19
nov
Seneste opdatering: 20/11-15 kl. 0801
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det skal nok være, inden EU tager dit lovlige vĂĄben fra dig. De kan pĂĄføre dig livsfare, men du skal være lige sĂĄ ubevæbnet som alle de døde i Bataclan, og du skal dø med anstand, har de besluttet. Gavin Mc Innes snuser luften ind hos der parisiske cafĂ© latte segment. Der er en ton blomster og en plakat af Jim Morrison (!) “There is no fight in these people. It’s like islam have already won.”

Mens vi er ved de fuldstændige suicidale, ryggradsløse europæere, sĂĄ slĂĄr svenskerne som sædvanligt alle rekorder i vanvid. Ungsosserne, svensk SSU har i øjeblikket en kampagne der hedder “ĂĄbn Europas porte”, som om det der plager os er, at de er lukkede. Man kan købe et halsbĂĄnd med en nøgle, til at ĂĄbne portene endnu mere. Dette samtidigt med at hele den svenske infrastruktur er i knæ og den svenske sĂĄkaldte regering lĂĄner penge i udlandet til at køre den endnu mere i sænk. Dette er politik i 2015, sĂĄdan ser det ud, nĂĄr rene børn leger politik.

Civillisationer dør ved selvmord, og selvmord skyldes en mental tilstand, for ikke at sige en psykiatrisk. Jeg vil hjem og bo pĂĄ Sankt Hans igen, der fĂĄr de syge medicin. – Se ogsĂĄ Niall Ferguson: Paris and the fall of Rome. I am going to tell you that this is exactly how civilizations fall.

“In the hour of savage license, when every passion was inflamed, and every restraint was removed . . . a cruel slaughter was made of the Romans; and . . . the streets of the city were filled with dead bodies . . . Whenever the Barbarians were provoked by opposition, they extended the promiscuous massacre to the feeble, the innocent, and the helpless . . .”

True, Gibbon’s “History of the Decline and Fall of the Roman Empire’’ represented Rome’s demise as a slow burn over a millennium. But a new generation of historians, such as Bryan Ward-Perkins and Peter Heather, has raised the possibility that the process of Roman decline was in fact sudden — and bloody —rather than smooth: a “violent seizure . . . by barbarian invaders” that destroyed a complex civilization within the span of a single generation.

12246623_10154705144173521_8094105784941535752_n

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nilsv
Nilsv
5 years ago

De kunne også bare tage hoveddørsnøglen om halsen. Nøglen til Europas porte leder tanken hen på smådrengene, der blev sendt ud på slagmarken under Iran-Irak-krigen med plastiknøgle til paradiset om halsen. De fleste fik hurtigt brug for den, så man må håbe for dem, at den passede i låsen. Irrationelt ad helvede til, men hvor rationelt er Vesten efterhånden. Snarere bliver europæerne dummere dag for dag, og al fornuftig samtale ophører. Meningen med gamle dages socialisters elendighedsteori var, at det skulle blive bedre bagefter. I dag er det som om, elendigheden er et mål i sig selv.

River
River
5 years ago

NĂĄr man forstĂĄr hvorfor at postulatet om at Breivik nok havde et rationale, uden at skulle bedyre, at manden er gal, forstĂĄr man hvad der er galt med de fleste. Gjorde Norge virkelig alt rigtigt? Vi er ikke længere af et materiale man kunne have skabt en nation af. Vi er blødsødne, slatne, rygradsløse, og hvad har vi. Ud over manglende moral sĂĄ taler vi ikke længere samme sprog og er lige glade med hvad der er sandhed, bare det lyder godt. Siger man noget andet end det der er normen bliver man verbalt og i nogle sammenhænge fysisk angrebet.… Read more »

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  River

Hahaha! Den var sjov, den med konen og se nyheder i et andet rum..

