4
nov
Seneste opdatering: 4/11-15 kl. 2325
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

No apology for the closing remarks in my new video. Anyone who’s offended by them can drop dead (Pat Condell, Twitter.)

Norden skal forberede sig pÄ flygtningestorm

Det burde ikke komme bag pÄ os, at det er nu i disse par Är vi beslutter om vi vil leve eller dÞ. 640 mio i den 3 verden vil emigrere til Vesten. Hvad gÞr Lars LÞkke? Han skjuler den virkelige stÞrrelse pÄ indvandringen og gÞr ellers intet af betydning. Fremtiden findes allerede i Sverige, hvad nÞler LÞkke og Venstre de for?

Hvis Europa og EU tror, at flygtningestrĂžmmen kan kontrolleres, sĂ„ kan de godt tro om igen. SĂ„dan lyder den overordnede konklusion i en foruroligende analyse af flygtningesituationen, som New York Times har gennemfĂžrt. EU-landene – og ikke mindst de rige og stabile demokratier i Norden – skal indstille sig pĂ„ enorme mĂŠngder af flygtninge i de kommende Ă„r, fremgĂ„r det af analysen. Avisen baserer sine konklusioner pĂ„ data og meningsmĂ„linger gennemfĂžrt i blandt andet Afghanistan, der viser, at millioner af afghanere er klar til at rykke teltpĂŠlene op for at sĂŠtte kursen mod Europa. Analytikerne inddrager ogsĂ„ Nigeria, hvor 40 pct. af befolkningen vil flygte fra landet, hvis de kan. EU’s prĂŠsident, Donald Tusk, erkendte fornylig fremtidsudsigterne, da han i en Twitter-besked skrev, at flygtninge kommer »i millioner, ikke tusinder«. JP (AsylstrĂžmmen rammer nu for alvor Danmark – vi kan vĂŠre pĂ„ vej mod en overlevelseskamp. Nu begynder migrant-mareridtet for alvor i Danmark – Vi risikerer at fĂ„ over 200.000 migranter om Ă„ret)

PersonportrÀttet: Jan Tullberg

Dagens invandringspolitik handlar inte om att hjĂ€lpa flyktingar – utan om att göra Sverige till ett mĂ„ngkulturellt land. Den kĂ€nde ekonomen och forskaren Jan Tullberg menar att detta kan fĂ„ allvarliga konsekvenser för Sverige som nation.

– Man mĂ„ste tĂ€nka pĂ„ att syrisk identitet Ă€r en frukt av syrisk mentalitet och syrisk kultur. DĂ„ blir Sverige mer likt Syrien, sĂ€ger han.

Varför tog du steget och började skriva artiklar om svensk invandringspolitik?

– Det kĂ€ndes som den absolut viktigaste frĂ„gan att skriva om. Jag dras till frĂ„gor dĂ€r den förnuftiga rösten Ă€r svag och behöver hjĂ€lp. Jag har ocksĂ„ ett horn i sidan till det gamla hyllandet av uppoffring, vilket i mĂ„ngt och mycket kĂ€nnetecknar dagens invandringspolitik. Man hyllar det dumt snĂ€lla.

Varför slog svenska partier in pÄ den nuvarande invandringspolitiken?

– Högern gillade EU-tanken för att kunna fĂ„ mindre stat och mer marknad. Högern trodde ocksĂ„ att EU kunde anvĂ€ndas för att fĂ„ slut pĂ„ det gamla sossevĂ€ldet. Nu steg tvĂ„: Nyliberalerna vet att man inte kan kombinera en vĂ€lfĂ€rdsstat och öppna grĂ€nser, vĂ€nstern tror att det nyliberala samhĂ€llet med lĂ„ga löner kommer att göra klasskampen annorlunda med etniska och religiösa tecken. VĂ€nstern tror att de kan anvĂ€nda grupper som ”nyttiga idioter”, men i sjĂ€lva verket blir vĂ€nstern troligen en ”nyttig idiot” Ă„t andra grupper. Vi kan fĂ„ ett libanesiskt mĂ„ngkulturellt samhĂ€lle. Syrien och Irak har fungerat, trots etniska motsĂ€ttningar. I det hĂ€r sammanhanget framstĂ„r alla realistiska alternativ som en försĂ€mring för svensken. Trots det Ă€r man piggare pĂ„ att riva Ă€n att bygga i dag.

Invandringen Àr det stora problemet. Sverige har inte varit framgÄngsrikt pÄ att hantera invandrarproblematik. Svensk kultur gör att det konformistiska trycket Àr stort. BÄde högern och vÀnstern accepterar det mesta och Äker tillsammans i samma fÀrdriktning. Sverige kör Ät ett hÄll med en uppfattning i taget. Den frÄga som har drivits av etablissemanget har genomförts. Sedan gÄr man vidare med en ny frÄga. Har man vÀl raserat förtroendet, ökat kriminaliteten och skapat en gangsterekonomi, sÄ blir det dock synnerligen svÄrt att bygga nÄgonting nytt. SE det hele.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
s29
s29
4 years ago

Skillnaden mellan mÄngkultur respektive multikulur: MÄngkultur, du lagar en soppa,mÀrgben,buljong,lagerblad,peppar lök,lite morötter och potatis och salt förstÄss. Multikulti mÀrgben potatis morötter makaroner böner ris alla sorters kÄl och samtliga kryddor du har tillgÄng till.

