20
dec
Seneste opdatering: 20/12-15 kl. 1723
46 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi kender det allerede fra Ezra Levants The Rebel i Canada. Det kommer til Danmark nĂŠste Ă„r, mere om det fĂžrst pĂ„ Ă„ret. Paul Joseph Watson rapporterer indtil videre fra England pĂ„ den kugleskĂžre Alex Jones’ kanal, men det kan nĂŠppe vare ved.


En dag i retten: stenkastere i Vollsmose

Af NEMO

Jeg gik i retten med alle intentioner om at afsky den flok, der var sigtet for at have kastet sten og molotovcocktails efter et par patruljevogne i Vollsmose i Odense, i juni 2015, men som sÄ ofte, nÄr jeg er i domhuset, vendte virkeligheden op og ned pÄ mine forudfattede meninger.

Det viste sig, at de sigtede var store drenge. Den Êldste var fÞdt i december 1997, den yngste i januar 2000. Langt hovedparten var pÄ gerningstidspunktet 16 Är gamle.

Selve forbrydelsen var temmelig godt oplyst, da det hele var filmet af overvÄgningskameraerne derude. SmÄ 15 unge medvirkede, og heraf har politiet altsÄ identificeret og sigtet de ni. Optagelserne blev vist i retten, og af dem fremgik altsÄ, hvordan én river en cementsten ud af en stensÊtning og knuser den, og senere hvordan de henter en knallert, tapper benzin af og producerer molotovcocktails. Det ser meget rutineret ud, som om det er en del af ungdomskulturen i Vollsmose at lÊre, hvordan man laver den slags.

Men der var ting i optagelserne, der var mere chokerende. Under hele forlÞbet gÄr smÄ grupper af unge piger og voksne mÊnd og kvinder frem og tilbage, tÊt forbi. De kan ikke undgÄ at se, hvad der foregÄr, men ingen reagerer eller griber ind pÄ nogen mÄde. Det er, som om hele optrinnet er en normal del af udelivet pÄ en lun sommeraften. Rundt om flokken cykler og leger de mindre bÞrn, og fra tid til anden afbryder en af gerningsmÊndene sit forehavende for lige at give lillebror et knus eller en kildetur.

PÄ et tidspunkt gÄr en af de unge mÊnd derfra og vender tilbage med en jÊvnaldrende ung mand i kÞrestol, som ved fÊlles hjÊlp bliver anbragt oppe pÄ en stensÊtning, sÄ han kan se noget og vÊre lidt med.

Det er klart, at disse unge har onde intentioner. Den ene dÄrlige idé aflÞser den anden. Men det samlede indtryk er af oprÞmte bÞrn uden styring og opdragelse, uden omtanke. De opfÞrer sig, som jeg ville forvente af forvildede danske bÞrn pÄ 10-12 Är.

Den eneste voksne, der siger noget til de unge, er en sort mand i en lang hvid kjortel. Han kommer forbi adskillige gange og forsÞger tilsyneladende at sende en af de unge hjem. Jeg spurgte anklageren, om denne mand skulle vidne, og hun fortalte mig, at det ikke var lykkedes dem at identificere ham. Hvabehar? I en ghetto, der fungerer som en landsby i byen, kan en sÄ pÄfaldende mand ikke identificeres? Det var heller ikke lykkedes dem at identificere den unge mand i kÞrestolen!

Det var jo i Ăžvrigt heller ikke lykkedes at identificere de resterende cirka fem gerningsmĂŠnd. I retten afviste de fleste af de sigtede at afgive forklaring, men det par stykker, der godt ville udtale sig, lĂžj sĂ„ det flĂžjtede, hvad de jo ogsĂ„ har ret til. Fem af de sigtede krĂŠves udvist (de Ăžvrige er danske statsborgere), og et par stykker af disse sagde for eksempel, at de nĂŠsten ikke talte somalisk – hvilket var pĂ„faldende, i lyset af at deres enlige mĂždre ikke talte dansk.

