28
okt
Seneste opdatering: 28/10-15 kl. 2233
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!


A new video appears to show Islamists marching in the German city of Hannover while at least two girls look on and express their fears.

Tysk læk: 1.2 mio. indvandrere uden kvalifikationer

Der er drama ved EUs sydlige grænser. Østrig vil bygge et hegn mod Slovenien. Merkels regeringspartner Horst Seehofer fra Bayern har givet hende et ultimatum til søndag, for at få stoppet flygtningestrømmen. “Merkel-æraen” er ved at rinde ud. Vandstanden stiger og få europiske politikere er ajour med begivenhederne.

I Europas “basketcase”, Sverige, må Migrationsverket ansætte 100 nye medarbejdere om måneden. I Norge kommer der nu 5000 om måneden. Den danske regering lever udelukkende på, at de fleste “flygtninge” for tiden ikke søger til Danmark, men det kan vende når som helst, og det vil intet betyde, at Løkke og Støjberg har justeret nogle kronebeløb og pillet lidt ved statsborgerskaber og familesammenføringer.

“Flygtningekrisen” er kun lige begyndt, og Venstre har sandelig ikke udmærket sig. Danmark har et “window of opportunity”, som Sverige har lukket for temmelig mange år siden. Vil Venstre virkelig forsømme en historisk mulighed for Danmark blot fordi de venter på et handlingslammet EU? Er det en statsmand tilstede i stedet for kommunalpolitikeren Lars Løkke?

Germany will import 1.2 million completely unskilled migrants this year, many of whom will go straight onto unemployment benefits, according to a leaked government document. The Federal Employment Agency (Bundesagentur für Arbeit, BA) October migration estimates document outlined a number of key statistics previously not in the public domain.

Among the revelations is that fact over 80 per cent of migrants have no qualifications, the majority are under the age of 45, and the agency expects 400,000 new benefit claimants next year to be migrants. Just eight per cent of migrants have any kind of academic qualification, while 81 per cent have none at all. If Germany received 1.5 million migrants, as the present — if rapidly ascending — figure has it, that means some 1.2 million people will arrive in the country without a level of education even as high as a school leavers certificate.

Far from 90 per cent of migrants being educated, as has previously been claimed, these new figures seriously question the notion that Europe is being flooded with a new generation of ready to work doctors and lawyers.

Leaked to the German weekly anti-establishment paper Junge Freiheit this week, but ignored by the national mainstream media, the document optimistically insists that despite the enormous cost of migrants to the country it was good news. LEAK: 81 PER CENT OF MIGRANTS TO GERMANY ARE UNSKILLED, GOVERNMENT PREDICTS 400,000 NEW WELFARE CLAIMANTS


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

22
Deltag i debatten...

avatar
10 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Olav ØdegaardLennqueuecumberJohan Blakeinvernes Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Lenn
Guest
Lenn

Putin ved, hvilket grej man skal bruge til rottebekæmpelse! Flot, mr. Putin! http://www.express.co.uk/news/world/615448/Vladimir-Putin-Islamic-State-ISIS-Syria-Iraq-Latakia – se videoen.

Olav Ødegaard
Guest
Olav Ødegaard

Tyskerne har mye å lære av araberne.
Er det budskapet i demonstrasjonen?

Lenn
Guest
Lenn

Hvis dette virkelig er sandt, så tror jeg, at jeg pakker sydfrugterne og daffer til enten Rusland eller Sydamerika inden årsskiftet!! http://pamelageller.com/2015/10/invasion-five-million-muslims-march-on-europe-we-cannot-guarantee-the-public-safety-anymore.html/ – der er også en henvisning til en for mig ukendt tysk avis.

Lenn
Guest
Lenn

Den eneste løsning tilbage, hvis vi skal undgå kollaps og krig i Europa, er at sejle flygtningene retur til Libyen eller Tyrkiet! Så længe EU ikke fatter dette, så vil masserne blot øges i antal fra uge til uge. Europa er som et skib på oprørt hav og uden destinationshavn, og ‘kaptajnen’ er et skørt og beruset kvindemenneske. Man skulle egentlig tro, at Merkel havde lavet nogle lyssky aftaler med Saudi eller Tyrkiet… det hele er lidt for sært. Hun har lavet nogle underlige våbenaftaler med bl.a. Saudi http://www.spiegel.de/international/germany/germany-backing-billion-euro-defense-deal-with-saudi-arabia-a-950759.html, og Saudi har for et par mdr. siden ’tilbudt’ Tyskland at… Read more »

Anna Svensson
Guest

Thilo Sarrazin har uttalat sig om vad man borde göra istället:

http://www.zeit.de/2015/37/thilo-sarrazin-interview-fluechtlinge-zuwanderung-integration-frontex

invernes
Guest
invernes

Rett og slett en okkupasjon av Tyskland.

sussebassa
Guest
sussebassa

Som er ønsket av Merkel.

