7
nov
Seneste opdatering: 8/11-15 kl. 0048
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Brande siden september. Svenske politikere er jo ikke kendt for at tage imod advarsler. Hvis en stor del af befolkningen mener noget, ved de garanteret bedre. Altså som det højrøvede Radikale Venstre. Der har været advarsler nok i tyve år, men de gør ikke indtryk. Hvordan ville jeg tolke så mange attentater, hvis jeg var politiker? Jeg ville se, at jeg havde drevet folk for langt ud, og at de måske endda varslede en egentlig voldelig opstand mod mig. Jeg ville være Satans forsigtig med ikke at tirre mine landsmænd mere, og jeg ville se disse attentater som resultatet af dårligt politikerarbejde. Altså min skyld. “Dette var forventeligt,” som DF eren Dorthe Ullemose meget rigtigt sagde. Jens Rohde, der ikke kunne se det, skulle søge et arbejde, han har talent for.

»Mass immigration is destroying Europe«

Klokken er fem minutter i tolv. Intet tyder rigtig på, at Europa vil vågne op inden det – som jeg opfatter det i tilfældet Sverige – er for sent. Vi skal ikke føle skadefryd, men have meget meget ondt af unge svenskere, der skal leve deres liv i det Helvede presse og politikere har skabt. Gør vi det ikke, skal vi opleve mange mord som denne overlagte, iskolde, muslimske henrettelse af en ung dansker i forgårs. Et i bund og grund politisk mord. Jeg deler Leo Mc Kinstrys foragt for de politiske, såkaldte eliter. De kunne lige så godt selv have ført kniven mod Mads Skjoldsøge. Det er deres mord, og da ikke én har ytret sig om sagen, ved de det åbenbart selv. Så tænk godt over det. Besind jer!

SEVERAL millennia were required to build European civilisation but its impending destruction has been the work of just a few years, carried out by a cadre of irresponsible, unpatriotic and deluded politicians led by German Chancellor Angela Merkel.

Dressing up their vandalism as compassion and their cowardice as moral superiority, these leaders have created an immigration crisis so profound that the very existence of our European culture and heritage is under mortal threat.

The tragic paradox of the obsession with free movement and the abolition of national identities is that Europe in any meaningful sense will probably cease to exist this century. …..Increasingly Islamified, barbaric and poverty-stricken, Europe will become indistinguishable from large swathes of North Africa and the Middle East. Mass immigration is on the verge of DESTROYING Europe, blasts LEO MCKINSTRY

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Arne Åsmund Støylen
Arne Åsmund Støylen
4 years ago

>Svenske politikere er jo ikke kendt for at tage imod advarsler. Ah, svenske politikere kjenner så absolutt til prinsippet. De er bare selektive i sin tolkning. Mennesker som våger å tegne en tegning av muhammed må finne seg i å bli truet på livet og leve et liv på flukt. De som provoserer venstresiden har bedt om å bli banket opp. Reinfeldt sa selv “gale hunder får revet skinn” og unnskyldte vold mot Sverigedemokrater. Men dette gjelder selvsagt ikke ham selv og de politikere som i årevis har manipulert, løyet for og terrorisert den svenske politikken. Disse menneskene som har… Read more »

Oerdoeg
Oerdoeg
4 years ago

De stora nyhetsbyråerna AFP, AP och Reuters har de senaste veckorna åstadkommit flera texter på temat svensk invandringspolitik. Artiklarna kan bland annat läsas på Yahoo News, där kommentarspolicyn är mycket fri, och där det kommenteras lika flitigt som på Avpixlat. Att dra slutsatser utgående från vad som skrivs på nätet är lika diskutabelt som allt annat – jag vågar ändå påstå att detta kommentarsflöde ger en ganska bra helhetsbild av vad omvärlden anser om den humanitära stormaktens irrfärder. Läs exempelvis vad Reuters skrev om Moron-Morgans besked att alla asylsökande inte får plats – och reaktionerna (93 stycken i skrivande stund).… Read more »

Oerdoeg
Oerdoeg
4 years ago
Reply to  Oerdoeg

Ytterligare ett antal artiklar på samma ämne, med hundratals kommentarer:

Refugee consensus crumbling in Sweden, Europe’s most generous host (Reuters, 20 okt)
http://news.yahoo.com/refugee-consensus-crumbling-sweden-europes-most-generous-host-135825147.html

Sweden expects up to 190,000 asylum seekers this year (AFP, 22 okt)
http://news.yahoo.com/sweden-expects-190-000-asylum-seekers-092013312.html

Soaring asylum numbers force Sweden to cut costs, borrow more (Reuters, 22 okt)
http://news.yahoo.com/swedish-migration-agency-expects-190-000-asylum-seekers-065145719–business.html

