13
nov
Seneste opdatering: 13/11-15 kl. 2151
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Rasmus Jarlov (K) i Deadline i går. Hele indslaget er her. Se også Jarlov: Det ville være meget, meget bedre at opsige flygtningekonventionen.

Danmarks 34 stramninger

NĂĄr man nu ikke kan formĂĄ Venstre til at gøre noget ved problemernes rod, – Schengen og et antal konventioner – er det i det midste glædeligt at se, at Løkke har opgivet at vente pĂĄ, at det stadig mere uduelige EU foretager sig noget fornuftigt og nødvendigt. At de røde partier er “rystede”, er altid et godt tegn. Uffe Elbæk – den 60 ĂĄrige, der har været pĂĄ statslig bistand hele livet – skriver: “34 hug til den danske selvforstĂĄelse som et solidarisk, ĂĄbent og humanistisk samfund. SĂĄdan læser jeg regeringens asylpakke.” Fakta: Her er regeringens 34 asylstramninger

På sit pressemøde i Statsministeriet fredag eftermiddag lancerede statsminister Lars Løkke Rasmussen de mest vidtgående stramninger af flygtninge- og udlændingepolitikken, som nogensinde er blevet præsenteret herhjemme. Løkke lancerer historiske stramninger

»Vi skal ikke have det kaos i Danmark, som vi har set andre steder,« sagde han.Rød blok om regeringens 34 asylstramninger: »Jeg troede, det var løgn«

»Det helt afgørende for, at der kommer markant færre til Danmark er, om der er reel midlertidighed. Så længe de folk, der kommer hertil, de regner med, at de permanent får flyttet deres tilværelse til Danmark, så vil der fortsat være en stor tilstrømning af både reelle flygtninge og migranter,« siger Kristian Thulesen Dahl og tilføjer:

»Vi når ikke i mål med det, regeringen foreslår. Det kræver, at man kunne have statslige centre, hvor folk opholder sig, indtil de kan sendes hjem. Det er et opbrud med tanken om, at flygtninge skal integreres i Danmark.«Thulesen Dahl: Vi når ikke i mål med Løkkes asylstramninger

Den svenske regerings ekspert:

10603707_10205359420652599_6911810378157904301_n

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
5 years ago

Lars lykke lever i en absurd handlingslammet Catch-22 verden , hvor det eneste valg han tør have er valget mellem immi-vasion og MERE immi-vasion . SĂĄdan er det altid med kujoner ….hvis man IKKE slĂĄr igen fĂĄr man tæsk , men hvis man slĂĄr igen vil det uværgerligt betyde ENDNU flere tæsk …. sĂĄdan er det altid med kujoner …..Hvis lille Lars IKKE lukker grænsen vil immi-vasionen rulle ind i landet , men hvis han laver et halvhjertet ikke-forsøg pĂĄ at lave ikke-grænsekontrol , sĂĄ kan det blive ENDNU værre ….sĂĄdan er det altid med kujoner …

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago

Sociale eksperimenter der har med frihed, lighed og broderskab at gøre er ikke noget for enhver.

Lisbeth
Lisbeth
5 years ago

Jeg er ikke super glad for punkt 24:

“24. Adgang til uden ejerens samtykke i akutte tilfælde at gøre brug af offentlig ejendom til asylindkvartering eller tilbageholdelsesfaciliteter.”

Det lugter lidt af Tysklands og Sveriges magtovertagelser af ældreboliger, sommerhuse og studenterboliger.

Søren Petersen
Søren Petersen
5 years ago
Reply to  Lisbeth

Jeg kan godt følge dig, men tror du nogen dansk regering kan overleve 2 måneder hvis de gør det?
Det de nok har i tankerne er idrætshaller i provinsen, klubhuse og andet,nedlagte kaserner, som ingen gider bruge.
Selvom Støjberg ikke vil indrømme det, er der en del signalværdi at hente i det, idet disse offentlige ejendomme generelt IKKE er attraktive at bo i.

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

NĂĄr jeg hører Rasmus Jarlov tale sĂĄ uintelligent og aggressivt, bliver jeg virkelig bange. Der er stor fare for, at han og desperadoen Søren Espersen fĂĄr held til at presse regeringen til at indføre “grænsekontrol” – pĂĄ baggrund af 65 (fem og tres) personer, der er vendt om! Sandsynligvis, fordi de er pĂĄ vej til Norge! SĂĄ hør dog radio, Jarlov … Jeg er grædefærdig. Jeg kan ikke forklare folk, at “grænsekontrol” fører til en mangedobling af asylanter i Danmark. Fordi vi sĂĄ blokerer for alle de, der vil til Sverige. ForstĂĄ nu: De endelige tal for asylansøgninger i gĂĄr,… Read more »

Søren Petersen
Søren Petersen
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Hej Morten – har det ikke forekommet dig pĂĄ noget tidspunkt, at jovel, der vil kunne komme et ekstra antal asylansøgere…alt andet lige negativt naturligvis – men dog ville danskerne jo sĂĄ kunne se hvad der foregĂĄr? ekstra støtte til DF osv., og sĂĄ sker der noget i Venstre… , Du ved ikke hvor mange terrorister fra IS du lukker ind, har du tænkt over det? Har du tænkt over, at hvis vi pĂĄbegynder grænsekontrol, vil det alt andet lige være lettere at lukke grænsen helt, nĂĄr tiden er til det? Desuden… hvis man følger din tankegang, og Løkkes… sĂĄ… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Kære Søren Der bliver ikke færre IS-folk af, at vi indfører grænsekontrol. Der bliver KUN færre IS-folk i Sverige! Fordi Danmark overtager dem! Og vi ved STADIG ikke hvem de er! For det vil “kontrollen” (læs: Registreringen af asylanter) ikke udrede! Grænsekontrollen bliver lige sĂĄ kaotisk, som i Sverige, hvor de “kassedamer”, der fortvivlet sidder og indskriver “nye svenskere” efterhĂĄnden ikke adgang vĂ©d, hvad de selv hedder! Hvis du tror de nyankomne bliver “set nøje an” – sĂĄ har du en hel del at lære om livet. Og nej! Der bliver ikke “marginalt flere” asylansøgere i Danmark, hvis vi indfører… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Søren Petersen: Fik vi klaret helt af? Er du omsider med pĂĄ, at det er gas at tale om at fĂĄ “styr pĂĄ” migranter via navne, vi ikke kan verificere ægtheden af samt “fingeraftryk”? Kære ven – fingeraftryk kan vi ikke bruge til en skid! Men det kan de lande, som asylanten evt. senere shopper videre til! At tage et fingeraftryk, betyder i 90 % af tilfældene at sige “velkommen” til en ny “dansker”! De bliver “vores” for tid og evighed. “Grænsekontrol” holder ingen ude. Asylstop gør! Og vi har ikke “styr pĂĄ” nogen, bare fordi vi tror, de hedder… Read more »

Søren Petersen
Søren Petersen
5 years ago

Ja ja, Rom blev ikke bygget pĂĄ Ă©n dag…, Man gĂĄr og siger, at kun hvis konventionerne opsiges, kan det blive godt, man faktisk kunne man som Tulle siger nĂĄ et langt stykket ved lukkede interneringslejre, og at man BLIVER sendt tilbage nĂĄr der er fred i ens hjemland! – ogsĂĄ selv om du er sĂĄkaldt integreret og dine børn kan perfekt dansk. For en gangs skyld har Tulle i dagens presse lidt klarsyn som folk kan lære af: det handler som han siger reelt om permanent versus midlertidigt ophold – flygtningene vil gerne konvertere til indvandrere istedet for at… Read more »