4
nov
Seneste opdatering: 4/11-15 kl. 1203
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 04-11-2015 115000

Det var när personal från ett lokalt energibolag skulle in och läsa av mätarna i värmepannan som upptäckten gjordes. De kunde inte komma in på grund av att dörren var låst. Efter att ha ordnat med huvudnyckel, så kunde personalen ta sig in och fick då se vad som hade gömts där inne, troligen av de asylsökande.

Det var inte fråga om ett litet jaktvapen utan flera riktiga skjutvapen enligt uppgiftslämnarna. De tillkallade då den lokala polisen som i sin tur kontaktade säkerhetspolisen. Vid Länspolismyndigheten i Östersund kände man inte till uppgiften om vapengömman när Avpixlat ringde och kunde inte heller hänvisa till någon. Vapengömma hittad vid asylboende. Historien har ikke nået svensk MSM, Jan Sjunneson, der har skrevet den, lover opfølgning.

Talibans fidus: Køb dødstrusler og få asyl i EU
af Henrik M.Jensen

Mange asylansøgere, der i disse år forsøger at få opholdstilladelse i de økonomiske attraktive vestlige velfærdsstater, har et indlysende problem: De kan ikke bevise, at de er andet end økonomiske “flygtninge”.

Men det problem har den afghanske terrorbevægelse Taliban fundet en løsning på.

Ved at betale et beløb på 1000 Euro til terrororganisationen, kvitterer den med at udfærdige et brev, der truer en navngiven person på livet. Brevet bærer organistionens hoved og et stempel fra en fhv. Talibanleder, Mullah Omar.

Og med dette brev i hånden kan asylansøgeren så øge chancen for at få asyl og adgang til mangeårige overførselsindkomster, betalt af vestlige skatteydere.

At denne fidus ikke er en dårlig vittighed, er påvist af en reporter i Afghanistan fra det tyske blad Bild, Poul Honzheimer, som gennem mellemmænd og formedels 1000 Euro fik terrororganisationen til at udstede et sådant trusselsbrev mod sig selv.

Hvor mange asylansøgere, der har tilfusket sig asyl ved hjælp af denne fidus, vides ikke, og de tyske myndigheder siger, at de er opmærksomme på fupnummeret. Men kan de bevise, at truslerne ikke er ægte?

Det at brevene produceres og udbydes, viser i hvert fald at der er et marked. Og er myndighederne i Danmark overhovedet opmærksomme på denne nye fidus, der blot er en blandt andre?

Den nye fidus er smart tænkt af Taliban. Terrororganisationen tjener gode penge, samtidig med at den øger kaosset i Vesten og tilmed kan få smuglet egne agenter ind til fremtidige terroraktioner i det forhadte EU.

Et EU som er blevet handlingslammet af internationale konventioner og godtroende politikere. Taliban verkaufen für 1000 Euro Todesdrohungen

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lenn
Lenn
5 years ago

Hahaha! Det hele er til at grine af… Mød de psykopater ved grænsen med løbene af maskinpistoler og ordene: “Turn around at once, or else…!” Det er jo en form for jihad, det her, og hvis ikke Løkke stiller hårdt mod hårdt og sender dem RETUR til Merkel, som jo selv har inviteret millionerne herop, så bliver DK rendt helt over ende inden årets udgang. Dansk politi siger, at det nu forlyder, at der i tyske asyllejre er ‘forsvundet’ mindst 15.000 stympere, og tyskerne frygter jo, at det er jihadister. Der er ingen kontrol med dem, og de kan være… Read more »

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  snaphanen

Ja, det har jeg skam gjort – imorges. Jeg spurgte en fra Venstre, hvorfor de ikke bare returnerer de (…!) flygtninge, som Merkel har inviteret herop i millionvis!? Han svarede, at “vi kan jo ikke bare give aben videre til Tyskland(!), men de skal sendes helt retur til deres hjemlande.” Ja, sådan sagde han faktisk. Jeg var også tæt på at komme til at grine, men jeg sagde til ham, at Løkke og Støjberg er elendige og kører vores land i sænk, og at jeg er vildt skuffet over denne hersens ‘regering’, for Merkel styrer jo showet! Støjberg, den idiot,… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
5 years ago
Reply to  Lenn

her til morgen skulle Marie Krarup bevise over for P1, at der kom IS-jihadister til Danmark. Kan de på DR bevise , at der ikke gør? hvad er mest sandsynlig?

