22
mar
Seneste opdatering: 22/3-16 kl. 2207
46 kommentarer - Tryk for at kommentere!

BREAKING NEWS, BRUSSELS: At least 34 dead after ‘suicide bombers’ hit American Airlines check-in desk at Brussels Airport – wounded, many heavily.   – Thomas Nydahl: Blodbad i Koranens anda.  Se France 24 live tv pĂ„ engelsk.

Det ser ud til, at alle bomber var selvmordsbombere. Bomberne pÄ Maelbeek Metro sprang 200 meter fra Berlaymont-bygningen hvor EU-parlamentet sidder. Der er ikke plenum i dag, men adskillige aktiviteter.

Bryssel har muslimsk flertal omkring 2025-2030. Til den tid vil NATO og EU’s institutioner antagelig vĂŠre flyttet til et sikkert omrĂ„de, hvis EU da har efterladt sig sĂ„dan et til den tid.

“NĂ„r vi nĂ„r til selvmordsbomberen, til martyren, som for troen lader sig sprĂŠnge i luften blandt civile, er sammenstĂždet mellem os nĂ„et til sit vĂŠsens maksimum. Italiensk politolog: “Vi stĂ„r foran en katastrofe”

«Er det trygt Ä fly via Brussel?» spurte lillejenta da vi for ikke lenge siden skulle ut pÄ en litt lengre tur. «Nja, skulle det ikke det?» svarte jeg litt sÄnn avventende for Ä finne ut hvor mye hun hadde plukket opp. PÄ vei til skolen i slutten av november hadde hun spasert forbi et avisstativ. Det var i de dagene det bortimot hersket unntakstilstand i den belgiske hovedstaden. Det var stridsvogner i gatene og metroen var stengt. Det var bare noen dager etter Paris.Vi valgte underdanighet, og vil fÄ krig.

Nogle af de mistĂŠnkte terrorister ifĂžlge Redactie. be. Til internt brug, men Tweetet ud af politiet ved en fejltagelse.

terror

Lars Hedegaard skriver pÄ Facebook

Vi er i krig (gid det var sÄ vel)

Pernille Vermund har sagt det: “Med mellemĂžstlige mennesker medfĂžlger mellemĂžstlige tilstande. Alt gĂ„r som forventet.” Det siger hun, nu hvor blodet atter flyder i Bruxelles – med snesevis af dĂžde og hundreder af sĂ„rede.

Inden skyderierne og bombesprĂŠngningerne hĂžrte vidner de mellemĂžstlige barbarer rĂ„be noget pĂ„ arabisk. Det har nok vĂŠret “Allahu akbar” – Allah er stĂžrre. Og det har de fuldstĂŠndig ret i. Han er i hver fald en del stĂžrre end de politikere, der har importeret og fortsĂŠtter med at importere muhammedanere, som de af en eller anden Ă„rsag mener vil holde op med at vĂŠre muhammedanere i det Ăžjeblik, de krydser de europĂŠiske grĂŠnser.

Skal vi nu forestille os, at de politikere, der har givet Allahs soldater mulighed for at opbygge befĂŠstede positioner og kommandocentraler (lĂŠs: moskeer) i vore lande, vil lede os i forsvaret for friheden? Det skal man vist vĂŠre intellektuel eller Politiken-lĂŠser for at tro.

Krig forudsĂŠtter, at to parter slĂ„s. Hvis kun den ene part (nemlig de rettroende muslimer) gĂžr det, mens vore ledere satser pĂ„ at “integrere” angriberne, er der ikke tale om krig, men om et slagteri, som vore politikere har banet vejen for.

EU foreign policy chief Mogherini weeps over Brussels bombings

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

46 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Sebago
Sebago
5 years ago

Varför skall Europa stĂ„ till svars för mellanösterns “failed states”.
Vi Àr Europa!
Inte ett muslimskt kalifat!

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  Sebago

Jag förstÄr det inte heller.

