16
feb
Seneste opdatering: 16/2-16 kl. 2038
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der tales om risikoen for, at nogen vil myrde ham. Han har et afslappet forhold til det, som aftvinger den dybeste respekt, og som han ogs√• forklarede da Kim M√łller og jeg interviewede ham for en m√•ned siden. Til geng√¶ld burde den engelske stat g√łre alt for at holde ham i live. Holland holder f.eks. n√¶ppe liv i Wilders, fordi de elsker ham, men fordi landet en gang har st√•et op vippet p√• kanten af alvorlige, omfattende uroligheder, nemlig da Theo van Gogh blev myrdet. Samme r√¶sonnement ligger bag Lars Viks, tror jeg. Har England virkelig r√•d til at f√• Robinson myrdet? Han kunne v√¶re dr√¶bt ved overfaldet i forg√•rs. Fra¬†januar i √•r Tommy Robinson in Copenhagen og interview: N√•r f√łrst de forst√•r, at du ikke har t√¶nkt dig at l√łbe‚Ķ

Ranstorp: Rettssamfunnet og tryggheten truet

Af Hans Rustad

Den ellers så sindige svenske terrorforskeren Magnus Ranstorp bruker sterke ord for å beskrive situasjonen i de innvandrertunge bydelene. Politiet har slått alarm og Ranstorp backer dem. Noe er ved å gå alvorlig galt i Sverige. Ranstorp forsker på terror og radikalisering ved det svenske forsvarsakademi.

‚ÄĚI de v√¶rste omr√•der har ekstremister overtaget, mens svenskerne apatiske ser til. Hele retsf√łlelsen og trygheden er truet af, at politiet er ved at bukke under, og det ser kun ud til at blive v√¶rre,‚ÄĚ siger han.

‚ÄĚPolitiets situation er et symptom p√• et st√łrre samfundsproblem, hvor kl√łfterne er blevet enorme, men det betyder ikke, at der bliver reageret. De almindelige svenskere sidder i centrum af storbyerne og n√¶gter at se, hvad der sker, for i deres verdensbillede er der ingen problemer,‚ÄĚ siger han.

Magnus Ranstorp sammenligner holdningen til politiets problemer med holdningen til indvandring og asyl. Han peger p√•, at det f√łrst var, da Sverige i efter√•ret dagligt modtog over 2000 asylans√łgere, at politikerne lukkede gr√¶nserne.

‚ÄĚAdvarselssignaler r√¶kker ikke, og der skal ske et totalt kollaps hos politiet, f√łr det √¶ndrer noget. Vi st√•r i en katastrofal situation med voksende kl√łfter mellem indvandrerne i forst√¶derne og resten af samfundet. Det skaber h√łjreekstremisme og islamisk radikalisering,‚ÄĚ vurderer han.

Tausheten splitter

Paulina Neudin, som skriver for Göteborg-Posten og Svenska Dagbladet, sier Sverige er en splittet nasjon. Det som splitter er tausheten. Noen vil ikke snakke om problemene, andre ser dem, men har få muligheter til å ytre seg. Det er usvensk at politiet sier fra.

‚ÄĚDet er nyt, at politiet advarer √•bent om situationen, og det udtrykker en total desperation for den farlige udvikling i de radikale forst√¶der, hvor man skal have skudsikker vest p√• for at hj√¶lpe syge mennesker. Det er alvorligt, men tavsheden splitter Sverige ad, skaber ekstremisme og dystre udsigter for fremtiden,‚ÄĚ siger Paulina Neuding.¬†Retssystemet i Sverige er ved at bryde sammen

Se også Polis: Rättssystemet hotas av kollaps

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
invernes
invernes
5 years ago

√ėst Europa v√•kner opp, folk der er ikke rammet av den kollektive sinnssykdom som har rammet folk i Vest Europa, man √łyner et h√•p.

Slovakiens premi√§rminister Robert Fico liknar EU:s asylpolitik med ett “rituellt sj√§lvmord”.

√Ėstliga EU-l√§nder i allians mot Merkels √∂ppna gr√§nser

http://www.friatider.se/stliga
…….

Marit
5 years ago

Det er totalt uforståelig at ikke Tommy Robinon har body guard.

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Flaut √• h√łre Danmarks justisminister…uttaler seg som en kunnskapsl√łs usikker unge…
Hvis dette er standaren p√• resten av regjeringen,…hj√¶lpe og tr√łste for Danskene, ikke noe bedre enn den Svenske.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
5 years ago
Reply to  sussebassa

Han sagde, at nu var der kommet en ny shiriff in town. Men det var bare kommet en lille Pind.