14
nov
Seneste opdatering: 15/11-15 kl. 0536
57 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fem minutter på Københavns Hovedbanegård lørdag. Cirka 100 overvejende afghanere passerede os på den korte tid. En lokal viste dem til sporene mod Sverige. Intet politi at øjne. © Snaphanen.dk. Visselblåsare på Migrationsverket: Nya ‘gränskontrollerna’ verkningslösa – alla släpps igenom utan ID-koll.  NO MIGRANT REDUCTION AS SWEDEN CLOSES BORDERS.
P1580327P1580307

P1580318 P1580329 P1580332

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

57 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
chainmail
chainmail
5 years ago

Har ni bilder av de som agerar reseledare och säger -“Sweden this way”?

Skåning
Skåning
5 years ago

Det retar mig faktiskt en aning att Danmark inte stoppar dessa vid sin gräns nu när Sverige och Tyskland gör det. Jag vet att svensk policy är rent för lite och för sent, men att Danmark inte gör åtminstone detsamma är jäkligt kortsiktigt. Slussa dem vidare till Sverige bara och så är problemet löst. Det är ju skitkul att vara granne med en failed state, som man numera har en landsförbindelse med. Döh…

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago
Reply to  Skåning

Helt enig.

Odd S. Olavssøn
Odd S. Olavssøn
5 years ago
Reply to  Skåning

Husk lige på at Danmark ALDRIG har inviteret disse mennesker, det har skiftende svenske regeringer siden 2006 (i hvert fald) gjort!

Skåning
Skåning
5 years ago

Det är jag helt överens med dig om, även om jag aldrig röstat för vansinnet. Jag säger inte att Danmark ska lösa Sveriges självförvållade problem. Det enda jag säger är att man inte behöver göra saken värre genom att agera som ett villigt transitland (lite som Turkiet), utan att även ni börjar bevaka era gränser söderut.

Odd S. Olavssøn
Odd S. Olavssøn
5 years ago
Reply to  Skåning

O.K.

23 minutter til fodboldlandskamp. Vi moser jer!

Uafgjort i Sverige, og 3-1 i Parken på tirsdag. 😉

Skåning
Skåning
5 years ago

Jer och jer. Jag är skåning och faktiskt lite kluven när det kommer till landskamper oss emellan. 🙂

Odd S. Olavssøn
Odd S. Olavssøn
5 years ago
Reply to  Skåning

Det kan jeg da godt forstå. Hvis jeg var svensk, ville jeg da også holde med Danmark!

Skåning
Skåning
5 years ago

Men jag är ju inte svensk. Jag är s-k-å-n-i-n-g. 😉

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  Skåning

Du må frem med en undskyldning, Odd – det er en stor fornærmelse den der 😉

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
5 years ago
Reply to  Skåning

Du har min sympati.
Men det er jo ikke let at vide hvilket ben man skal stå på, som
nabo til en humanitær stormagt.

http://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=moralisme

MollyM
MollyM
5 years ago
Reply to  Skåning

En dansk-svensk krig er meningsløs, även om den er på ord. Slut venligst NU … vi får masser at se til, med den 5. kolonne vi har lukket ind i vore lande!

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago

Og hvad saa? Det kan vel ikke vaere meningen, at folk bare frit kan rejse ind i Danmark uden visum, bare fordi de godt vil til Sverige.

De burde vaere sendt tilbage til Mama Merkel alle som een, saadan som konventionerne foreskriver.

Johan Blake
Johan Blake
5 years ago
Reply to  FelixKrull

Danskene har holdt på med dette lenge. I mange år.

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago
Reply to  Johan Blake

Ja, men det var mens Schengen-samarbejdet stadig fungerede.

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago
Reply to  Johan Blake

Du har ret, Johan. Vi har sendt migranter til Sverige i statsbetalte taxaer i mange år med justitsministerens fulde vidende. De blev ikke registreret, men fik i stedet en taxa-bon og besked på at køre til et andet registreringssted. Og det var fordi, man vidste, at taxaen så i de fleste tilfælde ville køre over broen. Hvad skulle ellers begrunde det?
– – –

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Skicka åtminstone tillbaka dom till Tyskland. Vi är ju de facto gamla Öst-Danmark och räknas ändå som halv-danskar av övriga Sverige. Tänk på bloggens namn. Våra förfäder kämpade på er sida. Visst finns det hjärntvättade skåningar också men det smärtar att ni bara tar den enkla vägen ut och skickar dom vidare över till oss. Hade inte sagt nånting om den där förbannade bron hade lett till Stockholm istället för Malmö.

