17
nov
Seneste opdatering: 17/11-15 kl. 0727
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Etter denne fredagsaften ved vi hvad krig i hjertet af en by er for noget. Efter denne fredagsnat ved vi at man i Paris kan dø som i Bagdad, som i Beirut, som i Tripoli. […] De skræmmende kendsgerninger om det som er sket, er det mest ugendrivelige bevis på at vore liv som frie europæere ikke længere vil blive som før. I Paris er stemningen på samme tid skrækindjagende og surrealistisk. En belejret og folketom metropol patruljeres af hundredevis af politifolk i fuld krigsmundering, og rystes af alarmer og falske alarmer – fanget i et mareridt som der ofte var blivet advaret imod, men hvis proportioner var utænkelige. Massimo Nava i Corriere della Sera.

Ved den franske ambassade i København søndag 15. november 2015. Foto Kirsten Damgaard for Snaphanen.
franske.ambassade.købenJPG

November 2015 Paris attacks – new footage

Det er barske optagelser, nu er man advaret. Derfor placerer jeg dem under stregen

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
KSD
KSD
5 years ago
KSD
KSD
5 years ago
Reply to  snaphanen

Fra dit link:
“(Hollande) sagde dog, at der stadig skal gives asyl til folk, der er i nød.”

Når man stadig giver asyl til alverdens migranter, så nytter grænsekontrol ikke ret meget. Med mindre man overholder Dublin-forordningen til punkt og prikke.

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago
Reply to  KSD

Præcis. Det er der næsten ingen, der har forstået. Det er den største overraskelse for mig i de sidste 30 år, at det ikke er muligt at forklare folk noget så simpelt. Men det er det ikke. Heldigvis forstår Lars Løkke Rasmussen og Søren Pind det.

Grænsekontrol, der reelt betyder, at man tvangsregistrerer migranterne, er en katastrofe.

Ungarn rejste et hegn, der holder migranterne ude af Ungarn. Dansk Folkeparti vil bygge et hegn, der holder migranterne inde i Danmark. Og forvandler dem til asylanter.

– – –

Lawrence
Lawrence
5 years ago

Men så dette..

Lawrence
Lawrence
5 years ago
Reply to  Lawrence

A quick overview of how grave the situation is in Europe: German men between 20 and 35 are going to be outnumbered at this time next year, by its muslim population. 6 million muslims, 5.5 million germans. See Björn Höcker (Alternative für Deutschland) speech 9:40. (1) Merkel will stay the course. http://www.wsj.com/articles/germanys-merkel-sticks-to-open-arms-migrant-policy-1447437314 Swedish boys age 17 will be outnumbered this time next year. Google translate statistics at end of article. https://morklaggning.wordpress.com/2015/11/11/konsekvenserna/ Muslims account for 25 percent of the french citizenry, not the the official 9 percent. http://alternative-right.blogspot.com/2014/12/the-africanization-of-france-as-of-2014.html Positive attitudes towards ISIS in France for people between 18 and 24 is… Read more »