19
feb
Seneste opdatering: 20/2-16 kl. 2103
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den store syriske digter Adonis, der har vĂŠret nĂŠvnt i forbindelse med Nobelprisen, fik Remarque-prisen i OsnabrĂŒck, og sagde i den forbindelse i et interview til Die Welt: “Ein moderner Islam ist nicht möglich”. Jeg har berĂžrt ham i »Min far, Adonis« i 2011 og i Adonis: Progress Impossible in the Arab World i 2014.

Being raised a Muslim himself and having one of the greatest understandings of the language of the Quran, Adonis said: “You can not reform a religion. If they are reformed, [the original meaning] is separated from it. Therefore, modern Muslims and a modern Islam is already impossible. If there is no separation between religion and state, there will be no democracy especially without equality for women. Then we will keep a theocratic system. So it will end.”

Laying down a heavy critique of the Islamic world, he added: “Arabs have no more creative force. Islam does not contribute to intellectual life, it suggests no discussion. It is no longer thought. It produces no thinking, no art, no science, no vision that could change the world. This repetition is the sign of its end. The Arabs will continue to exist, but they will not make the world better.” ‘Islam Can’t Be Modernised’ Says World’s ‘Greatest Arabic Poet’


18 mord och 2 mordförsök i Sverige under jan 2016

Den officielle statistik siger, at der indtrĂŠffer ca. 90 mord om Ă„ret i Sverige. Enhver der fĂžlger med i svenske medier hver dag kan se, at der sker et mord hver dag mere eller mindre. Nogle gange fra 2 eller 3, og nogle gange ingen. AltsĂ„ mindst det dobbelte af, hvad BRÅ pĂ„stĂ„r. 180-200 mord, fem til syv gange sĂ„ mange som i Danmark (!)

I 2015 statistikken havde BRÅ 317 “fuldbyrdede mord og drab”, men i den endelige statistik kommer de sĂ„ frem til, at de 217 skal vĂŠre fejltagelser, selvmord, ulykker osv. Forekommer lidet sandsynligt, synes jeg. Jeg har skrevet om det flere gange, seneste den 22 januar i Ă„r. Nu skriver ogsĂ„ den pensionerede SVT journalist Elisabeth Höglund om misforholdet mellem statistikken og virkeligheden:

NĂ€r landets kriminologer uttalar sig talar de stĂ€ndigt om att det “bara” begĂ„s cirka 100 mord om Ă„ret i Sverige, ibland till och med fĂ€rre och att det dödliga vĂ„ldet inte ökar. Jag har alltid tyckt att den siffran har varit för lĂ„g, i synnerhet om man jĂ€mför den med polisens Ă„rliga statistik över anmĂ€lda mord och drĂ„p, d v s dödligt vĂ„ld, dĂ€r siffrorna ibland kan vara de tredubbla.

Bristen pÄ tillförlitlig statistik över det dödliga vÄldet i Sverige har de senaste Ären retat mig sÄ till den grad att jag nu har bestÀmt mig för att föra egen statistik över det dödliga vÄldet. De uppgifter jag kommer att redovisa Àr hÀmtade frÄn medias rapportering av mord och drÄp. Jag har sorterat bort sÄdana fall dÀr det varit tveksamt om det verkligen har rört sig om mord. Jag började föra statistiken den 1 januari i Är och publicerar idag hÀr pÄ min blogg siffrorna över det dödliga vÄldet i Sverige under januari mÄnad 2016. Sedan kommer jag att fortsÀtta med februari, mars, april etc. för att till slut summera uppgifterna över det dödliga vÄldet för helÄret 2016. 18 mord och 2 mordförsök i Sverige under januari 2016

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] fait accompli og en skĂŠbne, de ikke lĂŠngere har kontrol med. Sveriges mere og mere dramatiske (og blodige) nutidshistorie skrives ikke i litteraturen og ikke i main-stream pressen. Den skrives pĂ„ blogs, […]

torstein
torstein
5 years ago

Islam er en dÞdskult. Allahs tilbedere har dyrket drap og tortur pÄ sine motstandere siden 600-tallet.
De europeiske Marxist-Leninistene i 68-generasjonen har invitert denne islamske drapsmaskinen til Europa under dekke av “europeisk humanisme og menneskerettigheter” for Ă„ utrydde den siste rest av det kapitalistiske borgerskapet for sĂ„ Ă„ vinne verdensherredĂžmmet for sosialismen. Intet mer, intet mindre.

SkÄning
SkÄning
5 years ago

Du minns sĂ€kert nĂ€r vi försökte föra medborgarstatistik pĂ„ detta pĂ„ Exilen. Det var nog 2007-2008. Enbart de fall som rapporterades i nĂ„gra medier, hamnade pĂ„ ca 135. Kanske var 20-25 av dessa tveksamma mord/drĂ„p, men hur mĂ„nga rapporterades inte alls, ens i lokalpressen? Hur mĂ„nga “balkongflickor” var underrapporterade, för att nĂ€mna ett exempel?