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Har du læst, hvad jeg har skrevet tidligere? Det er ikke muligt at gennemføre grænsekontrol, uden forudgående asylstop. For “asyl” er fortsat det sesam, der får bommene til at springe op. Danmark overtager Sveriges “gæster”, hvis vi stiller migranterne et ultimatum her. Og at deltage i Sveriges dødedans med muslimerne er ikke løsningen. Kravet kan IKKE være “grænsekontrol efter svensk model”.

Desuden kæmpede I ikke “med os”. I var os. Hvis I ikke er det mere, er det vel ikke vores ansvar. Vi kan trods alt kun have ansvar for, hvad vi selv er.

– – –

Gunnar Biering
Gunnar Biering
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Det passer ikke, Morten. Iflg. Dublin-forordningen skal det land have ansvaret for asylbehandlingen, hvor:

1. Det land, hvor ansøgerens nærmeste familie opholder sig.
2. Det land, der har udstedt en opholdstilladelse eller et visum til ansøgeren.
3. Den første medlemsstat, som ansøgeren ulovligt er indrejst i.
4. Det land, hvor ansøgeren først har søgt om asyl.
Læg mærke til 3. Danmark kan blot stoppe immigranterne ved grænsen og sende dem tilbage til Tyskland.

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Hvorfor siger du, det ikke passer? Du kan jo se, at Sverige forventer at tage imod 190.000 asylanter i år, hvoraf næsten alle er indrejst fra sikre lande. Deres grænsekontrol standser kun de, der vil til Norge eller Finland. Jeg kan ikke fordrage at blive affærdiget med sætninger som “det passer ikke!” når jeg henviser til den praksis, der notorisk anvendes af både Danmark og Sverige: Når migranter registreres her, behandles deres asylbegæring også her! Det betragter jeg som et gigantisk problem, og jeg kæmper for at få folk til at forstå, at det er grunden til, at grænsekontrol “efter… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Det er svært at svare Morten, fordi du skriver så meget og langt.
Faktum er, at vi kan sende asylansøgere tilbage til Tyskland i dag, også uden din erklæring. Der er naturligvis tale om en anden praksis end i dag. Det vil selvsagt næppe passe Tyskland og dermed Venstre.
Det skal gøres på selve grænsen, og det kræver, at der er en grænsekontrol, dvs at vi må benytte Schengens undtagelsesbestemmelser.

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Gunnar: Men faktum er også, at det har jeg heller aldrig sagt, vi ikke kan. Jeg konstaterer derimod, at vi ikke gør det. Og af den grund kan vi ikke med held indføre “grænsekontrol”. Derfor foreslår jeg en konkret procedure i overensstemmelse med Dublin-forordningen. Fordi den kan tvinge politikerne til at tage stilling. Men så sandelig også fordi, det er den procedure, der vil virke, i og med, den er let at administrere, og spiller ansvaret for at have sine sager i orden over til asylaspiranten/migranten. Den virker allerede i Ungarn. Søren Espersen ville indføre dansk grænsekontrol “efter svensk forbillede”… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Morten, jeg er enig i, at vi bestemt ikke skal indføre grænsekontrol “efter svensk forbillede”. Det skal være efter Dublin-konventionen med tilbagesendelse af asylsøgere til sidste sikre land – Tyskland -, og hvis vi ikke vil udtræde af Schengen, skal kontrollen i det mindste vare, indtil forudsætningen for Schengen: En effektiv bevogtning af de ydre grænser – er opfyldt. Iøvrigt: Såfremt vi alligevel indførte “svensk kontrol”, hvor migranter selv kan vælge i stedet for at blive sendt tilbage til Tyskland, er det jo ikke særlig sandsynligt, at de vil vælge asyl i Danmark. Det er jo Sverige (og Norge og… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Gunnar: Det vil nogle af dem gøre, ja. Det tager jeg faktisk højde for i mit estimat over, hvor meget større asylsøgningen i Danmark bliver i påkommende fald. Hvis jeg skal komme ind på alle faktorerne i min analyse (som er grundig) kommer jeg igen til at skrive langt, og det har du før kritiseret mig for. Men hvis du ved lejlighed vil høre, hvad jeg inddrager for at gøre det præcist, så står jeg til disposition. Jeg mener nemlig ikke du har helt ret i din sorgløse vurdering af konsekvenserne. Jeg vil blot slå fast, at når jeg foreslår,… Read more »

chainmail
chainmail
5 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Exakt så!

