18
nov
Seneste opdatering: 18/11-15 kl. 1534
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!


“I was in Paris, but these people had the Stocholm Syndrome.” De begynder minut 10:38, og det er imponerende hvilken osteklokke de lever i. De forstår ikke islam, og de forstår ikke Frankrigs situation, selvom de udtaler sig i længder om begge dele. Hollande er nødt til at bombe Raqqa for at indgyde tillid, selvom det ikke hjælper hjemme i Frankrig, hvor der er mange tusinde, der både kan og vil lave et 13.11 attentat. Det minder påfaldende om, da USA slog med den store hammer i Afghanistan efter 9/11 uden at ramme noget. Det er spin og det giver nogle hårtdslående videobilleder, men forskellen er, at USA ikke i nogen videre udstrækning havde fjenden indenfor murene.

Og så er der parisiske muslimer: “Islam havde intet med det at gøre. Det var USA og jøderne. DAESH er jødisk”. Den sædvanlige, muslimske selvransagelse. Befriende at se TV, der ikke sorterer “kontroversielle” personer fra, fordi det er bange for at give folk ideer, der ikke ligner dets egne. The Ezra Levant Show: Talking with Parisian Muslims and liberals.

I Sverige benytter de anledningen til lidt mere rød, public service pædagogik: Rädsla för att islamofobin kommer växa i Frankrike eller SVT’s Om vardagsrasism i ett av världens mest toleranta länder. Der kommer mere end 10 000 mennesker (muslimer) ind i landet om ugen, som ingen ved hvem er. Det betyder oversat til et sprog, journalisterne åbenbart ikke forstår, at Sverige har potentiale til at blive meget værre end Frankrig, når det først går løs, og de har ikke meget politi og militær at stå imod med. Sveriges naboer vil komme til at lide, som Danmark gjorde  i 1985.

I Paris er der siden kl 0.4 en voldsom skududveksling mellem fransk politi og personer i Saint Denis otte kilometer nord for centrum, der ikke vil raides. Det er mange skud, og det er militære våben, som man kan høre på forskellige You Tubes. To terrorister er døde, fire politifolk såret og en politihund dræbt. Militæret er talstærkt til stede og ifølge France 24 er aktionen endnu ikke afsluttet nu kl 10:15. Dette er Sverige om ikke alt for længe.

“Eliten” er mennesker, der er uden for realiteternes rækkevidde. Man kan kun beskytte sig mod dem ved at forflytte sig fysisk. Jeg gjorde det for elleve år siden, og jeg takker mig selv hver dag. – Små 100 soldater i Saint Denis:

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Den næste undskyldning for terror venter lige om hjørnet http://www.b.dk/globalt/den-naeste-undskyldning-for-terror-venter-lige-om-hjoernet Af Allan Sørensen 18. november 2015, 22:30 Den franske feminist og ytringsfrihedsforsvarer Caroline Fourest håner det, hun ser som de intellektuelles ideologiske knæfald for vold og deres evige søgen efter fornuftige forklaringer på terror. Berlingske har mødt hende i Paris. … Det var to dage efter terrorangrebene i Paris. Berlingske mødte ham tilfældigt på en anset bar, blot 150 meter fra et af fredagens gernings- steder. Han insisterede på en samtale om terrorangrebene. Lige som alle andre i byen. Men han vævede rundt i en monolog, der blandt andet handlede… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Jødisk historielærer stukket ned af IS-sympatisører i Frankrig

http://www.bt.dk/udland/joedisk-historielaerer-stukket-ned-af-is-sympatisoerer-i-frankrig

Onsdag aften bliver det rapporteret fra flere medier, at en jødisk historielærer er stukket ned i Marseille.

Knivoverfaldet fandt sted omkring 20.00, da tre mænd på to scootere
konfronterede en historielærer og spurgte om han var jødisk. Svaret var
ja, og det udløste overfaldet:

»De tre mænd fornærnmede, truede og stak så deres offer i arm og ben.
De blev afbrudt, da der kom en bil og flygtede, siger anklager Brice
Robin fra Marseille til Reuters og oplyser, at en af gerningsmændene bar
en trøje med teksten Islamisk Stat.

Lenn
Lenn
5 years ago

Se, sådan er muslimer – skar maverne op på de døende: http://www.thegatewaypundit.com/2015/11/pure-evil-isis-gutted-wounded-victims-at-french-concert-hall-as-they-lay-dying-on-floor/
Frankrig har intet lært af det muslimske angreb på Paris, når Hollande nu vil byde 30.000 ekstra ‘flygtninge’ fra Syrien velkommen. http://www.thegatewaypundit.com/2015/11/suicide-watch-president-hollande-says-france-will-welcome-30000-more-refugees/

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  Lenn

Kommentarfeltet der sier og forklarer det meste.

