27
jan
Seneste opdatering: 27/1-16 kl. 1726
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

guardian
Steve Bell, The Guardian. Her er det hele, Bindesbølls Carlsberg-typografi. Den Kongelige Porcelænsfabrik, LEGO og Danish Bacon. Men der er andre, der hader os mere. Sammenlignet med f.eks. Dagens Nyheters tegninger under Muhammedkrisen for ti år siden, er The Guardian gemytlig og med en vis satirisk varme. Derudover er den først og fremmest dum, man bør ikke ophidse sig over den, sådan som man kan se Jakob Ellemann-Jensen er humorbefriet nok til at gøre. Jeg kan godt se, Løkke ligner Julius Streicher, men der skal mere til at bringe mit pis i kog. De nye frisure og de onde øjne er da sjove, men er dette virkelig den engelske venstreelites niveau? Indenfor satire er nazikortet falde-på-halen-komedie, og Guardian vil være højpandet?

Se så DN’s perfide tegninger her med den øldrikkende, opkastende dansker og grisen, der inviterer til en baghyler under en moskéagtig bue. Den er fra landet, der har opfundet det politiske humbugord “hatsajt.” Her er gemytligheden under frysepunktet, og man forstår ikke, de gider, hvis man ikke ved, at de er politiske kommissærer. Det gælder deres herrer og hele deres korte liv, så der skal tryk på ondskaben. Så meget had i så nobel en indpakning. Borgerskabet er, som at træde ind i et TV spil af Leif Panduro, dæmoner fra gulv til loft, men hvem var det lige, der var overlegent de fleste under Muhammedkrisen, og fik ret af historien? Værre end at hade, må det være at hade fuldstændig til ingen nytte.

dndn (1)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

31
Deltag i debatten...

avatar
10 Comment threads
21 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
antisvadaMarkus LindtNilsvIqMollyM Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
MollyM
Guest
MollyM

Jeg er begyndt på at lave mig en mental huskeliste med navnene på de offentlige personer, der falder Danmark i ryggen. Det er altid godt at vide, hvis bøger man IKKE skal købe, hvis film man IKKE skal se, osv, osv. Og listen bare vokser og vokser 😉

Markus Lindt
Guest
Markus Lindt

Tack! Var god och håll oss informerade. Vi kan tillsammans åstadkomma en stor samnordisk lista.

Den blir lång.

antisvada
Guest
antisvada

Det er dere høyreekstreme som faller Danmark i ryggen.

MollyM
Guest
MollyM

Jaså? Efter min mening er det de venstreekstreme

antisvada
Guest
antisvada

Da tar du altså feil. De venstreekstreme har opp gjennom historien stått for det meste av det som fungerer med Danmark.

MollyM
Guest
MollyM

Socialdemokratiet kan ikke kaldes venstreekstreme, og det er i høj grad DEM, som opbyggede den danske velfærdsstat – præcist som det er tilfældet i Sverige. At de så “sejrede ad helvede til,” som en af deres egne engang sagde, ja, det var så den direkte vej til at blive obsolete. De havde deres mission og deres storhedstid dengang DK var fattigt, den cadeau skal de have. Men nu?! Nu er de bare patetiske – men ved gud ikke venstreekstreme. I det hele taget er Danmark ikke et land plaget af ekstreme partier. Den gyldne middelvej har altid været en god… Read more »

antisvada
Guest
antisvada

Sosialdemokratene var ekstreme i sine drømmer og mål, men forstod det muliges kunst. I hele Skandinavia var sosialdemokratene tungt påvirket av anarkosyndikalisme og kommunisme i mellomkrigstiden, noe som gjorde at de aldri mistet fokus selv om de måtte forhandle med reaksjonære motkrefter. Det er derfor de oppnådde så mye mer enn dagens sosialdemokrater som ikke vet hvor de vil og er ideologisk forvirret.

Nilsv
Guest
Nilsv

Hvorfor skriver han party, hedder det ikke painting?

Iagttagere mener, at der er risiko for, at udlandets omdømme kan tage skade.