Skåning
Skåning
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Du snackar lort. Jag har redan sagt att Sverige får reda ut sin egen skit. Men att du inte fattar att Danmark nu agerar “Move along! Continue to Sweden!”, är faktiskt smått pinsamt.

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago
Reply to  Skåning

Vi betjener os af præcis det samme princip, som Sverige selv har betjent sig af, indtil “grænsekontrollen”s indførelse i torsdags. Og i vid udstrækning stadig betjener sig af. Og det er ikke Dublin-forordningens retningslinjer, der er den røde tråd, vel. Hvor tror du Norges og Finlands asylanter kommer fra? Netop! Der er en masse migranter på vej til Sverige, og det er Sverige ikke uden egen skyld i. Vi skubber IKKE migranterne videre! De render hele vejen igennem Danmark til Øresundsbroen. Som jeg har sagt det før: Vi vil ikke lade os byde op til svenskernes dødedans med muslimerne! Der… Read more »

Skåning
Skåning
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Du är ju för fan svår i huvet. För att den svenske medieelit har svinat till Danmark i 15 år, så är du så besatt av hämnd att du tycker det är helt rätt att slussa migranterna genom Danmark till Sverige. Vanliga svenskar har ALDRIG velat ha det såhär,speciellt inte i Skåne.

Men om du får någon slags atåfräs av att ge igen mot ett folk som aldrig har varit din fiende, så runka du loss på det. Hoppas du trivs.

hasseklas
hasseklas
5 years ago
Reply to  Skåning

“De vanliga” svenskarna, 87%, får skylla sig själva för att de röstat på politiker som bedrivit den signal politik som spridits i MENA och lockar hit alla dessa migranter med permanent uppehållstillstånd etc. Tysklands signalpolitik har också ett stort ansvar i varför EU’s yttre gräns brustit. Hade önskat att det vore annorlunda men tyvärr har svensk media haft alltför stor makt i sin opinions bildande agenda. Det är media som har makten över folket och politikerna vilka anpassar sig till den “opinion” och verklighetsbild som media visar fram. Det är skrämmande.

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago
Reply to  Skåning

Skåning: Fremfor at gendrive dine påstande vil jeg nøjes med at fastslå, at du ikke ved, hvad jeg skriver. Hvorfor du ikke ved det, kan jeg ikke udgrunde. Måske har du ikke læst det? Danmark kan ikke løse Sveriges problem ved at gøre som Sverige. Danmark kan derimod løse BÅDE Danmarks og Sveriges problem ved at gøre som jeg foreslår: At indføre en ansøgningsprocedure, der er i overensstemmelse med Dublin-forordningen, som tydeligt referer til den, og som er superenkel at administrere. Det er dét, Danmark kan gøre! Og det er dét, jeg beder alle om at agitere for, i stedet… Read more »

MollyM
MollyM
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Morten – du har helt og aldeles ret!!!

chainmail
chainmail
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Problemet för oss svenskar (som är motståndare till förd invandringspolitik) är att varken Danmark, Tyskland eller Polen följer vare sig Schengen eller Dublin. Hade dessa länder gjort detta hade Sverige inte drabbats till närmelsevis så hårt som vi nu gör. Ni danskar bör ha i åminne att när Sverige kollapsar och det kommer snart så kommer en miljon extra-europeiska välståndstörstande välfärdsparasiter att flytta till Danmark och det finns inget ni kan göra åt detta så länge ni är med i EU och Norden.

MollyM
MollyM
5 years ago
Reply to  Skåning

Og Sverige sender ikke asylanter videre til Norge eller Finland, om de ønsker dette? Jo!!!

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  MollyM

Nei, ikke til Norge om de ikke har korrekt ID, da sendes de tilbake til det landet de først ankom, som ofte er Tyskland..så bra Sverige.

