10
okt
Seneste opdatering: 11/10-15 kl. 1606
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Popstjernen Carola tog til Kos, og sÞrgede for at mobilfilme sin godhed i detaljer, sÄ ingen skulle gÄ glip af den. Hun grÊd og var fÞlsom. Jeg hÊvder jo, at Sverige er et matriarkat. Se et hvilket som helst tv program, og der sidder tre-fire kvinder og diskuterer med hinanden. Der kan sidde en enkelt alibibÞsse, for selvom de ogsÄ kun udgÞr en procent i Sverige, som i alle andre samfund, er de de rigtige mÊnd ifÞlge den svenske, statslige propaganda fra ikke mindst statsstÞttede RFSU og RFSL. Det er ikke rigtig nogle mÊnd tilstede lÊngere. Se pÄ de feminiserede Morgan Johansson, Anders Ygeman og Stefan Löfven.

Normale mĂŠnd – og 99 procent mĂ„ siges at vĂŠre det normale, “normen” – er ligesom birketrĂŠer i Sverige, noget der bare er der. De gĂ„r pĂ„ jagt, dyrker landbrug og fĂŠlder skove, men de er ikke rigtige mennesker i elitens Ăžjne. Mennesket er jo en hun, pĂ„ svensk. “Hon, mĂ€nniska“, og rigtige hunner fĂŠlder ikke trĂŠer og skyder vildsvin og elge, de sidder i TV og fyrer ideologisk vĂ„s af.

Undtagen altsÄ nÄr alibibÞsserne bliver myrdet af muslimer, sÄ mÄ de dÞ alene og er ikke lÊngere matriarkatets helte. SÄ glemmer sÞsterskabet alt om dem i sin selektive solidaritet. BÞssen Daniel Nordström var et ubekvemt offer, matriarkatet burde svare pÄ, hvordan de kan ignorere muslimske mord og mordforsÞg pÄ en svenske bÞsser i Sverige.

Den svenske “jĂ€mstĂ€lldhet” handlede i realiteten om, at kvinderne snuppede magten og hvad de har gjort med den, ser vi nu i den multikrise, der nu har ramt landet. Udover det kaos, vi ser nu, har de formentlig prĂŠsteret at sende deres bĂžrn i krig ved at forĂŠre en tredjedel af landet bort til voldskulturer. Ikke dĂ„rligt skuldret af det andet kĂžn.

Alligevel tror mange svenske kvinder, de lever i et patriarkat. Det er skolens og mediernes propaganda, der slÄr igennem. Patriarkatet vil komme takket vÊret deres egen indsats, og et helt andet patriarkat, end de har fantasi til at forestille sig.

Man kan med en vis ret sige, at kvinderne Þdelagde Sverige sÄ sandt som de stÞttede de feministiske partier, der gjorde det. Kvinder kan indrette gode samfund, men de har vist sig ude af stand til at forsvare dem. NÄr ogsÄ mÊndene bliver kvinder, er  lÞbet kÞrt.

Dette er ikke sagt for at sĂ„ splittelse mellem kĂžnnene, for den splittelse har den svenske stat promoveret i mange Ă„rtier uden min hjĂŠlp. Det er bare en konstatering af fakta. Nu mĂ„ svenske kvinder, der er bange for overhovedet at vise sig udendĂžrs uden fĂžlgeskab, bevĂŠbne sig. Dette er en fĂžlge af deres egen overtagelse af magten. “Afmagten” skulle man mĂ„ske sige.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
DramernasDetektivbyrÄ
DramernasDetektivbyrÄ
5 years ago

Jag tror att Löfven Ă€r som en sĂ„dan dĂ€r plĂ„tgubbe som man förr i tiden skruvade upp med en nyckel i ryggen och som sedan förprogrammerad kunnat röra pĂ„ armar och ben – och mun.
Feminister (frÀmst inom S) har skruvat upp Löfven genom den dÀr nyckeln i hans rygg sedan de först programmerat honom.
Löfven Àr ju ingen politiker. Just dÀrför Àr han mycket lÀmplig för myglarna som knuffat in honom i politiken och vevat upp honom i ryggen. Nu mÄste han förhÄlla sig till myglarna fullt uppskruvad av tjugohundratalets nornor.

Margrethe
Margrethe
5 years ago

Sverige er lige sĂ„ lidt et matriarkat, som USSR ikke var et “Proletariatets diktatur” og Enhedslisten ikke er et “Arbejderparti”. Det er muligt, de fylder sendefladen ud med XX-kromosomer. Ligesom Nordkoreas “Arbejderparti” fejrer sig selv med tusinder og atter tusinder af arbejdere, der marcherer forbi og jubler over al deres lykke. Det gĂžr bare ikke Nordkorea til arbejdernes magtbastion. Det gĂžr kun arbejderne til en legitimering af den selvudrĂ„bte magtelite. Alle disse -ismedyrkere har blot udvalgt en faktisk undertrykt gruppe, for at legitimere egen magtsyge, og skabe en uangribelig bastion for det edderkoppespind, hvor de sidder i midten som en… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Egentligt er det vel bare nemesis, vi taler om.
NÄr det en dag gÄr op for matriarkatet, at de stÄr overfor det vÊrste patriarkat, der nogensinde har set dagens lys, fÄr vi underholdning pÄ hÞjt plan.
Hvis jeg var en svensk mand, ville jeg lade dem rode med det selv – og lĂŠne mig tilbage i lĂŠderstolen.