FÞr jeg sÄ de sigtede i retten, var jeg absolut stemt for udvisning. Nu har jeg nÊsten ombestemt mig. Deres handlinger kunne have fÄet meget alvorlige konsekvenser, og jeg ser med gru pÄ det forhold, at man kan koncipere at lÊgge sig i baghold og overfalde politiet, men der er tale om sÞlle, smÄtbegavede, forsÞmte drenge, hvis dÄrlige intentioner blev realiseret med sÄ ringe kompetence, at de knap hÊver sig over kategorien drengestreg. PÄ nÊr et par stykker er de ikke tidligere straffet.

Der falder dom den 5. januar klokken 10.

***

MisforstÄ mig ikke: Vi har ingen glÊde af disse unge. Som medborgere er de vÊrdilÞse, og de kan give anledning til uanede udgifter igennem et langt, ÞrkeslÞst liv. Vi fÄr nÊppe nogensinde fornÞjelse af hverken dem eller deres forÊldre eller meget talrige sÞskende. Men vi kan ikke smide dem ud for lige netop det her.

Unge som disse er en dobbelt tragedie. De er en belastning for os i Danmark, men de sidder ogsÄ i en ulykkelig klemme: De er uden egen skyld omplantet til et land, hvor de ikke har de intellektuelle, kulturelle og sociale forudsÊtninger for at leve et godt liv.

Mit lĂžsningsforslag er, at hele deres familie – og alle andre interesserede – tilbydes en overfĂžrselsindkomst pĂ„ tusind dollar om mĂ„neden per person i det relevante hjemland livslangt mod aldrig at sĂŠtte deres ben pĂ„ dansk jord igen. Vi bliver fri for dem, og de bliver fri til at leve et liv i bedre overensstemmelse med det samfund, de er i.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

46 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hans Und
Hans Und
5 years ago

Nemo,

Det ligger helt indenfor den – internationalt anerkendte – retlige mĂ„lskive, at udvise selv for smĂ„ting. Faktisk er det blot en vurderingssag, der kan udfĂžres af en underordnet embedsmand uden mulighed for appel.

Udvisning for en hidsig FB opdatering om kollegialt fnidder er set, ligesom perifer kontakt til kendte kriminelle er tilstrĂŠkkeligt.

Problemet i europa er, at Gammeltoft Hansen & Vidners udlĂŠgning af teksten er ophĂžjet til stentavler selvom det ret beset blot er debat indlĂŠg.

Nemo
Nemo
5 years ago
Reply to  Hans Und

Det er jeg klar over. Jeg var i retten engang og sÄ en russer blive udvist for at stjÊle for 600 kr. i Superbrugsen. Forskellen er, at han ingen tilknytning havde til landet. Disse mÞgunger har vÊret her hele deres liv og har hele deres fejlernÊrede, tilslÞrede, hÄblÞse familie af mouthbreathers her.

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Om vi ser til Finland, strammer de ytterligere inn ifht bidrag til flyktninger og muligheten for familjforening.
..ca 3000 reiser nÄ frivillig tilbake pga det.
SĂ„ oppskriften er enkel og klar…GjĂžr som Finland.
Da rensker man ogsÄ oppi hvem som er reÚlle flyktninger, og hvem som er lyxsÞkere..ikke mange tilbake da.

Louis B Knockel
Louis B Knockel
5 years ago

Glimrende reportage fra Nemo, men konklusionerne/lĂžsningsforslagene er for blĂžde. Billetten hjem til hele familien og evt. lidt lommepenge til en kebab og en cola efter landingen. Dermed slut.

Nemo
Nemo
5 years ago

Min mening var at lokke mange flere, ogsÄ de ikke-kriminelle, til at repatriere frivilligt. Det krÊver en belÞnning, og det er win-win.

latmask
latmask
5 years ago

HÀr ska inte betalas nÄgra 1000 $ i mÄnaden. Villkoren skall vara sÄdana att de hellre reser hem. För stenkastare föreslÄr jag stenhuggeri pÄ en fÀstning i mÄnga Är.