MollyM
MollyM
5 years ago
Reply to  sussebassa

Det er den information jeg har fået

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  MollyM

..Det er feil.
Flere flyktninger som kom til Malmø ville til Norge, men ble sendt tilbake..etter innstrammingen, som jeg skrev…vist på svt1 også.

MollyM
MollyM
5 years ago
Reply to  sussebassa

Jaså – ikke desto mindre har jeg mine informationer fra http://www.politiko.dk som citerer den norske avis Dagbladet, som igen citerer Stefan Løfven. Men jeg er sådan set ligeglad – de skal hverken være her eller der ….

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  MollyM

1 PK avis som siterar en annen som siterar Løfven…åja,..stor troverdighet..ikke for meg.
Jag er inte likeglad.
At det klabbar til seg for Løfven ..han vet knappast hva han sejer.

MollyM
MollyM
5 years ago
Reply to  sussebassa

Jamen, så siger vi det – du får ret og jeg får fred

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  MollyM

Neida Molly, vi har båda rett fordi vi båda kjemper imot PK…det aller viktigaste.

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago
Reply to  sussebassa

sussebassa og MollyM: Visse af “Norges” migranter afvises ganske rigtigt fra og med torsdagens indførelse af grænsekontrol. Det er en virkning af kontrollen, som kommer Norge til gode (men ikke Sverige). Førhen var der imidlertid fri passage, og Sveriges tiltag er ikke tænkt som en hjælp til Norge. Man kan deraf forstå, at hvis Danmark indførte den samme kontrol, ville det på ligervis komme Sverige til gode (men ikke Danmark). – Faktisk ville det forværre Danmarks situation så drastisk, at man med rette kunne tale om, at “Danmark tager kuglen for Sverige” (og reelt også: “for Norge og Finland”). Det… Read more »

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Ikke ment som hjelp til Norge, men er det alikevel…som jeg skrev Sverige gjorde…viser til ett svar til Molly…så takk for den..
Eller kjenner jeg sterkt på at dette er en “flyktningekamp” mellom Sverige og Danmark, så kanskje best å holde seg utenfor som Norsk, men som bor og jobber i Sverige.
Alikevel burde jo disse naboland samarbeide, men nå virker det motsatt.

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago
Reply to  sussebassa

sussebassa: At Danmark afviser at gøre sig til martyr for Sverige er ikke led i en kamp. Sveriges holdning til hele situationen gør det yderst vanskeligt at have fællesskab med Sverige på en fornuftig måde, for svenskernes holdning er, at “vi skal hjælpe de rigeste og de stærkeste migranter – det er dem, der fortjener at lægge beslag på stadig flere af vore ressourcer, indtil vi ikke evner at tage flere”. Og at det tidspunkt, da asylsystemerne må give fortabt på grund af, at de er blevet overfyldt af unge, ærgerrige muslimske mænd med store forventninger, kan udsættes ved, at… Read more »

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Hei Morten og takk for svar… Har tidligere her gitt min analyse over hvorfor svensker er blitt som de er…tar de valg de gjør…også i dag. For at det ikke skal bli noen misforståelse..jeg sympatiserer med SD`s…politikk. I tillegg har jeg lest WW2 historie, og sveriges rolle under den…1 fot i hver leir for å sikre seg det beste, uavhengig hvilke konsekvenser det fikk for Danmark og Norge.. som fortsetter i dag ifht flyktningekaoset mener mange. At det nå er hvert land for seg er veldig synbart, men også rett..prøve å unngå å bli dradd inn i et totalt kaos… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago
Reply to  sussebassa

sussebasse og Gunnar Biering: Nu sker der noget. Dansk Folkeparti tager et krav med til forhandlingerne om, at Danmarks skal aflaste Sverige ved at overtage så mange af Sveriges migranter som muligt, også selvom det måtte betyde en betydelig stigning i antallet af asylanter for Danmark. Marie Krarup har lige udtalt på P1, at det er hamrende uretfærdigt, at Sverige skal være ene om at modtage så mange “flygtninge” som hun kalder det. Danmark må træde til og tage fra. DF afviser at bruge Dublin-forordningens muligheder for at nægte at acceptere asylbegæringer fra personer, der indrejser fra sikre lande. I… Read more »

