7
jan
Seneste opdatering: 7/1-16 kl. 1053
40 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En meget, meget vred Tommy Robinson. Han kommer ret snart til KÞbenhavn og jeg hÄber at mÞde ham igen og lave et interview. Sidst var i Bryssel i 2012. Engelsk politi har netop besluttet sig for at tiltale Robinson for en forseelse, de pÄstÄr han begik for to Är siden (!)

“Jag har fĂ„tt Ă€rr för livet”: Kvinnor talar ut om sexmobbens övergreppFilmade gruppvĂ„ldtĂ€kt och spred klippet pĂ„ nĂ€tet. Videolippet findes her. Hun er Ă„benlyst hjĂŠlpelĂžs af stoffer eller spiritus. SĂ„dan bekriger dine politikere kvinder, om det nu er af ondskab eller dumhed. Det er underordnet, de er ansvarlige under alle omstĂŠndigheder.

Norsk TV gik pĂ„ gaden med skjult kamera i august 2014, og blev pĂ„ kort tid sex-chikaneret af indvandrere 27 gange. Begloet, stoppet af personer og biler, forfulgt. En kvinde lavede en dokumentar pĂ„ Bryssels gader i 2012: “Luder” – sexchikane pĂ„ Bryssels gader. Nu er det hele Europa, hvor kvinder er jaget vildt. Det nye er kun, at det er i fuld offentlighed pĂ„ en central plads. Ser man sig omkring, breder der sig Ă©n fĂžlelse overfor de skyldige politikere: Had.

Pegida UK press launch 4th January 2016

Tommy Robinson announces Paul Weston as leader, Anne Marie Waters as deputy leader.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

40 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lenn
Lenn
4 years ago
Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  snaphanen

Okay. SÄ begynder jeg at tÊnke, at det er planlagt helt uden for Europa. Men det er jo dumt, for hvad i alverden mener de, at de vil opnÄ med dét? Folk kommer jo bare til at hade og afsky dem endnu mere. SÄr de ikke mere kampgejst end underkastelse med sÄdant?

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Lenn

…enig, sĂ„ utrolig korket…
De undergraver med dette den event sympati noen hadde for de…
sÄ mere, lignende domskap og Europa er fritt for muslimer/islamister.
Smart er de i alle fall ikke…snittIQ 58 som tydelig kommer klart fram…

Lotta
Lotta
4 years ago

Fox news tar upp det som hÀnt i Köln och Europa! Intervju men en man frÄn Gatestone institute
https://m.youtube.com/watch?v=Jr0p1OFf_EM

Lenn
Lenn
4 years ago

Se billedet af denne forslÄede 18-Ärige tyske pige. Det mÄ virkelig have vÊret rÊdselsfuldt og meget mere brutalt, end de fortÊller os. https://www.frieord.no/utenriks/kvinner-ma-endre-oppforsel-sier-kvinnelig-tysk-borgermester-etter-angrepene-pa-nyttarsaften/

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  Lenn

Men det finns hopp i de östeuropeiska lÀnderna, de har reagerat pÄ hÀndelserna i Tyskland och vill inte ta in muslimska mÀn lÀngre:

http://www.pi-news.net/2016/01/slowakei-nimmt-keine-moslems-mehr-auf/#more-497945

Lenn
Lenn
4 years ago

Way to go, Robinson! To the point! HÄber, at Robinson snart forlader UK, for det er ikke vÊrd at leve sÄdan, som han gÞr. New Zealand eller Australien mÄ vel vÊre en mulighed for ham og familien. Eller ny identitet.

mjolly
mjolly
4 years ago
Lotta
Lotta
4 years ago

LÀgger in den hÀr. NyÄr eller Àr det krig?
https://www.facebook.com/sweden.for.christ/videos/427456860793548/

Lotta
Lotta
4 years ago
Reply to  snaphanen

Jo det förstÄr jag, men jag vet inte var i Tyskland. Skulle vilja veta var det hÀr utspelar sig.

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  Lotta

Som Steen skrev hĂ€nde detta i Neuköln, en stadsdel av Berlin dĂ€r det finns mĂ„nga “nytyskar” – för mig ser det inte ut som nĂ„got firande alls utan som Intifadan i Palestina. Man kan ju undra om inbördeskriget har börjat i och med man sĂ„ snabbt tog in alla dessa unga mĂ€n, som ofta verkade militĂ€rt trĂ€nade enligt experter – och vars identitet man inte kĂ€nner till. Det hela Ă€r vansinne, precis som Tommy Robinson ocksĂ„ konstaterar.

Lotta
Lotta
4 years ago
Reply to  Anna Svensson

Tack! Jag missade det! Precis sitter just nu och försöker hitta info om koordinerade sexuella attacker. Nej det Ă€r krig….ingen slump Ă€ven om mĂ„nga av dessa killar bara Ă€r nyttiga idioter. Men det Ă€r nog blandad kompott. Vissa Ă€r helt medvetna om vad de har för mission, andra hĂ€nger nog bara pĂ„ men Ă€r nog sĂ„ effektiva Ă€ndĂ„ som förstörare.