GOvSx
GOvSx
5 years ago

NÄ har jeg bodd i afrika noen Är. Der ordner politiet enkelt men usivilsert med slike drenge pÄ det eneste sprÄk de forstÄr, stump vold. Meget grov sÄdan. Hver kultur pÄ sitt vis. ForÞvrig er gjennomsnitts lÞnnen for uutdannede Gambiere, Tanzaniere etc kanskje 300 kr mnd. SÄ 100 dollar pr stk vil vÊre en fin sum.

GustaWasa
GustaWasa
5 years ago

Man skall ta reda pĂ„ vilka som givit islam rĂ€ttigheter att befĂ€sta Europa och Norden. Är det genom liberaler med intressen i media husen och som har makt att skriva om fred nĂ€r det byggs upp enklaver i Europa och Norden som mer och mer ser ut som “ockupationsmaktens borgar”. Han talar om stening av homosexuella och stening av kvinnor. Men nĂ€r den vita försvarsinriktade mannen Ă€r utslagen som soldat sĂ„ Ă€r hela staten, “en döende stat”. Han talar Ă€ven om vĂ€nsterliberale som skriker islamofober till kontinentens medborgare om kontinentens medborgare ens ifrĂ„gasĂ€tter det vĂ€rsta inom islam. Med andra ord… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
5 years ago

Jeg er ked af at sige det , men Nemo ( hvem han sĂ„ er ) er tilsyneladende blevet lidt for sentimental , mĂ„ske har det noget med Julestemning at gĂžre ? ..det er SELVFØLGELIG alt , alt for sent at lĂžse nogen af problemerne uden at fĂ„ beskidte hĂŠnder …

Nemo
Nemo
5 years ago
Reply to  Ole Burde

Det sidste er jeg fuldstÊndig enig med dig i. Vores multikulti-problemer kan kun lÞses med midler, vi indtil videre ikke er indstillede pÄ at bruge. Men det hele gÄr den rigtige vej, synes jeg.
Sentimental? Det ved jeg ikke rigtig. Jeg ville Þnske, du havde vÊret der og set de smÄ pisseviskere og deres ynkelige attentat. Der er snarest af foragt for dem, jeg ikke synes, det her kvalificerer til udvisning. Jeg er til gengÊld sikker pÄ, at et par stykker af dem sparer op til at blive udvist senere.

Ole Burde
Ole Burde
5 years ago
Reply to  Nemo

Det forekommer mig at du aldrig PERSONLIGT har vĂŠret udsat for de extra-unge kuturberigeres imponerende evner til at ĂždelĂŠgge ting og mennsker …. de forekommer ganskevist ofte SOM INDIVIDDER at vĂŠre ynkelige og harmlĂžse , men i deres naturlige smĂ„-grupper ser det noget anderledes ud . Hvis du fĂ„r en 2kg sten ind gennem forrruden pĂ„ motorvejen , eller hvis en 10 stykker af slagsen springer pĂ„ dig pĂ„ vej hjem fra en nat i byen , eller hvis en af dem fĂ„r tĂŠsk af din sĂžn i skolen , og derefter fĂ„r resten af banden til at hĂŠvne sig… Read more »

Nemo
Nemo
5 years ago
Reply to  Ole Burde

Min sĂžn ER faktisk blevet angrebet, dog ikke alvorligt skadet. Jeg er selv blevet truet af en flok unge rĂžvhuller. Og du har ret – de er bestemt ikke morsomme i flok. Men jeg var der – du var der ikke. De var ganske unge – de fleste var hidtil ustraffede – de var kommet til Danmark som spĂŠdbĂžrn. Jeg siger jo ikke, at de ikke skal straffes, og jeg siger ikke, at de ikke skal udvises senere. Men de skal ikke udvises for det her, lige nu.

Anne Marie Buch
Anne Marie Buch
5 years ago
Reply to  Nemo

Jeg er uenig. De skal udvises hvis de sÄ meget som taler mindre pÊnt til en betjent. TolerancetÊrsklen skal vÊre under nul. Det er det eneste der formÄr at sÊtte det eksempel der skal til. Ellers vil det eskalere yderligere. Med yderligere danske ofre.

