27
jan
Seneste opdatering: 27/1-16 kl. 2006
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Journalist og Cavlingprismodtager Jeppe Juhl lancerer inden l√¶nge konservativt net TV som det canadiske Rebel Media med blandt andre Ezra Levant.¬†Man kan h√łre syv minutter af h√łringen i EU Parlamentet forleden. Ved minut 2:00 an man h√łre flere √•rtiers st√łrste, apoplektiske raserianfald mod Danmark ved den belgiske¬†Louis Michel, som lykkes med at kaste et komisk sk√¶r over hele forsamlingen.

Iben Tranholm: “Kvinder taber p√• feminiserede m√¶nd”

Iben Thranholm er cand.theol., katolik, journalist. I Sverige kan Expressen i dag publicere artiklen SD kunde vara st√∂rst ‚Äď om kvinnorna v√•gat. Den viser interessant og opl√łftende, at der i grunden ikke er de store forskel p√• m√¶nds og kvinders modstand overfor “multikulturen”, der er bare det, at kvinder ikke bryder sig om at stemme p√• ringeagtede og af pressen smudskastede partier. De er tyranniseret af “den offentlige mening”, og vil med andre ord ikke forsvare sig selv og deres land med et enkelt kryds, fordi de er mere konfliktsky. N√•r det hele bliver meget v√¶rre, og det g√łr det jo, ¬†er der alts√• et ret stort kvindeligt v√¶lgerpotentiale til at modellere om p√• pladsene i Folketinget. Bare vent derinde.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
disqus_1zmadoZq4O
disqus_1zmadoZq4O
4 years ago

Vestlige m√¶nd er nogle sm√• m√łgfisser! Bl√łdgjorte af kontorarbejde og dekadent h√łjborgerlig menneskerettighedsideologi. Ikke underligt at de indstormende mandlige tredjeverdensmasser tager for sig af retterne, der er reelt frit slag. Den her med at man hellere “vil ofre en hjernevasket kvindelig zombie, som har raset mod os” stinker af ussel kvindefrygt og fej trynethed. Hallo Kaptajn K√łdsovs!!! Det er VORES kvinder!!! Ligeledes den her snak om “hvor er feministerne henne??”. De er sgu da hjemme under sengen, mens de skider i trusserne over de langsk√¶ggede teokrater, som har t√¶nkt sig at banke en kampesten igennem kraniet p√• dem, hvis bare… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Det kan der s√• godt v√¶re to meninger om. Vi skal selvf√łlgelig forsvarer vores kvinder men, nu var der jo lige et par generationer, som syntes m√¶ndene skulle opdrages lidt anderledes. Og resultatet ser vi jo med al √łnskelig tydelighed. Udover at debatterer kvotesystemer for kvindelige erhvervsleder og tvungen barsel for m√¶nd, hagler vi ogs√• politiets brug af magt ned – eller hjemvendte krigsveteraner som evt. har overset et brud p√• noget ligestilling – i Afghanistan. Jeg synes bare man skal ha’ med, at et feminiseret samfund nok ikke er groet i alpha-hannernes have. Men s√•dan skulle det v√¶re og… Read more »

Olav √ėdegaard
Olav √ėdegaard
4 years ago

S√• er vi ogs√• en god stund oppdratt til √• legge vekk boksehanskene under v√•re mellomv√¶render, og overlate konflikt som ikke l√łses gjennom samtale, til staten med sitt monopol p√• l√łsning. Vi er alts√• ute av trening for h√•ndgemeng.
Hvilket forteller en god del om v√•re politikere, som s√• slipper en vesentlig majoritet med menn mellom 18 og 35, fra helt omvendte kulturer, der man l√łser konflikt og tar seg frem med vold, inn i v√•re samfunn. Uten at der er naturlig plass til dem, eller behov.
Var det noen som sa verden gikk fremover..

achantus
achantus
4 years ago

Og h√•ndgemeng blir det. Br√•ket i K√łln var bare starten, en liten sondering for √• teste oss. Tenk deg n√•r hundrevis eller tusenvis av unge, sinte muslimske menn, bev√¶pnet med kniver og jernstenger begynner √• tr√•le gatene i alle europeiske byer. Tenk deg n√•r ingen steder lenger f√łles sikre, ikke engang ditt eget hjem, ikke trikken, ikke kj√łpesenteret, ikke arbeidplassen, ikke skoler eller barnehager. Tenk deg n√•r politivesen og brannvesen begynner √• kollapse under p√•kjenningene av kontinuerlige oppt√łyer, branner og √łdeleggelser, med politimenn (eller er det mest kvinner n√•?) som slutter i jobbene fordi de ikke orker mer (slik som… Read more »

Bj√łrn
Bj√łrn
4 years ago
Reply to  achantus

Skulle opl√łsningen komme, skal jeg nok g√łre mit. Men lige nu, hvor statan fortsat bek√¶mper hvid racisme, er det klogeste at g√łre som Danerv√¶rn: Stille med nogle store m√¶nd, hvor de ved politiet i k k e vil komme, men perkere ude p√• “sjov”, og s√• p√•kalde sig retten til n√łdv√¶rge, hvis de laver pis. Se den slags tager m√¶glet fra systemlingene (klippet):

https://www.youtube.com/watch?v=Y_BkGbu-jiM

St√łt borgerv√¶rnene !

Bj√łrn
Bj√łrn
4 years ago

Det her kommer til at koste nogle af vore. I nogle kampe vil tab v√¶re uundg√•elige, s√• m√• man v√¶lge…

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Fatter egentlig ikke at Danmark er med i EU med “spesielle avtaler”, men dog.
Norge b√łr ogs√• g√• ut av Schengen…
EU har kollapset…pga flyktningetrixet…det har utviklet seg til en katastrofe.
Nei, det beste er √• bestemme i eget land…
EU er full av “lyxprostituerte…til salgs for h√łystbydende”…med null troverdighet.

Bj√łrn
Bj√łrn
4 years ago

Hun har ogs√• sin dagligdag i K√łbenhavn. Den sort-hvide nedg√łring af den europ√¶iske mandinde, tror jeg, er rammende i hendes storstad, men jeg kender ogs√• enkelte k√łbenhavnere, som ikke er veldresserede og forkvindskede. Hun overser et problem mere, at det ikke er let at yde modv√¶rge – n√łdv√¶rge -, for kr√¶mmejustitsen s√¶tter gerne hvide racister bag gitre, for rituelt at bevise velf√¶rdsregimets godhed. Hun kender heller ikke til kampen, for vist er perkere elendige til at sl√•s, men hvis de er flere end en selv, skal man holde sig fra dem, for ellers f√•r man t√¶sk – og de er… Read more »

River
River
4 years ago

Overskrifte skal vis v√¶re: Kritik af idiotisk …

mjolly
mjolly
4 years ago

Heldigvis har vi NATO til å redde oss
https://twitter.com/jensstoltenberg/status/690848142145765376