26
mar
Seneste opdatering: 27/3-16 kl. 2217
50 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den tidligere statsminister Reinfeldt talte så det gav genlyd i danske aviser, og det blev fanget på en mobiltelefon. Han er ironisk, for han kan ikke lide, at selv seriøse, svenske skribenter bruger ordet “systemkollaps” om Sverige. Det var dog kun en feberredning, der i januar reddede Sverige fra total kollaps, eller rettere udskød den. Det var hans egen politik, der kørte ind i virkelighedens betonmur.

Han taler her for sit eftermæle og sin syge moster. Læg mærke til, men hvilken reservation publikum i salen modtager Reinfeldts ironi og “humor”. Et enkelt fnis bliver det til. De er simpelthen ikke med ham, havde det ikke drejet som om svenskere, var han blevet buh’et ud som en Ceaucescu på balkonen. Tino Sanandaji klæder Reinfeldts løgne helt af:

Sverige gældsætter sig, den offentlige service er nede på fælgene, folk dør på sygehusenes ventelister, skolen er havereret, der er knap et mord om dagen – syv gange flere end i Danmark – og den næste opstand i ghettoerne vil kræve at hæren sættes ind. Det skøjter han let henover. I hans retorik har han hjulpet livstruede krigsflygtninge, skønt kun fem procent af dem, der har invaderet landet har villet identificere sig og således ikke kan bevise, de er flygtet fra noget som helst, der giver asylret.

Det har med andre ord overhovedet ikke drejet sig om godhed og næstekærlighed, men om noget andet. Noget internt svensk, der tangerer en pervers psykologi. Magten siger: “Se, folkens, vi kan opløse jer, hvis det passer os,” og det kunne de da. De foragter deres eget folk, og det er straffen.

Formålet med Sveriges asylpolitik henligger i det ret dunkle, for så vidt man overhovedet kan tale om en politik. Set udefra har der ikke været andet formål end at skifte den svenske befolkning ud så hurtigt som muligt med ligegyldig hvem. Det er det eneste rationale, man kan se i den, og det kræver løgne og følelsesapeller fra den hovedskyldige at bortforklare.

Hån og ironi er hans forsvar, og det værste er, at han kommer til at slippe for at stå til regnskab for, hvad han har gjort. I manges øjne, er han en gemen forbryder, så det er skidt han kan leve uanfægtet videre i det internationale jet-set. Imens viser samfundsopløsningen sig hver dag, så man skal hedde Fredrik, for ikke at se den:

Stenkastning och bränder i Stockholm

Stenkastning i Hovsjö – polisbil fick ruta krossad, Nya bilbränder i Stockholmsförort


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

50
Deltag i debatten...

avatar
8 Comment threads
42 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
Olav ØdegaardnoismeLennlatmaskPeter Buch Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Gunnar Biering
Guest
Gunnar Biering

Reinfeldt minder mig om Billy Graham, hvis nogen kan huske ham.

Lenn
Guest
Lenn

Det er ikke en rimelig sammenligning. Billy Graham var kristen; Reinfeldt er djævelens lakaj! Fællesnævneren for venstrefløjsere, som gerne vil importere islam, fx Reinfeldt og Støre, er, at de alle hader Israel og kristne.

invernes
Guest
invernes

comment image

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Umiddelbart tænkte jeg: Stakkels hotelejer. Nu er der møde på Undskabens Hotel igen.

jasminum
Guest
jasminum

Den du, fikk dystopien ut på tur – en liten stund…! Inntil jeg registerer Malmstrøm der bak, hun som sitter og har sin hånd på oligarkenes “krav” om innføring TTIP.

Bjørn
Guest
Bjørn

RUINFELDT

eurozone
Guest
eurozone

Ser man på den ekonomiska utvecklingen i västvärlden, som en följd av att den politiska klassen sviker sina väljare, så blir förskjutningen från de stora folkgrupperna till förmån för de rikaste av de rika allt tydligare. Missnöjet i breda grupper gror och om inte utvecklingen bryts kan vi mycket väl se en revolutionär utveckling i förlängningen. Den tydligaste exponenten för hur det politiska etablissemanget bytt lojalitet från sina väljare till oligarkernas nya världsordning är förre statsministern Fredrik Reinfeldt. Han blev omhändertagen av oligarkernas Bilderberggrupp, där redan förre statsministern Carl Bildt sitter, några månader innan han vann valet år 2006. Därefter… Read more »

jasminum
Guest
jasminum

Du refererer fra anthropocene.live – noterer jeg meg. Det gjelder 2ndre avsnitt.

eurozone
Guest
eurozone

Ja det stämmer- den sidan & ledarsidorna.se är vettig läsning i en tid av missinformation!

