7
jan
Seneste opdatering: 7/1-16 kl. 1053
40 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En meget, meget vred Tommy Robinson. Han kommer ret snart til København og jeg håber at møde ham igen og lave et interview. Sidst var i Bryssel i 2012. Engelsk politi har netop besluttet sig for at tiltale Robinson for en forseelse, de påstår han begik for to år siden (!)

“Jag har fått ärr för livet”: Kvinnor talar ut om sexmobbens övergreppFilmade gruppvåldtäkt och spred klippet på nätet. Videolippet findes her. Hun er åbenlyst hjælpeløs af stoffer eller spiritus. Sådan bekriger dine politikere kvinder, om det nu er af ondskab eller dumhed. Det er underordnet, de er ansvarlige under alle omstændigheder.

Norsk TV gik på gaden med skjult kamera i august 2014, og blev på kort tid sex-chikaneret af indvandrere 27 gange. Begloet, stoppet af personer og biler, forfulgt. En kvinde lavede en dokumentar på Bryssels gader i 2012: “Luder” – sexchikane på Bryssels gader. Nu er det hele Europa, hvor kvinder er jaget vildt. Det nye er kun, at det er i fuld offentlighed på en central plads. Ser man sig omkring, breder der sig én følelse overfor de skyldige politikere: Had.

Pegida UK press launch 4th January 2016

Tommy Robinson announces Paul Weston as leader, Anne Marie Waters as deputy leader.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

40
Deltag i debatten...

avatar
8 Comment threads
32 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
T. SnorrasonLennmjollysussebassaAnna Svensson Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Lenn
Guest
Lenn
Lotta
Guest
Lotta

Fox news tar upp det som hänt i Köln och Europa! Intervju men en man från Gatestone institute
https://m.youtube.com/watch?v=Jr0p1OFf_EM

Lenn
Guest
Lenn

Se billedet af denne forslåede 18-årige tyske pige. Det må virkelig have været rædselsfuldt og meget mere brutalt, end de fortæller os. https://www.frieord.no/utenriks/kvinner-ma-endre-oppforsel-sier-kvinnelig-tysk-borgermester-etter-angrepene-pa-nyttarsaften/

Anna Svensson
Guest

Men det finns hopp i de östeuropeiska länderna, de har reagerat på händelserna i Tyskland och vill inte ta in muslimska män längre:

http://www.pi-news.net/2016/01/slowakei-nimmt-keine-moslems-mehr-auf/#more-497945

Lenn
Guest
Lenn

Way to go, Robinson! To the point! Håber, at Robinson snart forlader UK, for det er ikke værd at leve sådan, som han gør. New Zealand eller Australien må vel være en mulighed for ham og familien. Eller ny identitet.

mjolly
Guest
mjolly
Lotta
Guest
Lotta

Lägger in den här. Nyår eller är det krig?
https://www.facebook.com/sweden.for.christ/videos/427456860793548/

Lenn
Guest
Lenn

Termen, du brugte den anden dag, Steen, passer meget godt her: Bombfuckistan! Det ligner jo Kabul. Hvis det der er realiteterne på gaden i landet syd for os, så siger jeg bare: Bevæbn eder! Det lede krapyl er jo bevæbnet til tænderne! Hvornår sætter retfærdigt vrede tyskere Merkel for en krigsret??

Lenn
Guest
Lenn

Bra klip du lagde ud i går, Lotta! Tidligere i dag sagde den vist 58.000 views, og nu er den oppe på over 108.000 views! Man skal bare lægge sådanne link ind på amerikanske sider… Amerikanerne går helt amok på kommentarspor for tiden, og de er rasende på Merkel!

Lotta
Guest
Lotta

Det var roligt! Ja nästa gång blir det amerikanska sidor.:-)

invernes
Guest
invernes

En meget, meget vred Tommy Robinson all ære til han. hvor er alle vrede tyskere svensker og andre drittsekker som stilltiende godtar denne voldtekten av Europa ?