Lenn
Lenn
5 years ago

hehe! Godt skrevet, Steen! Grinte hĂžjt ved isĂŠr sidste afsnit 🙂 Jeg har det efterhĂ„nden sĂ„dan, at man ligesĂ„ godt kan grine ad det hele, for Vesten er Ă©t stort galehus nu.

Landsmannen
Landsmannen
5 years ago

Om du som man i Sverige tar pĂ„ dig en lĂ„Ă„Ă„Ă„ng tröja, mĂ„lar dina naglar, gĂ€rna lite lĂ€ppstift och du har nĂ„gon form av akademisk examen (helst fr Södertörns högskola) dĂ„ fĂ„r du garanterat tv-tid och möjlighet att sitta och tycka om Ă€mnen som ligger lĂ„ngt frĂ„n ditt kunskapsomrĂ„de. Det gör inget om du har skĂ€gg. Bara du sĂ€ger “hen” i tid och otid.

lyb
lyb
5 years ago

Goda mÀnniskor som vÀltrar sig i sin godhet.
Motbjudande.

Lotta
Lotta
5 years ago
Reply to  lyb

Ja det Àr det faktiskt. Man stÄr knappt ut med förljugenheten.

Lotta
Lotta
5 years ago

Jo det Ă€r ett “kĂ€rringvĂ€lde” i Sverige. Och det Ă€r sjukt. Även mĂ€nnen som styr har blivit “kvinnor”. KĂ€nslomĂ€ssiga argument körs ner i halsen pĂ„ folk som vĂ„gar sig pĂ„ att vara förnuftiga och eftertĂ€nksamma. Det Ă€r som om man vill kvĂ€va alla som inte inordnar sig. Feministerna brukar hylla Lilith och just Lilith Ă€r kĂ€nd för att kvĂ€va sina offer. Klimatet har lĂ€nge varit oerhört kvĂ€vande hos oss. Men jag anar mitt i misĂ€ren nu kommer frisk luft sĂ„ smĂ„tt inströmmandes. Men priset kommer bli högt för tillfrisknandet. Förljugenheten, hyckleriet, skenheligheten har lĂ€nge styrt och det kommer en nota…

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Dette program er fra maj 2015, hvor SD lÄ omkring 15 % i mÄlingerne.

Det kunne jo vĂŠre interessant at hĂžre deres panikreaktioner nu,

hvor SD ligger helt oppe pĂ„ 23 – 26 % i flere uafhĂŠngige mĂ„linger.

Oscarsson: DĂ€rför fortsĂ€tter SD att öka – Nyhetsmorgon (TV4)

https://www.youtube.com/watch?v=JwzWhMikqew

Lotta
Lotta
5 years ago

Panik Ă€r det nog allt nu. SĂ€nder med den senaste Marcus Oscarsson om DÖ ifall nĂ„gon vill se
https://m.youtube.com/watch?v=LGdUPCeynmE

MollyM
MollyM
5 years ago

Herregud – hvilket kvalmende, sirupsdrivende interview med denne popstjerne! SĂ„ god, sĂ„ god hun er …..jeg har sjĂŠldent set noget frastĂždende. Selvfedmen, selvglĂŠden, hykleriet har endnu engang triumferet

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  MollyM

selvfedme + hykleri + gloriepudsning pĂ„ andres bekostning = godme 😉

MollyM
MollyM
5 years ago

Nemlig 😉

ollipolli_2
ollipolli_2
5 years ago
Reply to  MollyM

Vi har hur mÄnga som helst av samma kaliber. Vill ni ha nÄgra?

MollyM
MollyM
5 years ago
Reply to  ollipolli_2

Nej tak – vi har sĂ„ rigeligt af dem selv 🙂

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago
Reply to  ollipolli_2

Kan de vaske op?

Lotta
Lotta
5 years ago
Reply to  MollyM

Du kanske vill se den hĂ€r ocksĂ„ med Carola 2:07 börjar det….det Ă€r mycket religiöst och kanske kan förklara en del… Bli inte rĂ€dd bara. 😉
https://m.youtube.com/watch?v=r_8Qh_ohgH4

MollyM
MollyM
5 years ago
Reply to  Lotta

Tak for linket – ja, hun er i al fald ikke “min kop te” som vi siger i Danmark 🙂 lidt overspĂŠndt, eller hur!?

Lotta
Lotta
5 years ago
Reply to  MollyM

Eller hur! NĂ€r hon börjar “demon- skrika” i klippet blir man lite rĂ€dd…
SÅ nej inte “min kop te” heller 🙂

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  MollyM

Ja, hon grÄter nÀstan nÀr hon tÀnker pÄ sin godhet.