27
jan
Seneste opdatering: 27/1-16 kl. 0930
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Sveriges Rikspolischef i tv efter att en kvinna knivhuggits i ryggen av en ung asylsökande man och avlidit pĂ„ ett asylboende: ”Vilka omstĂ€ndigheter har den killen vĂ€xt upp under, vad Ă€r det för trauman han bĂ€r med sig?”

Dette er politiets Ăžverste ledelse, der leger lomme-Freud og klynker sĂ„dan for en morder. Ikke for en myrdet 22-Ă„rig kvinde, en kristen libaneser, der var alene pĂ„ arbejde og natten med ti muslimske mĂŠnd, som jeg ude videre gĂ„r ud fra at “drengene” er. Hele situationen stinker af et land i et brat, dĂždeligt forfald. Dalrymple har sagt noget, der dĂŠkker det, vi ser i Sverige nu. “A sign of a country in decline, is that the simplest problems becomes unsolvable.” Skoler og sygehuse fungerer ikke, mord bliver ikke opklaret. GrundlĂŠggende ting vil jeg mene.

Hele den enorme nedtur Sverige er ude for i disse Ă„rtier, er ogsĂ„ hjulpet pĂ„ vej af en enestĂ„ende inkompetent elite. Bare tĂŠnk pĂ„ landets statsminister eller udenrigsministeren, som vakler rundt som groggy boksere. Rigspolitichefen er bare endnu er af den slags. Hvad mĂ„ hans menige betjente ikke tĂŠnke?  Kan den udĂžvende magt overhovedet fungere under sĂ„ ussel en person? Han er gammel karrieresosse og et skrĂŠmmende portrĂŠt af et helt degenereret parti, der nĂŠppe kommer i regering mere. Dets tid er forbi, som man ogsĂ„ ser i meningsmĂ„lingerne. Dan Eliassons öden och Ă€ventyr – a never ending story.


Six in ten migrants not entitled to asylum, says EU chief

Frans Timmermans says official data shows majority of refugees are economic migrants, as Slovakia declares Europe is ‘suicidal’

Six in 10 migrants arriving in Europe are economic migrants with no right to asylum, one of the EU’s most senior officials has disclosed. Frans Timmermans, the first vice president of the European Commission, said that the majority of those coming to the EU are not fleeing war or persecution.

“It’s about 60 per cent of all asylum seekers,” he said, citing internal figures held by Frontex, the EU border agency. “These are people that you can assume have no reason to apply for refugee status.”

“If it takes until late 2016 or 2017 for Europe to set up its planned border and coastguard force, the EU will have killed itself. We often stew in our own juices, tackling quotas which are nonsense and in the meantime several thousand migrants arrive in Europe every day,” he said. Six in ten migrants not entitled to asylum, says EU chief

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
hilde61
hilde61
5 years ago

Trodde toppen var nÄdd nÄr lÞfven sa at det alltid har vÊrt et problem med seksuell trakasering i Sverige, men dette er kanskje verre, mer kvalmende..hvor langt er egentlig svenske ledere villig til Ä gÄ?

Lenn
Lenn
5 years ago

Lidt off topic og sĂ„ alligevel ikk’: Her en anden pryglet kĂžter! – https://www.youtube.com/watch?v=N-VkdRbO0GY – sĂ„dan klarer man de uciviliserede barbarer fra sandbankerne! SĂ„danne hvide mĂŠnd kan vi li’!

Louis B Knockel
Louis B Knockel
5 years ago

Svensk politi viste sin chokerende mangel pÄ kompetence for 30 Är siden efter mordet pÄ hr. Palme. Det er ikke blevet bedre siden.

sussebassa
sussebassa
5 years ago

..mangel pĂ„ kompetance…
Eller kanskje motsatsen, duktiga pÄ Ä skjule sanningen.
Samme som nÄ.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Svenskere haler ind pĂ„ den danske debattone om flygtninge – desvĂŠrre bare lige omkring 20 – 30 Ă„r for sent ;-( http://www.b.dk/globalt/svenskere-haler-ind-paa-den-danske-debattone-om-flygtninge 26. januar 2016, 23:17 Danmark brugte fra begyndelsen af 2000’erne omkring 10 Ă„r pĂ„ at vĂŠnne sig til en virkelighed, hvor udfordringer med integration og kulturelle brudflader diskuteres hĂžjrĂžstet, rĂ„t og hĂ„rdt. Den udvikling har Sverige gennemgĂ„et pĂ„ et par mĂ„neder, skriver Kristeligt Dagblad. Som fĂžlge af de store samfundsudfordringer med at finde ressourcer til at hĂ„ndtere den store flygtningestrĂžm voksede kritikken af den Ă„bne asylpolitik i efterĂ„ret. Fra Ă„rets begyndelse indfĂžrte man id-kontrol med bred opbakning i… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  snaphanen