After escaping war, asylum seekers in Sweden now face arson attacks (Reuters, 2 nov)
http://news.yahoo.com/escaping-war-asylum-seekers-sweden-now-face-arson-121712942.html

Sweden to ask EU to help relocate migrants (AFP, 4 nov)
http://news.yahoo.com/sweden-request-eu-help-relocate-migrants-005758450.html

With Roma migrants, poverty returns to Sweden (AP, 6 nov)
http://news.yahoo.com/roma-migrants-poverty-returns-sweden-140847613.html

__________________

invernes
invernes
4 years ago

Europa under islamsk okkupasjon.

http://www.liveleak.com/view?i=00c_1446920415

invernes
invernes
4 years ago

Muhammed med elsker.
comment image

Anna Svensson
4 years ago

Klockan verkar närmast ha passerat tolv.

invernes
invernes
4 years ago

Veldig bra jeg håper svenskene nå gjør opprør henretter landssvikerne og tar tilbake landet sitt.
comment image

OlofdeGothia
OlofdeGothia
4 years ago

Försvarar inte på något sätt enskild terror. Men vi som nation bör nog tänka efter innan vi inte har förmågan att föda drygt 11 miljoner personer. Mina förfäder fick på 1600-talet kämpa för maktgalna kungar utomlands. I nutid får svensk befolkning kämpa för att ö h t vår demokrati ska bestå på hemmaplan. Olika tidsperioder har alltid maktgalna individer som utnyttjar den egna befolkningen. Skillnaden mellan en rojalistisk diktatur och en nutida svensk demokratur är endast att den skiljer sig för tillfället vad det gäller nivån på fysiskt våld. Vad det gäller vår tidigare demokrati så bör den återtas. Men… Read more »

Skåning
Skåning
4 years ago
Reply to  OlofdeGothia

Ja, och vi skåningar blev lidande. Men det är inte så att jag håller ett horn i sidan på dig för det. Det är avsett för vad politikerna gör i nutid, då vi tragiskt nog tillhör Sverige. Älskar också Sabaton.

Odd S. Olavssøn
Odd S. Olavssøn
4 years ago

“Vi skal ikke føle skadefryd, men have meget meget ondt af unge svenskere, der skal leve deres liv i det Helvede presse og politikere har skabt.”

Tvært imod, jeg har bestemt ikke ondt af de 87% af svenske vælgere som har stemt på det nuværende ‘styre’.

Jeg har betydelig mere sympati for de 13% som stemte fornuftigt, samt børn og børnebørn!

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Hvor mange av de 87% er egentlig svensker….
Tror vel mange er tidligere flytninger, stemmekveg, som nå belønner Løfven,
som de tidligere belønnet Reinfeldt, han som satte i gang denne flyktningegalenskapen.

OlofdeGothia
OlofdeGothia
4 years ago
Reply to  snaphanen

Ca 20 % av de som röstar på SD är invandrare.

Arne Åsmund Støylen
Arne Åsmund Støylen
4 years ago
Reply to  OlofdeGothia

Dokumentasjon? Det er nok en del, men 20% tror jeg ikke på. Isåfall er det stort sett innvandrere fra Europa.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  snaphanen

Flere som tidligere stemte Reinfeldt, straffet han ved at han ble valgt bort…og mange stemte SD…så derfor tror jeg et flertall var svensker med god økonomi.

Odd S. Olavssøn
Odd S. Olavssøn
4 years ago
Reply to  snaphanen

Tag ikke fejl. Mange indvandrere i Sverige stemmer faktisk SD, da de godt kan se at 7-kløverens politik ikke holder. 🙂

Arne Åsmund Støylen
Arne Åsmund Støylen
4 years ago
Reply to  snaphanen

La oss anta at SD på årsdagen for valget i 2014 har 26% av stemmene til velgerne som da deltok. Det betyr en dobling og at ytterligere 870 000 stemmer SD. I løpet av ett år har altså SD fått 2400 nye stemmer hver dag. Det høres jo bra ut, eller gjør det? I disse dager hentes det inn 2000 immigranter til Sverige hver dag. Samtlige fra MENA. De aller aller fleste blir værende i landet – selv de som får avslag. Altså vinner SD marginalt med stemmer. I mine øyne er dette i praksis valgfusk og kan også regnes… Read more »

Skåning
Skåning
4 years ago

Inte bara det senaste valet. Från 1991 när jag först fick min rösträtt, har jag aldrig röstat på shuklövern. ALDRIG! Är jag välkommen? 🙂

Odd S. Olavssøn
Odd S. Olavssøn
4 years ago
Reply to  Skåning

JA, DA!

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x