18
feb
Seneste opdatering: 19/2-16 kl. 0922
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den passer vel her, ovenpÄ endnu et svensk, muslimsk mord pÄ en homoseksuel. Foto: LGBT against islamophobia.

“Ve er mina medsystrar”

Matriarkatet Sverige er i et pĂ„gĂ„ende samfundskollaps, der har gjort en feberredning nĂždvendig. Det skyldes ikke mindst den statsfeministiske ideologi, der er gĂ„et helt over styr. Per Ahlmark skrev VĂ€nstern och tyranniet – Det galna kvartsseklet om svenske politikeres og intellektuelles flirt med kommunistiske diktaturer i sidste generation.

Direkte efterfĂžlgende kom endnu et “galent kvarsekel”, deres flirt med islam og den fremskredne befolkningsudskiftning. Ingen ved, om landet vil overleve endnu et 25-Ă„rigt fantasteri, jeg hĂŠlder efterhĂ„nden nok til, at det ikke vil. Der er meget Sverige tilbage at underminere, men det kan ske inden dette Ă„rhundredes udgang.

Inden alt for lÊnge vil Sverige have et stort, muslimsk parti, og sÄ begynder den formelle magttransition, begyndelsen til enden for svensk demokrati. Ligesom der inden Murens fald ikke var nogen erkendelse af at have taget fejl under den kolde krig, er der i dag heller ingen erkendelse af at have stukket hovedet i lÞvens gab med islam. Maj Grefve lÊser sine medsÞstre lektien. Ve jer! og navnlig, Ve jeres sÞnner og dÞtre!

Kvinnorna följer sin natur, men det omhÀndertagande som kvinnan begÄvats med för de egna barnens överlevnad riktas nu nÀstintill uteslutande mot att ta hand om varenda vÀrldsmedborgare som gör ansprÄk pÄ hennes omsorger. Och detta pÄ de egna barnens bekostnad.

I instans efter instans i samhÀllet beskÄdar vi nu hur kvinnliga problemlösningsmetoder, normer, prioriteringar och vÀrderingar, Àven förfÀktade av vÄr tids politiskt korrekta avmaskuliniserade mÀn, har flyttat fram sina positioner och lett till begynnande anarki. VÄrt samhÀlle kanar utför ruinens brant. Lösningen pÄ den kollaps vi med skÀlvande bröst iakttar och upplever, mina damer och herrar, springer ur en egenskap som tillskrivs mÀn genom deras förmÄga att kunna lyfta blicken frÄn enskilda mÀnniskoöden och se till flertalets bÀsta.

Ve er mina medsystrar som fÄtt vÄra mÀn att skÀmmas och som aningslöst lÄtit er kvoteras in i deras stÀlle. Ve er mina medsystrar som med missriktad och oegennyttig moderlighet offrar era egna barns framtid i era politiska gÀrningar. Ve er mina medsystrar som i ert journalistiska arbete lagt ut lögnens snaror och omöjliggjort klarsyn med snyftreportagens förgiftade smog. Ve er mina medsystrar som tagit heder och Àra av vÄrt lands uppvÀxande pojkar genom att skuldbelÀgga dem för att inte vara nog mycket flickor. Det Àr nÀmligen i deras kuvade och osÀkra hÀnder som vÄr framtid nu ligger. Maj Grefve pÄ Avpixlat

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
niklasr
niklasr
5 years ago

Skulle förslÄ att de genomför den demonstrationen, utan polisbeskydd, i Bryssel, i Montrebeek (eller vad gettot nu heter) och se vad muslimerna faktiskt tycker om dem.

Tomas
Tomas
5 years ago

“LGBT against islamophobia”??? Ett gĂ€ng patetiska godhetswannabes som ger Stockholmssyndromet ett nytt frĂ€scht ansikte.

Lillemor
Lillemor
5 years ago
Reply to  Tomas
Svend Andersen
5 years ago

Queer Jihad ?!

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Homosexuality is Racism and Islamophobia..!

Coyote
Coyote
5 years ago

What is very odd is that if you go to Magreb (North Africa) and show that you are gay lot’s of young men will come and they all want to fuck you. Afterwards they will rob you. I know this from own experience and from what friends and others have told me.

niklasr
niklasr
5 years ago
Reply to  Coyote

You’re not gay if you fuck another guy. You’re only gay if get fucked by another guy.
The sense morale of the story is, muslims will fuck anything with a hole and still consider themselves to be men.

hilde61
hilde61
5 years ago
Reply to  Coyote

The next prophet is said born from a man….(sic)

Bastardo
Bastardo
5 years ago

Pat Condell for pope !

Lillemor
Lillemor
5 years ago
Reply to  Bastardo

Yes. More religious leaders is what we need… 😛

invernes
invernes
5 years ago

Pat Condell Englands neste statsminister ! han minner utrolig mye pÄ Winston Churchill , klok jordnÊr oppegÄende, slike som han trengs i europeisk politikk.

Lillemor
Lillemor
5 years ago
Reply to  invernes

ForhĂ„pentlig mindre alkoholisert enn Churchill…

latmask
latmask
5 years ago
Reply to  Lillemor

Churchill drack och rökte cigarrer. ÄndĂ„ blev han över 90 Ă„r.

Lillemor
Lillemor
5 years ago
Reply to  latmask

Alderdom er dessverre ikke ensbetydende med visdom.

Men bra for ham:)

Lillemor
Lillemor
5 years ago
Reply to  latmask

Anbefaler deg Ă„ lete opp David Irving – ChurchillÂŽs War pĂ„ youtube hvis du har tid en dag.