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Jeg har sagt det før og jeg siger det gerne igen. Sverige er et omvandrende mindreværdskompleks. Her sidder man oppe i nord, omgivet af Danmark, Norge og Finland, og drømmer store “storebrors-drømme” om, at spille en vigtig rolle i verden, så de andre nordiske lande kan se op til en – og se hvor dygtig man er. Men Danmark er mere orienteret mod kontinentet, Norge har olie og national stolthed og ikke engang Finland, deres tidligere besiddelse, skænker dem en nævneværdig tanke. Ja, det skulle da lige være når det vælter ind med migranter, som egentligt skulle være blevet i… Read more »

Skåning
Guest
Skåning

Han har blivit en gaggig gubbe vars enda syfte är att försvara sig själv och sin prestige inför eftervärlden.

FelixKrull
Guest
FelixKrull

Jeg ved ikke med Sverige, men i Danmark regnes et mord for opklaret, hvis blot der rejses tiltale, saa maaske skulle du vaere forsigtig med den statistik.

invernes
Guest
invernes

Jeg vil påstå at

Reinfeldts er en av de ondeste personer / vesen i Skandinavia, en psykopat som egentlig burde sitte på et mental sykehus.

kenneth hovestøl
Guest
kenneth hovestøl

I internasjonale media skrives det om at Merkel og Tyskland fremdeles føler skyld i det nazismen gjorde før og under andre verdenskrig. Og derfor er/var så positivt til denne masseinnvandringen.
– Kan man spekulere i at Sverige også har slike skyldfølelser pga sine mange nazisympatisører før og under krigen?

invernes
Guest
invernes

Ja noe er gærent i alle fall 🙂

jasminum
Guest
jasminum

Kan sosiopater føle skyld?

kenneth hovestøl
Guest
kenneth hovestøl

Nei, Jasminum. Ikke her. Dog vil sosiopater bruke alle midler til sin sak. Og her i denne sammenheng…. – Så brukes skyldfølelsen bevist på folket for å gjennomføre en masseinnvandring i sine respektive hjemland. Se bare på hvordan media brukte barn med oppblåste mager nede i Afrika. Det var reelle katastrofer i så tilfelle. Men det ble mest brukt i propaganda henseende. Det er vel fremdeles hungersnød i Afrika. Og hvor er alle bildene av oppblåste mager nå..? Bare at i de siste tiår så er det muslimene vi skal “synes synd” og ikke tale vont om. Fordi/pga ???? Vil… Read more »

Bjørn
Guest
Bjørn

Skyldskomplekset er et venstrefløjs-fænomen, ikke et historisk betinget. I Danmark består komplekset i skyld over kolonitiden, slaveriet, muhammedtegningerne, afvisningen af flygtninge, børnearbejde i kaffeplantagerne, alt ikke fair-trade og økologi, osv.

kenneth hovestøl
Guest
kenneth hovestøl

Du har rett, Bjørn.
– Det historiske aspektet/innslaget var ment å vise litt av forskjellen på en sosiopat og psykopat.

– I Norge er en av de største bidragsyterne på “venstrefløjs-fænoment” at vi i Norge har slik en overflod av oljepenger. Landet er nok ikke stort nok for alle millionene migranter. Men penger har vi jo nok av. Og de skal brukes på GOD SAMVITTIGHET….

