8
mar
Seneste opdatering: 8/3-16 kl. 0811
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“This Will End in Social Breakdown, Warfare, and Bloodshed”

CPAC  2016 – Conservative Political Action Conference, Washington.  Se ogsÄ Paul Weston.

“Vi Ă€r de sista svenskarna”

Forebyggelse kommer altid for sent.”Problemer erkendes fĂžrst, nĂ„r de ikke mere kan lĂžses,” siger Niccolo Machiavelli. Havde man ordnet nazi-Tyskland i 1935, da de oprustede mod Versailletraktaten, var det blevet en lille, grim lokalkrig med en halv mio dĂžde og ikke en verdenskatastrofe.

Begavede politikere og en modig presse kunne endnu have reddet Sverige i Är 2000. De var ikke for hÄnden, for nu at sige det mildt, sÄ nu vÄgner svenskerne op til et fait accompli og en skÊbne, de ikke lÊngere har kontrol med. Det er femten Är siden, jeg forudsÄ at Sverige ville ende med en maksimal indvandrerbefolkning og en maksimal modstand imod den. Det er nu ved at vÊre et faktum. Sverige er modent til rigtige konflikter. Sveriges naboer bÞr beskytte sig i tide.

Sveriges mere og mere dramatiske (og blodige) nutidshistorie skrives ikke i litteraturen og ikke i main-stream pressen, der systematisk har gjort sig selv irrelevant gennem mange Är. Den skrives pÄ blogs, debatfora og Facebook af befolkningen selv. Nogle pluk fra En vÀgran att tro:

De flesta kĂ€nner i ryggmĂ€rgen att det Ă€r nĂ„got ohyggligt som vĂ€ntar. Allt de kan, tror de, Ă€r att blunda och vĂ€nta pĂ„ ett förnuft som aldrig kommer fĂ„ngas under deras livstid. De lĂ€gger – hĂ€r och nu – grunden till att inte heller vĂ„ra efterlevande generationer ska kunna fĂ„ se skymten av det Sverige som hĂ„ller pĂ„ att gĂ„ förlorat, och i flera avseenden redan Ă€r förlorat.

Vi kommer inte kunna lÄna dem vÄra ögon till att se vad vi har sett, inte heller att grÄta med, nÀr de lÀser vÄra berÀttelser om vad som berövades dem. Vi Àr de sista svenskarna.

FörtrÀnger vi att vi stadigt pÄbjuds undertrycka vÄr etniska och kulturella identitet och systematiskt plundras pÄ vÄra tillgÄngar genom politiskt högförrÀderi Àr lika illa som att vi gruppvÄldtas under mÄngkulturaffischer pÄ arabiska.

Det Àr Àr en osannolik historia om hur skrupelfria svenskar, dÀribland moderata politiker, förenar sig med islamister i ekonomisk jihad mot svenska skattebetalare.NÀr det viftas med feta, svenskstulna sedelbuntar lÄter islamisterna de annars sÄ heliga skÀggen falla och byter lika lÀttvindigt bort sina muslimska namn, som andra byter kaffefilter.

Men sÄ Àr det: journalisterna har kommit att bli en del i samma lögnfÀrdiga koreografi som politikerna. Folket har, som sagts, övergivits frÄn tvÄ hÄll.

Svenska journalister har nu till uppgift att fĂ„ oss tycka synd om verktygen (invandrarna) för ett fullskaligt svindleri. Gör vi inte det Ă€r vi – som bekant ”rasister”. Perspektiven i humanismen och antirasismen Ă€r medvetet omkastade. MĂ„let Ă€r att göra vĂ„rt land bankrutt och lĂ€mna oss med en krigszon av fördĂ€rvelse, fattigdom, sjukdom och vĂ„ldsamheter av en importrad brutalitet vi aldrig sett kulturell motsvarighet till, eller har ett naturligt försvar mot. En vĂ€gran att tro

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
MollyM
MollyM
5 years ago

Det er beskĂŠmmende at se, hvordan antisemitismen florererer pĂ„ denne side – det fjerner jo al seriĂžsitet fra det alvorlige emne, hr. Snaphane!