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  Ole Burde

LĂŠs dog hvad Nemo skriver. Han siger jo bare det Ă„benlyse: at vi naturligvis ikke kan udvise for hvad som helst..! Hvis vi forfladiger debatten hĂ©r, bliver vi aldrig taget alvorligt. Jeg er selv vokset op pĂ„ Vestegnen og blev fĂžrste gang overfaldet som 15 Ă„rig. Selv dengang vidste vi hvad det var – og bĂ„de fĂŠdre og storebrĂždre deltog aktivt i at pumpe en stemning op, der var ret sĂ„ skrĂŠmmende. Siden da er det naturligvis kun blevet endnu mere tydeligt. Men det afholder sgu da ikke mig fra, at forsĂžge at gribe tingene ordenligt an. Det er vores… Read more »

eurozone
eurozone
5 years ago

Invandringen en stor tillgÄng för samhÀllet- enligt Stefan Löfven! ( detta Àr fakta frÄn en regering dÀr de döva leder de blinda)

http://www.svd.se/stefan-lofven-jultalar-i-stockholm

Marie Vov
5 years ago

Disse unge mennesker, kan man ikke bare sende dem til ned til IS, one way billet. Det tror jeg gerne de vil. IS jages hele Äret af amerikanske droner, og sÄ er menneskeheden mÄske snart af med dem.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Marie Vov

Jeg synes, det kunne vĂŠre sjovere at sende den lede sĂŠk til Merkel – sammen med LĂžfven – ned til dem i Raqqah – pĂ„ ‘tĂ„lt ophold’. Kast dem ud med faldskĂŠrm med et skilt – ‘Halal’. Merkel vil de dog nok tro er en mande-brud, men sĂ„ kan hun jo prĂžve det… De unge mennesker skulle sendes til Putin pĂ„ opdragelse, gerne i det nordligste Sibirien. Stenhugning i 35 Ă„r, sĂ„ laver de aldrig igen Ă©n kriminel handling, kan jeg garantere! PS: Obama er pro-(….)! Han har bevidst lĂžjet om antallet af jihadister i denne bande, og kongressen har… Read more »

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Disse skjeggbarn….som ofte viser seg Ă„ vĂŠre voksne…ihht undersĂžkelser i Norge och Finland som har bedre metoder pĂ„ Ă„ avslĂžre de enn Sverige. Blir av familjen sendt til Europa, sĂ„ de senere kan sĂžke familjforening, noe de fleste fĂ„r, og vi ender med Ă„ forsĂžrge hele slekta…for evighet…ifra 1 til 45.. 50..over en periode. Det er ikke de fattigste som kommer hertil, de mĂ„ bli igjen…nei de som kan betale menneskesmuglerne. Leser ganske ofte at disse voldtar og driver ellers med ulovligheter… frieord.no friatider.se… SĂ„ det er disse noen her forsvarer….og vil betale de mĂ„nedssum for Ă„ bli kvitt de…… Read more »

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  sussebassa

ENIG! Godt sagt, Sussebassa 🙂 “skjeggbarn” var og go’!

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Nemo: Det er jo det helt store, filosofiske spĂžrgsmĂ„l, du her rejser. Jeg er overrasket over din konklusion. De bĂžr udvises, ikke fordi de forstĂ„r deres straf, for det er utopi, men for at slĂ„ fast, at dette er konsekvensen hertillands. Det kan “nĂŠste hold” forstĂ„, og det kan deres forĂŠldre forstĂ„. Hvis vi fokuserer pĂ„, at disse sĂžde og naive drenge fra en kultur, der – mĂ„lt pĂ„ reaktionsmĂžnstre – aldrig bliver ĂŠldre end 10 – 12 Ă„r, vitterligt er en form for uskyldige, kan vi ikke etablere en praksis, der skaber plads til os selv og isĂŠr vores… Read more »