Ja, det tĂŠnkte jeg ogsĂ„ pĂ„, men dog interessant – ogsĂ„ at det
bliver bemĂŠrket her.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

EU-kommissĂŠr afslĂžrer: Her er sandheden om ‘flygtningene’ http://www.bt.dk/politik/eu-kommissaer-afsloerer-her-er-sandheden-om-flygtningene ons D. 27. jan 16 kl. 07:06 Uffe JĂžrgensen Odde Flertallet, der kommer til Europa, er Ăžkonomiske migranter, siger EU-kommissĂŠr. Mere end halvdelen af de mennesker, der kommer til Europa i den stĂžrste flygtninge- og migrationskrise i Ă„rtier, flygter ikke fra krig og isĂŠr nordafrikanere forlader deres hjemlande af Ăžkonomiske Ă„rsager. SĂ„dan lyder det fra toppen af EU-kommissionen, hvor den hollandske kommissĂŠr, Frans Timmermans, til den hollandske tv-station NOS siger, at flertallet af asylansĂžgerne kommer fra lande, som ikke giver dem ‘ret til asyl’: »Det er omkring 60. pct.,« siger Frans Timmermans,… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

MagelĂžst! – det er altsĂ„ nu Ă„benbart Ă„ndelig tortur at bliver “tvangsflyttet” til det “mĂžrke” Jylland, nĂ„r man er AFVIST asylsĂžger 😉 Afvist asylansĂžger raser over ‘udvisning’ til Jylland: Her er hendes 12 mod-krav [!!!] http://www.bt.dk/danmark/afvist-asylansoeger-raser-over-udvisning-til-jylland-her-er-hendes-12-mod-krav tir D. 26. jan 16 kl. 13:04 Peter Ølholm Hansson Warda Suleiman har fĂ„et afslag pĂ„ asyl i Danmark og skal tvangsforflyttes til et nedlagt fĂŠngsel i Ikast. Tirsdag protesterer hun sammen med medbeboere fra Udrejsecenter SjĂŠlsmark over ‘isolation og umenneskelig behandling af flygtninge’. »Vi mĂ„ ikke eje noget, vi mĂ„ ikke gĂ„ i skole, lave aktiviteter eller lave vores egen mad. Vi fĂ„r… Read more »

latmask
latmask
5 years ago

FrÄga Suleimaninnan vad hon anser att kuffarer (som hon Àr hos), Àr. Hur anser hon att kuffarer bör behandlas? JÀmför med vad Medina-koranen dikterar.
TÀnk vidare pÄ att nÀr en muslim talar om mÀnniskor, avser han bara muslimer, inte kuffarer.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Utroligt sĂ„ brand- og sprĂŠngfarligt alting lige pludseligt er blevet i Sverige de seneste Ă„r – Hvordan kan det mon vĂŠre? 😉 Eksplosion ved shoppingcenter i Stockholm: Politiet undersĂžger med bombehunde http://www.bt.dk/udland/eksplosion-ved-shoppingcenter-i-stockholm-politiet-undersoeger-med-bombehunde tir D. 26. jan 16 kl. 20:47 Jesper Christiansen Svensk politi og redningstjeneste rykkede tirsdag aften ud til en eksplosion i den svenske hovedstad Stockholm. PĂ„ nuvĂŠrende tidspunkt er der ingen meldinger om personskader. Det skriver svenske Aftonbladet. Eksplosionen fandt sted tĂŠt ved shoppingcenteret Mood i det centrale Stockholm omkring kl 18.30. »Vi modtog flere anmeldelser om en kraftig eksplosion og et lysglimt,« siger vagtchefen ved politet i… Read more »

GOvSx
GOvSx
5 years ago

KommunalrÄden i Mölndal uttrykker ogsÄ sympati med morderen:

– Det Ă€r trĂ„kigt och traumatiskt för alla, speciellt för familjen, men ocksĂ„ för arbetskamraterna naturligtvis. Sen kan jag inte lĂ„ta bli att lĂ„ta tanken gĂ„ till mannen som gjort dĂ„det, det Ă€r ocksĂ„ en mĂ€nniska bakom, sĂ€ger Marie Östh Karlsson, Mölndals stads kommunalrĂ„d,

http://www.friatider.se/kommunalr-det-efter-knivmordet-tanken-g-r-till-mannen-som-gjort-d-det

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Satire: HĂŠndelse sket i Sverige 😉 http://jyllands-posten.dk/bagsiden/RokokoPosten/ECE8376031/satire-haendelse-sket-i-sverige/ Noget skete i Sverige mandag aften, fortĂŠller svensk politi, som tilbageholder oplysninger om gerningssted, kĂžn, etnicitet og grundstofsammensĂŠtning for ikke at give anledning til krĂŠnkende generaliseringer. … Hvor den omtalte hĂŠndelse fandt sted, mener kriminalkommissĂŠren heller ikke er relevant for offentligheden. »Myndighederne har absolut intet Ăžnske om at hĂŠnge folk fra et specifikt omrĂ„de ud. Derfor kan vi kun oplyse, at hĂŠndelsen fandt sted et sted.« Sjögren bekrĂŠfter dog modstrĂŠbende, at det er foregĂ„et i Sverige, da RokokoPosten konfronterer ham med, at det er eneste land, hvor svensk politi har jurisdiktion. Hvorvidt hĂŠndelsen… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Satire: SnemĂŠnd anklaget for at fremme mandschauvinistisk hvidhedsnorm ROFLMAO 😉 http://jyllands-posten.dk/bagsiden/RokokoPosten/ECE8392629/satire-snemaend-anklaget-for-at-fremme-mandschauvinistisk-hvidhedsnorm/ RokokoPosten 26.01.2016 kl. 06:00 En nystiftet kĂžnspolitisk aktivistgruppe blĂŠser til kamp mod snemĂŠnd, hvis farve og kĂžn understĂžtter og legitimerer hvide mĂŠnds overherredĂžmme. Rokokoposten Rie Forstgaard og Jesper Bech lĂŠser begge europĂŠiske kvinde- og kĂžnsstudier pĂ„ Roskilde Universitet og har sammen grundlagt foreningen NetvĂŠrk for mangfoldige snepersoners fremme. Herigennem vil de sammen med ligesindede bekĂŠmpe en tendens, som ifĂžlge dem alt for lĂŠnge er blevet overset og banaliseret. Vil dekonstruere snemĂŠnd »Der synes at vĂŠre en nĂŠrmest universel konsensus om, at antropomorfe snefigurer skal vĂŠre hvide mĂŠnd. Den opfattelse… Read more »

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Tokigare o tokigare. Har svensken blivit helt galen. Mera synd om gÀrningsmannen Àn den mördade kan bara tolka det pÄ ett sÀtt. Kom hit och mörda och skyll det pÄ trauman svensken tolererar det i sitt vÀnstervridna sÀtt att se det. Tar det aldrig slut pÄ godheten acceptera mord.

invernes
invernes
5 years ago

Nesten skremmende Ä se den vakre filmen fra MalmÞ i 50 Ärene ? folk var sÄ lykkelige og glade, og alt var vakkert, det er som om demoner i fra helvete har kravlet opp til overflaten og overtatt byen/landet, man fÞler en uhygge med det hele.

https://youtu.be/UAXDRt3nvyE

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago
Reply to  invernes

Malmö Àr fortfarande en jÀttevacker stad förutom folket. Ser framför mig bilden nÀr en svensk gick med tvÄ hundar pÄ MöllevÄngen för tvÄ sen en fin sommardag. NÀr ett muslimskt par tittade pÄ svensken med hat i blicken.

achantus
achantus
5 years ago
Reply to  invernes

Akk ja, det var nok en lykkeligere tid pĂ„ mange mĂ„ter. En siste rest av “The Old World”. Hvem kunne vite den gang at man var pĂ„ vei inn i katastrofen? Men selvsagt hadde undergravningsarbeidet allerede den gang pĂ„gĂ„tt en god stund.