2
nov
Seneste opdatering: 2/11-15 kl. 1958
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sarrazin behandler bla. Afrikas demografi, uddannelsesniveauet i Tyskland, men også anti-immigrationspartier i Nordeuropa. Forstår man ikke tysk, har You Tube i “indstillinger” nede til højre en god undertekstning på engelsk. Den danske kan ikke anbefales. Man kan også høre Sarrazins tale på Vartorv i København, hvis man er gået glip af den. Her taler han engelsk.

Fem gange så mange skudt i Sverige som i resten af Norden – tilsammen

som i de øvrige nordiske lande tilsammen! Der følger på linket en typisk SVT video, hvor politifolk og Sveriges eneste kriminolog Jerzy Sarnecki excellerer i sociologisk øregas og bortforklaringer. Forklaringen kræver dog ingen sociologer eller kriminologer: Sverige importerer langt, langt, langt flere voldelige kriminelle end Norge, Finland og Danmark, men det vil SVT ikke lade nogen sige.

Man kunne også tilføje: Problemet kan ikke løses, så længe  voldspersonerne er i landet, hvilket er det samme som at sige, at det ikke kan løses, før de nuværende inkompetente, landsskadelige politikere er kørt på møddingen. Formentlig kan det slet ikke løses mere. Så er de penge sparet til fantasifuld forskning. Bemærk at Malmø (300.000 indbyggere) har flere dræbte og skudskadede end meget større København.

Dette er jo små delcifre og det er næsten udelukkende indvandrerofre. Nu kunne jeg godt tænke mig BRÅ rykkede ud med, hvor mange mord der i virkeligheden bliver begået i Sverige om året, for 90 er det i hvert fald ikke. Enhver avislæser kan se, at tallet må tangere et mord om dagen.

Det väpnade våldet eskalerar i de svenska storstäderna. Sedan 2010 har fem gånger så många skottskadats, och fyra gånger så många skjutits till döds, i de svenska städerna jämfört med i grannländernas huvudstäder tillsammans. Det visar en granskning som SVT Nyheter gjort.

ANTAL DÖDADE I SKOTTLOSSNINGAR, Stockholm 21, Göteborg 17, Malmö 7, Köpenhamn 6, Oslo 3, Helsingfors 2.

ANTAL SKOTTSKADADE I DE NORDISKA STORSTÄDERNA 2010 – 2015. Stockholm 189, Göteborg 109, Malmö 63, Köpenhamn 30, Oslo 30, Helsingfors 10 (cirka)

Extrem situation jämfört med grannländerna. JP har også historien: »Ekstrem« situation i Sverige: Langt flere bliver skudt end i nabolandene

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
invernes
invernes
5 years ago
Gabrovitcs
Gabrovitcs
5 years ago

Skriv riktig tyska i rubriken snälla Snaphanen. Det heter förvisso “Völkerwanderung”.

Gabrovitcs
Gabrovitcs
5 years ago
Reply to  snaphanen

Har förstått det när jag läste You Tube titeln. Det var nog en spastisk dubbelklick som orsak.;-)

invernes
invernes
5 years ago

Sverige er et anarki et Nordens Libanon ! fylt opp av gale arabere.

Odd S. Olavssøn
Odd S. Olavssøn
5 years ago
Reply to  invernes

Og om ganske få år kommer Sverige også til at ligne Libanon…

Smadret og ‘muslimificeret’!

Landsmannen
Landsmannen
5 years ago

Det finns ingen politiskt korrekt förklaring till varför det skjuts fem
gånger mer i de svenska storstäderna än nordens övriga huvudstäder
tillsammans.
Då blir det tyst. Men tystnaden är talande. Lika talande som när signalement saknas.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Landsmannen

Klart det ikke finnes, fordi det er jo dom pk..både politikerne och media sin skyld.
PK Politikerne i Sverige “mistet” oversikten over alle innvandrere..flere tiår tilbake, og siden har dette bare økt.. alle illegale, bander o.l. får jo herje vilt…så deres skyld…for ikke å Ville rydde opp/stanse dette.

SamS
SamS
5 years ago

Varför? Jag vet, du vet, alla vet. I Sverige skyller Jerzy Sarnecki (professor!!) på “kunskapsluckor”. De enda kunskapsluckorna är de som finns i hans huvud och på de svenska politikerna och medierna som inte säger sanningen eftersom den motsäger “värdegrunden” och inte är politiskt korrekt.

Gabrovitcs
Gabrovitcs
5 years ago
Reply to  SamS

Varför inte fråga en annan professor som har modet att säga vad som är sant och som ej är PK-indoktrinerad. Just därför är G.W. Persson folkkär och respekterad.