1
nov
Seneste opdatering: 1/11-15 kl. 2353
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fra flygtning til erobrer på ingen tid. Dette er beskeden fra eritreanerne, måske verdens mest mislykkede land, til et af de mest vellykkede. Denne her er også en virkelig humørpille fra herrefolket til taberne: Muslim threatens German that Islam it taking over Germany and he cannot stop it, as Muslims have 20 kids and Germans 1. – Muslim refugees’ flight from misery to European societies they often don’t like

Islam is coming to take over Germany whether you want it or not … not through war but by the fact that Germans don’t reproduce and Muslims have seven to eight children each … but not only that, your daughters will marry bearded Muslims and wear the hijab; their sons will wear a beard! The Muslims will have four wives and 27 children, and what does the German man have? One child and maybe a little pet dog! The German has taken advantage of the Muslim for too long, just so he can drive his Mercedes. … Now Islam is coming and your daughters will wear the hijab! Ha! I can see the look of hate in your eyes!

Vilks Komiteen: Er den politiske kunst død?

Hvorfor kommer politisk kunst så ofte fra venstre? Hvad kan kunst med et politisk sigte bidrage med i forståelsen af aktuelle samfundsproblemer, som for eksempel de udfordringer Europa står over for lige nu? Er der emner, den politiske kunst bør undgå? Kan vi erklære den politiske kunst for død? Eller er den tværtimod i allerhøjeste grad i live?

Det er emnet for Lars Vilks Komiteens konference om politisk kunst lørdag den 7. november klokken 15-17 i Fællessalen på Christiansborg. Der er gratis entré. Konferencen sker i samarbejde med Henrik Dahl fra Liberal Alliance.

I panelet sidder dramatiker Christian Lollike, teaterdirektør Jon Stephensen, kunsthistoriker og tegner Lars Vilks og billed-og performancekunstner Uwe Max Jensen. Mikael Jalving er ordstyrer. Henrik Dahl indleder konferencen. Tilmeldingsfrist er MANDAG DEN 2. NOVEMBER. Der er altså kun frist til i morgen aften! Send en mail med NAVN og ADRESSE til hellemerete@hellemeretebrix.com

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
jasminum
jasminum
5 years ago

I flg. wikipedia er 36-50% i Eritrea muslimer, 2% katolikker, nær 50% kristne – ganske få andre trosamfunn.
Wikipedia har en god artikkel om dette.

Lenn
Lenn
5 years ago

Europas dage er såmænd talte nu, takket være den farlige psykopat Merkel. Har nogen af jer set denne? http://vineoflifenews.com/facebooks-zuckerberg-busted-on-live-mic-cutting-a-deal-with-the-devil-wait-until-you-hear-what-he-agreed-to/ – Nu kan man i Tyskland få en bøde på 5.000 euro eller 120 dage i fængsel for at udtrykke sig ‘xenofobisk’ på FB. (Jeg har dog ikke hørt om, at nogen har fået en bøde endnu, men Heidi Mund har fået store problemer ved jeg. Især økonomisk). I Tyskland har der været sagsanlæg mod FB-medarbejdere, fordi de ikke har været med til at forhindre ‘fremmedfjendske’ (læs: indvandrer-/islamkritiske) indlæg på FB, og nu prøver FB at rette op på det ved… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Eritrea er et græsk-bibelsk navn, der kommer af erythros – rød på græsk, og refererer til Det Røde Hav, fortalte en etiopier mig engang. Han sagde, at Eritrea var et oprindeligt kristent land, men tyrkerne, som koloniserede landet, efterlod “en klat muslimer”. Og det er den, der nu har udavlet de kristne i Eritrea. Simpelthen via et stort antal børnefødsler, sagde han. Jeg har ikke slået noget af dette efter, for jeg anså det for at være troværdigt, hvad han sagde. Danmark skal også tage imod mange eritreanere. Det er vi *nødt til* (lyder det ikke liderligt? 🙂 ) Vi… Read more »

EH
EH
5 years ago

Når så disse resourcesvage afrikanere i kraft af et fødselsoverskud har overtaget det hele og Europa ligner Eritrea, hva så? Han kender næppe ordet hybris. De føler sig virkelig ovenpå, disse arrogante migranter. De fornemmer åbenbart ikke , hvilken vrede og frustration der langsomt hober sig op i mange europæere. Det står der ingenting om i deres “turistguide”. Det kan blive lidt af et selvstudium.

