3
mar
Seneste opdatering: 3/3-16 kl. 1432
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The European Council president, Donald Tusk has warned economic migrants not to come to Europe, after holding talks on the refugee crisis with the Greek prime minister, Alexis Tsipras.

“I want to appeal to all potential illegal economic migrants, wherever you are from. Do not come to Europe. Do not believe the smugglers. Do not risk your lives and your money. It is all for nothing.” Tusk said at a press conference in Athens.

Sejren for indlysende, rationelle tanker ser ud til at nĂŠrme sig. Ord er dog billige, isĂŠr politikeres.

Sverige – en nation i fritt fall
Av Uffe G.

Allt fokus i arbetsmarknadspolitiken verkar ligga pÄ den akuta flyktingsituatíonen och att först och frÀmst nyanlÀnda skall fÄ jobb med hjÀlp av sÀnkta ingÄngslöner. Politikerna syns ovetande om eller vill inte se problemet med att nÀrmare 200.000 utlandsfödda har varit i landet i Äratal utan att fÄ jobb. Av dessa har nÀstan hÀlften varit i landet i 15 Är eller mer och fortfarande Àr beroende av försörjningsstöd. Vad skall hÀnda med alla dessa? Det bÀddar för en fortsatt tillÀxt av laglösa skuggsamhÀllen.

Och vem i hela friden tror att nÄgon skulle vilja anstÀlla en nyanlÀnd som inte kan sprÄket och inte gÄr att tala med och omöjligen kan förstÄ vilka instruktioner som gÀller för ett tÀnkt jobb? Det tyder ju pÄ att politikerfrÀlset lever i en aningslöshet och en brist pÄ realism och arbetslivserfarenhet som saknar motstycke.

Den hÀr stora gruppen lÄngtidsarbetslösa fylls pÄ med runt 75-80.000 nyanlÀnda som kommit 2015 och sannolikt fÄr PUT plus anhöriginvandring med kanske dubbelt sÄ mÄnga. HÀlften har ingen eller lÄg utbildning, en stor del Àr analfabeter med stora inlÀrningssvÄrigheter och kommer att krÀva enorma resurser och kostsamma utbildningsÄtgÀrder. Att tiotusentals i den kategorin nÄgonsin skulle bli anstÀllningsbara Àr en ren utopi -det handlar om personer som livslÄngt blir beroende av örsörjningsstöd.

För 2016 Àr prognosen för flyktingmottagning osÀker. Migrationsverkets bedömning ligger mellan 75.000 och 140.000 nyanlÀnda, av vilka runt hÀlften troligen fÄr uppehÄllstillstÄnd och kommer att fylle pÄ arbetslösheten ytterligare samt generera anhöriginvandring.

Man behöver inte vara nationalekonom för att förstÄ att situationen blir helt ohÄllbar och att antalet utlandsfödda med bidragsberoende sÀkerligen blir 400-500.000 under de nÀrmaste 2-3 Ären. Allt till följd av den förödande migrationsuppgörelsen mellan Alliansen och MP.

MittfÄrans journalister, som dominerar den mediala scenen, har varit livliga och okritiska pÄhejare av den svÀllande och ohanterliga mÄngkulturalismen och bÀr ett ansvar för att inte ha gjort sitt jobb som granskare av de stora pÄfrestningar, som vÀsentliga samhÀllsfunktioner utsÀtts för och pÄ mÄnga hÄll dignar under. I stÀllet har man Àgnat sig Ät att att frisera och förtiga fakta som Àr i strid mot det vedertagna förskönandet av verkligheten.

Det handlar inte bara om en ekonomisk katastrof utan ocksÄ om ett socialt och kulturellt sammanbrott, hur ett sammanhÄllet och tryggt land gÄr förlorat i segregation, laglöshet och komflikter mellan olika befolkningsgrupper, som allt vÄld pÄ asylboenden bara ger en föraning om.

Polisen offentliggjorde nyligen statistik, som visar att man under perioden 11 nov. 2015 till 31 jan. 2016 gjort inte mindre Àn 3.682 utryckningar för att ingripa i brÄk och vÄldsamheter pÄ landets asylboenden. Man har varit förtegen om orsaken till alla konflikter men det finns rapporter om att det till stor del handlar om hot och misshandel som muslimska asylsökande utsÀtter kristna för. Homosexualitet Àr strÀngt förbjudet i islam och Àven hbtq-personer Àr utsatta för hot och förföljelse. Det verkar vara helt i linje med att kristna i Mellanöstern Àr föremÄl för systematisk utrotning.

