27
jan
Seneste opdatering: 27/1-16 kl. 1358
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I Danmark skal vi lige grave os igennem de politiske amat√łrer, der er promoveret af DR og TV og som drukner enhver fornuftig debat i smykker, fl√¶skesteg og frikadeller. Birthe R√łnn Hornbech, den evige Bonnichsen, Jens Rohde, Morten Helveg Petersen, Stine Bosse og alle de der tror politik handler om at v√¶re n√¶stek√¶rlig og empatisk, alle de “danske svenskere,” der som de svenske for kun f√• m√•neder siden mente, at der “ikke er nogen √łvre gr√¶nse for, hvor mange vi kan tage”, fem minutter inden de st√łdte ind i den. I virkeligheden, alts√•. Alle de typer, der er med til at g√łre demokratiet un√łdvendigt pinefuldt.

Hvis man skal tolke Lars L√łkke venligt, s√• venter han p√• at de store lande i Vesteuropa ankommer til √ėsteuropas synspunkt. Han lader i s√• tilf√¶lde tiden arbejde for sig for at undg√• skraldet fra de n√¶stek√¶rlige, EU og FN. Hypotesen kan passe, desv√¶rre skal der helt ske noget seri√łst snart, inden for√•ret er ankommet. N√•r man er i f√¶rd med at beg√• selvmord, haster det altid.

Kemiprofessor afbryder Merkel i Halle

Professor: “I am really terrified of the future of my children. My children are aged two, four and nine years. You are doign an experiment but you don’t know what the results will be. I am seriously concerned. I expected you as a physicist to make more responsible decisions.”

Ferkel: “OK, thank you. I will meet my responsibility and take care of Germany’s future. And the future is our concern today, too, here where we are right now. Zwischenrufer unterbricht Merkel-Rede

Sverigedemokraten Nima Ali Pour i DR

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
spirild
spirild
5 years ago

Kjemiprofessoren blir saks√łkt av sitt eget universitet i Merseburg.

Destrukt√łrene i samarbeid med islamister, globalister og hvite terroristorganisasjoner. (Amnesty, No border, Refugee Welcome and so on)

Noen av disse vil om 50 år si at dette var galt. 50 år på etterskudd.

jasminum
jasminum
5 years ago

Og Norge har ikke eneste politiker av Orbans st√łpning, hva sier det oss? I tyske diewelt.de er det en j√łde som idag hyller Merkels grensel√łshet, hun vet nok ingenting om de virkelige motivene som ligger bak “velcome to Germany” agendaen: Ultraliberalisme, ruinering av inntil n√• homogene samfunn til fordel for profit for kapitalindustrien; Bank/finans/frihandel. Nedbygging av velferd blir konsekvenser, likes√• kultur og verdier. Svart √łkonomi, kriminalitet blir oversett, tillit og trygghet blir fremmedord. SLIKT bryr ikke pengetellerne seg med. PROFITT er hva som teller – for de allerede rike som √łnsker seg stadig mer og bruker alts√• fredelige stater i… Read more »

River
River
5 years ago

Det s√łrgelige er at alle politikere, og jeg siger alle, undviger at sige i alle sammenh√¶nge, og jeg siger alle, at vi ikke kan integrere, eller leve sammen med muslimer. Al erfaring viser os nu, ud over enhver tvivl, vi kan ikke leve sammen med dem, de er kulturelt skabte psykopater. Hvorfor beh√łver vi en mio af dem for at forst√• det n√•r vi har dem i titusindvis. Er det ikke statistisk materiale nok. Let at argumentere for, men ingen vil sige det som det er. Du refererer, Steen, til Dalrymple om hvad der karakteriserer et samfund i nedgang, at… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Det er helt surrealistisk at betragte hvad der sker for tiden. Alle v√©d hvad endem√•let m√• v√¶re – og alligevel √łnsker nogen at forhale det. Der er jo ikke mere at snakke om. Vi kan k√łre i ring omkring smykker, stramninger og gr√¶nsekontrol, lige s√• tosset vi vil. Men i den sidste ende skal migranterne stoppes eller sendes tilbage. Det ligger helt fast, efter mange √•rs fejlslagen politik, som nu er godt i gang med, at undergrave samtlige europ√¶iske lande – b√•de socialt og √łkonomisk. Lige nu foreg√•r alt for √•bent t√¶ppe. Alle v√©d det er k√łrt totalt af sporet… Read more »