Lenn
Lenn
5 years ago

Ikke på vilkår om ti vilde heste kunne trække mig ind og lægge blomster foran den franske ambassade! Jeg er så træt af at høre og se på alt det pladder!! Frankrig har støttet terroristerne i Syrien, og nu får de det så selv at føle: “The terrorist is attacking the terrorist supporter. The very terrorism that France supported led to the slaughter of 250,000 people in Syria, and now they are complaining when some liberals are killed in a rock concert, by the very terrorism that they helped? When France supports terrorism in France, its not terrorism, but simply… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago

Hollande er nødt til at bombe Raqqa for at indgyde tillid.

Hollande bomber Raqqa for at hjaelpe sine venner i det immigrationsindustrielle kompleks.

Frit lejde til syriske flygtninge + bombninger af Syrien = ?

Naeste gang nogen kommer og siger at vi skal begraense tilstroemningen af ‘syriske’ ‘asylansoegere’ kan han med fuld, kulturmarxistisk ret henvise til, at ‘vi’ jo selv har bombet dem ud af deres hjem.

Skakmat.

H.E.Bolla
H.E.Bolla
5 years ago
Reply to  FelixKrull

Precis.

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

De tror det hjælper dem at spille dumme. De ved selvfølgelig godt det ikke passer – og, at VI véd det ikke passer. Men alligevel tror de det hjælper, at spille dumme.
Sådan ser et samfund ud, når man har lukket flere tusinde muslimer ind..!

H.E.Bolla
H.E.Bolla
5 years ago

Ny blir det klart. EU vill ha nya vapenlagar, dvs vi, vita folket måste inte ha vapen. Det var hela meningen med denhär. Provocera, och sen straffa europeiska folket.
Eliten är rädd av bara en sak. Att vita folket vaknar, allt annat är teater.

achantus
achantus
5 years ago
Reply to  H.E.Bolla

Det har vært planlagt lenge. Dette er nok et trinn i implementeringen av UN Small Arms Treaty.

ramonafransson
ramonafransson
5 years ago

Det var väl använda 24 minuter att lyssna på Ezra Levin! Otroligt att unga människor, som de två vita och välbeställda journalisterna i en bistro i Paris, är så naiva eller på riktigt har just fobi för islam, så till den milda grad att de inte vågar säga som det är, att allt som har med terror av ISIS är just Islam och Koranen. Inte har jag sett någon terrorist med Kalle Anka i handen eller Bibeln. Alla har alltid Koranen i handen. Så märkligt!

ramonafransson
ramonafransson
5 years ago

Den dagen Sverige utsätts för samma attack som i Frankrike kommer det att utbryta fullständigt kaos, och de som i det läget börjar prata om rasism och att kasta ut SD, kommer enbart göra sig själva en björntjänst. Människor i Sverige börjar i allt större utsträckning läsa alternativ media och därmed får de en annan bild av hur det ser ut i världen än den som serveras av SVT och TV4, vilket är hög tid.

H.E.Bolla
H.E.Bolla
5 years ago

Nej, jag tror att det är faktiskt ungefaär så här: Den sk kognitiva eliten ( ja, just dom) har sett att deras massinvandring orsakar nu missnöje och många människor tycker att denhär kulturmarxistiska BS är nu nog. Nå, vad gör kognitiv eliten sen? Det är lätt. Man arrangerar en hot, som behöver en stark stat och folket känner sig hotade och sen röstar igen en “stark” regering, dvs. kognitiva elitens regering: Löfven, Hollande, Cameron etc. etc. Så vi fär samma skiten igen, men nu vi frågar själva för det. Och dom (ja, just den, den sk kognitiva eliten) kan också… Read more »

KSD
KSD
5 years ago

OT:
Et ja den 3. december betyder, at korrupte rumænske dommere kan beordre overvågning af danskere

https://ksdha.wordpress.com/2015/11/18/et-ja-den-3-december-betyder-at-korrupte-rumaenske-dommere-kan-beordre-overvagning-af-danskere/

H.E.Bolla
H.E.Bolla
5 years ago

Javisst, man bara undrar att varför skulle man tänka atta judarna och USA har någonting att göra med Mellan Österns kaos?
Oy vey!

MollyM
MollyM
5 years ago
Reply to  H.E.Bolla

Ja, det er da totalt korkad!

MollyM
MollyM
5 years ago

Ja, mod dumhed kæmper selv guderne forgæves. Alle disse stejle faktabenægtere kan nok ikke omvendes. Vi andre kan altså blot fjerne os fra uhyrlighederne, så må de naive blive og tage følgerne. Det bliver ikke sjovt at være etnisk svensk i Sverige i en ikke så fjern fremtid ….

achantus
achantus
5 years ago
Reply to  MollyM

80% av “flyktningene” er menn. Mon tro om man har tenkt på hva disse flyktningene skal gjøre med kvinnesituasjonen? Hvem skal bli disse mennenes partnere? Om ikke lenge kommer vel kravet om retten til sex. Er det fremtiden for Europas kvinner? Skal “hvitheten” avles ut av det europeiske menneskematerialet? Da går jo den etniske utrenskningen langt fortere.