16
jan
Seneste opdatering: 17/1-16 kl. 1047
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Via Tobbe. “Udlænding” er et “N-word” i Sverige. Man hører, Martin Aagård næsten ikke kan få det over sine læber.

Snakken drejer sig om Dagens Nyheters løgne om indvandreres sex-chikane af unge svenske piger i Stockholm. AB’s Martin Aagård har ryggen mod muren. Den handler også om svenske alternative medier, som blomstrer mere end nogen andre steder, fordi svensk MSM har løjet og fortiet mere end nogen andre medier i Europa.

Det er ikke “udsatte” indvandrere de beskytter, det er dem selv og deres multikulturpolitik, de forsvarer. Den er som bekendt ved at køre i grøften og tage landet med sig. Journalisterne vil så nødigt ryge med, derfor ser man også en betydelig “nyorientering” siden efteråret 2015 i korpset af politiske røvslikkere, det såkaldte Anna Dahlberg-syndromet. Indvandreres chikane af svenske kvinder foregår hver dag i hele landet. Aagård er en lystløgner, der kalder sig “journalist.” Han er selve grunden til, at Sverige er nødt til at have store, alternative medier.

Observera hur Martin Aagård direkt går ut och underkänner alla berättelser om förövarnas etnicitet, och uttalar “utländsk bakgrund” som om själva uttrycket vore absurt, vilket han också understryker genom att lägga till “vad nu det skulle betyda”. Självklart måste han också kalla Nyheter Idag för “högerextremt”. Allteftersom Elin Ørjasæter kommer med sakliga argument verkar Martin Aagård allt mer tappa fattningen, sannolikt eftersom han från Sverige inte riktigt är van vid att man talar rättframt om verkligheten. Han höjer rösten och säger rentav “Du har ingen koll. Du har ingen aning om vad du pratar om”. För övrigt har ingen sagt att “förorten” skulle vara någons identitet, men det råkar passa in i Aagårds förvirrade tirad.Än mer bisarrt blir det när Aagård påstår att Ørjasæter aldrig skulle tala om “skandinaver”, som om det skulle vara en märklig eller kontroversiell term.

Finland: Soldiers of Odin patrolling the streets


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11
Deltag i debatten...

avatar
8 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Julia CaesarMagnus M. Rovinginvandrare1957sussebassaMarit Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Magnus M. Roving
Guest
Magnus M. Roving

Kort om logikk:
Hvis det var slik Martin Aagård hevder, at det ikke var klart hvem disse overgriperne var, var det likevel feil av Dagens Nyheter å la være å rapportere en slik alvorlig hendelse.

Marit
Guest

Er det denna tokiga Martin Aagård som har forfulgt og trakassert Julia Caesar ?

Julia Caesar
Guest
Julia Caesar

Nej, det var Niklas Orrenius på Dagens Nyheter och frilansreportern Annika Hamrud, utsänd av Expressen, som turades om att göra fyra oanmälda hembesök hos mig.

Det här blev resultatet:

http://www.expressen.se/kultur/hon-ar-julia-caesar/

http://www.expressen.se/kultur/karin-olsson/haten-och-hoten-utgor-en-pafrestning-pa-den-fria-journalistiken/

http://www.dn.se/nyheter/sverige/niklas-orrenius-om-motet-med-julia-caesar/

Artiklarna är anmälda till Allmänhetens Pressombudsman.

Marit
Guest

Takk Julia, for alt du har gjort. Alt godt ønskes deg ! 🙂

invandrare1957
Guest
invandrare1957

Det är en väldig tur att inte svenska män har någon heder o stolthet. Skulle man anklaga araber så här då skulle det bli kravaller. Svenska mannen är en fin man men utan stolthet förnedrad i ett feminist samhälle tappat all pondus och självkänsla. Tittar o funderar på en idiot som Margot Wallström som tror att det är ärligt att hyra en innerstadslägenhet på 86 kvadrat med bästa läge för 34 kr. Sverige har blivit ett pampsamhälle titta på kommunal 3000 var ute och protestera mot rasismen. Men själva så hyr dom bara ut lägenheter år pampar som har kommit… Read more »

Marit
Guest

Takk, Elin Ørjasæter. Du gjør meg stolt over å være norsk som deg.

sussebassa
Guest
sussebassa

Ja det samme, men håper hun gjør lignende i Norge også…
Mange voldtekter som ikke blir nevnt engang i pk media, og hvor etnisitet blir skjult.. frieord.no

invernes
Guest
invernes

Sverige ligger dårlig an nå, Muslim behavior/terrorism correlated with population size

https://heavenawaits.wordpress.com/muslim-behavior-with-population-increase/

Skåning
Guest
Skåning

En politisk kommisaaar har talat. Lägg märke till hur krampaktigt självsäker han är.

invernes
Guest
invernes

Araber “stenar” HBTQ-personer i Tyskland

http://www.friatider.se/araber-stenar-hbtq-personer-i-tyskland

invernes
Guest
invernes

Den nye nasjonalsangen i Sverige 🙂

https://youtu.be/5HbOMkurb_I