23
mar
Seneste opdatering: 23/3-16 kl. 1925
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

og stemmen fra fortiden, Bjørn Elmquist. “Historisk set-up i TV2 News. To gode mod én ond.” skriver Mikael Jalving.

Theodore Dalrymple:The Molenbeek Problem

How do you stop ghettos like Molenbeek from forming, and what do you do about them once they have formed? The driver had no doubts: you force the residents to live elsewhere. Conceptually easy. In practice, difficult. The European Court of Human Rights recently ruled against Germany, which sought to do exactly that. Having accepted a million Syrian refugees and immigrants, the Germans wanted to prevent the development of Muslim ghettos by dispersing these immigrants throughout the country. The Court ruled that this was against their fundamental human rights, among which is the right to form several—or many—Molenbeeks. City Journal.

How long will Western leaders wait to STOP the march of the caliphate?

Geert Wilders: ‘We Ain’t Seen Nothing Yet’


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

18
Deltag i debatten...

avatar
9 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
Britta Due AnderseninvernesSnaphanen DK KøbenhavnPeter ZichauDebat i DR om terror og hvad vi skal gøre | Hodjanernes Blog Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Britta Due Andersen
Guest
Britta Due Andersen

Vi burde donere penge til en reklame på TV2, som bare opregner tallene for Tysklands demografi, for læserbreve er ikke nok. Jeg ved ikke om man må reklamere på den måde, det er for politisk?

invernes
Guest
invernes

comment image

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Uhrskov og Selsing skulle slet ikke have debatteret det åndssvage emne. De skulle ha’ peget på Elmquist og DR-værten og sagt “DET HELE ER JERES ANSVAR..!”
Man lukker fandme ikke muslimer i hobetal ind i Europa – over en periode på fyrre år – SOM I HAR GJORT..! Og forventer de bliver som os. Og da slet ikke når man, i fyrre år, har sagt det ikke kunne lade sig gøre.
HVAD FANDEN TÆNKTE I PÅ ..!
Det er nu der skal en vred og aggressiv tilgang til. Al fakta bakker islam-kritikerne op. Nu må de ignorante idioter stilles til ansvar.

trackback

[…] Taget herfra […]

Svend
Guest
Svend

Det er til at græde over det hele. Først nu, hvor jorden åbner sig under os, begynder man at debattere de uløselige problemer. Og kun de artige og uvirksomme løsninger. Ude på nettet ligger der tusindvis af kloge analyser, der helt klart påviser, at vi er færdige. Det er sket – løbet er kørt. 50 års socialisme har gjort sin gerning – udslettet Vesteuropa.

Lyt til denne kloge mand. Ikke, at det er andet end den sandhed, vi nationalkonservative hele tiden har fremført, men her bukkes sandheden i neon.

https://www.youtube.com/watch?v=dF9V8POmuxg

MollyM
Guest
MollyM

Hold da op … jeg har lige hørt dit link og det er skræmmende! Og desværre tror jeg, at hans forudsigelser er sande. Jamen, hvad skal vi dog gøre på dette sene tidspunkt? For det er vel næsten for sent, løbet ER kørt, situationen er irreversibel. Takket være ukloge, ja, nærmest forbryderiske, ledere. Jeg ser kun kaos og ulykke og ufred og usikkerhed forude …. en ny verdensorden, simpelthen. De oprindelige europæere blev løbet overende – vi så det ske, men alt for få reagerede på det. Skam jer, I der er skyldige!

Britta Due Andersen
Guest
Britta Due Andersen

Jeg har prøvet at dele, men video virker ikke.

Historymandk
Guest
Historymandk

Mens vi Venter… Dette er sjove og gode videoer, som vi kan sidde og se, og nikke billigende til, mens vi venter på at “Paris” og “Brussels”, måske endda et “Mumbai” kommer til København. For vi ved at den/det kommer, det er et spørgsmål om tid. Vi kan bare vente, og håber at vores offer tal bliver mindre end Paris, end Brussels, men det er kun et håb. Kan politiet regere hurtigere?, kan ambulancerne nå frem i tide?, vil lægerne være dygtige nok når det gælder?, det er alt sammen håb. Vi venter på at vore politikkere lære, vi venter… Read more »

finnaskov@mail.tele.dk
Guest
finnaskov@mail.tele.dk

Bjørn Elmquist lignede en groggy bokser. Mage til nar skal man lede længe efter

Margrethe
Guest
Margrethe

To muslimkritikere mod én radigal. Det plejer at være omvendt fordelt i studierne. Er noget ved at ske, eller blot infantil ønsketænkning?

FelixKrull
Guest
FelixKrull

Det var ogsaa min allerfoerste tanke.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Ja, man fik jo et helt chok over multi-kulti-propagandasenderen DDR der – hvor var Zenia Stampe & co.
mon lige henne?

De kunne have beroliget os med, at om 20 år er disse spændende og eksotiske “kulturberigere”,
som jo har så meget at byde på og tilføre vore engang så fredelige og sikre samfund, lige som os
andre 😉

Bjørn
Guest
Bjørn

Bjørn Elmquist: Vi skal forebygge terrorisme ved at INKLUDERE GRIMHØJMOSKEEN !

MollyM
Guest
MollyM

Ja, manden er gal, kort og godt!

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Han mente nok “implodere” 😉

MollyM
Guest
MollyM

Ha ha – ja, det var da selvfølgelig DET han mente 🙂

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Bjørn Elmquist er et lysende eksempel på, hvordan man ser ud og hvad man siger, når det langsomt går op for en, at man har taget grueligt fejl. Det ville i dén grad være på sin plads, at udfritte ham hårdt og brutalt over en hel tema-aften – hvilket naturligvis ikke vil ske. Hvad er det han vil inkluderer – og hvilken integrationsindsats har endnu ikke været prøvet overfor muslimerne – overalt i verden..? Hvis man klipper alt det han siger ud, og stiller det for sig selv, bliver det i bedste fald komisk. Men i virkeligheden er manden jo… Read more »

Snaphanen DK København
Guest

Vi er et land af drømmere. Har lige hørt den seneste Newspeak med Rasmus Nørh.

“Når jegg ser ud af vinduet, ser jeg ingen fare, og iøvrigt læser jeg ikke aviser, for de gør mig i dårligt humør”.
Jeg kunne ikke have diagnosticeret ham bedre. I Sverige har lederskabet været drømmere i anden potens, og nu ser vi resultatet