Gabrovitcs
Gabrovitcs
5 years ago

En liten gnutta av hopp kan jag nu se, nĂ€r Balkanrutten definitivt stĂ€ngts och kommer att hĂ„llas stĂ€ngd – Merkel har fĂ„tt se sig övergiven av sina flesta tidigare allierade frĂ€mst Österrike, som nu aktivt bidragit till stoppet pĂ„ Balkanrutten efter en konferens med BalkanlĂ€nderna exklusive Grekland. Makedonien hĂ„ller grĂ€nsen stĂ€ngd med armĂ©ns hjĂ€lp och med vapen om sĂ„ behövs. En genombrytning bara fĂ„r inte ske. Greklands förrĂ€diska roll Ă€r genomskĂ„dad och sjĂ€lvklart fick det inte störa överenskommelsen i konferensen. Turkiet och Grekland hade bĂ„da ett agenda att förstöra Europa frĂ„n vitt skilda bevekelsegrunder. VĂ€nsterextremisten Zypras och islamisten Erdogan med… Read more »

invernes
invernes
5 years ago

Se den store forskjellen pÄ t banen i Moskva i forhold til t banen i Paris , her ser man tydelig hva Putin uttalte om Vest Europa, og den feministiske sosialistiske Þdeleggelsene av vest Europa .

Her en kortere video-snutt som viser forskjellen mellom T-banen i Russland sin hovedstad, Moskva, og i Frankrike sin hovedstad, Paris….

https://youtu.be/tZ_UEGo_SMc

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  invernes

God video, du der har fundet, Invernes! Paris ligner jo et bestemt bur i Zoologisk have, og det lyder sĂžrme ogsĂ„ sĂ„dan! Husk at tage bananer med, hvis du absolut SKAL med metroen i Paris! Selv tager jeg den aldrig igen, for jeg har oplevet overfald i metroen engang – af en bestemt nordafrikansk art…

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  Lenn

Setter ikke min fot i Paris 🙂

achantus
achantus
5 years ago
Reply to  invernes

Ikke jeg heller. Det er utrivelig nok pÄ T-banen i Oslo, men dette er jo helt katastrofalt. Hva ville Voltaire, Moliere, Racine og alle de gamle franskmenn sagt om de sÄ dette? Nei, da tror jeg heller at jeg setter kursen til Moskva eller St.Petersburg. Det blir vel ditover europeerne mÄ flykte etter hvert. Best Ä begynne Ä lÊre seg russisk. Bare synd det er sÄ forbasket kaldt der.

achantus
achantus
5 years ago
Reply to  achantus

Nei, russerne har kanskje et mer realistisk syn pÄ sakene, beskyttet som de er fra vestens humanistiske drÞmmer og abstrakte absurditeter.

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Hva er det aller viktigaste for en politisk parti…Jo Makta. Hvordan fĂ„r man denne makta, jo ved Ă„ fĂ„ flest mulig stemmer pĂ„ de og dermed danne regjering…de har makta. Det som skjer nĂ„r de mister stemmer er Ă„ fĂ„ nye velgere, som pr i dag er vanskeligere enn tidligere f.eks etter WW2, nĂ„r kulturmarxistene rĂ„dde i flere tiĂ„r…joda, det ble flere felles goder for de mindre priveligerte..og disse fortsatte Ă„ stemme pĂ„ de..Men…i dag er det flere partier, og de mindre priveligerte, mange er blitt priveligerte, og stemmer pĂ„ andre partier. Da mĂ„ man skaffe nytt stemmekveg, som man… Read more »

Lenn
Lenn
5 years ago

Denne artikel demonstrerer meget godt, at mange europÊiske mÊnd ogsÄ er feminister! Fatter disse transkÞnnede idioter ikke, at sÄdan en opfÞrsel bare giver de voldelige indvandrere ekstra overbevisning om, at Europa trÊnger til noget testosteron?? http://www.barenakedislam.com/2016/03/08/seriously-are-european-men-in-skirts-going-to-scare-away-an-invasion-of-muslim-sexual-predators-and-rapists/

