12
mar
Seneste opdatering: 13/3-16 kl. 1313
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Muslim Women’s Network UK (MWNUK) urged the Labour leader to investigate “systematic misogyny displayed by significant numbers of Muslim male local councillors”.The organisation claimed that the problem had been an “open secret” within Labour and accused the party of being “complicit at the highest levels”.The letter suggested that Muslim men within Labour had been allowed to operate under the “patriarchal ‘biradari’ system”.

Dagens langskĂŠggede historie om klanpolitik fra England. Muslim women ‘blocked from seeking office by male Labour councillors’

Uhrskov: Kvalmende lĂŠsning

Den uhyggelige kronik i dag i JP af tre toneangivende muslimer i Danmark lader ingen i tvivl om, at nogle af de fremmeste reprÊsentanter for islam ikke vil give sig en millimeter. De vil arbejde jernhÄrdt for deres totalitÊre samfund, hvor islam har en sÄ fremtrÊdende plads som muligt. Forfatter Kristian Ditlev Jensen sagde det rigtigt, da han tidligere i dag pÄ facebook bl.a. vurderede indholdet af kronikken sÄledes:

”Danskerne skal forstĂ„, at islam uomtvisteligt skal spille en rolle i Vesten. Danske love kan accepteres, nĂ„r de alligevel stemmer overens med islamiske retsprincipper – ellers i virkeligheden ikke. Der skal skabes en “dansk-muslimsk” virkelighed – altsĂ„ modsat en almindelig dansk virkelighed.”

Kronikken af de tre muslimer er kvalmende lĂŠsning. Nogle eksempler: ”Den fremstĂ„r i vores Ăžjne som et chokerende stereotypt udtryk for en rĂŠkke klassiske orientalistiske og til tider direkte racistiske forestillinger og fordomme” (TV2’s dokumentar).

”Der er kriminelle og samfundsnassere, sĂ„vel som mĂžnsterelever, lĂŠger i overflod, akademikere, dygtige forretningsfolk, kunstnere, it-folk, journalister og utallige hĂ„rdtarbejdende familier” (blandt muslimer). ”Vi vil ogsĂ„ i den kommende fremtid lĂŠgge op til et manifest, der tager udgangspunkt i en dansk-muslimsk virkelighed.”

Det fĂžrste er noget forbandet svineri, alene af den grund, at der hersker langt mere racisme blandt alt for mange muslimer i forhold til danskere. Det andet er lĂžgn. Der er ikke muslimske ”lĂŠger i overflod”. Samtlige grupper med oprindelse i muslimsk dominerede lande klarer sig jammerligt i grundskolen og hele vejen op til og med arbejdsmarkedet. Og det tredje om manifestet fortĂŠller bĂžjet i neon, at alt for mange muslimer Ăžnsker at ĂŠndre det danske samfund, sĂ„ det passer bedre med den muslimske virkelighed, som de fantaserer om.

Og det er ikke fĂ„, vi taler om. JP kunne den 18. oktober 2015 offentliggĂžre, at 11,3 procent af muslimerne i Danmark – i en reprĂŠsentativ undersĂžgelse – mener, at koranen skal vĂŠre fundamentet for lovgivning. Og 26,5 procent mener, at lovgivning skal afspejle en blanding af grundloven og koranen. 37,8 procent har med andre ord fuldkomment uacceptable holdninger, hvis Danmark skal fortsĂŠtte med at vĂŠre et frit folkestyre.

Og politikerne plaprer. Ganske vist er borgerlige politikere skeptiske over for udsagnene i den ekstreme kronik, men ingen af dem taler om at lukke grĂŠnsen for yderligere indvandring fra ikke-vestlige lande, og da ganske sĂŠrligt fra muslimske lande.

Det er Êrlig talt pÄ tide at fÄ Dansk Samling i Folketinget. HjÊlp os med det ved at skrive under pÄ, at vi stÄr pÄ stemmesedlen nÊste gang. Ellers vil dine bÞrn og bÞrnebÞrn spÞrge dig, hvorfor du ikke gjorde noget, mens tid var.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lazze
Lazze
5 years ago

Lad muslimerne selv forklare, hÞjt og tydeligt for Politiken segmentet, pÄ bare 3:22 min. hvad Islam og koranen handler om: https://www.youtube.com/watch?v=EYAcLudBbhg

latmask
latmask
5 years ago
Reply to  Lazze

En snabbinfo om islam, onekligen.

selma
selma
5 years ago

Noe av det samme forsĂžkes nĂ„ i Norge, med den konservative muslimske legen og debattanten Usman Ranas bok om norsk islam. Det trengs en norsk versjon av islam, sier han, en islamforstĂ„else som er tilpasset norsk virkelighet. “Selv om man lever med konservative verdier og meninger, trenger ikke den norske loven Ă„ bli pĂ„virket av det”. Hva kommer det av at jeg blir skeptisk? Han surfer pĂ„ den tolerante bĂžlgen offentligheten i Norge er fylt av. Pluralisme, forstĂ„else, imĂžtekommenhet, dialog etc. etc. I et for muslimer fastlĂ„st forhold til sin “religion”, forstĂ„r jeg at man prĂžver Ă„ minske virkningene pĂ„… Read more »

latmask
latmask
5 years ago
Reply to  selma

Ge dem inte ett hÄrstrÄ! Bekriga dem hellre. Snart mÄste vi i Sverige bestÀmma oss: Vi eller dem. Det blir krig. Muslimerna mÄste drivas ut ur Europa, det spelar ingen roll hur.

Marit
5 years ago
Reply to  selma

Muhammed Osman Rana er navnet.

selma
selma
5 years ago
Reply to  Marit

Beklager ! Muhammad Usman Rana -(Dagen, 9.3.2016)
Men takk for omtanken.