18
nov
Seneste opdatering: 19/11-15 kl. 1033
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fredagsbøn i Montpellier i fredags få timer inden terrorangrebet går i gang i Paris. En fredagsbøn nævner stort set aldrig Muhammed eller Allah. Det er politisk møde og handler næsten altid om den uretfærdighed, islam er udsat for. Således også her. Denne imam påstår at russerne er i Syrien for at teste nye våben af på civilbefolkningen, en noget tendentiøs fremstilling velegnet til at fremkalde forurettelse. Først en til jøderne som sædvanligt:

“According to scientific statistics, all the institutions in charge of human rights groups are Zionist. Yes. […] These groups strive to corrupt society, rather than empowering it and protecting its unity. They strive to fragment society.

“We want our children to penetrate the political realm in the West. We want this. We dream of seeing our children become ministers and dignitaries, and even presidents. Why not? We want them to rule France one day, to rule Belgium, Germany, and Britain. Why not? This is possible. But don’t confuse matters. You will never get [your children] there through the means of Islam. No. you must get them there through their [Western] rules, not yours. If you play by your own rules, you will never get there. MEMRI

Her er en undskyldning for myrderierne, jeg ikke har hørt før, men som jeg nok havde kunnet tænke mig til: “Islamophobia was to blame for Paris attacks” – Australian Grand Mufti. Dialog? Hvordan skal man sameksistere med sådanne personer?

Kommissionen hurtigbehandler lov om afvæbning af europæerne

Jagtvåben, sportsvåben, det hele. Juncker kan alligevel fornemme lugten i bageriet. Hvordan “forhindrer man terrorister i af få våben” ved at afvæbne folk for deres lovlige våben? Et orgie i newspeak:

The proposals presented today were foreseen in the European Security Agenda adopted in April 2015, but have been significantly accelerated in light of recent events. The Commission is hereby supporting Member States in their efforts to protect Europe’s citizens and prevent criminals and terrorists from accessing weapons. European Commission strengthens control of firearms across the EU

En meget, meget heldig cafégæst i fredags

First footage of Paris terror attacks shows diners diving for cover as AK47-wielding jihadist sprays café with bullets… and the victim who only escaped because his gun jammed

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ramonafransson
ramonafransson
5 years ago

Predikar han om kärlek till sin nästa? Nej! Om friheten för kvinnor och HBTQ personer? Nej! Jag är inte religiös åt något håll, men det här var enbart en hatpredikan och -tyck -synd -om -oss för vi är muslimer. Offerkoftan är på helt klart! Dessutom har han mage att prata som om alla muslimer i världen tycker som han, vilket vi redan vet att så är inte fallet. Puh!

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  ramonafransson

Ja, det er ufatteligt, at de perfide mennesker – i ly af de menneskerettigheder, som de hader og foragter – har lov til at stå og prædike had, død og ødelæggelse over jøder, kristne og vantro. Ufatteligt! Europa lagde grunden til sin egen grav, da de tillod de første moskéer at blive bygget.

invernes
invernes
5 years ago

Svineriet må ut av Europa ! alle midler burde tillates.