Iq
Guest
Iq

Der er travlt i øjeblikket, mange konkurrerer om at håne, spotte og latterliggøre Danmark. En lemmingeeffekt, som er så forudsigelig, at man bliver ganske træt. Suk ! Menschliches, Allzumenschliches. Nyeste person, som også vil spinde guld og vinde sympati og spille gutmensch , er Ai Wei Wei, en opportonist, som kvikt har lært og taget til sig, den politisk korrekte tankegang i Europa. Det har naturligvis ikke nogen konsekvenser at kritisere Danmark. Dette lille ubetydelige land. Han bor jo i das große Vaterland, hvor den store Kanzler Merkel regerer. Nu har han gudhjælpemig aflyst to udstillinger her i landet. Tror… Read more »

Holger Larson
Guest
Holger Larson

Man får jo helt sympati for den kinesiske ledelse.

Lawrence
Guest
Lawrence

Så skønt vi slipper for hans kedelige nihilisme bras, det er ikke andet end en kinesisk kopi af vestlig degenererede make-belief samtids-gruppe-onani-“kunst” alligevel. Kedeligt og tomt, og derfor elsket af den selv-dekonstruerende europæiske elite. Røvslikkeri af magten udklædt som “oprør” mod magten.

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Det er vel altid lidt finere, når de progressive bliver kopieret af en etnikker. Og man skal bestemt ikke undervurderer kinesernes evne til at kopiere…

Lawrence
Guest
Lawrence

Kineserens kopi vare er forholdsvis harmløs, omend den understøtter kunstens nuværende konvention om at undergrave vestlig tradition og gøre alt universalistisk og nihilistisk. Men det er stadigvæk harmløst i forhold til den generelle tendens bland ´t etnikere når de bevæger sig ind i vestlig samtidskunst, hvor deres fokus er at nedbryde “hvidheden” i vestlig kunst, altså anti-europæisk etnisk lobbyisme på etnisk europæisk territorie, forklædt som kunst. De “stiller spørgsmål” til den hvide mands ret til egen kulturelle dominans i hans eget hjemland, og prøver at undergrave den igennem hvid skyld over tidligere tiders sunde etnocentrisme. Mens de ikke synes der… Read more »

MollyM
Guest
MollyM

Man føler sig efterånden totalt magtesløs – disse svinske kommentarer til den danske (ansvarlige!) flygtningepolitik er jo helt hen i vejret. De løber alle med en halv vind og fatter ikke en dyt af, hvad det i virkeligheden går ud på! Sammenligningen med nazismen er intet mindre end infam! Hvad skal vi dog gøre?!

Lawrence
Guest
Lawrence

De svenske er da tamme, mens Løkke tager sig højere og mere statsmands-agtig ud på den britiske end han gør i virkeligheden 🙂

Gabrovitcs
Guest
Gabrovitcs

Danmark, Norge och Finland är fria stolta nationer, medan Sverige har dekat ner sig i en salig röra av vänsterideologi, miljötalibanism, extremfeminism, genderism, HBTQ-kult och multikultivansinne.Hur har det kunnat gå dithän? Jag tror att de svenska männens degradering och ja feminisering har tillåtit maktövertagandet genom extrema ofta lesbiska (sic!) kvinnogrupper i akademia och förvaltning. Att vi har fått ett nytt pronomen, det neutrala intersexuella och omanliga “hen” visar att “something is rotten in the State of Sweden”.Sverige gitter inte ens att försöka rädda sin existens som vit nordisk unik kulturnation. Utan vi går suicidalt likt lämlarna mot stupet, ty sådan… Read more »

sussebassa
Guest
sussebassa

Har tidligere her gitt en analyse om hvorfor svensker er “annerledes” enn vi andre…Danmark, Finland og Norge. Hovedårsaken er at svensker ikke har hatt krig på 200 år, og derfor føler de seg/tror de seg Uovervinnelige, men null evne eller ønske å samarbeide med oss andre, som vet av dyrekjøpt erfaring at slaver skal Vi aldrig bli igjen..(svensken fester videre). Tydelige i dagens “flyktningepolitikk” hvor Løfven har tatt seg vann over hodet, og da, alt forseint ber om hjelp ifra andre land…som skal rydde opp…igjen.. WW2 historien igjentar seg…altså et mønster. Vi stolte nasjoner ..som kjemper for sitt fedreland også… Read more »

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Den danske professor og fremtidsforsker Uffe Paludan har et interessant bud på, hvorfor svenskerne er anderledes end os andre.
De har aldrig skulle beskytte en grænse udadtil. Derfor har de altid vendt sig indad. Se bare hvordan de undertrykker hinanden.
Danmark har alle dage været omgivet af fjender fra vandsiden, syd og så – naturligvis – Sverige. Derfor har vi altid beskyttet os udadtil. Det ligger i generne.

