Armadillo
Armadillo
4 years ago
Reply to  Lawrence

Havde bare folkekirken flere præster af den kaliber, havde det nok ikke været så tomt i kirkerne.
Min lokale pr√¶st er en en god mand, n√¶rmest ‘tossegod’ og ligesom flertallet indenfor de klerikale; en muslimkrammer…

Armadillo
Armadillo
4 years ago
Reply to  Lenn

Det var virkelig rene ord for pengene, Claus Thomas Nielsen viser helt kontant hvad det indebærer at være kristen.
I Sverige har vi en √¶rkebiskop, Antje Jackel√©n der har som valgsprog; Allahu Akbar og en √•ben lesbisk biskop i Stockholm, Eva Brunne, der vil fjerne de kristne symboler fra Stockholms gamle s√łmandskirke og montere en pil i gulvet der peger mod Mecka!
Må de brænde i helvede!

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  Armadillo

Ja, jeg har ventet l√¶nge p√•, at en dansk pr√¶st skulle begynde at r√•be op om situationen. Mange pr√¶ster er slet ikke troende, og jeg er faktisk enig med dig i, at de kommer til at br√¶nde i Helvede, de pr√¶ster og homo-biskoppen, som du n√¶vner. N√•r Gud kalder homosex for en vederstyggelighed og ‘overlader dem til sig selv og deres lyster’, hvad bilder mennesker sig s√• ind at tro, at de kan tvinge Gud til at give dem en slags velsignelse i kirken, nemlig et vielsesritual?! Stygt! Gud findes ikke i s√•danne kirker l√¶ngere, det er helt sikkert, og… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
4 years ago
Reply to  Lenn

Rushy er Danmarks fornuftigste muslimske stemme. Det er ikke noget tilfaelde, at Jalving er stamgaest i hendes program.

Lawrence
Lawrence
4 years ago
Reply to  FelixKrull

Hun er dum. Men du har måske ret.

FelixKrull
FelixKrull
4 years ago
Reply to  Lawrence

Hun er overhovedet ikke dum. Hun stiller intelligente spoergsmaal, hun hoerer efter hvad folk svarer (hvilket naermest er unikt i journalistkredse) og hun er udogmatisk. Hun er saa meget dansker, som det nok er muligt for en muslim at vaere.

Lawrence
Lawrence
4 years ago
Reply to  FelixKrull

Hun arbejder bevidst eller ubevidst (ubevidst er mit bud) for hendes gruppes etniske interesser, ligesom √Ėzlem Cekic, p√• bekostning af Danmarks urbefolknings. Hun opfatter sit hjemland Pakistan som et land som tilh√łrer en etnisk og kulturelt betinget gruppe – hendes folk, mens vores land, ja det er bare et territorialt omr√•de destineret af hende til at v√¶re et udviklingsomr√•de, for de der har en √łkonomisk interesse i at konkurrere om at opbruge alle de √łkonomiske og sociale ressourcer, som det har taget tusind √•r at skabe igennem homogenisering af kultur og folk. Det danske folk er en s√• s√¶regen type… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
4 years ago
Reply to  Lawrence

Hun arbejder bevidst eller ubevidst (ubevidst er mit bud) for hendes gruppes etniske interesser.

Well, hvis det er ubevidst, kan man daarligt klandre hende. Og hvis det er bevidst kan man heller ikke klandre hende. Jeg ville oensker der var flere danskere, der arbejdede for etniske danskeres interesser.

Men hun er blind overfor hendes egen bias og intolerance, og jager konstant efter folk der ikke har en respektfuld nok “tone” n√•r de omtaler den p√•g√•ende befolkningsudskiftning, som hun har sp√¶ndt sig selv i selen for.

Jeg antager at dette mere er din mavefornemmelse, end noget, du kan give eksempler paa.

Lawrence
Lawrence
4 years ago
Reply to  FelixKrull

Jeg kan ikke bevise at hun er blind over for det. Det er derfor jeg er √•ben overfor muligheden at hun er dum, for det er da p√•faldende at hun ikke ser det modstridende i at hun ikke under det danske folk den samme ret til et hjemland som hun g√łr til ikke europ√¶ere generelt..

FelixKrull
FelixKrull
4 years ago
Reply to  Lawrence

Du glemte eksemplerne.

Lawrence
Lawrence
4 years ago
Reply to  FelixKrull

√Örh hop i havet

FelixKrull
FelixKrull
4 years ago
Reply to  Lawrence

Meget overbevisende.

