15
nov
Seneste opdatering: 15/11-15 kl. 1237
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der er ikke nogen europæiske toppolitikere, der forstår islam, eller hvis der er, vil de i al fald ikke røbe det offentligt. De vil derfor sandsynligvis fortsætte med at udgøre en fare for deres befolkninger uanset Hollande lige har ytret sig meget krigerisk om ISIS og truet med en militær magt, han slet ikke har. Hvorfor er jihad så vigtig for en muslim? Nå, ikke? Så spørg en der ved, hvad han taler om. Ikke François Hollande, Angela Merkel, David Cameron eller Stefan Lofven: The names of the people responsible for the massacres in France

En statsmand og en intellektuel

Måske er det det aktuelle, gungrende fravær af politikere med format, der gør det nødvendigt at vende tilbage til Helmut Schmidt igen. Hvilken politisk leder spiller klaver med et professionelt symfoniorkester og er ven med tidens bedste dirigenter? Hvilken leder var ven med og kunne samtale med Karl Popper? Hvilken kritiserede fra begyndelsen “multikulturen” og forsvarede Thilo Sarrazin? Og hvilken tysker talte et næsten accenfrit Oxford engelsk? (videoer i den rækkefølge) Se også Henrik Gade Jensen: Verden har mistet en af sine dygtigste politiske skikkelser

Man kan høre Cordua og Steno mindes ham her forleden

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

34 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
invernes
invernes
5 years ago

Polen sier NEI til islam avskum.

https://youtu.be/a7xqwm_c1_k

Søren Petersen
Søren Petersen
5 years ago

Nej nej nej nej!!! Se nu her venner: http://politiken.dk/udland/fokus_int/terroriparis/ECE2932033/hvad-nytter-krig-og-graensehegn/ Pointen i artiklen er: Hvad nytter krig og grænsehegn? EU-ledere taler om krig og grænsehegn, men politiet jager terrormistænkte blandt egne statsborgere. Vi har NETOP fået at vide at minimum én af terroristerne har pas fra Syrine via Grækenland – enten falsk eller ægte, men NOGEN er kommet til Paris som “flygning” – det er tydeligt på de fleste net-medier, men nævnes ikke i DR ihvertfald – de taler KUN om Bruxelles linket.. Nej nej nej – og idag på Kgs Nytorv – hvem optræder??? Den arabiske gruppe Outlandish!!! som netop… Read more »

Lenn
Lenn
5 years ago

Jeg må sige, at DF ikke længere er ‘nok’ for mig. Vi må have partier og ledere, som er decideret militaristiske, hvis vi skal kunne overleve Merkels masseimport af dødbringende muslimer!

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Knogdragarna kom inte hit av en slump. Konvertiten Brother Nathanel är betydligt mer intressant än Mona Walter.

https://www.youtube.com/watch?v=SxZTW27FU2o

invernes
invernes
5 years ago

Sveriges statsminister står frem og poserer som den galningen han er.

http://www.sokelys.com/wp-content/uploads/2014/09/lang-nese.jpg

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  invernes

Den optimale løgner…pinoccio…
Alle ledere i Europa passer denne.

Nilsv
Nilsv
5 years ago
Reply to  invernes

Ligner mere den gamle statsminister…

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  invernes

“Der er ingen bånd, der binder mig –
og ingen holder i mig, nej … ” 😉

invernes
invernes
5 years ago

Den siste konsert før islam døden ankommer.

https://youtu.be/aGDfraL2GRE

invernes
invernes
5 years ago

Her en sann ekte ærlig politiker ! slike vil vi ha i Europa.

https://youtu.be/jtmm6CSZX2o

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  invernes

…både vil vi ha, og ved Gud, trenger for å redde våre land.
PK politikere bare spiller et spill for egen makt, pengar og fylle opp landene med sitt stemmekveg.

Svend
Svend
5 years ago

Det er da fint, at han spiller Bach, taler engelsk osv, men det gør ham ikke til guddom. Manden var socialist af den gamle skole, og det var ikke så slemt, men han var socialist, og hans totale fornægtelse af genernes betydning vidner om at han har læst, men ikke tænkt og oplevet. Dagens problem er lige netop, at han ikke vil indse, at mennesker er forskellige fra fødslen. Også han er en del af katastrofen.

Iq
Iq
5 years ago
Reply to  Svend

Han var også overbevist globalist, og arbejdede ihærdigt for indførelsen af Euroen.
Desuden var det meget almindeligt, at
folk fra pæne borgerlige hjem spillede klaver, talte adskillige fremmedsprog, havde indgående kendskab til litteratur, malerkunst, musik etc.
Dette var før verden gik af lave, og den amerikanske populærkultur kvalte alt andet.
Jeg har kendt mange af den type, både her i Danmark, men også i andre lande, hvor jeg har opholdt mig.