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
5 years ago

Åpenhjertet intervju med syrier som har arbeidet og bodd i Tyrkia:

https://www.youtube.com/watch?v=4o8sPQBG-wQ

SweDane
SweDane
5 years ago

Næppe !
Spis nu lige brød til !!
Se de “stakkels” IS tøsedrenge efter at Putin har brugt lidt af sit
gamle skrammel – de barberer skægget af og klæder sig i burka !
I SE er er meget stor del af befolkningen jægere – og når deres meget
lange tålmodighed til slut er opbrugt så er det ikke kun elgene der har grund
til bekymring…
Kønt bliver det næppe – men politikerne vil få et wakeup call de aldrig glemmer
MENA-folket starter forfra – i stenalderen

haugianer
haugianer
5 years ago

Der BØSE Hermann våkner nok i tidens fylde?

Søren Petersen
Søren Petersen
5 years ago
Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

“Hvorfor kommer politisk kunst så ofte fra venstre?”
Let at svare på. Deres holdninger er gratis… Så kan man jo sagtens spille kong-gulerod…

invernes
invernes
5 years ago

“Jeres dage er talte, vi vil besejre jer” normalt kunne man ledd av disse analfabeter , men når man ser hvor handlingslammet europeere er blir man skremt, folk i Europa går rundt som levende døde, zombier heter det vist, jeg vet ikke om det er en ukjent hjernesykdom som har lammet folket i Europa , eller hva det er ? i 40 000 år beskyttet Neandertal menneskene Europa mot de svarte demonene fra Afrika, de er nå vekk , og gale feminister regjerer kontinentet.

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  invernes

De kan te sig som de vil, de halvaber. Når først det bliver alvor, er de ikke vores største problem…

Lawrence
Lawrence
5 years ago
Reply to  Peter Zichau

“De kan te sig som de vil, de halvaber. Når først det bliver alvor,..”

Men det er jo allerede alvor for så mange af vores kvinder og børn. Hvornår er det det bliver alvor da? Hvornår rejser den famøse Holger sig? Er der stadig mænd i Europa?..

https://www.youtube.com/watch?time_continue=45&v=cswBCI5ItQo

https://www.youtube.com/watch?v=NL6j2wHtVBo

Anna Svensson
5 years ago

Hoppas “Mutti” Merkel tittar på videon ovan, å andra sidan har hon inga barn och lär ha köpt sig ett nytt hem i Paraguay. Hur det går för resten av tyskarna intresserar inte henne, hon har ju deklarerat “Wir schaffen das”.

Jag ser fram emot att få läsa om den intressanta konferensen den 7 november, synd att man inte bor i Köpenhamn.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Anna Svensson

Frågan er hur lenge “Mutti” Merkel får sitta kvar
Det er nå, endeligen sterke krefter som ønsker henne rakt til Hxxx…som jag støtter.. friatider.se
Hun er inte fair overfor tyskerna med oppvekst/tenkande ifra tidl DDR..Jag bestemmer och dera skal holde munn…presis som Løfven og Sverige…
Nei, vekk med kjærringen snarest slik at det blir orden og redo i Tyskland igjen …
Europa trenger det.

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  sussebassa

Jag har också skrivit på och krävt hennes avgång. Men hon har fortfarande medias stöd, där kritiseras hon lika lite som Löfven i Sverige.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Anna Svensson

..Jag vet…alikevel blir motstanden større og større…så vi hoppas…
flyktningane blir fler och fler.

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  sussebassa

Igjen holder dere Friedrich Reinfeldt unna, han skulle ikke skånes – han styrte i hele 8 år.

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  Anna Svensson

Det var jo mange tyske nazistforbrytere som søkte Sør-Amerika etter krigen. Så dette er jo ren logikk – det Paraguay-hjemmet. At det også er til å spy av … hum slipper da unna. Ødelegge et helt kontinent først.

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  jasminum

Ja, historien upprepar sig.