Lawrence
Lawrence
4 years ago
Reply to  FelixKrull

Kom selv med eksempler. Det er klassisk trollefis at pr√łve at spilde andres tid med at afkr√¶ve dem meningsl√łse eksempler. Og hvis de ikke danser efter ens pibe er det p√• en eller anden magisk m√•de et tegn p√• at den der afkr√¶ver andre eksempler har ret. Pwah. Se her, jeg kan ogs√•: “Hun er overhovedet ikke dum.” Kom med eksempler, tak. “Hun stiller intelligente spoergsmaal,” Kom med eksempler, tak. “hun hoerer efter hvad folk svarer” Kom med eksempler, tak. “(hvilket naermest er unikt i journalistkredse)” Kom med eksempler, tak. “og hun er udogmatisk.” Kom med eksempler, tak. “Hun er… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
4 years ago
Reply to  Lawrence

Nu har jeg langt fra hoert alle hendes programmer, men jeg har ikke hoert hende sige noget om, at ikke-pakistanere ikke har ret til at bo i Pakistan. Hendes argument bygger meget rimeligt paa, at nu ER muslimerne her jo, de ER de facto danskere, og der er intet lovkrav om at danskere ikke maa vaere muslimer.

Det er jo ikke muslimernes skyld at skiftende landssviger-regeringer har lukket dem ind.

Lawrence
Lawrence
4 years ago
Reply to  FelixKrull

Og heller ikke danskernes. Og ligesom da pakistans befolkning blev udsat for forr√¶deri af deres eliter, som faciliterede fremmede folks udnyttelse af dem og deres ressourcer, er den eneste retf√¶rdige l√łsning den samme som det var for det pakistanske folk: at kolonisatorerne blev sendt hjem, alle til hobe. Husk p√• at mange af de hvide folk der var kommet for at berige sig selv p√• Pakistan (dengang Indien) ikke var hverken bedre eller d√•rligere end de pakistanere der nu kommer til os for at vinde fordele for sig selv. Men pakistanere havde kun det land, og de hvide folk havde… Read more »

Jannik Thorsen
Jannik Thorsen
4 years ago
Reply to  FelixKrull

Der er eksempler i bare dette korte indslag. Hun spiller fornærmet, og anklager Jalving indirekte for at hetze fremmede. Det er ren manipulation hun er ude i.

FelixKrull
FelixKrull
4 years ago
Reply to  Jannik Thorsen

Hun siger, at hun ‘foeler sig revet midt over,’ fordi Jalving mener at islam ikke hoerer hjemme i Danmark. Det er ikke mere manipulation end hvad der ellers bliver sagt og skrevet i danske medier om muslimer, det er hendes personlige oplevelse. Hun havde inviteret Flemming Rose i studiet, men JP ville ikke lade ham deltage. Hun inviterer ofte Jalving, hun lader ham tale ud og hun fordrejer eller misforstaar ikke med vilje hans argumenter, og hun lyver ikke om islam – dette goer hende naermest hoejrerabiat i en dansk statsmedie-kontekst. Du kan sige, at hun jo ogsaa giver storlyvende… Read more »

Jannik Thorsen
Jannik Thorsen
4 years ago
Reply to  Lawrence

Konge kommentar. Det er sjældent så meget fornuft bliver formuleret på dansk, hvad angår dette emne.

FelixKrull
FelixKrull
4 years ago
Reply to  Jannik Thorsen

Konge kommentar. Det er sjældent så meget fornuft bliver formuleret på dansk, hvad angår dette emne.

Tak.

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  Lawrence

Vel talt!

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  FelixKrull

Så er hun ikke muslim, for man kan ikke være dansker og muslim. Ligeså vel, som man ikke kan blande olie og vand.

FelixKrull
FelixKrull
4 years ago
Reply to  Lenn

Hvordan har du det med joeder?

Lawrence
Lawrence
4 years ago
Reply to  FelixKrull

Sku du sp√łrge fra nogen?

FelixKrull
FelixKrull
4 years ago
Reply to  Lawrence

Hvem har ringet dig op?

Lawrence
Lawrence
4 years ago
Reply to  FelixKrull

Felix… Krull.