EU-kommisionen har ju ocksÄ nyligen antagit en resolution lÀgger fast att det handlar om folkmord. NÀr det gÀller synen pÄ den kaotiska situationem pÄ mÄnga asylanlÀggningar talas det i de kretsar, som inte vill se problemen, om att de asylsökande pÄ grund av lÄnga vÀntetider och ovisshet upplever en frustration som Àr att skylla pÄ det svenska samhÀllets tillkortakommanden i flyktinghanteringen. Det förefaller som en förklaring till och godtagbar ursÀkt för att demolera inredning pÄ boenden, kasta ut TV-apparater genom fönstret och puckla pÄ den stackars personalen, som har den otacksamma uppgiften att ta hand om och serva de boende pÄ anlÀggningen.

Till skaran av de nu nÀmnda grupperna kommer ocksÄ de tiotusentals som fÄtt avvisningsbeskut men vÀgrar lÀmna landet, vistas hÀr illegalt och ev. försörjer sig pÄ svartjobb. Följden blir en ökning av utanförskapsomrÄden och parallellsamhÀllen med hög kriminalitet, upplopp, gÀngvÄld, skolbrÀnder, bilbrÀnder, fortsatt skolhaveri, bostadskris, hedersvÄld, tvÄngsÀktenskap och allt fler no-go zoner utom rÀckhÄll för svensk lag och rÀttvisa.

Även om det Ă€r en klen tröst i ett lĂ€ge, dĂ„ ett sammanbrott av vĂ€sentliga samhĂ€llsfunktioner förefaller oundvikligt, fĂ„r man hoppas att dagens inkompetenta och helt oansvariga politiska elit, som vĂ€grat lyssna pĂ„ vanliga medborgare och varit oförmögen att uppfatta alla varningssignaler under ett Ă„rtionde om en katastrofal utveckling, gĂ„r till historien som den svenska vĂ€lfĂ€rdens dödgrĂ€vare.

Uffe G.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Rakt Àrligt
Rakt Àrligt
5 years ago
jasminum
jasminum
5 years ago

Donald Tusk ord tror jeg ikke pĂ„; Dette om noe er spill for galleriet. Hvorfor snur da ikke tysklands kansler Angela Merkel – (som et eksempel). For et SPILL.

Marie Vov
5 years ago

Komiske Tusk er pÄ mÊrkerne.

Anna Svensson
5 years ago

SĂ„ lĂ„ter dock inte “Mutti” Merkel, hon kan fortfarande inte fĂ„ för mĂ„nga hit.

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Politikernas vÄta dröm globaliseringen. Dom behöver inte kunna sprÄket för det handlar om att dom bygger upp samhÀllen i samhÀllet. Den svenska kulturen Àr övergiven av överheten det handlar bara om att konsumera höja konsumtionen för det hÄller ekonomin uppe. Billigare varor lÀgre löner med hjÀlp av invandringen. Men gÄr det hela ihop det kan nog bara en politiker förstÄ som Àr styrd av globalisterna. SnÀlla Norge, Danmark, Finland. HÄll er borta frÄn Sverige det Àr onda krafter som styr och övriga Norden ska gÄ samma utveckling som Sverige. SÄ bojkotta idiot landet Sverige.

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  invandrare1957

VĂ„r statsminister Ăžnsker Ă„ stĂ„ tysklands kansler bi. Hun har lovet henne Ă„ ta sin kvote av asylsĂžkerne, uten at folket har fĂ„tt uttalt seg. Men takket vĂ„re MSM, sĂ„ er ikke det nĂždvendig, fordi de fleste her i Norge er for at Norge tar inn mange. De reagerer ikke fĂžr de fĂ„r asylboende som naboer, da sitter de avbildet i msm med knĂŠrne opp under haka og er redde. AsylsĂžkernes oppfĂžrsel siger da litt inn. Kanskje noen av dem kjenner til svenske tilstander. Vi har seriĂžse alternativ medier … de titter kanskje innom der.

achantus
achantus
5 years ago

“…kristna i Mellanöstern Ă€r föremĂ„l för systematisk utrotning. EU-kommisionen har ju ocksĂ„ nyligen antagit en resolution lĂ€gger fast att det handlar om folkmord.” Men folkemordet foregĂ„r ikke bare pĂ„ kristne i midt-Ăžsten, det foregĂ„r ogsĂ„ pĂ„ oss her i vĂ„re egne land. fra whitegenocideproject.com: Why is it so important to get “diversity” into EVERY single White area? Why why why? The endgame of mass immigration is to make a world without majority White areas. If immigrants were allowed to pick their areas, they would all go to the cities and you would end up with non-White cities, but White rural… Read more »