OlofdeGothia
OlofdeGothia
4 years ago

Den gode Pat Condell Ă€r mer insatt i det svenska samhĂ€llets problem Ă€n de svenska politikerna.. De föredrar att vara som en struts med huvudet i sanden. Hur lĂ€nge de ska befinna sig i förnekelsefasen Är endast skrivet i stjĂ€rnorna. Vi svenskar t o m jag som bor i en lugn del av Sverige ser det dagliga förfallet med en all ökande brottslighet. anser inte att det endast Ă€r konspiratoriskt att pĂ„stĂ„ att de Ă€r styrda av utlĂ€ndska krafter, Kan nĂ€mna George Sorros som sĂ€nkte kronan för ett antal decennier sedan och sĂ„g till att dagslĂ„nerĂ€ntan pĂ„ mycket kort sikt… Read more »

Johan Blake
Johan Blake
4 years ago

Takk Pat. Du setter ting pÄ spissen. Det er godt.

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Det er som om venstreflÞjen vil straffe hÞjreflÞjen, med sÄ meget multikultur som overhovedet muligt.
Til det er der bare at sige “I straffer kun jer selv..!” Og ha, ha for det… Jeg skal nok sĂžrge for at gĂžre alt hvad det er mig menneskeligt muligt for, at holde mig langt vĂŠk fra jeres forfejlede projekt. Og I skal heller ikke forvente jeg kommer jer til undsĂŠtning, nĂ„r lortet bryder sammen. I var jo advaret..!

SĂžren Petersen
SĂžren Petersen
4 years ago

Sloganet som mĂžder den rejsende i Arlandas lufthavn fĂ„r en ny betydning: “The Capital of Scandinavia” -the rape capital -violence capital -segregation capital en hovedstad som siden 2000 og Øresundsbroens indvigelse er vokset vildt og nu – indrĂžmmet – befolkningsmĂŠssigt via import af mennesker fra mellemĂžsten – har overgĂ„et Hovedstadsregionen i DK, som altid var den stĂžrste med 1.8 millioner – men nu har Stor-Stockholm over 2.1 millioner – havde i 2000 ca. 1.6 millioner – dengang talte man om at Stockholm voksede fordi nordlĂŠndinge i Uppland flyttede sydover og levnede bygden, HA – hvem tror pĂ„ den? det har… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

MĂ„ske skulle man ogsĂ„ lige have med, at den selvudnĂŠvnte “Capital of Scandinavia” har et areal, der er stĂžrre end SjĂŠlland. SĂ„ indbyggertallet er faktisk forbavsende lille…
Den ligger desuden sÄ perifÊrt, at kun indvandrere kommer der. Og er kun et hub for folk, som skal til Nordpolen.
Ingen fremtid der…

Vidar Jukan Hagen
Vidar Jukan Hagen
4 years ago

Dessverre er det sannheten Pat beskriver, MSM er en tragedie og en vits ogsÄ i Norge. Dog noe bedre enn i Sverige, men vi er pÄ samme veg.

invernes
invernes
4 years ago

Pat Condell en sann helt i en mÞrk europeisk middelalder uten hÄp.

GOvSx
GOvSx
4 years ago

Pat Condell – excellent. Og tragisk nok sant – Svenske medier og deres “journalister” mĂ„ nok dessverre gruppe voldtas av analfabeter fra MENA land – og oppleve multikulturens negative berikelser selv – fĂžr ett sannhetens ord blir skrevet. Og det er en form for ond rettferdighet – hvis sĂ„ skulle skje.

hilde61
hilde61
4 years ago
Reply to  GOvSx

Tror ikke det hjelper, de kryper bare inn i nÊrmeste krok og slikker sine sÄr. Tenker noen ganger pÄ journalister og andre som opp gjennom Ärene har uttalt seg sterkt for innvandring, som har forsvunnet fra mediene. Har de sett at de har tatt feil og velger Ä forsvinne enn Ä si at de tok feil. Har de fÄtt oppleve berikelsen pÄ nÊrt hold?

Gabrovitcs
Gabrovitcs
4 years ago

Kanske inte O.T. Har man lyckats tysta Julia Caesar? Jag hoppas hon har bara tagit en mer Àn vÀlbehövlig semestermÄnad och att hon med förnyade krafter Äterkommer med sina makalöst bra skrivna krönikor. Julia, miljoner patrioter i Norden tackar Gud för att Du finns!

Jarla
Jarla
4 years ago
Reply to  snaphanen

Tack gud. Jag undrade just och antog / hoppades semester.

Moose L. Man
Moose L. Man
4 years ago

Word! ….But I don’t think they are THAT bad, the roaches I mean…hope they didn’t take offense….

sussebassa
sussebassa
4 years ago

NĂ„ ber LĂžfven Eu ordfĂžreren som besĂžker Sverige om hjelp til Ă„ ta flere flyktninger herifrĂ„n…svt1
for et nederlag for regjeringen, men en sejer for svenskene.

Marit
4 years ago

Thanks heaven for Pat Condell !

Henry William
Henry William
4 years ago

Korrekt, det er pressen og dets lakeier som er de skjendige og avskyelige. Vi har dem i Norge ogsÄ

MollyM
MollyM
4 years ago

Spot on, Pat Condell!!! Thank you, thank you, thank you!