Krull…

FelixKrull
FelixKrull
4 years ago
Reply to  Lawrence
FelixKrull
FelixKrull
4 years ago
Reply to  Lawrence

Hvis man siger man ikke kan v√¶re dansker og muslim, hvad har det s√• med j√łder at g√łre?.. Kan du ikke se det? Lad mig vende det om: hvis man kan vaere joede og dansker, hvorfor kan man saa ikke vaere muslim og dansker? Grundtvig mente jo f.eks. ikke, at man kunne vaere joede og dansker, og skifter man ‘joede’ ud med ‘muslim’, er hans argumenter herfor ganske sammenfaldende med, hvad Snaphanen og andre counter-jihadier skriver om islam og Danmark: Grundtvig mener, at man legemligt som √•ndeligt f√łdes ind i et folk, som man tvangsm√¶ssigt er en del af. Man… Read more »

Lawrence
Lawrence
4 years ago
Reply to  FelixKrull

Du har m√•ske ret. At arbejde for ens etniske og kulturelle interesser er nok noget der ikke er forbeholdt muslimer, noget hverken j√łder eller danskere eller gr√łnl√¶ndere eller..- Osv, – vil kunne undsl√• sig fra at v√¶re motiveret af p√• et dybt plan, selv hvis det periodisk er ubevidst, eller undertrykt af politiske og sociale trends. Det er en grundl√¶ggende overlevelses mekanisme nedlagt i enhver overlevelsesdygtig etnisk og kulturel gruppe. Og guderne skal vide at s√¶rligt j√łder har historisk signifikante √•rsager til at arbejde for deres etniske gruppe interesser, s√• det kan de vel n√¶ppe bebrejdes. Tak for linket til… Read more »

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  Lawrence

Godt sagt! Og tak! Jeg gider n√¶sten ikke besvare Krulls m√¶rkv√¶rdige sp√łrgsm√•l, men nu g√łr jeg det alligevel: Jeg elsker Israel (hvilket vist ogs√• tydeligt fremg√•r af tidligere kommentarer), jeg taler Israel og j√łdernes sag, n√•r der gives en lejlighed (fx ved demoer, hvor det efterh√•nden er livsfarligt at deltage!), jeg har j√łdiske venner, jeg har haft j√łdiske k√¶rester, jeg laver frivilligt arbejde, n√•r det kan hj√¶lpe Israel, og jeg bidrager med frivilligt arbejde imod boykot Israel-bev√¶gelsen! Jeg har ogs√• kendt mange muslimer her i DK og i Paris og har arbejdet sammen med dem, studeret sammen med dem osv,… Read more »

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  Lawrence

Nej! Han har ikke ret, men Rushy er jo ikke decideret grim…

Lawrence
Lawrence
4 years ago
Reply to  Lenn

M√•ske det er derfor Jalving g√¶ster hende. S√• han kan se p√• noget ikke-grimt n√•r han kigger afgrunden i √łjnene..

FelixKrull
FelixKrull
4 years ago
Reply to  Lawrence

Spoergsmaalet er ikke, hvorfor Jalving gaester hende, spoergsmaalet er, hvorfor hun inviterer ham til sit program, og, ikke mindst, lader ham tale ud og engagerer hans argumenter paa redelig vis, noget man ikke ser tilsvarende paa DR eller TV2.

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  FelixKrull

Det kan man måske nok mene Рmen, har du ikke bemærket, at hun altid kommer med sarkastiske sidebemærkninger, der lader en i tvivl om, hvad hun rent faktisk mener? Jeg er bestemt ikke tryg ved hende

FelixKrull
FelixKrull
4 years ago
Reply to  MollyM

Har du ikke bemærket, at hun altid kommer med sarkastiske sidebemærkninger, der lader en i tvivl om, hvad hun rent faktisk mener?

Jo – meget dansk. Hun er sikkert selv i tvivl om, hvad hun mener.

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  FelixKrull

Meget dansk?! Tak skal du have … ūüôĀ

FelixKrull
FelixKrull
4 years ago
Reply to  MollyM

Okay, saa meget koebenhavnsk, da…

Jannik Thorsen
Jannik Thorsen
4 years ago
Reply to  Lawrence

Hun er ikke ligefrem en sk√łnhed, men smag og behag.

Lawrence
Lawrence
4 years ago
Reply to  Jannik Thorsen

Nemlig. Deraf “ikke-grimt”.. ūüėČ

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  FelixKrull

Kun en frafalden muslim fortjener ben√¶vnelsen ‘fornuftig’. Rushy er en giftig snog, og fortalere for verdens d√łdskult No. 1 har intet at g√łre nord for √Ükvator!

FelixKrull
FelixKrull
4 years ago
Reply to  Lenn

Kun en frafalden muslim fortjener ben√¶vnelsen ‘fornuftig’.

Du argumenterer som en muhammedaner.

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  FelixKrull

Den var ny! “Fornuftig” er pludselig blevet ensbetydende med d√łdsstraf og sv√¶rdet?! Det er jo det, som muslimer siger, at frafaldne muslimer fortjener… Din s√¶tning er rent faktisk en ‘ikke-s√¶tning’.

invernes
invernes
4 years ago
Reply to  Lenn

Helt enig islam må knuses og jages ut av Europa.