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Godt sagt, langt henad vejen. Dog vil jeg gerne lige minde om, at Gud” rent faktisk er et Navn, ikke en slags enhed eller fĂŠllesbetegnelse. Muslimer tror pĂ„ Lucifer, som de kalder ‘allah’ (mĂ„neafguden), og det er altsĂ„ Lucifer, der jo gerne vil udrydde den judeokristne kultur og dennes reprĂŠsentanter: jĂžderne og de kristne. “FĂžrst lĂžrdagsfolket, dernĂŠst sĂžndagsfolket”. Medierne bruger i flĂŠng ordet “Gud” om allah, og det er for at vildlede befolkningen til at tro, at muslimer bare har misforstĂ„et ‘lidt’ ved “Guds” natur. Man oversĂŠtter jo heller ikke Thor og Odin, eller Buddha med “gud”. Bibelens GUD er… Read more »

É±Ă˜ŃĂ±Îčηg$Ê‡Ă°Ń ©ℹ
Reply to  Lenn

De flesta har fĂ„tt det hĂ€r om bakfoten. Lucifer nĂ€mns knappt i Bibeln ens och att namnet ens finns med beror snarare pĂ„ en mycket senare felöversĂ€ttning. Möjligtvis en mycket medveten sĂ„dan. Lucifer Ă€r i verkligheten Sophia/Isis/Gaia och den hĂ€r tredelade artikelserien förklarar hur det gick till. In this first installment of the three-part series on Lucifer/Sophia, I cover references to the “fallen angel” motif universally applied to Lucifer, and show how they actually describe the Aeon Sophia, the Pleromic goddess who fell from the heights of heaven (galactic center), according to the Gnostic star myth, the Fallen Goddess Scenario… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago
Reply to  Morten - - -

IS er ogsĂ„ sĂžde. Og naive. Og idealistiske. Og uansvarlige. Og “uskyldige”.

Ja, indtil sauderne faar fat paa dem, og tilbyder dem en kalashnikov og $100 om dagen for at terrorisere syriske landsbyer.

Godt indlaeg af NEMO, og kudos til Steen for at smide det online.

Nemo
Nemo
5 years ago
Reply to  FelixKrull

Takker, Felix Krull. Sejt navn 🙂

Nemo
Nemo
5 years ago
Reply to  snaphanen

Ja, alle vi romanfigurer mĂ„ stĂ„ sammen 🙂

Nemo
Nemo
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Jeg synes nu ikke helt, det er det, jeg siger, Morten. Jeg synes bestemt ikke, de er sĂžde. De er skrĂŠmmende, fordi man kan se, hvad de bliver til om fem Ă„r – stadig lige ubegavede, men mere kvalificeret farlige. Jeg er sikker pĂ„, nogle af dem skal udvises senere. Og ja, det vil bestemt lĂŠre deres omgivelser noget, ogsĂ„ med en betinget udvisning. Men jeg ‘siger det, som jeg ser det’ som du ved, og min mavefĂžlelse dĂ©r i retten var, at udvisning var helt ude af proportioner med deres gerninger lige den dag.

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago
Reply to  Nemo

Kun at se pĂ„ deres gerninger objektivt og “for sig” – som dĂ©t, politiet kalder “drengestreger” – virker bare pĂ„ en mĂ„de som lidt hen i retning af noget, Henrik Dahl har betegnet som “indsigtslĂžst”. Det stikker dybere her. Men selvfĂžlgelig lĂžser udvisninger ikke problemet ved dets rod. De er kun adfĂŠrdskorrigerende. En stĂŠrk reaktion kan dog godt minde andre om, at vi ogsĂ„ er mennesker med krav pĂ„ respekt. Den pĂ„mindelse er vigtig i et miljĂž, hvor selv voksne sĂžvngĂŠngeragtigt gĂ„r forbi en molotovcocktail-fabrik. HĂŠvn er ikke sanktioneret i naturen, men det er en lĂŠrestreg. Nogle af de hensynslĂžse… Read more »

Nemo
Nemo
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Jeg har tÊnkt over det, Morten, og jeg tror, det, jeg reagerede imod, var at hÊve deres gerninger til en betydning, de ikke har, ved at tage sÄ voldsomt pÄ vej. Noget andet er, at det jo ikke er udvisning eller ingenting. De har siddet varetÊgtsfÊngslet og fÄr en dom af en art, formentlig om ungdomssanktion. De skal nok fÄ deres lussing.

