14
mar
Seneste opdatering: 15/3-16 kl. 2358
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Leipzig 1730. Man kan ogsÄ hÞre den her med Nigel Kennedy.

OmskÄret fra afverdenen

(Ib Rehné, Cairo)  Nogle dage gÄr alt galt. Det er som om, det hober sig op altsammen og vÊlger en enkelt dag. Det begyndte med, at jeg skulle lave fried rice i gÄr. SÄ rÞg sikringerne til mine kogeplader, og der gik flere timer med at skifte en enkelt sikring. Da det var gjort, satte min router ud. Nettet satte ud hver 30 sekund, og jeg kunnne ikke skrive 10 sammenhÊngende ord i de femten sekunder, nettet var oppe.

Jeg ringede til den venlige og moderne udbyder, som sagde: “Jeg kan se, det er en hammergammel router, du har (5 Ă„r). Men da du er en gammel kunde (5 Ă„r), har jeg et tilbud til dig. Denne router, som du fĂ„r gratis.” Man blir hurtig gammel i dag. En af  dagene, altsĂ„, og jeg havde lige en idĂ© om, hvad jeg ville skrive. Jeg var allerede gĂ„et glip af de bĂžllebank, Angela Merkel fik i gĂ„r aftes. Demokratiet virkede, og efter kun godt 6 mĂ„neder. Fabelhaft.

SÄ kom jeg i tanker om, da jeg i 2007 var i Gislaved pÄ den smÄlandske landsbygd for syv Är siden, hvor vi alle sammen gik pÄ nettet via Kim MÞllers mobiltelefon. Det var dyrt og langsomt, men det virkede. Jeg satte min lid til min 4 G, og nu er jeg ikke sÄ omskÄret lÊngere. Jeg ville ogsÄ meget gerne gÞre opmÊrksom pÄ en kommentar af sogneprÊst Marie HÞgh med den upÄfaldende rubrik: Demokratiet har et problem

Efter moskedokumentaren, der viste at imamer prĂŠdikere koran og hadith i moskeerne, – surprise ! – har der vĂŠret nogle nĂ„deslĂžse kommentarer i pressen, bortset  fra politikernes. Deres viser, at de grundlĂŠggende ikke fatter islam. Jeg har en ven, der har boet i Japan det meste af sit liv, og trods han gode forudsĂŠtinger, forstĂ„r han dybest set ikke japanerne, sĂ„ kan man bebrejde provinsielle danske politikere? Jo, det kan man, for sĂ„ lĂŠnge de ikke gider sĂŠtte sig ind i islam, fortsĂŠtter de med at bringe de vores efterkommere i fare. De fik ideen hen over hovedet pĂ„ danskerne og demokratiet, sĂ„ det er deres ansvar, hvad der sker. Enhver milliard kroner og ethvert dĂždsoffer, er deres ansvar. Der er ikke Ă©n mĂ„de, danske politikere kan fĂ„ imamer til at prĂŠdike andet end koran og hadith.

De tror, visse muslimer er flove over at vÊre taget med bukserne nede, men det er som man kan se i deres kronik, slet ikke tilfÊldet. At det kommer bag pÄ danske politikere, er netop problemet. Skyld og synd er ikke vigtige begreber i islam. Sandhed er heller ikke. Skyld i islam, er de andres skyld. Det nytter ikke at vÊre provinsiel og bedÞmme dem efter europÊiske, kristne normer. Vi bÞr ikke vÊre pÄ talefod om det, det er nytteslÞst.

Enhver dommer i Danmark har set muslimske forbrydere benÊgte deres forbrydelser trods video og DNA-beviser. Det er to verdener, der stÞder sammen. Sandheden i MellemÞsten, er hvad der passer mig idag. I morgen passer noget andet mig. Envher europÊer, der har vÊret i MellemÞsten, har mÄttet kÊmpe med det. Jeg var meget ung, da jeg var der, fÞrst Ärtier efter har jeg forstÄet noget af det. Hele bedrager og svindelsystemet i MellemÞsten, som jeg havde set med andre Þjne, forstod jeg fÞrst Ärtier senere. Kampen mellem klanerne, kampen i familierne, kampen mod de korrupte stater. I alle andre samfund end dem, er  islam et socialt oplÞsningsmiddel. Selv i dem, der indbilder sig at islam garanterer deres sociale orden. Islam er en gift, isÊr for muslimer.