Lawrence
Guest
Lawrence

De har da nogle gange været nød til at beskytte sig mod os. Så i virkeligheden er det vel vores skyld at vi ikke har angrebet dem jævnligt nok. 🙂

Det bliver vi nok nød til at råde bod på, og sætte landtropper/snaphaner ind, når svensken i nær fremtid taber sit land til muselmanden..

sussebassa
Guest
sussebassa

Nettopp…genene…Heia Danmark…
Vet flere historikere som støtter min analyse.
Dessuten må man beskytte sine grenser, både udandtil og innad..
innad DVs politikken som føres/ikke…sette sine grenser der, som svensken ikke gjør med alla kriminella “flyktningar” de tar inn i landet uten ID…totalkaos blir resultatet som man ser i dag…ingen organisering..Alt flyter…anarki.
Tipper det ikke tar lang tid før Løfven Må skrive ut nyvalg..da er han ferdig.
SD med Alliansen vil da få regjering.
Leser at flere vil ha Merkel vekke også, dit tidligere forrædere av det tyske folket har kjøpt seg bosted..som hun redan har.. friatider.se

FelixKrull
Guest
FelixKrull

Det er faktisk temmelig afdaempet efter Guardian’s standarder. De portraitterer f.eks. altid Cameron som en lyseroed pik med kondom paa.

Det har altid undret mig at briter, der normalt besidder en raffineret humoristisk sans, altid har perfide karikaturtegnere, der svaelger i roevhuller, lort, pis og koensorganer. Det er som om deres billedsatire ikke har udviklet sig siden Napoleonskrigene.

Holger Larson
Guest
Holger Larson

Så må muslimsk børne pædofili da lige være noget for Guardian. Her kan der virkeligt svælges i mødommer, lort, pis og kønsorganer.

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

The Guardian var nok dem, der dækkede mest over Rotherham-skandalen. Den lortesprøjte har meget at svare for.
Her kan man da tale om et misvisende navn…

MollyM
Guest
MollyM

Og glem ikke, at the Guardian er ret så venstresnoet ….jeg gider aldrig læse den sprøjte …

Jens Peder nicolaisen
Guest
Jens Peder nicolaisen

Svinehunden glammer Det kan være svært ind imellem at hitte rede i, hvem der i grunden hører til de gode, og hvem der hører til de onde. De gode har meget travlt med at fremhæve sig selv – tilhørende de rettroende. Jeg skal gerne indrømme, at jeg ikke ganske er klar over, hvad den indre svinehund er for en størrelse. Selvom jeg i mine unge år har muget ud i mangen en grisesti, må jeg klart erkende min uvidenhed udi ordets egentlige betydning. Vi kan nok hurtigt blive enige om, at grise ikke er det mest renlige dyr, men hunde… Read more »

Holger Larson
Guest
Holger Larson

Udmærket reklame for vort lille land. Så behøver vi ikke bruge reklamepenge til muslimske aviser for at sprede budskabet om vor indstilling til pædofile analfabetiske muslimer.

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Sådan nogen tegninger varmer usigeligt. Det betyder at nogen er desperate. Det Danmark endnu engang har gjort er, at forsvare vores politik i selveste EU. Hvis et lille liberalt land, som af mange betegnes som både trendy og civiliseret, formaster sig til, at have en stram udlændingepolitik, er det jo vand på den europæiske “højrefløjs” mølle. Og det svier… Faktisk er vi ikke et land man bør lægge sig ud med. Vi er nemlig super informerede og vi vinder alligevel til sidst. Sådan er det bare. Uanset hvor meget snotdumme og uinformerede “udlændinge” forsøger at sværte os til. Selv vores… Read more »

antisvada
Guest
antisvada

Beklager, det er ikke de danske høyreekstreme som er trendy og sivilisert.