28
jan
Seneste opdatering: 28/1-16 kl. 2118
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Stemmerne lyder som den israelske humorgruppe, der er kendt på You Tube, og hvis navn jeg lige har glemt. Den er oprindeligt fra kanalen Uncuck the Right, hvor der er flere.

15 år?

Jeg kørte den somaliske morder Youssaf Khaliif Nuur fra Mølndal igennnem søgemaskinen How Old. Jeg dobbelttjekkede den ved at køre et fotografi af mig selv igennem fra da jeg var 36, og den ramte plet. Nu må man jo spørge sig, når han bliver dømt, om han bliver det som en mindreårig. Gør han det, kan han nøjes med “sluten ugdomsvård”. Han var sandsynligvis allerede en grov forbryder i Somalia, og havde god grund til at flygte fra landet..

Indspilning i fuld skærm 28-01-2016 181723

Den svenske presse bekæftiger sig ikke med, om 15 år er hans rigtige alder, men i den fri verdens presse, gøres der tykt grin med svenskerne. First picture of ’15-year-old’ Somali asylum seeker who ‘stabbed to death’ Swedish social worker as he appears in court charged with her murder. Udenfor de svenske løgnemedier er der også kun hån tilovers forbilledet: “Barnet Kaliif saknar sin nalle.”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14
Deltag i debatten...

avatar
5 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
lene vasegaardEn herlig satire over “flytninge” | Hodjanernes Blogallan guldbergRNENiels Henriksen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
lene vasegaard
Guest
lene vasegaard

Kan han ikke udvises permanent efter straf?

trackback

[…] Taget herfra […]

allan guldberg
Guest
allan guldberg

Den israelske humorgruppe, som du ontaler, hedder Latma.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

comment image

Felix
Guest
Felix

Sverige – et meget sykt sykt land, der ca 80 % av folket lider av stockholms-syndromet. Synd at vi er naboer til dette selvdestruktive landet.

Lenn
Guest
Lenn

Godt sagt, Felix! Og synd, at vi har en bro over til de skøre, stupide svenskere! De skulle hænge det svin! Intet mindre, for der burde statueres eksempler, og hvorfor skal han bruge af jordens oxygen? Han er et skadedyr. Vi kan ikke blive ved med at bruge retssale til den slags afskum, og tid og skattekroner. Det er virkeligt sygt, at europæerne slet ikke forstår, hvad islam er for en pervers størrelse.

Lawrence
Guest
Lawrence

En somalier dræber en libaneser. At hænge ham er ikke vores tunge ansvar heller. En flybillet er den rette løsning. At henrette folk er en omkostningsfuld affære, som kun bør påtages når det kommer til ens egne misdædere. Hvad alle ikke-europæiske folkeslag begår af uretmæssigheder mod hinanden bør være deres opgave at bringe i orden. Hjemsend alle, eller gå under. Der er ikke nok Naser Khadere til at det gør det værd at udvande og bringe sit folks overlevelse over styr. Desuden har de brug for at deres Naser khadere bliver hjemme og hjælper dem med at udvikle deres samfund… Read more »

Lawrence
Guest
Lawrence

Igen, en Syrier vil bruge vores unge danske drenges liv på at redde hans etniske brødres kastanjer ud af ilden. Lige meget hvor hyggelig og gemytlig han er slår det mig som ekstremt usympatisk at ville bruge et fremmed folks børn på den måde. Det er etnisk lobbyisme, og selv om jeg sagtens kan forstå at han er knyttet til sit folk fortsat, eksemplificerer det hvorfor vi ikke er tjent med at modtage selv deres bedste individer ind i vores midte. Han ser os stadig ikke som et folk, selvom han ser sit eget folk som et folk. Os ser… Read more »

Marit
Guest

Khader kan selv reise ned til sitt folk og “stoppe krigen i Syrien”.

Marit
Guest

Svenskene lider av massepsykose. Tragisk.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Guest

Psykosen kan ta sig lite olika uttryck. Här är ett exempel som numera är en klassiker i Sverige.

https://www.youtube.com/watch?v=Ohif5X3J7D0

Marit
Guest

Psykotisk hysteria.

RNE
Guest
RNE

Det gäller i första hand etablissemangspolitiker och mediafolk. Vi andra tittar förundrat på.