Hvis danskere vil sameksistere med islam, mĂ„ de lĂŠre, hvad Singapores mangeĂ„rige leder Lee Kwan Yew, har erfaret. Sameksistens med islam har ikke noget med “dialog” at gĂžre, det handler om at vise, hvem der bestemmer. Hvis vi ikke vil det, har vi tabt magtkampen, for ethvert samliv med islam er en magtkamp. HĂžrer man de uvidende danske politikere, indser man at vi vil tabe, indtil vi vĂŠlger nogle nye.

Islam er 80 procent politik og 20 procent religion ifÞlge den tidligere professor i sharia, Sam Solomon, og fÞr vore politikere opdaterer sig pÄ det, har vi tabt den kamp, vi allerede er pÄfÞrt af selvsamme politikere. Det overordnet vigtigste spÞrgsmÄl i dag, er at holde antallet muslimer i Danmark nede pÄ et minimum, nu skaden er sket. Vi der ikke er politikere, kan tillade os at sige det. Vi er ikke i dialog med islam, vi er i kamp. PET, Hedegaard og Westergaard ved, det er en fysisk kamp pÄ liv og dÞd.

Vi frygter for vort fÊdrelands fremtid: Luk grÊnsen og red landet, skriver tre store personligheder i kampen for Danmarks eksistens. Besind jer politikere fÞr det er for sent. OgsÄ for jeres egen skyld, i kommer galt afsted. I kommer til at gÄ med livvagter resten  af jeres liv, hvis der overhovedet er nogen, som vil beskytte jer. Danske politikere skal ikke tro, de nÞdvendigvis vil blive skÄnet for den vold, de har pÄfÞrt befolkningen. Marie HÞgh har forstÄet det.

Sandheden er, at ikke bare det, vi kalder radikaliseret islam, men hele islam helt objektivt set er en manual i, hvordan man konspirerer imod ikkemuslimske lande med henblik pÄ en gradvis islamisering og ultimativt en omdannelse til et verdensomspÊndende kalifat. De har tid nok.

Og vi har selv inviteret, Ă„bnet grĂŠnserne, og sidste afsnit af dokumentaren ”Moskeerne bag slĂžret” viser, at vi med offentlige midler selv finansierer islamiseringen af Danmark. Til grin for egen regning. Det svarer til at have en besĂŠttelsesmagt i landet og frivilligt forsyne den med vĂ„ben, mad og kvinder.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Jeg elsker dine smĂ„ skriverier Steen. I dag er vi sikkert intelligente, hvor vi i gĂ„r bare var almindelige mennesker. Verden – og i sĂŠrdeleshed den vestlige – bliver langsomt dummere og dummere. Nu kan vi snart vĂŠre med alle sammen. Hvilket sikkert ogsĂ„ var meningen. Ingen skal dog bilde mig ind at ting bare sĂ„dan sker. Der er alt for mange instanser og kloge hoveder inde over enhver beslutning. Og nĂ„r jeg siger kloge hoveder, sĂ„ mener jeg naturligvis folk, som i tilfĂŠldet islam, har formĂ„et at tage grueligt fejl. Jeg tror nemlig oprigtigt pĂ„, at nogen troede de… Read more »

invernes
invernes
5 years ago

PÄ tide at Europas folk vÄkner opp og kjeppjager islam og muslimer ut av Europa.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  invernes

Hoppas du fikk med deg AFD`s framgang i gĂ„r..beste 24%, og Merkel pĂ„ veg nedover…selv innom hennes eget parti er det motstand imot hennes emigrantgalenskap.. friatider.se

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  sussebassa

Men ÀndÄ hÄller hon Àven i dag fast vid sin politik!

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  sussebassa

Merkel mĂ„ fjernes med tvang ! eneste mĂ„te Ă„ bli kvitt det udyret. 🙂