Lenn
Lenn
5 years ago

Jeg havde ikke lige set, at du havde skrevet, Britta. Men ja, det er grotesk – det hele! Man fatter intet, og jeg bliver nødt til nu at afstå fra at se nyheder, for jeg kan ikke holde idioterne ud længere. Hverken politikere, især Løkke-Støjberg-duoen, og journalisterne. De kan bare spørge mig om det med jihadister, for jeg har på et par uger – med garanti – set et par ISIS-mordere i S-toget! Mænd omkr. 40, meget solbrændt lød, syrere, kæmpe skæg, vildt onde øjne, og den ene havde en religiøs, sort kæde om halsen. “Kan du nu være sikker… Read more »

Lawrence
Lawrence
5 years ago

Vi europæere er vel heldigere, idet at vi får så mange dødstrusler helt gratis..

Psilly
Psilly
5 years ago
Reply to  Lawrence

White privilege no doubt. …

Lawrence
Lawrence
5 years ago
Reply to  Psilly

Yes, og dødstruslerne er bare toppen af isbjerget 🙂

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Lawrence

Snakk for deg selv.
Jeg bor og jobber i Sverige og opplever det derfor ikke som heldig.

Lawrence
Lawrence
5 years ago
Reply to  sussebassa

Jeg undskylder mange gange, – jeg glemte helt at børn ikke forstår ironi..

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Lawrence

Det er en tid og plass for Alt, og leget i Sverige er nå så alvorlig for svenskene at jeg ser ingen iroini i det…man må leve her for å forstå det.
Børn,..(lavmål..under beltestedet)… Nei,… men psykoanalytiker som dagligen opplever igjennom jobben at de psykiske problemene bare øker galopperende i fart med flyktningeinntaket …som også tablettbruken, drogs og alkohol gjør…veldig skremmende.
Eu`s ordfører er på besøk i Sverige…Sverige er et førebild sejer han, og han og Løfven klappar varand på skulderen.
Det tycker nog inte svensken, men va bryr seg vel Løfven om det.

Lawrence
Lawrence
5 years ago
Reply to  sussebassa

En psykoanalytiker med tungsind.. Jeg må hellere tie. Ligesom et individ udvikler sin personlighed og karakter igennem prøvelser gør et kollektiv af individer det også. Det der sker i Sverige er ligeså lidt nødvendigvis slutningen på Sverige som en hård og farlig oplevelse er det for et individ. Naturen udvikler dens enheder gennem at udfordre deres overlevelses strategier og legemlige styrke. Det der sker i Sverige er et udtryk for en gruppe strategi som ikke er overlevelsesdygtig, og en process er sat i gang som enten vil afskaffe værten eller afstedkomme en ny strategi og et sundere individ på den… Read more »

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Lawrence

Nei, tungsinn vil jeg ikke påstå jeg har, som egentlig er overraskende tatt i betrakning mitt arbeidsområde, mere en naturlig tilnærming/realisme…man sitter ikke og ler når en pasient gir uttrykk for sin redsel/angst…ikke jeg iallaf…
Alle har sine overlevelsesstrategier, du har din..ironi…smaken er som baken,..delt.

Lawrence
Lawrence
5 years ago
Reply to  sussebassa

Realisme er ikke hinandens fjender, og det bør vi realister helle ikke være..

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Lawrence

De eneste jeg anser som mine fiender er de PK..
Aldrig ok å argumentere ved å drive personangrep/fokus heller…Børn..en psykoanalytiker med tungsinn…
Jeg diskuterer politikk, og unngår å bli personlig…
Du skulle prøve det.

Lawrence
Lawrence
5 years ago
Reply to  sussebassa

He he, op med humøret kammerat.

Lawrence
Lawrence
5 years ago
Reply to  sussebassa

“…som også tablettbruken, drogs og alkohol gjør…veldig skremmende.”

Se denne video – den er ekstremt relevant, og meget inspirerende:

https://www.youtube.com/watch?v=T-oCgl5z7bM

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
5 years ago
Reply to  Lawrence

Ja Lawrence, det var et godt klip. Han pegede på os i Scandinavian som et skræmme eksempel, og hvor ar han ret.