Søren Petersen
Søren Petersen
5 years ago

Skandaløst at skull læse dette i Jyllandsposten – skrevet af en Per Nyholm – “Blot at insistere på grænsebomme, mere overvågning og strengere straffe bringer intet brugbart svar på udfordringen. Det er den reaktion, terroristerne ønsker at fremkalde. For så vidt lever morderne og deres verbalt skarpeste modstandere, blandt dem Nationalfrontens Marine Le Pen i Frankrig, i en for demokratierne dødsensfarlig symbiose: den ene eksisterer ikke uden den anden.” DVS han ligestiller Le Pen med ISIS , – som jeg ser det?? og dette allerede på dag 2 efter terrorangrebet i Paris .- hvad tænker manden på??? og så er… Read more »

spirild
spirild
5 years ago

Helt riktig det du påpeker her.
Altså, ingen erkjennelse av at “problemet” er sånne som ham.
De fortsetter samme agenda, altså beskytte deres eget makthegemoni.

lise smith
lise smith
5 years ago
Reply to  spirild

Per Nyholm ER pressen. Han er tidligere udenrigskorrespondent. Det er iøvrigt en kendt sag, at journalister er den mest venstreorienterede erhvervsgruppe i Danmark. Og som du siger en stor del af problemet.

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Jeg tror gerne FN ville slippe for at eksisterer. Jeg tror sågar de ville nedlægge sig selv – hvis Frankrig ikke havde de problemer de har. Men sådan er der jo så meget, med typer som Per Nyholm…

Lenn
Lenn
5 years ago

Nej, ærligt talt, Per Nyholm! Et ‘brugbart svar’ ville være at tæppebombe Syrien, Irak, Saudi og Qatar – to begin with! Men først og fremmest ville det være at sætte krigsskibe ind i Middelhavet og simpelthen tvinge horderne af barbarer tilbage! Dernæst ville et stort arbejde skulle igangsættes, hvor man indfanger de mange bortløbne jihadister (hermed menes alle muslimske ‘flygtninge’, for hvem kan skelne) på Europas gader og stræder – og internerer dem! Svært bevæbnet politi skulle holde vore grænser hermetisk lukkede. Ingen araber eller afrikaner skulle slippe ind. Mens jihadisterne planlægger næste kujonagtige angreb, sidder ‘lederne’ og diskuterer lovforslag… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago

Bemaerk at Schmidt ryger under interviewet. Det er eet af den slags privillegier der i dagens puritanske jammerdal, kun er store maend som Helmuth Schmidt og Christopher Hitchens er forundt.

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago
Reply to  snaphanen

Tnx.

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago

Tak for linkene.

Det hoerer med til historien om Schmidt at han, som en bekendt udtrykte det med beundring i stemmen, var ‘a great fucker’; han havde flere kvinder end Casanova.

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago
Reply to  snaphanen

Det har jeg til gengaeld ikke hoert.

Men indroemmet, jeg vidste heller ikke at han var saa god til at spille klaver.

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago
Reply to  FelixKrull

Hm… Nu bliver jeg i tvivl. Maaske taenker jeg paa Willy Brandt.

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  FelixKrull

Jeg leste om kun en, som ble til en krise for Loki en del år derpå. Tilgivelse og fortsettelse av ekteskapet lyktes dog. Ja, kjærlighet sterk nok står ofte sine prøver over. Derfor tror jeg vel knapt på Casanovakarakteristikken … tror ikke hans kone ville funnet seg idet… hun synes å kunne stå på egne ben.

TheReligiousCynic
TheReligiousCynic
5 years ago

Våre politikere er historieløse, kunnskapsløse og uten egenskaper. Men gråte, det kan de.

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
5 years ago
Reply to  snaphanen

Et større defensorat er ikke påkrævet ved standretter.

Lawrence
Lawrence
5 years ago
Reply to  snaphanen

Demo og moddemonstranter i dag. Lidt sprækker i den politisk korrekte signalering. En god kommentar fra Roman Bernhard: Last January, after a first major warning, hundreds of thousands of people took to the streets to show that they were Charlie. But it wasn’t clear then whether it meant that they were ready to resist, or that they would willingly accept a similar fate as the cartoonists’. Later this year, roughly the same people were ready to “welcome refugees,” and it’s clear now that what we suffered yesterday is only one of the many outcomes that this pathological outburst of altruism… Read more »

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Så rett sagt..
I mellomtiden blir flyktningestrømmene til våre nordiske land lagt på is/tysnad ned…..
Lite om det i mediane nå…