6
dec
Seneste opdatering: 6/12-15 kl. 1923
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Videointerview fra igĂ„r, der ikke har noget med bogen at gĂžre: Amazon Tommy Robinson Enemy of the State Paperback – 2015, ÂŁ15.00

“Tommy Robinson has now written a book telling his astonishing story. It is more entertaining, funny, bitterly depressing and exciting than most of the fiction I’ve read lately. It had me laughing out loud then thumping soft furnishing in frustration over the injustice of it all. It’s not about the EDL but his involvement with the EDL is clearly the main driver for most of what’s happened to him:”

Don’t worry, you’re not going to need a box of Kleenex at your side as you read this. It really isn’t Tommy-does-tearjerking. It’s not a sob story. The trouble I’ve found myself in has been at times clearly self-inflicted. But only at times. You might just learn something about the workings of a British police state that I doubt you believe exists.

My over-arching crime, at least in the eyes of the British establishment, has been to be a patriot. I love my country. I think that St George’s Day, April 23rd, should be a public holiday. I resent the fact that people who hate the country they call ‘home’ are pampered and protected by a state that places their so-called rights above those of young men who risk and sacrifice their lives for British democracy. Tommy Robinson Says He’s An Enemy Of The State: Book Review

“GĂžr op med asylretten – nu”

PrisvĂŠrdig klumme af Mikkel Andersson nu hvor enhver kan se, at navnlig Venstre svigter fatalt med alle deres pseudomanĂžvrer i en skĂŠbnestund. Andersson nĂŠvner den nĂždbremse, Sverige har sat ind, men ikke at det er alt, alt for sent. Lars LĂžkke lurepasser, han vil helst have, hans efterfĂžlger tager de ubehagelige men nĂždvendige beslutninger. Asylretten ryger sig en tur, men det bliver femten Ă„r efter, det skulle  vĂŠre sket. Det bliver meget, meget kostbart for os. Min agtelse for Lars LĂžkke daler med samme hast som asylansĂžgertallet stiger. – Flygtningekrisens tvĂŠrpolitiske svigt

Det er dybt uansvarligt, at danske politikere ikke tÞr tage det uomgÊngelige og nÞdvendige opgÞr med asylretten. HÞjreflÞjen forsÞgersig med ineffektive lappelÞsninger, mens mange pÄ venstreflÞjenignorerer, at den fÞrte politik underminerer velfÊrdsstatens fundament.

Men konsekvenserne af den fĂžrte indvandringspolitik er indlysende. Det vil fĂžre til et fattigere og mere utrygt samfund. Som jeg har skrevet om andetsteds er det de dokumenterede konsekvenser af den fĂžrte indvandringspolitik de sidste 30 Ă„r. Hvis tilstrĂžmningen vokser tilstrĂŠkkeligt, vil man – selv med de bedste og mest humane viljer –blive tvunget til at indfĂžre et stop. Det demonstrerer tilfĂŠldet Sverige, som nu overvejer en lukning af Øresundsbroen, bĂ„deeksemplarisk og ufrivilligt.

Derfor er det pÄkrÊvet, at danske politikere finder viljen og modet til at gÞre op med princippet om, at man har ret til at sÞge asyl, hvis man sÊtter fod pÄ dansk jord. SÄ lÊnge denne ret til at sÞge spontant asyl eksisterer, vil tilstrÞmningen med henblik pÄ at fÄpermanent ophold og familiesammenfÞring i Danmark fortsÊtte og sandsynligvis vokse.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
SĂžren Petersen
SĂžren Petersen
5 years ago

Supergodt at “GĂžr op med asylretten” fik sit eget oplag – det er SÅ rigtigt det manden siger – hvorfor kan vi ikke her pĂ„ bloggen fĂ„ et komentarfelt til hver arktikel?

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

SelvfĂžlgelig skal vi skrotte den forbandede regel – og alle de andre Ă„ndssvage retskrav, vi har bundet os pĂ„ hĂŠnder og fĂždder med.
Problemet er bare, at EU – og alle de andre padder – ville fordĂžmme os langt ned i helvede, hvis vi var de fĂžrste til at gĂžre det. Det krĂŠver lidt lobbyisme pĂ„ de bonede gulve – og mon ikke det er i fuld gang..?!

Louis B Knockel
Louis B Knockel
5 years ago

Löffe er en ynkelig, uduelig pamper. De lidt klogere hoveder bag ham hÄber mÄske at kunne bruge Löffe som fall guy, nÄr lortet omsider braser sammen.

Frem til 7. maj 1945 var hr. V. Quisling ministerprÊsident i Norge. 24. oktober samme Är blev han efter behÞrig proces og dom bortskudt. SÄ hurtigt kan det gÄ.

sussebassa
sussebassa
5 years ago

LĂžffe,… mere blĂžffe.

HermannSchultz
HermannSchultz
5 years ago

Man hĂ„nar nu Stefan LöfvĂ©n öppet i pressen. FrĂ€mst för hans bristfĂ€lliga sprĂ„k och hans oförmĂ„ga att agera statsman, men Ă€ven hans bristande bildning och politiska oerfarenhet. http://unvis.it/www.sydsvenskan.se/opinion/per-t-ohlsson/mannen-utan-sprak/ Han framstĂ„r alltmer som en marionett i det socialdemokratiska Sverige och bakom ridĂ„n rycker sĂ€kerligen Carin JĂ€mtin (partisekreteraren och ideologen) och Mikael Damberg (nĂ€ringslivsminister o representanten pĂ„ senaste Bilderbergmötet) i trĂ„darna. De Ă€r ledarna bland de ledande Stockholmssocialdemokraterna och om detta spel kan man fĂ„ mer info pĂ„ ex.vis ledarsidorna.se Bakom allt som nu sker i Sverige ligger Olof Palmes beslut frĂ„n 1975 om att skapa ett mĂ„ngkulturellt Sverige och detta har… Read more »

Odd S. OlavssĂžn
Odd S. OlavssĂžn
5 years ago
Reply to  snaphanen

Jeg mener at have lÊst at Löfven slet ikke havde lyst til at blive statsminister, men mere eller mindre blev presset til det.

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Å lĂ„ta seg pressa er heller ikke en god egenskap for en statsminister.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  HermannSchultz

NĂŠr en Pk statsminister blir hĂ„nad i PK pressen….ja dĂ„ mĂ„ste det verkeligen vara illa.

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  sussebassa

Det Àr illa! Mycket illa.

SkÄning
SkÄning
5 years ago
Reply to  HermannSchultz

Glöm aldrig Bengt Westerberg.

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  SkĂ„ning

Den skulle jag helst vilja glömma om man inte varje dag var tvungen att Äse det han har förstört.