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  achantus

Jeg holder pĂ„ at mĂ„let er destabilisering av Europa, som skritt pĂ„ veien til Ă„ degradere den europeiske befolknings betydning, slik at de blir et lett hĂ„ndterlig folkeferd for NWO og deres felttog mot ytterligere forskyve grensene Ăžstover for stadig Ă„ bli sterkere hva ressursutvinning og egen vinning angĂ„r. Globalisme riktig uttrykt (?) slik det i bunn og grunn skulle defineres. Jeg finner ingen grunn til godhetstolkning, bare karakteristikk pĂ„ sosiopati. Les: Steigan.no – i dag: Artikke om Hillary Clinton, hva som vil skje om hun blir president 2. ell. 3. mars.. Samme sted: Robert Kennedy jr. 3.3. (justisminister): Sannheten… Read more »

achantus
achantus
5 years ago
Reply to  jasminum

Ja, det kontantlĂžse samfunnet er en skikkelig skummel tanke, som vil gi bankvesen og stat total kontroll over oss. Har ogsĂ„ lagt merke til det tomme blikket til Frau Merkel – og Hillary. Sosiopatens sjellĂžse Ăžyne, som haiens.

olaves
olaves
5 years ago
Reply to  jasminum

J -du har sett for dypt i glasset nu?

olaves
olaves
5 years ago
Reply to  jasminum

Like fĂžr J-ordet taes i bruk av jasminum?

mjolly
mjolly
5 years ago

Israel omringet av 500 mill muslimer har ingen problemer med Ä hÄndheve grensene, Europa klarer ikke holde 1 mill ved grensen til Tyrkia unna.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  mjolly

Europa klarar det nok, men det vil inte EU..som snart/redan kollapset.

ramonafransson
ramonafransson
5 years ago

Det finns de som inte bara pratar om sammanbrott utan ocksĂ„ tillĂ€gger ordet inbördeskrig. Och det Ă€r nĂ€r hela Sveriges befolkning blir drabbade som detta kommer att hĂ€nda. Tiden, det kommer att ta, tills hela Sverige Ă€r överbefolkat med vĂ„ld, vĂ„ldtĂ€kter, hot, rĂ„n, misshandel Ă€r det ingen som vet, men de flesta Ă€r överens om att det inte ens handlar om tio Ă„r … SkrĂ€mmande …

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  ramonafransson

…inbĂžrdeskrig….Det har jeg gjort, och tror veien til det er enda nĂŠrare om man tittar pĂ„ ikkepk media, fĂ„r troverdig info derifrĂ„n.
PK media lallar jo videre med sina lĂžgner ifht Alt…NĂ„ gĂ„r Alt sĂ„ mycket betre…i et land som snart bryter i hop pga Ăžko imigrantene…nye 67 milliarder mĂ„ skjutes til migverket ilĂžpet av dette Ă„ret…sejer dom, verkeligheten er sikkert det dubla…sĂ„ Sverige lĂ„nar pengar igjen, och skattene stiger igjen…
Det finnes en grens, som jag tror redan er nÄdd.

Hestehandleren
Hestehandleren
5 years ago

O.T Det der gang pĂ„ gang undrer mig er, at hver Ă„rgang af indvandrere bliver friholdt pĂ„ langtidsomkostningerne. Fx: 2016-2020 estimerer regeringen, at indvandring/flygtninge koster 12MIA pr. Ă„r. I alt 48MIA i perioden.? Dvs Ă„rgang 2016 koster 12MIA i 2016… Men hvad koster de i Ă„rene 2017-2020..??? Burde regnestykket ikke vĂŠre: 2016 Ă„rgang (ankomne dette Ă„r) 12 MIA = 12 MIA i 2016 2017 Ă„rgang (ankomne dette Ă„r) 12 MIA + Ă„rgang 2016 12 MIA = 24 MIA i 2017 2018 Ă„rgang (ankomne dette Ă„r) 12 MIA + 2016 + 2017 Ă„rgang = 36 MIA i 2018 2019 Ă„rgang (ankomne… Read more »

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Hestehandleren

Riktige utgifter blir Aldrig opplyst, fordi det ville fÄ flere til Ä protestere/stemme pÄ partier
som ikke vil ha Ăžko emigrantene i landene…saldoen er vĂ„re gamle, sjuke/eldre/pleietrengende, uansett Danmark, Norge eller Sverige…der Pk styrer…og juger/trixer tall for befolkningen.
Det gjelder pÄ Alle omrÄder..trixing med tall/statistikker.

Marie Vov
5 years ago

Modtagelse af offentlige ydelser gÄr godt i spÊnd med sort arbejde. SÄledes opnÄr man desuden den maximale indtjening i verdens hÞjst beskattede samfund.
Bliv arbejdslÞs, med en eller anden grund, f.x. PSD eller andet og bliv fast modtager af offentlige ydelser. HÊng sÄ en seddel op i supermarkedets opslagstavle om udfÞrelse af havearbejde, rengÞring, bÞrne- eller hundepasning, malerarb. eller hvad ved jeg.
SĂ„ tjener du som en direktĂžr i et stĂžrre firma efter skat.