Johan Blake
Guest
Johan Blake

Dansk politi har i flere år lukket øynene og sluset migrantene videre til Norge og Sverige. Det har vært reportasjer både her og i svenske frie medier om dette. Det kan slå tilbake på dere.

queuecumber
Guest
queuecumber

Det er også forkasteligt. Både Norge og Sverige er som syge mennesker. Det ville svare til at forære alkohol til en person der var ved at drikke sig selv ihjel. Landene burde beskyttes mod sig selv, ved at vi bygger mure omkring dem.

Søren Petersen
Guest
Søren Petersen

Hvis der er noget jeg ikke kan fordrage er der den vanvittige løgn på løgn -gentaget også af Løkke regeringen, om at DENNE gang, skal vi have dem integreret i sammen – så fat det dog – det er ikke muligt” og det bliver de SYGE og gamle og handikappede som først mærker det, når der ikke længere er råd til velfærd! Og ligeså latterlig er den for tiden så ofte fremførte holdning(både i DK, Tyskland osv) om at de nye indvandre SKAL accepterer vores normer mht ligestilling – for det første: tror de selv på at dette vil ske?… Read more »

Lenn
Guest
Lenn

Dansk MSM stoler jeg ikke på, især TV2. Her er nogle helt andre tal – http://sputniknews.com/europe/20151021/1028867740/German-Business-Merkel.html MSM siger jo også, at det er mest syrere, der kommer. Det er højst 20 %, der er syrere, siges det, og den største del af ’tilflytterne’ er kampklare unge mænd – vist 80 %. Et farverigt mix fra Afghanistan, Pakistan, Syrien og mange afrikanske stater. Jeg tror, at Merkel snart bliver sat fra bestallingen. Håber det så inderligt… Men mange andre burde også sparkes ud, fx Hollande, Löfven og Løkke.

EU er djævelens opfindelse! Forbyd EU, og forbyd islam!!

Landsmannen
Guest
Landsmannen

Det har börjat gnissla ordentligt i Tyskland. Nu inte minst från Merkels bayerska syskonparti CSU. I Bayern har man ju också i dagarna gått ut med massiv kritik mot Österrike efter att de slussat tiotusentals migranter vidare till just Bayern.
Detta ser ju faktiskt ut att vara det ständiga problemet i EU nu. Varje land slussar migranter vidare till nästa land så slipper de problemen.
Merkel tappar i popularitet även bland sina koalitionspartners:
http://www.sueddeutsche.de/politik/asylpolitik-csu-warnt-merkel-vor-echter-koalitionskrise-1.2712048

sussebassa
Guest
sussebassa

Dette er den største alvorlige prøvelsen på hvor stort samhold det er i EU…
Det er det altså ikke, så nedlegg hele klubben, bare et sted for de med snakkeDiare och papirflyttere, middels IQ og himmelske lønner
Ut av EU og Schengen.

Anna Svensson
Guest

Men fru Merkel har ju sagt: “Wir schaffen das!”

Johan Blake
Guest
Johan Blake

På svorsk blir det: “Vi skaffer dass”, og dassene kommer visstnok i horder. .

Lenn
Guest
Lenn

Haha! Den var sjov… De siger nu, at Merkel skjuler sandheden, og at det er mindst 5 millioner, der vil være kommet ind i Europa inden årets udgang. Kan det mon være sandt?!

Johan Blake
Guest
Johan Blake

Det er vel ikke usannsynlig. Merkel går kun ned en prosent i oppslutning. Det vi kan håpe på er opprør i Bayern. Merkel er livsfarlig for Europa. Da vår statsminister , Erna Solberg reiste ned dit for å få råd, begynte migrantene å strømme til Norge.