5
nov
Seneste opdatering: 5/11-15 kl. 1841
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 05-11-2015 133254

Som Rasmus Brygger og Mette Viktoria Pabst (S) spørger i dag. De vil demonstrere mod Hitzb ut Tahrir “med kærlighed.” Hjertet synker virkelig i brystet på en, når man ser en sådan lalleglad provinsialisme, der intet har lært sig om 40 års uønsket islam i Danmark enerådigt installeret af lige så blanke politikere. I Sverige “kærlighedsbomber” man moskeer, muslimer selv har sat ild til. Ikke præcis nogen vinderstrategi for det feminine samfund over for et  herrefolk, der inden længe vil ændre svensk politik til ukendelighed.

Forleden kaldte skrev borgmester Allerslev “Forstokkede tanker skal bekæmpes med kritisk dialog.” Forstokkede? Dialog? En herrefolksideologi, der dræber tusinder hver dag. Hitler og Stalin var “forstokkede”?

Der er to måder at sameksistere med islam på: Dominér den, eller den dominerer dig. Snyd og bedrag dem, eller de vil bedrage dig. Disse “politikere” tror HUT er politiske modstandere. De er fjender der vil dolke dem i hjertet, det sekund de får chancen. En livsfarlig fjende holder man som minimum i benlås, man hjælper ham ikke med at opbygge en hær, som de har gjort. De spreder den gift, der bliver til mord. Terroristen Omar El-Hussein bad i en HUT moske i Heimdalsgade dagen inden han angreb.

Singapore praktiserer det efter mange års erfaring, ikke mindst samlivsregel nr. 1: Hold muslimernes antal nede på et minimum f.eks. ved at forhindre muslimske mænd i at gifte sig med ikke-muslimske kvinder. Ikke rart, men rationelt.  Til den indsigt er vi efter fyrre år ikke nået.

I al den tid, det tager os at lære det, vil det gå os ilde. Rasmus Brygger er kun 25 år, hvilke ulykker kan han ikke nå at lave resten af sit liv? Mette Viktoria Pabst Andersen er 24. Det er hjerteskærende udsigter, de to og Allerslev giver dine børn. Gud se i nåde til os for politikere, der er så unge, at de er lige så blottet for erfaring som de er fulde af ubeføjede meninger. Deres naivitet har kostet menneskeliv, og den vil koste mange flere.

Søndag d. 8. november afholder Hizb ut-Tahrir deres årlige konference. Deres budskaber bygger som sædvanlig på had til kvinder, had til homoseksuelle, had til jøder og had til alt andet i det danske samfund.

Men Hizb ut-Tahrir skal ikke mødes med mere had. De skal ikke mødes med forslag om forbud, eller få at vide, at de skal skride ad helvede til. De skal mødes med kærlighed og forstå, at det fantastiske ved det danske samfund netop er, at der er plads til alle – ligegyldigt hvem man er.

Derfor opfordrer vi alle, særligt kvinder, homoseksuelle, jøder, demokratiske muslimer og andre befolkningsgrupper, som Hizb ut-Tahrir hader, til at møde frem med et budskab om kram, sang og kærlighed. Mere info følger!  Facebook

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Marie Vov
5 years ago

Er nogle danskere virkeligt så dumme.

GOvSx
GOvSx
5 years ago

Kram og kjærlighet fra bøsser – til mennesker der vil steine dem til døde eller kaste de fra høye byninger om de fikk bestemme. Idioti av kosmiske dimensjoner. Kjærlighet fra kvinder – ja se det skal nok få fra HUT bare de kler seg I Burqa først.

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  GOvSx

Denna idé kunde också ha kommit från Åsa Romson eller Gustav Fridolin, eller många andra från vår feministiska s k regering. Vi lever tyvärr i dumhetens tidevarv.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  invernes

Meget sigende billede! Støre er en af de farligste politikere, Norge har haft. Han deler islams had til Israel, og han har stor andel i udslettelsen af det Norge, vi kendte. Han burde retsforfølges.
En ting er dog galt i billedet, og det er teksten, for muslimer behøver ikke at være i flertal for forsøge at overtage et land. De gør det allerede nu, og nu er vi vel ved – for DK – 10-15 %. Den dag, de virkelig kommer i flertal, da ser det sort ud. Bogstaveligt talt. Med Merkels syge politik kan det hele meget hurtigt vende.

invernes
invernes
5 years ago

Bare den sinnssyke svenske regjeringen har krammet islamonazister idag? .