7
jan
Seneste opdatering: 7/1-16 kl. 0617
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Befriende at høre journalist Claus Strunz midt i den lavine af ævl, tyske politikere fyrer af. “Vi er i en kulturkrig, vi kan tabe.” Punktum. En “ny-form-for-kriminalitet”, nej, en oldgammel, og den hedder krig og voldtægt. (Desværre ikke undertekstet) Og denne krig er påført os af mainstreampolitikere, der i tredive år ikke har anet et klap om islam, der selv i dag ikke gider sætte sig ind i den. Køln var ikke “kriminalitet”, det er sådan millioner af muslimske kvinder bliver behandlet hver dag, og nu er det vestlige kvinder  takket være deres egne polititikere. Mon der er nogle røde og liberale kvinder, der har skudt sig i foden med en kanon?

Når den 25-årige Stine bliver voldtaget af tre indvandrere (tv i aften *), har hun ingen viden om, at det er disse  politikere, der har ødelagt hendes liv. Det bør hun have og det bør hendes venner og forældre have. Vi skal ikke være ofre for den kollektive forglemmelse, som politikere lever så højt på. “Luk vore grænser nu!” skriver en kvinde i Berlingske i dag. Ak, det er alt for sent, hvis det ikke bliver fulgt op af en rundhåndet repatriering af de værste, vi er blevet prakket på. Vi har sovet over os i 15-20 år, men Danmark kan repareres hvad Sverige ikke kan. Enhver der har set det under lup længe, ved at det nu kun går ned ad bakke.

De selv samme politikere, danske socialdemokrater, skriver i dag at Radikal islam er den nye hovedfjende efter fascismen og kommunismen. Denne lysende erkendelse er de nået frem til 33 år efter at de begyndte at gøre islam til Danmarks næststørste religion. Treogtredive år (!) Søren Krarup kunne have fortalt dem det i 1985.

Det siger sig selv, at man ikke skal røre det parti med en tang, ligesom man ikke skal have tillid til ét af de partier, der forrådte Danmarks befolkning med Udlændingeloven af 1983. De forelagde ikke demokratiet den, for de vidste, vi ville sige nej. Vi blev med andre ord kuppet, og der skal ikke være nogen forsonlighed overfor dem efterhånden som vi glider mod større og større konflikter. De skal drages til ansvar, og er nogen ulykkeligvis døde, som en Svend Auken eller Bernhard Baunsgaard, skal deres politiske efterfølgere tage deres ansvar.

* DR1 Dokumentaren: Jeg blev voldtaget, kan ses online


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6
Deltag i debatten...

avatar
2 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Observant55Anna SvenssonmjollysnaphanenPeter Buch Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
mjolly
Guest
Anna Svensson
Guest

Samma här som i Tyskland, är det det “nya” Europa vi ska omfamna? Man kan ju inte låta bli att undra hur stort mörkertalet för dessa övergrepp är.

Observant55
Guest
Observant55

Nu har ju mångkulturen betytt så mycket för Europas utveckling att det vore att gå tillbaka till medeltiden om vi inte skulle omfamna det som sker. Som Kölns borgmästare redan har konstaterat är det inget problem om kvinnor bara börjar bete sig på rätt sätt och klär sig anständigt.

Anna Svensson
Guest

Ja, och globaliseringen har enbart varit positiv.

OBS: Ironi! Tyvärr måste man göra denna tillsats för säkerhets skull.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Jeg nåede at lægge den på som en kommentar, om hvorfor en tænkt ung kvinde ikke skulle holde nytårsaften med sådanne klaphatte, lige før du gjorde den til en post.