River
River
5 years ago
Reply to  snaphanen

Den eneste normalreaktion, hvis man forstĂĄr hvad der foregĂĄr, er da at blive syg, i hjertet, i hovedet, ja i hele kroppen 🙂 Jeg bliver blot træt af alle automatløgnene. Af automatløgnerne. Jeg tror heller ikke et øjeblik at Breivik var kristen. Men at han ikke er normal forhindre ikke at han kan være trigget af et langt større vanvid fra sine omgivelser. NĂĄr jeg taler om at han havde et rationale er det netop at han lader sig trigge. Hans handlinger er jo ikke taget ud af den blĂĄ luft. Muslimerne har i deres uhyrligheder ogsĂĄ deres rationale. De… Read more »

Rune Hansen
Rune Hansen
5 years ago
Reply to  snaphanen

Såvidt jeg husker fra hans manifest/kompendium (og jeg har ikke tænkt mig at læse det igen), skrev Breivik, at han ikke følte sig specielt kristen, men at han som kulturkristen trods alt følte sig tættere på kristendommen end Islam, hvis han skulle vælge. (meget frit genfortalt).

invernes
invernes
5 years ago

Sovjetunionen gikk under og folk fikk sin frihet, EU vil og gĂĄ under! og folk vil nok en gang fĂĄ sin frihet tilbake.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  invernes

Jeg tror ikke det, Invernes. Verden er ved at lukke og slukke, og den fĂĄr nok ikke flere chancer… se denne artikel fra http://www.israeltoday.co.il/NewsItem/tabid/178/nid/27814/Default.aspx – “Dancing with the Devil”. Nogle av ordene, som bandet sang, da folk blev angrebet, var: “Hvem vil kysse djævelen pĂĄ hans tunge?”, “hvem vil elske djævelen… hvem vil synge hans sang”. Folk løftede hænderne med satan-tegnet, da de første skud faldt.

Svend Andersen
5 years ago

“EU tager dit lovlige vĂĄben fra dig. De kan pĂĄføre dig livsfare, men du skal være lige sĂĄ ubevæbnet som alle de døde i Bataclan, og du skal dø med anstand, har de besluttet.”

Sign the petition: EU : You cannot stop terrorism by restricting legal gun ownership.
https://www.change.org/p/council-of-the-european-union-eu-you-cannot-stop-terrorism-by-restricting-legal-gun-ownership?recruiter=201899011&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=share_facebook_responsive&utm_term=des-lg-share_petition-no_msg&fb_ref=Default

Lenn
Lenn
5 years ago

Gavin McInnes siger i slutningen af videoen, at han mener, at franskmændene vil vælge en stærkt højrenational leder næste gang. Hvad jeg kender til franskmænd, og vist efterhĂĄnden resten af Europa, sĂĄ vil de nu gĂĄ endnu mere til venstre. I en misforstĂĄet ‘tolerancens’ og ‘venligbo’-ĂĄnd.. Lemmingesyndromet griber om sig.

Søren Ferling
Søren Ferling
5 years ago

Sossernes politk er jo ren folkemordspolitik.

Lawrence
Lawrence
5 years ago

Godt der er lygtepæle nok til dem alle..

Lenn
Lenn
5 years ago

Hvis folk tror, at det at stĂĄ og holde hĂĄnd og snakke om at ‘stĂĄ sammen’ batter noget som helst mod en bevæbnet gruppe af psykopater, sĂĄ tro om igen. Det batter kun med væbnet modstand fra nu af, og hvornĂĄr sætter politikerne militæret ind pĂĄ de extremt farlige ‘celler’ i EU (man kunne ogsĂĄ kalde dem ‘ghettoer’) og begynder at deportere de muslimske galninge??: http://shoebat.com/2015/11/19/syrian-ambassador-says-more-than-20-of-refugees-pouring-into-the-eu-likely-have-ties-to-isis/ – se det meget, meget sigende billede nederst! Sverige er en saga blot, og det bedste vi kan gøre er at lukke grænserne over mod Sverige. De har ladet sig styre af venstrefløjsfanatikere (læs:… Read more »