Lenn
Lenn
5 years ago

Jeg ved fra pĂ„lidelig kilde – en, som arbejder med nĂždhjĂŠlpsmedarbejdere i Syrien og Irak – at der er to store, sikre omrĂ„der i Syrien, hvor folk sagtens kan flygte til. Ingen medier fortĂŠller dette, for af en eller anden grund skal europĂŠerne helst tro lĂžgnen om de ‘syriske flygtninge’. Denne video demonstrerer, at arabere er sĂŠrligt gode til at kaste sten og huje og skrige, som de fx gĂžr pĂ„ Vestbredden og i Gaza med jĂŠvne mellemrum. Videoen viser ogsĂ„, at grĂŠsk politi enten er tĂžsedrenge, eller de er underkastet en Merkelsk stupid tankegang om, at de ‘Ă„Ă„Ă„h, sĂ„… Read more »

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Man utnyttjar globalismen till att sĂ€nka lönerna i Sverige. Och göra Sveriges exportindustri konkurrenskraftigt. Förr nu lever Sverige pĂ„ konsumtion helt o hĂ„llet. Men Ă€r det rĂ€tt vĂ€g att gĂ„ knappast. SkattesĂ€nkningarna kommer nĂ€r ekonomin har kraschat efter bostadsbubblan och pensionerna sĂ€nks och pensionsĂ„ldern höjs. Varför för att politikerna styr inte lĂ€ngre utan det gör bankirer o andra översittare. För att sitter i skuld frĂ„n stat till kommun och privatpersoner. Hur var det Persson sa man Ă€r inte fri förarens man Ă€r utan skuld. Det Ă€r en hemsk framtid vi har framför oss. Vette tusan om inte det bĂ€sta vore… Read more »

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago
Reply to  snaphanen

Tror inte svensken förstĂ„r. En bostadsbubbla som brister och priserna sjunker med 25-30% gör ju att svensken har. En skuld pĂ„ 1 milj utan sĂ€kerhet med White flight som har pĂ„gĂ„tt ett bra tag. Det betyder att bankerna startar förlustbolag som dom gjorde pĂ„ nittiotalet och blir vinnare dĂ„ ökade sjĂ€lvmorden och vad som skulle hĂ€nda nu vĂ„gar man inte tĂ€nka pĂ„. Jag Ă€r rĂ€dd för att dom gör en planerad grej och det hĂ€r hĂ€nder innan 2018 invandrarna flyttar ut i villaomrĂ„dena och svensken in i hyreslĂ€genheter. Politikernas vĂ„ta dröm faller in dom har löst integrationen. Men till vilket… Read more »

É±Ă˜ŃĂ±Îčηg$Ê‡Ă°Ń ©ℹ
Reply to  invandrare1957

VÀldigt mÄnga svenskar kommer att hamna i rÀnnstenen och inte ha nÄgon bostad överhuvudtaget eller nÄgot hopp om att nÄgonsin fÄ nÄgon heller för den delen.

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Jag Àr jÀvligt rÀdd att det blir sÄ för mÄnga. Som vanligt fÄr den vanliga normala svensken betala.

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  snaphanen

Problemet Àr att alltför mÄnga svenskar tydligen inte vill förstÄ, Àven de som redan nu Àr drabbade, sÄsom fattigpensionÀrerna, de kan helt enkelt inte tro att deras regering behandlar dem sÄ skamligt. Det Àr ett nytt fenomen i svensk politik att man inte lÀngre kan lita pÄ nÄgon politiker och inte heller pÄ massmedia. TyvÀrr finns det fortfarande alldeles för mÄnga som tror allt de hör i msm.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  snaphanen

Bliver det mon nĂždvendigt at aflyse valget i 2018? Da er Sverige da forlĂŠngst blevet en islamisk stat, og det vil sikkert blive med fare for liv og lemmer at nĂŠrme sig en stemmeboks…