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago
invernes
invernes
5 years ago
invernes
invernes
5 years ago

Paris Attacks: Western Politicians are Accessories to Murder

https://youtu.be/UE2-0FbcDAY

ramonafransson
ramonafransson
5 years ago

VĂ€stvĂ€rldens befolkning kommer att gĂ„ under och tvingas att konvertera till islam tack vare vĂ€stvĂ€rldens ledare, som Ă€r sjukt fega och inte erkĂ€nner att problemet stavas I-S-L-A-M. Obama omfamnar Saudiarabien, ett land som stenar kvinnor, halshugger offentligt och Ă€lskar islam och sharialagar. SĂ„ vem behöver Obama? VĂ€stvĂ€rldens ledare mĂ„ste sĂ€ga följande: Terrorismen idag stavas I-S-L-A-M och imamerna mĂ„ste ut frĂ„n varenda moskĂ© i hela vĂ€stvĂ€rlden och offentligt sĂ€ga följande meningar: FrĂ„n och med nu Ă€r homosexuella vĂ€lkomna! FrĂ„n och med nu Ă€r kvinnor fria att gifta sig och skilja sig med vem de vill! FrĂ„n och med nu kan kvinnor… Read more »

Lenn
Lenn
5 years ago

Hr. Pind talte om ‘beslutsomhed’, klovnen Stoltenberg om at vi alle mĂ„ stĂ„ sammen og andet blah-blah! Ingen taler om, at islam er en pest over Europa, en dĂždskult, hvis mĂ„l det er at drĂŠbe flest muligt.
‘Beslutsomhed’ ville vĂŠre at lukke grĂŠnserne til Danmark asap, internere dem, der allerede er kommet det sidste Ă„r, og simpelthen lukke alle moskĂ©er i hele Europa. Kan man ikke lide lugten i bageriet, sĂ„ kan man flytte til Saudi.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  snaphanen

Jeg forstĂ„r dig godt. Man bliver virkelig syg af at se nyheder, men mest fordi de er sĂ„ gak i lĂ„get og sidder og forsĂžger at ‘analysere’ med diverse idiotiske ‘eksperter’ og uddaterede PET-chefer, og fordi de gerne vil skjule de vĂŠrste billeder og trĂŠkke den sĂ„ lĂŠnge som muligt med at fortĂŠlle, at der blev rĂ„bt ‘allahu akbar’ osv. SĂ„ kan man jo ihvertfald godt gĂŠtte, at det nok ikk’ lige var katolikker….

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  Lenn

Inte bara det, de verkar ocksÄ frossa i antalet döda och sÄrade nÀr de rapporterar.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Anna Svensson

Ja, det er sandt. De er som de gamle kĂŠllinger, der gnĂŠkkende sad og hĂŠklede lĂžs af bar’ spĂŠnding, nĂ„r nogen skulle have hovedet af i guillotinen i Frankrig. Og sĂ„ taler de alt for meget om de kujoner, der har udfĂžrt terrorangrebet. Det er vel i virkeligheden ikke sĂ„ svĂŠrt at udfĂžre sĂ„dan noget, for flere moskĂ©er fungerer ogsĂ„ som vĂ„benlagre og skjulesteder. I Frankrig har de lukket nogle moskĂ©er, som fungerede som vĂ„benlagre; de prĂŠker deres giftige had og dĂžd over kuffar, og sĂ„ skjuler de sig under vores misforstĂ„ede religionsfrihed og gemmer vĂ„ben til at slĂ„ os… Read more »

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  Lenn

Tack för lÀnken, Spencer har naturligtvis rÀtt, men vad stör det vÄra makthavare? De vill oss illa, och bryr sig inte heller om att vi inte röstar för vÄr undergÄng, det negligeras helt enkelt.

MollyM
MollyM
5 years ago

Je suis sick of this sh!t!!
Jeg skal nok lade vĂŠre med at brodere videre pĂ„, hvad jeg mener med “this sh!t” …

MollyM
MollyM
5 years ago

Hvor bliver man dog led ved disse voldsamĂžber og deres modbydelige og vilkĂ„rlige overgreb pĂ„ Vesten og dens kultur! Nu MÅ det sive ind hos magthaverne, at disse mennekser aldrig nogensinde vil eller kan integreres i vores (velfungerende) samfund! Nu viser katastrofen sig for alvor – og det bliver kun vĂŠrre og vĂŠrre indtil alle er repatrieret og grĂŠnserne lukket forsvarligt for denne afart af menneskeheden!

Observant55
Observant55
5 years ago

Nu Àr det ju sÄ att det allvarligaste hotet mot vÄr sÀkerhet Àr högerextrem terror, enligt flera framstÄende svenska experter. Det ska vi inte glömma.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  Observant55

Och nÀr var det dÄ?

