19
nov
Seneste opdatering: 20/11-15 kl. 0801
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det skal nok være, inden EU tager dit lovlige våben fra dig. De kan påføre dig livsfare, men du skal være lige så ubevæbnet som alle de døde i Bataclan, og du skal dø med anstand, har de besluttet. Gavin Mc Innes snuser luften ind hos der parisiske café latte segment. Der er en ton blomster og en plakat af Jim Morrison (!) “There is no fight in these people. It’s like islam have already won.”

Mens vi er ved de fuldstændige suicidale, ryggradsløse europæere, så slår svenskerne som sædvanligt alle rekorder i vanvid. Ungsosserne, svensk SSU har i øjeblikket en kampagne der hedder “åbn Europas porte”, som om det der plager os er, at de er lukkede. Man kan købe et halsbånd med en nøgle, til at åbne portene endnu mere. Dette samtidigt med at hele den svenske infrastruktur er i knæ og den svenske såkaldte regering låner penge i udlandet til at køre den endnu mere i sænk. Dette er politik i 2015, sådan ser det ud, når rene børn leger politik.

Civillisationer dør ved selvmord, og selvmord skyldes en mental tilstand, for ikke at sige en psykiatrisk. Jeg vil hjem og bo på Sankt Hans igen, der får de syge medicin. – Se også Niall Ferguson: Paris and the fall of Rome. I am going to tell you that this is exactly how civilizations fall.

“In the hour of savage license, when every passion was inflamed, and every restraint was removed . . . a cruel slaughter was made of the Romans; and . . . the streets of the city were filled with dead bodies . . . Whenever the Barbarians were provoked by opposition, they extended the promiscuous massacre to the feeble, the innocent, and the helpless . . .”

True, Gibbon’s “History of the Decline and Fall of the Roman Empire’’ represented Rome’s demise as a slow burn over a millennium. But a new generation of historians, such as Bryan Ward-Perkins and Peter Heather, has raised the possibility that the process of Roman decline was in fact sudden — and bloody —rather than smooth: a “violent seizure . . . by barbarian invaders” that destroyed a complex civilization within the span of a single generation.

12246623_10154705144173521_8094105784941535752_n


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13
Deltag i debatten...

avatar
7 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Rune HansenNilsvsnaphanenRiverinvernes Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Nilsv
Guest
Nilsv

De kunne også bare tage hoveddørsnøglen om halsen. Nøglen til Europas porte leder tanken hen på smådrengene, der blev sendt ud på slagmarken under Iran-Irak-krigen med plastiknøgle til paradiset om halsen. De fleste fik hurtigt brug for den, så man må håbe for dem, at den passede i låsen. Irrationelt ad helvede til, men hvor rationelt er Vesten efterhånden. Snarere bliver europæerne dummere dag for dag, og al fornuftig samtale ophører. Meningen med gamle dages socialisters elendighedsteori var, at det skulle blive bedre bagefter. I dag er det som om, elendigheden er et mål i sig selv.

River
Guest
River

Når man forstår hvorfor at postulatet om at Breivik nok havde et rationale, uden at skulle bedyre, at manden er gal, forstår man hvad der er galt med de fleste. Gjorde Norge virkelig alt rigtigt? Vi er ikke længere af et materiale man kunne have skabt en nation af. Vi er blødsødne, slatne, rygradsløse, og hvad har vi. Ud over manglende moral så taler vi ikke længere samme sprog og er lige glade med hvad der er sandhed, bare det lyder godt. Siger man noget andet end det der er normen bliver man verbalt og i nogle sammenhænge fysisk angrebet.… Read more »

Lenn
Guest
Lenn

Hahaha! Den var sjov, den med konen og se nyheder i et andet rum..

invernes
Guest
invernes

Sovjetunionen gikk under og folk fikk sin frihet, EU vil og gå under! og folk vil nok en gang få sin frihet tilbake.

Lenn
Guest
Lenn

Jeg tror ikke det, Invernes. Verden er ved at lukke og slukke, og den får nok ikke flere chancer… se denne artikel fra http://www.israeltoday.co.il/NewsItem/tabid/178/nid/27814/Default.aspx – “Dancing with the Devil”. Nogle av ordene, som bandet sang, da folk blev angrebet, var: “Hvem vil kysse djævelen på hans tunge?”, “hvem vil elske djævelen… hvem vil synge hans sang”. Folk løftede hænderne med satan-tegnet, da de første skud faldt.

Svend Andersen
Guest

“EU tager dit lovlige våben fra dig. De kan påføre dig livsfare, men du skal være lige så ubevæbnet som alle de døde i Bataclan, og du skal dø med anstand, har de besluttet.”

Sign the petition: EU : You cannot stop terrorism by restricting legal gun ownership.
https://www.change.org/p/council-of-the-european-union-eu-you-cannot-stop-terrorism-by-restricting-legal-gun-ownership?recruiter=201899011&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=share_facebook_responsive&utm_term=des-lg-share_petition-no_msg&fb_ref=Default

Lenn
Guest
Lenn

Gavin McInnes siger i slutningen af videoen, at han mener, at franskmændene vil vælge en stærkt højrenational leder næste gang. Hvad jeg kender til franskmænd, og vist efterhånden resten af Europa, så vil de nu gå endnu mere til venstre. I en misforstået ‘tolerancens’ og ‘venligbo’-ånd.. Lemmingesyndromet griber om sig.

Søren Ferling
Guest
Søren Ferling

Sossernes politk er jo ren folkemordspolitik.

Lawrence
Guest
Lawrence

Godt der er lygtepæle nok til dem alle..

Lenn
Guest
Lenn

Hvis folk tror, at det at stå og holde hånd og snakke om at ‘stå sammen’ batter noget som helst mod en bevæbnet gruppe af psykopater, så tro om igen. Det batter kun med væbnet modstand fra nu af, og hvornår sætter politikerne militæret ind på de extremt farlige ‘celler’ i EU (man kunne også kalde dem ‘ghettoer’) og begynder at deportere de muslimske galninge??: http://shoebat.com/2015/11/19/syrian-ambassador-says-more-than-20-of-refugees-pouring-into-the-eu-likely-have-ties-to-isis/ – se det meget, meget sigende billede nederst! Sverige er en saga blot, og det bedste vi kan gøre er at lukke grænserne over mod Sverige. De har ladet sig styre af venstrefløjsfanatikere (læs:… Read more »