27
jan
Seneste opdatering: 28/1-16 kl. 1128
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En opsigtvÊkkende konstatering og isÊr fra Trevor Phillips. Selvom den ikke er problemlÞsende, er det dog en god begyndelse pÄ en erkendelse. Lad vÊre med at hente flere muslimer, staves den pÄ dansk, og lad vÊre med at bruge flere millioner pÄ at integrere uintegrerbare. Den film af Phillips, der omtales, er Things we wont say about race that are true.

Muslim communities are not like others in Britain and the country should accept they will never integrate, the former head of the equalities watchdog has claimed.Trevor Phillips, the former chairman of the Equality and Human Rights Commission, said it was disrespectful to assume that Muslim communities would change.

He told a meeting at the Policy Exchange think tank in Westminster on Monday that Muslims ‘see the world differently from the rest of us’.According to The Times, he said: ‘Continuously pretending that a group is somehow eventually going to become like the rest of us is perhaps the deepest form of disrespect.

‘Because what you are essentially saying is the fact that they behave in a different way, some of which we may not like, is because they haven’t yet seen the light. It may be that they see the world differently to the rest of us.’Mr Phillips added Muslims are ‘not like us’ and we should just accept they will never integrate, says former racial equalities chief Trevor Phillips

Sverige skal udvise 80.000 asylsĂžgere

Det er halvdelen af dem, der kom sidste Är, og anledningen er, at det lykkedes den svenske regering at blive taget pÄ sengen. Nu begynder de pludselig at overholde deres egne love: Folk uden asylgrund skal ud, og der er hundredetusinder i landet, der kunne udvises pÄ det grundlag. Hvis de vil bruge et Är pÄ Þvelsen, er det 200 personer om dagen. Politiet har bedt om en anseelig forstÊrkning, men lur mig om de ikke fÄr brug forde sÞrgelige rester af hÊren.

Regeringen har gett i uppdrag till polisen och Migrationsverket att förbereda avvisningar av upp till 80.000 personer som sökte asyl i Sverige i fjol. Chartrade plan ska anvĂ€ndas och inrikesminister Anders Ygeman beskriver det som en ”mycket stor utmaning”.

Flyktingströmmen till Sverige under fjolÄret orsakade stora pÄfrestningar och mot slutet av hösten höll hela mottagningssystemet pÄ att kollapsa, vilket fick regeringen att vidta mycket lÄngtgÄende ÄtgÀrder.Tiotusentals asylsökande avvisas

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Holger Larson
Holger Larson
5 years ago

Hvordan skal de udvises. Med fly???
SÄ er tiden mÄske inde til at kÞbe fly-aktier. SAS??

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  Holger Larson

Nu har Kastrup jo fĂ„et en A380 – til Dubai…

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  Holger Larson

Tja, hvor mange muslimer kan der vére i en moderne skibscontainer? 😉

latmask
latmask
5 years ago

NĂ€r tror ni att Snaphanen kommer med rubriken: “Sverige har deporteret 80.000 asylsĂžgere”?

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  latmask

Aldrig!

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago
Reply to  Lenn

HAHAHA. SĂ„ sant.

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Kommer aldrig att ske. Nu harmoderaterna stigit pÄ att ha en kritisk syn pÄ invandringen. Bara ett billigt sÀtt frÄn sossarna att fÄ vÀljare o stiga i opinionsundersökningar. SD fortfarande enda pÄlitliga valet men mÀnniskor Àr godtrogna o glömmer fort.

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  invandrare1957

Under folketingsvalget i Danmark i 2001, lovede samtlige partier – eks. EL, SF og de Radikale – ogsĂ„ at stramme gevaldigt op.
Men her troede mange heller ikke pĂ„ det – og det gav DF en kĂŠmpe fremgang.
Det samme kommer til at ske i Sverige. SĂ„ dumme er svenskerne vel heller ikke..

Kverulantus
Kverulantus
5 years ago

Är det nĂ„gon som tror att det gĂ„r att leva samman med Muslimer? SĂ„g Tor Heijerdals fantastiska filmer om RA 1 och RA 2 pĂ„ datorn. 1969 till 1971 TvĂ„ försök att segla över Atlanten pĂ„ papyrusflottar. RA1 kapsejsade men RA2 tog sig till Bahamas. DĂ€r gick det bra. En muslim av Ă„tta? De seglade under FNs flagg . Speakertexten framhĂ„ller hela tiden det fantastiska att de kunde hĂ„lla sams. De satt ju for helvede pĂ„ en flotte! Fantastisk film och all heder till deltagarna! I verkliga livet Ă€r det en helt annan sak. FĂ„r muslimerna övertaget sĂ„ Ă€r det… Read more »

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Kverulantus

Vi er alle urolige, men vi mĂ„ beholde kampgejsten – eller fly! Havde ikke lĂŠst din kommentar, fĂžr jeg skrev min, men jeg blev ogsĂ„ inspireret til at tĂŠnke pĂ„ ottomannernes indtog i Wien.
Her en artikel af en dansk prĂŠst, skrevet for 10 Ă„r siden! http://jyllands-posten.dk/debat/ECE5000130/Kronik-Islam-og-den-lutherske-tradition-for-modstand/ – en virkelig fantastisk god artikel.