Kanske Ă€r de inga Ă€kta experter als? 😉

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Der rĂžg den pĂ„skeferie for alle de latterlige PK-medier, politikere og spindoktorer. Nu skal der rĂ„dslĂ„s – igen.
De fĂ„, der endnu ikke har fattet en skid, skal jo beroliges – igen…

MollyM
MollyM
5 years ago
Reply to  Peter Zichau

De ansvarlige taler for meget – og agerer alt for lidt .. igen, igen!

jasminum
jasminum
5 years ago

“FordĂžmmer pĂ„ det sterkeste terroren i Brussel. Demokratiske Europa mĂ„ stĂ„ sammen mot vold og terror”, sier norsk arbeiderpartileder Jonas Gahr StĂžre, kanskje vĂ„r neste statsminister, han som inviterte 8.000 ekstra asylsĂžkere/flyktninger til Norge i fjor – nĂŠrmere 30.000 kom. Til hans “empatiske” invitasjon om Ă„ stĂ„ sammen mot vold og terror har jeg bare et svar:

“Pure” svada. En umiskjennelig provokasjon, nĂ„r det kommer fra en av de mange forĂŠderne av vĂ„rt kontinent.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  jasminum

StĂžre er en led quisling! Han er noget af det vĂŠrste, Norden har haft. Ham og Reinfeldt. StĂžre er best pals med ‘palĂŠstinensiske’ terrorister og har givet dem mange hundrede millioner NOK, sĂ„ de kan fyre endnu flere missiler af mod Israel!! Han skulle kastes i hundehullet!

invernes
invernes
5 years ago
Rune Hansen
Rune Hansen
5 years ago
Reply to  invernes

Er det Ăžjenbryn eller overskĂŠg?

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  Rune Hansen

Hehe aner ikke men det ser ut som anus 🙂

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  invernes

TĂŠnkte det samme i morges: Det kan vi takke Merkel for! Det er hendes skyld, for hun inviterer jo de voldssvin indenfor, og det skal nok vise sig at vĂŠre isis! Jeg Ăžnsker at se hende kastet i fĂŠngsel og ydmyget offentligt.
Men vi kan jo begynde at gĂŠtte pĂ„, hvor det nĂŠste terrorangreb kommer….

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  invernes

KrokodilletÄrer?

Anna Svensson
5 years ago

Inte ens det.

invernes
invernes
5 years ago

NÄ mÄ da islam forbys i Europa ? alle muslimer mÄ tvangs returneres tilbake til sine Þrken stater.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  invernes

Ja, Invernes. OgsĂ„ jeg drĂžmmer om det. Et muslimfrit Europa. Som i de go’e, gamle dage, hvor vi levede i fred og noget nĂŠr idyl.

Lazze
Lazze
5 years ago
Reply to  Lawrence

Den er ikke fra Brussel i dag. Den er ogsÄ fejlagtigt anvendt i dag af SVT, TV2 og DR. Den stammer fra 2011 (Domodedovo Airport). http://bit.ly/1ZnimbF

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Lazze

Godt set, Lazze!

Hestehandleren
Hestehandleren
5 years ago

Tid til fakkeltog… Dette mĂ„ ikke give nĂŠring til den ekstreme “hĂžjreflĂžj”.. Vi bliver nĂždt til at beskytte vore EuropĂŠiske muslimer (hvor tids jĂžder) mod bagslag pĂ„ grund af denne “enkeltstĂ„ende” hĂŠndelse… Den eneste mĂ„de vi kan beskytte os selv, er at Ă„bne grĂŠnserne.. SĂ„ flygtningene ikke bliver radikaliserede… !!!!! Dette skal bekĂŠmpes med dialog og humanisme…:-)

Rune Hansen
Rune Hansen
5 years ago
Reply to  Hestehandleren

Mit hjerte gÄr ud til de mange misforstÄede medlemmer af Fredens Religion, der nu vil blive udsat for yderligere Islamofobi og tallÞse krÊnkelser.

Som EU’s udenrigschef, Federica Mogherini, har pĂ„peget, er Islamofobi den stĂžrste trussel mod Europa:
“Frygten for mangfoldigheden i dagens Europa kan skabe sĂ„ mange spĂŠndinger, at det ĂždelĂŠgger vores samfund indefra”.

Lad os hÄbe, det nye grÊnselÞse Euro-politi vil vÊre deres opgave voksen og fÄ arresteret de hÞjreorienterede islamofobister, inden de nÄr at gÞre mere skade pÄ Danmarks ry i udlandet.