Lenn
Lenn
5 years ago

SelvfĂžlgelig kan islam ikke reformeres. Den diskussion kĂžrte ogsĂ„ herinde sidste Ă„r, eller forrige, sĂ„vidt jeg husker. Det er en okkult stĂžrrelse, og det fatter folk, isĂŠr politikere (hvis man kan kalde dem ‘folk’) ikke. Han siger meget sandt: “The Arabs will continue to exist, but they will not make the world better.” Nej, de vil bestemt ikke gĂžre verden til et bedre sted, og det har de aldrig gjort! Hvor der er arabere (oftest muslimer), er der intellektuelt armod, miserabilitet – og dĂžd. Det er deres tro fĂžlgesvende. En dag vil europĂŠerne angre, at de lukkede dette ‘vildĂŠsel blandt… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago
Reply to  Lenn

1970’erne det dengang kristne, velstĂ„ende Europa… Hvor kristent det er at lade en stadig eskalerende invasion af destruktiv samfundsundergravende ikke kristne begynde og hvor velstĂ„ende det er nĂ„r relativt liden pĂ„virken kan fĂ„ sĂ„ stort omfang som begivenhederne viste var muligt, ved jeg ikke. Økonomien var i 1970’erne og siden drevet af faktorer der ikke udbredt er sikrende samfunds modstandsdygtighed over for at kriser opstĂ„r, og tilsyneladende objektivt anskuet oplagte lĂžsninger for minimering af risici udelades. ØstĂžkonomi, lange skridt frem og al det sĂžgtes styret med de bagdele der var deri, mens den vestlige Ăžkonomi strukturelt var, og er, styret… Read more »

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Peter Buch

Jeg mener ikke, det er muligt blot at opstille Europas hundredĂ„rige velstand og fremgang ud fra Ăžkonomiske betragtninger alene. Faktum er, at de afgudsdyrkende samfund ikke har oplevet samme fremgang og velstand, ligesom de overhovedet ikke har bidraget til innovation og nytĂŠnkning, som de kristne lande. Man kan blot se pĂ„ aboriginerne i Australien, stammefolk i Afrika, Sydamerika og MellemĂžsten, som levede som hulemĂŠnd/menneskeofrere/beduiner, indtil den hvide (kristne) mand ankom. Saudi og de Ăžvrige ĂžrkenrĂžverstater i MellemĂžsten oplevede at gĂ„ fra fĂ„rehyrdestadiet til oliesheik-stadiet nĂŠrmest fra den ene dag til den anden, da de fandt olie. Bortset fra det, sĂ„… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Racistisk tunnelbane 😉

https://www.youtube.com/watch?v=LkfDbR7TBNw

Lazze
Lazze
5 years ago

Al ĂŠre til Elisabeth Höglund, for jeg er sikker pĂ„ at hun har helt ret og vil kunne dokumentere at “noget ikke stemmer”. Det som irriterer mig er, at diverse “kĂ€ndisser” fĂžrst springer ud af skabet efter de har forladt det sikre og komfortable rum, eller er blevet smidt ud af det gode selskab. Det gĂŠlder ikke bare i Sverige, men nok i hele den vestlige verden. I Danmark har vi senest set Ingolf Gabold erkende sit egentlige og personlige politiske formĂ„l med sin ansĂŠttelse i DR. Jeg har aldrig forstĂ„et, at mennesker har kunnet stĂ„ op om morgenen, tage… Read more »

É±Ă˜ŃĂ±Îčηg$Ê‡Ă°Ń ©ℹ
Reply to  Lazze

Helt otroligt att hon har ett öppet kommentarsfÀlt. Hon kanske rent av kommer över till oss pÄ den mörka sidan?

Oerdoeg
Oerdoeg
5 years ago

Lieksa, Finland: Somalier jÀmrar sig över kameraövervakning i simhall
https://www.flashback.org/t2688508

Menen, Belgien: Afghansk 16-Äring vÄldtog anstÀlld pÄ asylcentral
https://www.flashback.org/t2688697

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

SÀger som vÄran vÀnstervridna praktikant pÄ jobbet. Det har alltid varit sÄ sÀger hon nÀr hon Àr överbevisad med en mörk blick. Taffsandet har alltid varit i Sverige men naiva idioten fattar inte att vi Àr mer Àn dubbelt sÄ gamla som hon. Och har sett ett annat Sverige. Blir ett mörkt Är 2016 svensken har vaknat men vÄgar inte han Àr rÀdd för överheten.

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Klart kommunist/kulturmarxistene juger om dette ogsÄ, som dom juger om Alt som er negativt knyttet til
emigrantene som har oversvĂžmt Sverige..sĂ„ jag velkommer dom verkelige tallen…tack..
NĂ„ pĂ„stĂ„r samme gjenget at arbeidsledigheten ogsĂ„ har gĂ„tt ned, spes ifht unge emigranter…
SĂ„ det negative bl emigratene minskar, og det positive Ăžkar…kjĂžp det den som vil…men inte jag.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  snaphanen

Kvier, hmmm….
Av og til kan sanningen overmanne och lamme en helt, men alikevel skal sanningen fram…
Bare ved Ä lese ikkepkbloggar har en sÄ nogunlunde sanningen, og den overskrider iallef det
dom pk vil vi skal tro..langt Ăžver.
Vi snakker om Ă„ beholde Makta,… Alt er tillatt mener kulturmarxistene/pk/LĂžfven..