7
nov
Seneste opdatering: 8/11-15 kl. 0048
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Brande siden september. Svenske politikere er jo ikke kendt for at tage imod advarsler. Hvis en stor del af befolkningen mener noget, ved de garanteret bedre. AltsĂ„ som det hĂžjrĂžvede Radikale Venstre. Der har vĂŠret advarsler nok i tyve Ă„r, men de gĂžr ikke indtryk. Hvordan ville jeg tolke sĂ„ mange attentater, hvis jeg var politiker? Jeg ville se, at jeg havde drevet folk for langt ud, og at de mĂ„ske endda varslede en egentlig voldelig opstand mod mig. Jeg ville vĂŠre Satans forsigtig med ikke at tirre mine landsmĂŠnd mere, og jeg ville se disse attentater som resultatet af dĂ„rligt politikerarbejde. AltsĂ„ min skyld. “Dette var forventeligt,” som DF eren Dorthe Ullemose meget rigtigt sagde. Jens Rohde, der ikke kunne se det, skulle sĂžge et arbejde, han har talent for.

»Mass immigration is destroying Europe«

Klokken er fem minutter i tolv. Intet tyder rigtig pĂ„, at Europa vil vĂ„gne op inden det – som jeg opfatter det i tilfĂŠldet Sverige – er for sent. Vi skal ikke fĂžle skadefryd, men have meget meget ondt af unge svenskere, der skal leve deres liv i det Helvede presse og politikere har skabt. GĂžr vi det ikke, skal vi opleve mange mord som denne overlagte, iskolde, muslimske henrettelse af en ung dansker i forgĂ„rs. Et i bund og grund politisk mord. Jeg deler Leo Mc Kinstrys foragt for de politiske, sĂ„kaldte eliter. De kunne lige sĂ„ godt selv have fĂžrt kniven mod Mads SkjoldsĂžge. Det er deres mord, og da ikke Ă©n har ytret sig om sagen, ved de det Ă„benbart selv. SĂ„ tĂŠnk godt over det. Besind jer!

SEVERAL millennia were required to build European civilisation but its impending destruction has been the work of just a few years, carried out by a cadre of irresponsible, unpatriotic and deluded politicians led by German Chancellor Angela Merkel.

Dressing up their vandalism as compassion and their cowardice as moral superiority, these leaders have created an immigration crisis so profound that the very existence of our European culture and heritage is under mortal threat.

The tragic paradox of the obsession with free movement and the abolition of national identities is that Europe in any meaningful sense will probably cease to exist this century. …..Increasingly Islamified, barbaric and poverty-stricken, Europe will become indistinguishable from large swathes of North Africa and the Middle East. Mass immigration is on the verge of DESTROYING Europe, blasts LEO MCKINSTRY

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Arne Åsmund Stþylen
Arne Åsmund Stþylen
5 years ago

>Svenske politikere er jo ikke kendt for at tage imod advarsler. Ah, svenske politikere kjenner sĂ„ absolutt til prinsippet. De er bare selektive i sin tolkning. Mennesker som vĂ„ger Ă„ tegne en tegning av muhammed mĂ„ finne seg i Ă„ bli truet pĂ„ livet og leve et liv pĂ„ flukt. De som provoserer venstresiden har bedt om Ă„ bli banket opp. Reinfeldt sa selv “gale hunder fĂ„r revet skinn” og unnskyldte vold mot Sverigedemokrater. Men dette gjelder selvsagt ikke ham selv og de politikere som i Ă„revis har manipulert, lĂžyet for og terrorisert den svenske politikken. Disse menneskene som har… Read more »

Oerdoeg
Oerdoeg
5 years ago

De stora nyhetsbyrĂ„erna AFP, AP och Reuters har de senaste veckorna Ă„stadkommit flera texter pĂ„ temat svensk invandringspolitik. Artiklarna kan bland annat lĂ€sas pĂ„ Yahoo News, dĂ€r kommentarspolicyn Ă€r mycket fri, och dĂ€r det kommenteras lika flitigt som pĂ„ Avpixlat. Att dra slutsatser utgĂ„ende frĂ„n vad som skrivs pĂ„ nĂ€tet Ă€r lika diskutabelt som allt annat – jag vĂ„gar Ă€ndĂ„ pĂ„stĂ„ att detta kommentarsflöde ger en ganska bra helhetsbild av vad omvĂ€rlden anser om den humanitĂ€ra stormaktens irrfĂ€rder. LĂ€s exempelvis vad Reuters skrev om Moron-Morgans besked att alla asylsökande inte fĂ„r plats – och reaktionerna (93 stycken i skrivande stund).… Read more »

Oerdoeg
Oerdoeg
5 years ago
Reply to  Oerdoeg

Ytterligare ett antal artiklar pÄ samma Àmne, med hundratals kommentarer:

Refugee consensus crumbling in Sweden, Europe’s most generous host (Reuters, 20 okt)
http://news.yahoo.com/refugee-consensus-crumbling-sweden-europes-most-generous-host-135825147.html

Sweden expects up to 190,000 asylum seekers this year (AFP, 22 okt)
http://news.yahoo.com/sweden-expects-190-000-asylum-seekers-092013312.html

Soaring asylum numbers force Sweden to cut costs, borrow more (Reuters, 22 okt)
http://news.yahoo.com/swedish-migration-agency-expects-190-000-asylum-seekers-065145719–business.html