Ulrik Bliss
Ulrik Bliss
5 years ago

Trevor Phillips er pĂ„ sin vis modtagelig og resonerende omkring fakta (med problemerne omkring multikultur) og starter godt ud. Med “black on black” crime og Rotterham… Men efter en time tager han den 360grader tilbage til sit udgangspunkt, som mikrofonholder/konklusion, for en multietnisk skoleleder med 35 nationaliteter blandt eleverne og pĂ„stande, om at dem med engelsk som 2.sprog overhaler “andre”… Dette kan udemĂŠrket vĂŠre gĂŠldende for DENNE skole, men ligenĂžjagtig der, forlader han hele sit udgangspunkt og forkaster emperi.. Og bidrager i bedste “politiker” stil, til at forsĂŠtte faktabenĂŠgtelsen… “Things we wont say…….” Er ikke vĂŠrd at spilde en time… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago
Reply to  Ulrik Bliss

pĂ„stande, om at dem med engelsk som 2.sprog overhaler “andre” Det er fordi ‘andre’ har engelsk som tredjesprog. De sidste fem minutter er helt aabentlyst noget produceren er mester for. Laeg maerke til sidste kapiteltekst: “White and poor is the new Black”, der kommer ca. tres sekunder inden rulleteksterne. Det lyder jo som en lovende overskrift, men alt hvad der foelger er en kort udgangsboen om en bedre fremtid, det saedvanlige regnbuefarvede plidder-pladder. Kapitlet om fattige hvide, er altsaa skaaret ud og erstattet med besoeg paa en multikulturel modelskole – ‘one of the most ‘improved’ schools in the country’ –… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  Ulrik Bliss

Det kan nok ikke laves bedre i nutidens England.
Til gengÊld slutter han af med at konkluderer, at vi mÄ smide den politiske korrekthed vÊk og lade vÊre at kalde hinanden racister.

invernes
invernes
5 years ago

Jente (17) risikerer straff etter Ă„ ha forsvart seg mot voldtektsmann

https://www.frieord.no/utenriks/jente-17-risikerer-straff-etter-a-ha-forsvart-seg-mot-voldtektsmann/

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

MagelĂžst! 😉 Skoleeleverne skulle lĂŠre den gamle sang ”Guds kĂŠrlighed er vidunderlig” – men ”Gud” blev lige erstattet med ”Allah” http://denkorteavis.dk/2016/skoleeleverne-skulle-laere-den-gamle-sang-guds-kaerlighed-er-vidunderlig-men-gud-blev-lige-erstattet-med-allah/ 27. Jan 2016 Ralf Pittelkow En kvinde i den Ăžstrigske by Wels blev rystet, da hendes datter forleden kom hjem fra skole. Datterens lĂŠrer havde givet eleverne teksten til en meget populĂŠr Ăžstrigsk sang, som de skulle lĂŠre til nĂŠste dag. Sangen hedder ”Guds kĂŠrlighed er vidunderlig”. Men lĂŠreren havde lavet en ĂŠndring, sĂ„ den nu hed ”Allahs kĂŠrlighed er helt vidunderlig”! … LĂŠreren begrundede sin ĂŠndring med, at flertallet af elever i klassen var muslimer. Men forĂŠldreparret havde… Read more »

Anna Svensson
5 years ago

Det Ă€r ett bra sĂ€tt att Ă€ndra Österrikarnas uppfattning om “flyktingarna”. Jag tror inte de finner sig i detta.

Lenn
Lenn
5 years ago

Ja! MSM bĂžr afholde sig fra at bruge ordet “Gud”, nĂ„r der i realiteten siges ‘allahu’. ‘Alah’ betyder ‘forbandelse’ pĂ„ hebraisk, og hvem er den forbandede? Lucifer! Den judeo-kristne Gud er en person, et navn, ikke et begreb. MSM prĂžver altsĂ„ helt bevidst at forplumre noget, som er sĂ„ essentielt. ForĂŠldrene til disse bĂžrn skulle se denne artikel, som er fra i dag – http://pamelageller.com/2016/01/another-jewish-woman-stabbed-to-death-by-muslims-screaming-allahu-akbar.html/ – Derudover skulle bĂžrn i alle vestlige skoler tvangsundervises i kristendom og starte med salmesang og Fadervor om morgenen. Europa var langt mere kristent, da ottomannerne forsĂžgte at indtage Wien for flere hundrede Ă„r siden,… Read more »