4
nov
Seneste opdatering: 4/11-15 kl. 2232
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Det er for die hard-swedologer, det er langt, men det er umagen værd.

Första gången Ingrid & Conrad bjuder in en gäst, glömmer de bort honom! Daniel Friberg, grundare av tankesmedjan Motpol och VD för Viking Mineral AB, får verkligen tränga sig in i samtalet men tar så småningom över mer och mer. Friberg är aktuell med den nya boken Högern kommer tillbaka. Programmet blev ett rekordlångt samtal om allt från nödvändigheten av krig och självförsvar, till narcissismen hos könsbytare.

Ett långt avsnitt i del 3 handlar om hur Daniel slog tillbaka mot invandrare som försökte förnedra och råna honom. Detta bör inte tolkas som att vi förhärligar våld, utan som ett konstaterande av att det är alldeles livsnödvändigt att svenska killar och män återfår sin naturliga råg i ryggen. Sverige behöver handlingskraftiga svenska män! – Friberg blev også interviewet på Red Ice den 18 september.

At være kvinde i det islamiserede Frankrig

Paris, 1.11.2015

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Svend Andersen
5 years ago