After escaping war, asylum seekers in Sweden now face arson attacks (Reuters, 2 nov)
http://news.yahoo.com/escaping-war-asylum-seekers-sweden-now-face-arson-121712942.html

Sweden to ask EU to help relocate migrants (AFP, 4 nov)
http://news.yahoo.com/sweden-request-eu-help-relocate-migrants-005758450.html

With Roma migrants, poverty returns to Sweden (AP, 6 nov)
http://news.yahoo.com/roma-migrants-poverty-returns-sweden-140847613.html

__________________

invernes
invernes
5 years ago

Europa under islamsk okkupasjon.

http://www.liveleak.com/view?i=00c_1446920415

invernes
invernes
5 years ago

Muhammed med elsker.
comment image

Anna Svensson
5 years ago

Klockan verkar nÀrmast ha passerat tolv.

invernes
invernes
5 years ago

Veldig bra jeg hÄper svenskene nÄ gjÞr opprÞr henretter landssvikerne og tar tilbake landet sitt.
comment image

OlofdeGothia
OlofdeGothia
5 years ago

Försvarar inte pĂ„ nĂ„got sĂ€tt enskild terror. Men vi som nation bör nog tĂ€nka efter innan vi inte har förmĂ„gan att föda drygt 11 miljoner personer. Mina förfĂ€der fick pĂ„ 1600-talet kĂ€mpa för maktgalna kungar utomlands. I nutid fĂ„r svensk befolkning kĂ€mpa för att ö h t vĂ„r demokrati ska bestĂ„ pĂ„ hemmaplan. Olika tidsperioder har alltid maktgalna individer som utnyttjar den egna befolkningen. Skillnaden mellan en rojalistisk diktatur och en nutida svensk demokratur Ă€r endast att den skiljer sig för tillfĂ€llet vad det gĂ€ller nivĂ„n pĂ„ fysiskt vĂ„ld. Vad det gĂ€ller vĂ„r tidigare demokrati sĂ„ bör den Ă„tertas. Men… Read more »

SkÄning
SkÄning
5 years ago
Reply to  OlofdeGothia

Ja, och vi skĂ„ningar blev lidande. Men det Ă€r inte sĂ„ att jag hĂ„ller ett horn i sidan pĂ„ dig för det. Det Ă€r avsett för vad politikerna gör i nutid, dĂ„ vi tragiskt nog tillhör Sverige. Älskar ocksĂ„ Sabaton.

Odd S. OlavssĂžn
Odd S. OlavssĂžn
5 years ago

“Vi skal ikke fĂžle skadefryd, men have meget meget ondt af unge svenskere, der skal leve deres liv i det Helvede presse og politikere har skabt.”

TvĂŠrt imod, jeg har bestemt ikke ondt af de 87% af svenske vĂŠlgere som har stemt pĂ„ det nuvĂŠrende ‘styre’.

Jeg har betydelig mere sympati for de 13% som stemte fornuftigt, samt bĂžrn og bĂžrnebĂžrn!

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Hvor mange av de 87% er egentlig svensker….
Tror vel mange er tidligere flytninger, stemmekveg, som nÄ belÞnner LÞfven,
som de tidligere belĂžnnet Reinfeldt, han som satte i gang denne flyktningegalenskapen.

OlofdeGothia
OlofdeGothia
5 years ago
Reply to  snaphanen

Ca 20 % av de som röstar pÄ SD Àr invandrare.

Arne Åsmund Stþylen
Arne Åsmund Stþylen
5 years ago
Reply to  OlofdeGothia

Dokumentasjon? Det er nok en del, men 20% tror jeg ikke pÄ. IsÄfall er det stort sett innvandrere fra Europa.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  snaphanen

Flere som tidligere stemte Reinfeldt, straffet han ved at han ble valgt bort…og mange stemte SD…sĂ„ derfor tror jeg et flertall var svensker med god Ăžkonomi.

Odd S. OlavssĂžn
Odd S. OlavssĂžn
5 years ago
Reply to  snaphanen

Tag ikke fejl. Mange indvandrere i Sverige stemmer faktisk SD, da de godt kan se at 7-klþverens politik ikke holder. 🙂

Arne Åsmund Stþylen
Arne Åsmund Stþylen
5 years ago
Reply to  snaphanen

La oss anta at SD pĂ„ Ă„rsdagen for valget i 2014 har 26% av stemmene til velgerne som da deltok. Det betyr en dobling og at ytterligere 870 000 stemmer SD. I lĂžpet av ett Ă„r har altsĂ„ SD fĂ„tt 2400 nye stemmer hver dag. Det hĂžres jo bra ut, eller gjĂžr det? I disse dager hentes det inn 2000 immigranter til Sverige hver dag. Samtlige fra MENA. De aller aller fleste blir vĂŠrende i landet – selv de som fĂ„r avslag. AltsĂ„ vinner SD marginalt med stemmer. I mine Ăžyne er dette i praksis valgfusk og kan ogsĂ„ regnes… Read more »

SkÄning
SkÄning
5 years ago

Inte bara det senaste valet. FrĂ„n 1991 nĂ€r jag först fick min röstrĂ€tt, har jag aldrig röstat pĂ„ shuklövern. ALDRIG! Är jag vĂ€lkommen? 🙂

Odd S. OlavssĂžn
Odd S. OlavssĂžn
5 years ago
Reply to  SkĂ„ning

JA, DA!