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  Lotta

Vad man nu kallar det Àr ovidkommande, klart Àr dÀremot att dessa individer med det snaraste borde förpassas frÄn Europa till sina hemtrakter dÀr dylikt beteende tydligen accepteras och ses som normalt.

Lotta
Lotta
4 years ago
Reply to  Anna Svensson

Åhhh det vore nĂ„t det! Men det kommer dröja. Först kommer saker rasa. Historien upprepar sig och jag ser inte hur en sĂ„n Ă„tgĂ€rd skulle komma pĂ„ tal pĂ„ lĂ€nge Ă€n. Det hĂ€r Ă€r hunnerna, vandalerna och bolsjevikernas mongoler i nytappning. I rom diskuterade man om man skulle skriva lagar med guld eller lila medan barbarerna redan var innanför portarna. Parallellen Ă€r skrattretande med hur vĂ„ra politiker agerar nu nĂ€r hunnerna Ă€r innanför portarna i vĂ„r tid.

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  Lotta

Jag har faktiskt ocksÄ mÄnga gÄnger dragit paralleller till Roms undergÄng, historien upprepar sig, mÀnniskorna verkar antingen inte kunna, eller inte vilja lÀra sig nÄgot.

Lotta
Lotta
4 years ago
Reply to  Anna Svensson

Usch folk e tröga! Hoppas vi Ă€r lite mindre aningslösa denna gĂ„ng. Politikerna kan vi inte vĂ€nta pĂ„. Dom kommer stĂ„ handfallna och betrakta sitt verk. “Oj, hoppsan! Voffo gör di pĂ„ detta viset?

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  Lotta

Nej, frĂ„n politikerna har vi inget positivt att vĂ€nta. En del av dem Ă€r nog inte kapabla och andra blundar. Det Ă€r ju inte klokt att du mĂ„ste avlĂ€gga ett prov för allting, frĂ„n taxiförare till – you name it – men för att regera landet behövs ingen som helst kvalifikation.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Anna Svensson

For Ă„ styre Sverige er alt man trenger er et sveisekurs…
LĂžfvens oppslutning/stĂžtte bare minsker…

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  sussebassa

De andra kan ju inget heller!

Lotta
Lotta
4 years ago
Reply to  Anna Svensson

Precis!! Man tar sig för pannan. Vilka pellejönsar med massor makt. Ibland fĂ„r jag svindel nĂ€r jag tĂ€nker pĂ„’t. Som att ha en treĂ„ring vid ratten, full speed och man bara ber en stilla bön att ungen ska hĂ„lla sig pĂ„ vĂ€gen. Den kĂ€nslan. ( som om jag varit med om just det…men Ă€ndĂ„…kĂ€nslan skulle vara sĂ„:-)

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  Anna Svensson

Anna, prĂžv at lĂŠs MatthĂŠus kap. 24 og derefter Åbenbaringen kap. 17. Nogle gange tĂŠnker jeg, at Den Store SkĂžge i Babylon godt kunne vĂŠre Lard-arse i Tyskland…

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  Lenn

Tack det ska jag göra. Det finns sÀkert mycket man kan dra paralleller till.

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago
Reply to  Lotta

Om koordinerade sexuella attacker.
Det synes, det at vĂŠre, idet tysk politi/efterretningsvĂŠsen i forvejen havde advaret kollegerne i Finland, endog med navne, sĂ„ der kunne foretages arrestationer i Finland inden “lĂžjerne” tog fart dĂ©r.
De arresterede er nyankomne irakiske “flygtninge”.

Det viser, at tyskerne aflytter bestemte og ved, at der er et eurĂŠisk net blandt “flygtningene”, som koordinerer diverse angreb mod det samlede Europa.
AltsÄ mÄ det tyske lokale politi ogsÄ vÊre advaret pÄ forhÄnd, om hvad der skulle ske nytÄrsaften.

Lotta
Lotta
4 years ago
Reply to  T. Snorrason

Tack Snorrason! Det dÀr lÄter riktigt obehagligt, men det mÄste finnas en förklaring till varför man lÄter det ske? Det Àr planlagt?

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago
Reply to  Lotta

“Är det planlagt?” Fra muslimsk side: JA. Det foregĂ„r pĂ„ forskellige planer. Det Muslimske Broderskab med underafdelinger forsĂžger at besĂŠtte stillinger og magtpositioner i administrationen, se blot hvorledes det er lykkedes i USA, ikke mindst ved anvendelse af bestikkelse. Derigennem sĂžger de magten over myndigheder, militĂŠr osv samt muligheden for lovgivning, indfĂžrelse af sharia pĂ„ forskellig vis, krav om hensyn til “religion”, lawfare osv. PĂ„ lavere plan samles muslimer i de sĂ„kaldte ghettoer (betyder oprindeligt boplads omgivet af palisader), hvorfra de prĂžver at holde “de andre, de vantro” ude fra, pt. med stenkast mod offentlige myndigheder, afbrĂŠnding af skoler, bĂžrnehaver… Read more »

