9
jan
Seneste opdatering: 9/1-16 kl. 1523
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Interviewet begynder min. 16:30.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
SkÄning
SkÄning
5 years ago

Den hÀr historien om Tommy Robinsons turer i rÀttsvÀsendet Àr ren Kafka. Men det Àr helt omöjligt att försöka förklara detta för nÄgon som inte fÄtt upp ögonen. De ryggar direkt nÀr han kommer pÄ tal. SvartmÄlningen lyckades, i alla fall Àn sÄ lÀnge.

Anna Svensson
5 years ago

Men Àven dÀr fanns ju dessa militanta, betalda motdemonstranter som sÀkert var anledningen till att vattenkanoner behövdes.

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago
Reply to  Anna Svensson

Fria tider skriver om hur DN har mörkat hur invandrare tafsar pÄ svenska tjejer. Helsingfors ensamkommande barn visar sig vara 25 och kom till Sverige 2007. Sak efter sak kommer upp men media har bara en oro frÀmlingsfientlighet. NÀr dom skapar en explosion i framtiden nÀr folk ledsnar och upproret kommer. Men det har ju Nato redan trÀnat pÄ. Demokratin existerar inte i Sverige och en stor del av Europa. Kan ju bara sluta i uppror till slut om inte media vaknar och blir den objektiva media dom ska vara. Sanningen och inget annat.

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  invandrare1957

SÄ hemskt det Àr fÄr man vara glad att sÄ mÄnga drabbades i Köln att det inte lÀngre gick att tiga ihjÀl. jag lider dok med varenda offer, vill jag pÄpeka för sÀkerhets skull. DÀremot var polisen mer Àn ivrig att slÄ ned pÄ Pegidademonstrationen i Köln igÄr, enligt enstaka polismÀns utsaga var detta beordrat frÄn högre ort.

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago

Koln livestream headup: nu gaar det loes. Politiet har fyret op for vandkanonen og erklaeret demonstrationen oploest. Beundringsvaerdig handlekraft. Desvaerre ti dage for sent.

https://www.youtube.com/watch?v=a5qstfQxxGs

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  FelixKrull

Föga förvÄnande vilka prioriteter man sÀtter.

T. Snorrason
T. Snorrason
5 years ago
Reply to  FelixKrull

Endnu bedre!
Det viser sig nu – med film . at det var en (politi)provokatĂžr forklĂŠdt som kameramand, som smed et kanonslag baf ovenstĂ„ende politiflok, lige ved siden af vandkanonbilen, uden at nogen de mange betjente sĂ„ meget som vendte hovedet mod eksplosionen.