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  Nemo

Noget helt andet er sĂ„ ogsĂ„, at selvom vi sĂ„ er nogen som efterhĂ„nden mĂ„tte mene flĂžjlshandskerne burde vĂŠre smidt for lĂŠnge siden, sĂ„ skal man nok lede lĂŠnge efter en vestlig retspraksis, der rent faktisk vil vĂŠre indstillet pĂ„ sĂ„ store stramninger som udsmidning efter “almindelig gadeoptĂžjer”. I situationstegn – fordi det jo efterhĂ„nden er blevet det nye normal. Jeg mener ogsĂ„ man burde gribe det hele lidt anderledes an – og begynde at “fodre” vores retsindstandser med kulturelt betingede repatrieringsprogrammer, de kunne dĂžmme ud fra. De skal simpelthen ha’ nogle andre vĂŠrktĂžjer. Vi fĂ„r aldrig disse burka-mĂždre, patriark-fĂŠdre… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago
Reply to  Nemo

Nemo: “Det er ikke specielt ubehageligt at sidde i et dansk ungdomsfĂŠngsel”. Nicolai Sennels i et foredrag om unge kriminelle muslimer, der fĂ„r sexbesĂžg af flotte danske piger og kastet lidt af hvert ind i tennisbolde. Hvis vi kan forstĂ„ af mĂžnstrene, at disse mennesker snart vil begĂ„ noget grusomt, som vil fĂ„ dem udvist, med mindre de forinden har fĂ„et statsborgerskab, hvorfor sĂ„ ikke se pĂ„ Øjet Der Ser, i stedet for kun at se pĂ„ Det Sete? Vil vi kunne forstĂ„, at de ikke blev udvist allerede i denne fase (det er vel dĂ©t, vi forstĂ„r det er)… Read more »

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Der findes kun Ă©t muligt svar: Annihilate them!! De er halvt dĂŠmoner! Vi skal ikke have ondt af mennesker, som fylder sexslaver, bĂ„de mĂŠnd, kvinder og smĂ„ bĂžrn ned i underjordiske huler, hvor indgangen er en jernlĂ„ge i jorden. Som den de fandt Hussein i. Mit hĂ„b er – efter lĂŠnge at have fulgt med pĂ„ bestemte amerikanske sider – at Putin kaster en atombombe i Syrien! Jeg tror ikke, at Europa fatter omfanget af den ondskab, der sker dernede, for vi fĂ„r det jo ikke at vide af MSM. http://www.breitbart.com/national-security/2015/12/15/photos-dungeons-islamic-state-uses-yazidi-sex-slaves/

Niels B. Larsen
Niels B. Larsen
5 years ago

Mit lĂžsningsforslag er at smide hele familien ud – og lade den selv betale for hjemrejsen!

Lawrence
Lawrence
5 years ago

Til november nĂŠste Ă„r er der 6 mio muslimske mĂŠnd i Tyskland mellem 20 og 35, og kun 5.5 mio tyske mĂŠnd i samme aldersgruppe. Vi mĂ„ beslutte om vores kontinent bĂžr vĂŠre vores europĂŠiske bĂžrns retmĂŠssige arv, uanset prisen, eller om det skal vĂŠre behandler hjem for semi-retarderede ikke europĂŠere, en Ă„ben Ăžkonomisk konkurrence zone for multinationale gribbe, social kontor for mellemĂžsten og Afrikas uendeligt voksende masser – som hader os for at vĂŠre hvide mĂŠnd – et til stadighed degenererende balkaniseret forfald, en skygge af vores forfĂŠdres storhed, borgerkrig og sult. Og alle enkeltsager mĂ„ vurderes ud fra… Read more »

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Lawrence

For et elende Merkel har stelt til for tyskerne, och oss andre i Europa.
Hon er en forrÊdare, men prÞver nÄ Ä snu/late som hon ikke fÞrt dette an for Europa.
Hoppas hon blir avsatt…og straffes.