Lotta
Lotta
4 years ago
Reply to  T. Snorrason

Tack! Har lÀst din text, som sammanfattar bra vad som sker och hur det blivit sÄ hÀr. Jag tror ocksÄ vi klarar det hÀr i slutÀndan dom har, som sagt, förut försökt belÀgra Europa men fick stÄ tillbaka. Dom var ju Ànda uppe i Wien.
Det jag oroar mig för Ă€r om det Ă€r globalister med och orkestrerar kaoset och splittringen i Europa för att sedan anvĂ€nda det till att försöka skapa en global stat. Är det bara planlagt frĂ„n muslimskt hĂ„ll eller finns det flera som drar i tĂ„tarna?

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  Lotta

PĂ„ dansk tv, News presselogen, har de i formiddags sagt, at det KUN var syriske ‘flygtninge’, der deltog i sex-angrebet.

Lotta
Lotta
4 years ago
Reply to  Lenn

Kan det vara möjligt!? Att det bara var syrier? Vad tror du?

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  Lotta

Det var ihvertfald rettroende Muslimer, sÄ meget kan vi vÊre helt sikre pÄ! Det var reprÊsentanter for voldtÊgtsreligionen. Det er meget muligt, at det var syriske/irakiske jihadisters indledende Þvelser til koordinerede angreb, som de tror vil tvinge kalifatet frem. Merkel har sat en ny agenda for Europa, og europÊiske politikere fÞlger blindt efter. Det virker massepsykotisk.

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  Lotta

Se denne artikel – Daesh enshrines a theology of rape. Artiklen udelader at fortĂŠlle, at mange kristne piger og kvinder ogsĂ„ lever som sexslaver og endda bliver videresolgt til sauderne. http://www.nytimes.com/2015/08/14/world/middleeast/isis-enshrines-a-theology-of-rape.html?_r=1 – men det er ikke kun Daesh. VoldtĂŠgt er en integreret del af kulten islam.

Lotta
Lotta
4 years ago
Reply to  Lenn

Ska lÀsa! Jag kÀnner till det dÀr men har inte riktigt pallat lÀsa för mycket om dessa saker eftersom det Àr sÄnt som kan hÄlla mig vaken om nÀtterna. Har hört att det förekommer en sÄn handel i Israel ocksÄ.

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  Lotta

Det med Israel mĂ„ vist vĂŠre muhammedansk eller Enhedslistens anti-Israel propaganda og i realiteten handle om Vestbredden og Gaza. Mange muslimer dĂ©r er ligesĂ„ store djĂŠvle som Daesh. Men jeg forstĂ„r dig godt mht. at lĂŠse om disse ting, og jeg sender dig dette link, som er kortere og mere ‘letlĂŠst’ pĂ„ http://www.b.dk/globalt/jeg-saa-is-krigere-voldtage-piger-mindre-end-mig – Vi mĂ„ ikke blive skrĂŠmte, men hellere finde kampgejsten og harmen frem. LĂŠs evt. Lukas kap. 21 vers 25 og 28. (MĂ„ske er jeg lidt hĂŠrdet ift. disse ting, for jeg boede i MellemĂžsten i en periode sidst i halvfemserne – og Paris i begyndelsen af… Read more »

Lotta
Lotta
4 years ago
Reply to  Lenn

Nej dĂ„ tar jag det lite försiktigt. Jag har den Ă„komman att jag reagerar vĂ€ldigt starkt pĂ„ sĂ„na saker… Jag ska absolut lĂ€sa den andra lĂ€nken. Jo jag förstĂ„r dessa har en plan och de Ă€r inga gullpluttar precis! Men jag litar inte pĂ„ USA och Israel heller…eller Saudiarabien…eller Turkiet.

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  Lotta

Termen, du brugte den anden dag, Steen, passer meget godt her: Bombfuckistan! Det ligner jo Kabul. Hvis det der er realiteterne pÄ gaden i landet syd for os, sÄ siger jeg bare: BevÊbn eder! Det lede krapyl er jo bevÊbnet til tÊnderne! HvornÄr sÊtter retfÊrdigt vrede tyskere Merkel for en krigsret??

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  Lotta

Bra klip du lagde ud i gĂ„r, Lotta! Tidligere i dag sagde den vist 58.000 views, og nu er den oppe pĂ„ over 108.000 views! Man skal bare lĂŠgge sĂ„danne link ind pĂ„ amerikanske sider… Amerikanerne gĂ„r helt amok pĂ„ kommentarspor for tiden, og de er rasende pĂ„ Merkel!

Lotta
Lotta
4 years ago
Reply to  Lenn

Det var roligt! Ja nÀsta gÄng blir det amerikanska sidor.:-)

invernes
invernes
4 years ago

En meget, meget vred Tommy Robinson all ĂŠre til han. hvor er alle vrede tyskere svensker og andre drittsekker som stilltiende godtar denne voldtekten av Europa ?