12
feb
Seneste opdatering: 12/2-16 kl. 1802
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hele seminaret er her.

“Mein Jihad” – tysk regeringspropaganda

Vor tids “Mein Kampf”

The Federal political education agency which inherited Nazi-era Joseph Goebbels’s state propaganda machine has released a new video encouraging young Muslim women in Germany to pursue jihad.

Entitled ‘Mein Jihad’, the video opens by translating jihad into German, calling it ‘Anstrengung’, or ‘Kampf’ — literally Mein Kampf, or ‘my struggle‘ — and works to put a positive spin on the global phenomenon of jihad. WATCH – ‘Mein Jihad’: German Govt’s Propaganda Unit Funds Pro-Jihad Infomercial

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Svensson
5 years ago

HjĂ€rntvĂ€tten i Tyskland har lyckats över förvĂ€ntan, hĂ€r Ă€r en ung vĂ€nstertjej som har vĂ„ldtagits av “nybyggare” och som ursĂ€ktar sig hos dem:

https://www.netzplanet.net/vergewaltigte-linke-jungpolitikerin-entschuldigt-sich-bei-fluechtlingen/

Balder
5 years ago

Douglas Murray sĂ€ger klart och tydligt pĂ„ slutet att det inte finns nĂ„gon lösning pĂ„ problemet med massinvandringen frĂ„n frĂ€mst MENA lĂ€nder för dem som redan finns hĂ€r… Men dĂ„ har han lĂ„st sina möjligheter och bakbundit sig sjĂ€lv. Det finns en enkel samt effektiv lösningen som mycket troligen kommer att tillĂ€mpas och det Ă€r massrepatriering. Detta om vi i vĂ€st skall överleva i lĂ€ngden! Det Ă€r den enda vettiga lösningen om vi vill undvika inbördeskrig och massiv blodspillan i vĂ„r nĂ€rhet…

Hestehandleren
Hestehandleren
5 years ago

Mein Jihad…. Der tabte jeg lige kĂŠben… Meeeen, pĂ„ den anden side er det ikke vĂŠrre end Rushis Roulette pĂ„ 24syv, nĂ„r der er fĂŠtter/kusine fest i ĂŠteren…
Det er morsomt, nĂ„r nu islam bygger pĂ„ sĂ„ fine, filosofiske og menneskelige sameksistens forudsĂŠtninger; hvorfor helvede er alle muslimske lande sĂ„dan nogle lortehuller pĂ„ denne jord…? Helt ĂŠrlig… Er det ikke lidt sent med denne “sukkerglasur” pĂ„ lorten… ?

Lawrence
Lawrence
5 years ago
Reply to  Hestehandleren

Apropos glasur pĂ„ lorten, hvad sĂ„ med lort pĂ„ flaget? Den tyske regerings uheldige allegori for den brune flodbĂžlge som er ved at vaske de andre farver af det tyske flag og territorie. De er ikke rykket en millimeter siden 1945, der er bare blevet rykket fortegn for hvem der er de ĂžnskvĂŠrdige: fĂžr 1945 – tyskerne. Efter 1945 – ikke-tyskere. Her en meget god analyse af deres skiden pĂ„ eget flag:

http://alternative-right.blogspot.com/2016/02/germanys-teleological-flag-of.html
comment image

alexx3211
alexx3211
5 years ago
Reply to  Lawrence

Det interessante ved sĂ„dan en plakat er vel ogsĂ„, at den jo er lavet til et publikum. Man ved hvem man taler til, ellers ville man ikke gĂžre det sĂ„ Ă„benlyst. AltsĂ„: det er en mĂ„de at tale til folk pĂ„, som i hvertfald ikke ville gĂ„ i Danmark pĂ„ samme mĂ„de. Der er tale om en helt utilslĂžret foragt for sin befolkning ved at stille tingene op sĂ„dan, som det gĂžres pĂ„ plakaten. En slags viderefĂžrelse af den agitation for skam og selvhad, der foregĂ„r i det tyske skolesystem, for at retfĂŠrdiggĂžre endnu et fuldkommen ekstremt eksperiment. Her er… Read more »

Anna Svensson
5 years ago

Jamen, vad fint det Àr med Jihad, hoppas vi kan fÄ mer av det.
Att de inte skÀms att producera en propagandavideo som denna med skattepengar.

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago

Se ogsÄ det efterfÞlgende klip.

Linket er til samme klip som det, du har postet.