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Dette trodde jeg verkeligen ikke var mulig, klokt er det knappast å
hjelpe Sverige med den flyktningeproblemene svenske politikere har skapt…
Da vil de jo bare åpne sine dører for flere, så sende de til Danmark… rettferdig at Sverige….De/Løfven velger jo dette selv, han kunne også stramme inn/lage åtgjerder..hvis han er statsminister da..
Synes ikke dette høres bra ut for Danmark i alle fall.
Trodde ellers at DF står på danskenes side…og ikke støtte de PK…

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago
Reply to  sussebassa

sussebassa: Præcis. Jeg fik også ondt i maven, da jeg hørte det. Men desværre er der ikke nogen mulighed for, at de kan være refereret forkert, for det var Marie Krarup selv, der sagde det i radioen: DF møder op til forhandlingerne om asylstramningerne med det krav, at migranter stilles et ultimatum: At de skal søge asyl i Danmark – eller rejse tilbage til Tyskland. Efter svensk forbillede. Motivet er – ligeledes i følge Marie Krarup – at aflaste Sverige. Også selvom DF anerkender, at det vil øge antallet af asylanter i Danmark markant. DFs vælgere ved det ikke endnu.… Read more »

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Så bra, da har jeg fått et riktig politisk bilde av Danmark. Å Lure velgerne i disse tider hvor man har politikerforrakt, som jeg tilhører, er det lite smart å prøve å lure de. Det vil DF kunne få svi for ved neste valg, så noen burde fortelle henne det. Det finnes mange smarte politisk interesserte menneske uten tilknytning til et politisk parti i samfunnet…smartere enn de politiske valgte, (ikke mye til)..så pass på. Jeg kaster snart opp av alle talene, krokodilletårene, Europas ledere nå er i full gang med iforbindelse med terrordåden i Paris…som de selv er ansvarlige for…medvirket… Read more »

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  sussebassa

Også jeg! Det er til at brække sig over al den ‘ét minuts stilhed’ og skøre følelsespladder, man ser venstrefløjserne stille op med. Gider det minus. Vi mangler handlingsparate ledere, ja, vi manglere Ledere! Ja, jeg hjælper også med at donere penge til kristne forfulgte, men jeg ønsker ikke at hjælpe muhammedanere. Kun kristne burde vi tage ind. Hvis man læser Raymondibrahim.com jævnligt, så ser man, at de eneste sande forfulgte i muslimske lande er de kristne. En kristen dræbes – af en muslim – hvert 5. minut!! Ingen vestlige ledere går i rosenoptog eller holder et minuts stilhed for… Read more »

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Det var dog helt grotesk?! Hvad?? Hvad er så alternativet? Hvordan kan DF være så stupide? Jeg fatter intet… Hvis ikke jeg havde familie her, så daffede jeg til Canada, hvor jeg kan få job.

Lawrence
Lawrence
5 years ago
Reply to  Skåning

Borgerkrigen kommer til at udspille sig i Sverige, så det er egentlig bedre for svenskerne at der er nogen lande rundt om dem, der nogenlunde kan opretholde kontrollen, og som svenske kvinder og børn kan flygte til, mens de svenske unge mænd vinder deres land tilbage.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Lawrence

Jeg tror det ikke. Svenskerne har jo allerede lagt sig ‘flatt’, som man siger i Norge. De ejer ikke kampånd eller -formåen. Det starter nok snarere i Tyskland.

queuecumber
queuecumber
5 years ago
Reply to  Skåning

Det er en terapiproces som Sverige skal igennem nu, ved at de skal ned og ramme bunden.
Svenskerne har travlt med at kalde deres omgivelser for racister. Samtidigt arbejder de lige nu aktivt for at sprede ulykken til andre lande vha. EU’s magtmidler.
Når svenskerne er bragt i knæ og indrømmer at de tog fejl, samt siger undskyld til dem de har svinet til, så kan de få lidt hjælp, men ikke før.

Søren Petersen
Søren Petersen
5 years ago

Lidt off topic men alligevel: I Danmarks Radio må journalisterne ikke referere terroristerne for at sige “Allah er stor” før de myrder løs – de skal derimod formulere det som “Gud er stor” eller evt. “Gud er stor på arabisk” – herved henstår det lidt i det uvisese om det er Allah eller Jehova vi snakker om.