Lawrence
Lawrence
5 years ago
Reply to  sussebassa

Hun hÞrer hjemme pÄ et kors, hvis ikke pÄ hjul og stejle!

Men det gÄr simpelt hen ikke at vi opfÞrer os som om hver en gÞgeunge der er blevet smidt ned i vores rede af forrÊderiske sociopater er vores ansvar. Vores altruisme mÄ ophÞre med at rÊkke lÊngere end til Europas egne bÞrn. Alt andet er pÄ dette tidspunkt patologisk altruisme og pet-hoarding. Og en forbrydelse mod vores egne bÞrn. Deres hjemlande mÄ tage dem, det er jo deres etniske familiemedlemmer.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Lawrence

Tyskland og Europa trenger nÄ en sterk leder som kan/vÄger rydde opp i elendet etter de Pk.

Lawrence
Lawrence
5 years ago
Reply to  sussebassa

Jeg er klar. Europa kan bare ringe 😉

Marit
5 years ago
Reply to  sussebassa

Vi kan spÞrre Victor Orban om han kan pÄta seg oppgaven med Ä rydde opp.

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago
Reply to  Lawrence

Lawrence: Hvorfra stammer tallene? Jeg gad godt lĂŠse statistikken.
– – –

Nemo
Nemo
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Ja, for pokker! Hvis det er sandt, er det SKET for Tyskland (og meget snart os med).

Lawrence
Lawrence
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Björn Höcker fra Afd, se transkription eller video ca 10 minutter inde i fÞrste video.

Og han er ogsÄ god i den anden

http://gatesofvienna.net/2015/11/asylum-catastrophe/

http://gatesofvienna.net/2015/11/germany-is-not-negotiable/

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago
Reply to  Lawrence

Tak! Ja, det han siger er, at sĂ„fremt den nuvĂŠrende tilstrĂžmning fortsĂŠtter, vil antallet af mandlige immigranter i Tyskland mellem 20 og 35 Ă„r udgĂžre 6.000.000 mod 5.500.000 tyske mĂŠnd i samme alder. Det er allerede ret galt, for er nogle af de 5.500.000 tyskere mĂ„ske i forvejen tyskfĂždte muslimer? Det fremgĂ„r ikke. Til gengĂŠld kan man heller ikke uden videre forvente, at samtlige 6.000.000 immigranter er muslimer. Men mĂžrkt ser det ud. NĂ„, men vi har andet at tĂŠnke pĂ„. Vi skal jo til at have bygget den Fehmern-forbindelse. Det kommer til at tage vores opmĂŠrksomhed de kommende mange… Read more »

SĂžren Petersen
SĂžren Petersen
5 years ago

uhaha det bliver spĂŠndende at se… hidtil er det gĂ„et som forudsagt i september hvor medierne flĂžd over af sympati overfor de stakkelse indtrĂŠngende masser… – siden er tonen blevet hĂ„rdere og hĂ„rdere – le pen var en knivsĂŠg fra at vinde deres fĂžrste region i Frankrig – Sverige er ved at lukke…, Østeuropa Ă©r lukket.., Socialdemokraten Sass Larsen overhaler nĂŠrmest DF – hele midterflĂžjen i dansk politik er bĂžjet sĂ„ meget til hĂžjre, at halahippier som Rohde fĂ„r brĂŠkfornemmelser og flygter over i de Radigale. Alle andre sider: Dette ender i katastrofe for Danmark – men endnu er de… Read more »

Lenn
Lenn
5 years ago

Islam, lĂžgnens og dĂždens religion, skaber splid og spreder ĂždelĂŠggelse, hvorend den kommer.