Lenn
Guest
Lenn

Jeg tror, at det for Sverige skyldes ren og skær dumhed. Svenskerne bliver styret af småt kørende madammer og metroseksuelle mandslinge, og ingen af dem har nogensinde gidet bruge tid på at sætte sig ind i, hvad islam er. Svenskerne har desuden aldrig udtrykt nogen som helst anger ift. deres behandling af jøderne, og det svenske jødehad er nærmest verdenskendt.

jasminum
Guest
jasminum

Hvordan kan man unngå å være dum, når sannheter blir holdt fra en. Når det tilbake bare blir en mengde symptomer man skal forholde seg til. Symtomer som opprører, men også spiller på folks samvittighet, og en følelse av at det er en selv der må være noe galt med). Dette tilsammen sørger for at forvirringen blir total, og at der oppstår gnisninger mellom folk og myndigheter som bare vanskelig lar seg håndtere rasjonelt. På et vis gjør det oss sjakk matt. Man sørger for at befolkningen beveger seg i tykk tåke – langs en klippekant = passifisering. Krig via… Read more »

Lenn
Guest
Lenn

Ja, Jasminum, du har ret i dette. Man vil pacificere hele Vesten, og det samme gør muslimen Obama, når han går ud og taler om, at uuuha, nu må man endelig ikke ‘stigmatisere’ muslimer! Jo, man må så, for man kan jo knagme ikke vide sig sikker, når man står i kø eller sidder i et tog, for det vrimler jo med perkere, og man ved ikke, hvem der nu har fået den ide at skulle op og ‘ordne’ jomfruer! At stigmatisere er vel en mild ting i forhold til de onde bomber med skruer og søm, som de onde… Read more »

Anna Svensson
Guest

Dessutom tvivlar jag på att hans påstådda intelligens finns. Detta “tal” är väl i allra högsta grad bevis på både ignorans, arrogans och dumhet.

Lotta
Guest
Lotta

Lite som kejsarens nya kläder. Så många ser inte det uppenbara – kejsaren är naken och dummare än tåget.

jasminum
Guest
jasminum

Han har bare vært sine oppdragsgivere tro. AAO er deres identitet.

Lotta
Guest
Lotta

Aao? Vilka är det?

jasminum
Guest
jasminum

Angloamerikanske oligarker. Se siste artikkel på anthropocene.live (27.3.16)
Forøvrig artiklene 1-10 (I-X) gjennom februar-mars på samme sted. En forutsetning for å forstå hva som skjer i verden idag. Det bakenforliggende spillet vi knapt kunne tro utspilte seg – idag avslørt. Men man vegrer seg fortsatt, mye lettere å ta itu med utslagene/symptomene. Vår framtid avhenger av at vi tar realitetene for realiteter, trekker opp rullegardinene. Det sies jo at kunnskap gir makt. Og om den spres, (kunnskapen); hvem vet – kanskje kan den utgjøre en forskjell.

Lotta
Guest
Lotta

.Aha då förstår jag…(.googlade på aao och fann bara ögonläkare. Tänkte att det kan knappast vara dessa herrar som ligger bakom så mycket här i världen )

Jag instämmer vi måste se bakom symtomen och sätta ljuset på de som verkligen hållet i tåtarna annars kommer vi ingen vart.

jasminum
Guest
jasminum

Ha,ha,ha til det første (ler godt).

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Guest

Man skulle kunna uttrycka det så att hans intelligens är i ständig kollaps.

Olav Ødegaard
Guest
Olav Ødegaard

Han er med stor sannsynlighet normalt utrustet. Det var spennende å høre ham mot den førende sossen før M vant valget, begge viste seg å være gode retorikere. Husker jeg håpet han skulle vinne. Men jeg trodde det var ekte konservative verdier mannen sto for.
Det viste seg at han hadde ganske andre oppdragsgivere enn velgerne, noe vi også ser hjemme i Norge, da særlig i partiet som skulle vokte arbeidernes interesser..

Anna Svensson
Guest

Jag hade samma förväntningar som du, men ack vad man kan bedra sig.

Skåning
Guest
Skåning

Sociopater hör inte hemma på mentalsjukhus, men definitivt heller inte i politiken. De ska förses med en diagnos som samhället kan förhålla sig till, och förhoppningsvis få ett meningsfullt mekaniskt arbete och inte skaffa barn. Extremsportare är en annan bra syssla.

noisme
Guest
noisme

enig..sittet sammen med løflen,jagland,stoltenberg,brundtland,merkel og resten av europas venstreekstreme politikere og journalister………