Hestehandleren
Hestehandleren
5 years ago
Reply to  Rune Hansen

🙂 Glemte lige disse: “Der er nogen der har “voldtaget” fredens relegion”… Og “Disse forfĂŠrdelige “hĂŠndelser” har INTET med islam at gĂžre”… :-))

Rune Hansen
Rune Hansen
5 years ago
Reply to  Hestehandleren

Fredens religion er “voldtaget” igen. Og eftersom de var flere om det, mĂ„ det vĂŠre en gruppevoldtĂŠgt.

————————————————–
P.S. Undskyld til evt. lĂŠsere, der evt. har fĂžlt voldtĂŠgt pĂ„ deres egen krop. Meningen med dette indlĂŠg er kun at udstille Lars LĂžkke’s idioti, sĂ„ selv en idiot kan se det idiotiske,

Hestehandleren
Hestehandleren
5 years ago
Reply to  Rune Hansen

Pernille skipper har lige udtalt de bevingede ord i radio24syv… “Det er en regulĂŠr voldtĂŠgt af Islam..” sic..

Der er ogsĂ„ kommet udtalelser som: Det er DF’s skyld.. Med den apartheid-retorik som de fĂžrer…

IfĂžlge Mette Fugl… SĂ„ er skal det ses pĂ„ baggrund af at Belgien, er uden politisk ledelse… Og at dette har givet grobund til at disse terrorceller kan operere i Belgien…

Det er ren “Disney-fisering” af Islam og muslimer, som samtlige politikere og sjovnalister er igang med..!

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Hestehandleren

Det er jo sygt, som islam bliver ‘voldtaget’ bĂ„de forfra og bagfra – gang pĂ„ gang! Hvordan kan man i sin lille hjerne drage en sĂ„ fordrejet konklusion? Hun er utrolig, hende Skipper. Den er godt nok blevet voldtaget mange gange siden mohammads tid, ja, faktisk hele 270.000.000 gange, for det er tallet pĂ„ islams ofre op igennem historien.
Gad vide, hvornÄr vi ser europÊerne tage fat og hÊvne disse kujonagtige, afskyelige angreb?

MollyM
MollyM
5 years ago
Reply to  Rune Hansen

Denne bizarre Mogherini er en joke – og vist iĂžvrigt (i hvert fald tidligere) sĂŠrdeles venstredrejet?

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  Hestehandleren

Og trykking av nye opplag av koranen: “Gi dem koranen”, fĂžr IS tar dem” sa det norske arbeiderparti sin nestleder Hadia Tajik . Det var blant hennes rĂ„d for Ă„ hindre at muslimsk ungdom ble radikalisert. Samtale/dialog var andre rĂ„d. Hvilke ansvar imamer/moskĂ©er og foreldre hadde/har var det dĂžrgende stillhet om. Tajik, er muslimsk, fremmadstormende karrierepolitiker i Norge, jurist og leder av justiskommiteen pĂ„ det norske stortinget. Hvorfor kalles hĂžyreflĂžyer for “ekstreme”. Vil de sĂ„ mye mer enn Ă„ ta vare pĂ„ sin nasjonalstat, OG verge seg mot ISLAMSK utvikling. Er ikke det hĂžyverdig motiv? Alle steder leser jeg: “vi… Read more »

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  Hestehandleren

Dette skrevet idag, 22.03.16, kan det vÊre klokt Ä ta med i betraktningen, nÄr vi skuer bakenforliggende Ärsaker til symptomene vi ser utspille seg, symtomene som stort sett alle gÄr pÄ tvers av vÄr kultur, selv om vi aldri kan gardere oss helt fra forbrytelser som begÄs av ogsÄ etniske borgere. Men hatet mot europeere som utvises i all sin gru i dagens Brussel, og som vi kan vente oss mer av, finnes kanskje i her:

http://anthropocene.live/

Sverige er som kjent ikke medlem av Nato – ennĚ.

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  Hestehandleren

Du skriver som en riktig svensk 😉 – sĂ„ ska det lĂ„ta, det Ă€r synd om de stackars traumatiserade muslimerna.

mjolly
mjolly
5 years ago

NĂ„ skjĂžnner jeg hvorfor det tok 4 mnd for beligerne Ă„ arrestere denne Paris-terroristen.

Lawrence
Lawrence
5 years ago

KĂŠre Gud, Lad der vĂŠre et par af de ansvarlige politikere blandt de drĂŠbte..

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  Lawrence

Brussel! Regne med at flere sveivet innom den tanken der!