17
nov
Seneste opdatering: 18/11-15 kl. 1040
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

‘Next time we won’t be here to talk’: Chilling video shows group of headscarf- clad men warn Bataclan staff seven years ago that venue risked attack because it hosted pro-Israeli events

Angrebet på Bataclan var krumtappen i Paris terroren. De andre angreb satte ind femten minutter tidligere for at aflede politiet. Jeg har ikke hørt danske medier nævne, hvorfor Bataclan var et mål? Musik, ungdom, glæde, USA, fortovscafeer, kærlighed, frihed og anden lyrik, som det hedder som fra vores stats- og udengrigsminister og nedad til dansk TV? Nej, Bataclan var jødisk ejet i mange årtier,  men ejerne havde netop forladt Frankrig og bosat sig i Israel, hvad terroristerne ikke har vidst. Det blev angrebet fordi det var jødisk, og fordi det gennem årene har holdt jødiske arrangementer. Derfor! Expressenartiklen minder os om motivet, skønt det har været berørt i engelsksprogede medier. Islam er sammen med franske politikere ifærd med at gøre Frankrig “judenrein,” og det kommer til at lykkes.

I december 2008 kom tio män med ansikten täckta av arabiska keffiyeh – palestinasjalar – till Bataclan och ville prata med föreståndaren. Männen, som filmades, sa: “Det här är något som vi kan inte fortsätta acceptera. Ni kommer att få ta konsekvenserna av era handlingar. Vi kom hit för att varna er. Nästa gång kommer vi inte för att prata.”

Massakern på Bataclan var den överlägset dödligaste av de sex samtidiga attackerna i Paris på fredagen. Joel Laloux gav sig av i tid. Bakom sig lämnade han en ståtlig teater som i dag är synonym med massaker och fasa. Och där en majoritet av offren var unga människor. Massakern på Bataclan skriver in sig i ett mönster. Många av målen i de senaste årens terrorattacker i Europa har varit judiska. Om detta har ingenting skrivits i svenska medier.Bataclans glömda judiska historia

A Pearl Harbor à la Française

Den gamle kommunist Federica Mogherini er bange for at “Frygten for mangfoldighed kan ødelægge Europa.” (Video med hende hendes udtalelser her.) Pascal Bruckner har et par forslag hun kan tygge på:

[..] We change nothing of our habits; we live as if terrorism did not exist, going about our jobs with the usual nonchalance. We counter the assassins with the disdain of the civilized. Domestically, we suspend the constitutional rights of imprisoned jihadists, and gather them in internment camps, as has been proposed. We subject all individuals flagged as terrorism suspects to preventative incarceration and take away the freedom of the 3,000 individuals within our borders listed as potentially dangerous islamists. We neutralize the militants who have returned from Syria, unceremoniously expel questionable imams and preachers of hatred, and close Salafist mosques.

Finally, there are the 1 million refugees who have entered Europe in recent months, among which there is no doubt a tiny but decisive percentage who have infiltrated on behalf of Isis or al-Qaida, and who are waiting for the opportunity to strike. This is what Angela Merkel, in her ostentatious generosity, has refused to see: harsh toward the Greeks in June, she welcomed the Syrians in August, demonstrating an altogether imperial charity. Without consulting the small countries of Eastern Europe, she imposed on them tens of thousands of pedestrian migrants, whom she saw, moreover, as a cheap, educated workforce. Looking to come out on top both sentimentally and economically, she practiced a kind of profitable altruism. A month later, once the enthusiasm and silliness had passed, she had to go meet the Turkish autocrat Erdogan at Canossa, bending to the will of the hidden godfather of Isis, an active member of the Muslim brotherhood who dreams of the Islamic domination of Europe and of the recreation of the Ottoman Empire. The exporting of violence into the streets of Paris, London, and Berlin thus comes about through these columns of refugees, in which, among the exhausted children and adults, a few war-hardened jihadists are hidden.

We will have to establish a conditional hospitality, stripped of all sentimentality, in which every candidacy will be carefully examined—a policy subject to the immediate closing of the borders as necessary. The assassins have won a first round and have brought in an ample harvest of corpses. It is our duty to destroy the assassins.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ramonafransson
ramonafransson
5 years ago

They can go to hell where they belong!

Här ska inte förhandlas! Kasta ut den imamen och skicka honom och hans anhängare till Saudiarabien. Där kan de känna sig som hemma!

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.2897685–vast-maste-forhandla-med-is-

invernes
invernes
5 years ago

Kast muslimpakket ut av Europa ! hvor mange slike barbarer skal man tåle på vårt kontinent ?

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/11/17/article-2062514-0ED4586A00000578-580_634x556.jpg

Dogen
Dogen
5 years ago

Odd S. Olavssøn
Odd S. Olavssøn
5 years ago

Hej Snaphanen.

Linket til “den gamle kommunist Federica Mogherini” virker ikke. Jeg kunne egentlig godt tænke mig at læse hvilket godtroende vrøvl hun nu har udtalt…

Odd.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Der er bare overhovedet ingen hjemme på øverste etage, hvilket jo helt åbenbart er
en ekstra kvalifikation, når man skal have en toppost i EU-systemet, hvis bare man
har de “rigtige” meninger. Hun er simpelthen Italiens svar på Zenia Stampe 😉

Det er ikke så længe siden, at gimpen ghm. sagde offentligt, at politisk islam (!!!)
har en helt naturlig plads i Europa. Hun har åbenbart ikke begreb skabt om,
hvad hun udbreder sig om, til trods for at hun har lavet uni-speciale om islam 😉

Det turde være ganske underholdende læsning …

http://nyhederne.tv2.dk/udland/2015-11-16-eu-chef-frygten-for-mangfoldighed-kan-oedelaegge-europa

https://ec.europa.eu/avservices/video/shotlist.cfm?ref=I112238

http://www.uriasposten.net/archives/70732#comments

haugianer
haugianer
5 years ago

I Hamsuns Det vilde kor.-Betraktning:….ved slik en øienskalk og øgleunge blir de frelst…..Hehe,i Orienten tror de altså hvadsomhelst.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  haugianer

De ligner strudse 😉

Lawrence
Lawrence
5 years ago

“Domestically, we suspend the constitutional rights of imprisoned jihadists, and gather them in internment camps, as has been proposed. We subject all individuals flagged as terrorism suspects to preventative incarceration and take away the freedom of the 3,000 individuals within our borders listed as potentially dangerous islamists. We neutralize the militants who have returned from Syria, unceremoniously expel questionable imams and preachers of hatred, and close Salafist mosques.” Udgangspunktet for hendes handlingsplan er stadigvæk, at Islam og etnisk interesse-konflikt ikke er problemet, men at nogle få, overskuelige tusinder af “islamister” er det. Det svarer til at tyske besættelsestropper i Frankrig… Read more »

Nilsv
Nilsv
5 years ago
Reply to  Lawrence

Det burde være en menneskeret(tighed) at være i sit eget land.

MollyM
MollyM
5 years ago
Reply to  Nilsv

Det burde være en menneskeret at leve og føle sig sikker i sit eget land, JA!

MollyM
MollyM
5 years ago
Reply to  snaphanen

Det ER en religionskrig. Men, den politisk korrekte “elite” (bemærk mine sarkastiske anførselstegn 😉 benægter jo stadigt dette hårdnakket. Man fortvivler ….. næsten

Lawrence
Lawrence
5 years ago
Reply to  snaphanen

Melotti har bedre greb om roden